[quote="Géci"]Coentrao, DM, meg szerintem Casemiro is távozni fog...
Kp-ra várok minimum 1 embert + talán érkezik egy csatár, de arra fogadni nem mernék...[quote="Géci"]
Ők szerintem is távozni fognak. De én Khedira maradásában sem vagyok annyira biztos.
Illetve látok még esélyt Lópezre/Casillasra, Moratára és még Alonso szerződése is a levegőben lóg.
Úgyhogy sok múlik majd a távozókon. Di Maríát nem kizárt, hogy Jesével "pótolják", ha továbbra is így bizonyít. A középpályával kell kezdeni valamit. Most vagyunk ott: Modric/Isco - Alonso/Illarramendi - Khedira/Casemiro. Alonsot már írtam, hogy nem tudjuk, mi a terve, Khedira sérült volt és amúgy is Khedira, Casemiro úgy fest nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. És nem hiszem, hogy Khedira helyére szánnák(?) Gündogant.
Ha már csatár, Villával mi van? Nem lenne jó (és szerintetek elfogadná-e) Benzema
mögé? Egy olyan 2/3-1/3-os meccs megosztásra gondolok. Rutinos, és a karrierje vége fele jár már. Talán elviselné így a padot.
Bár most megnéztem, és még van 1 év a szerződéséből.
[quote="Géci"]Nacho amùgy belső védő, de a bal oldalon is bevethető. Ettől független szükségünk lesz szerintem egy védőre, de az is lehet, hogy megoldjuk a Castillából.[quote="Géci"]
Casado.
Már a PSG elleni meccs előtt is írtam, hogy ahogy Nachoban is, úgy szerintem benne is meg van az, ami kerettaggá tehetné a felnőtt csapatban. Szerintem nagyon is jó lenne 2. (3.) bal bekknek. Mert ugye általában úgyis Arbeloa pótolta eddig is Marcelot (bár ebben Coentrao sérülése is közrejátszhatott). Kétlem, hogy valaha kezdő szint lehetne, de kiegészítő/csere embernek szerintem beérhet.