Politika
Re: Politika
1996 óta nem volt négy egymást követő negyedév, amikor a magyar gazdaság megszakítás nélkül recesszióban lett volna. Egészen mostanáig.
kinek mit intezett a balfasz kormanya
kinek mit intezett a balfasz kormanya
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
40% pont úgy, mint ahogy reális volt a kormányváltás, és mindenki azt mérte, hogy szoros lesz a választás 18-ban.cart írta:13-ban kezdtek kommunikacio szintjen finomabban fogalmazni. Amugy 13 elott 40 szazalek korulire mertek a jobbik tamogatottsagat, kb egy szinten volt a Fidesszel akkoriban.Dupla D írta: Több szavazatot kaptak, mint 14-ben. A néppártosodás szerintem jóval 16 előtt kezdődött. A méltán megbízható Wiki szerint 13 végén.
Politikailag 16-korul kezdett jobban elhatarolodni a radikalis oldaltol, akkoriban zartak ki Novak Elodot meg meg 1-2 masik szelsoseges iranyzatot kepviselo tagjukat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
13-ban kezdtek kommunikacio szintjen finomabban fogalmazni. Amugy 13 elott 40 szazalek korulire mertek a jobbik tamogatottsagat, kb egy szinten volt a Fidesszel akkoriban.Dupla D írta: Több szavazatot kaptak, mint 14-ben. A néppártosodás szerintem jóval 16 előtt kezdődött. A méltán megbízható Wiki szerint 13 végén.
Politikailag 16-korul kezdett jobban elhatarolodni a radikalis oldaltol, akkoriban zartak ki Novak Elodot meg meg 1-2 masik szelsoseges iranyzatot kepviselo tagjukat.
- Dupla D
Schifferrel és talán Honttal is egyetértek, de Vonával nem. Amennyit kapott 18-ban…untouchable írta: Vona, Schiffer, Hont… A hatalom saját maga által létrehozott NAAAGYON KRITIKUS ELLENZÉKE. Arra tartják őket, hogy az EU felé demózzák a demokráciát.
-
Vona, Schiffer, Hont… A hatalom saját maga által létrehozott NAAAGYON KRITIKUS ELLENZÉKE. Arra tartják őket, hogy az EU felé demózzák a demokráciát.
Hala Madrid y nada más 
- Dupla D
18-ban nagyon széles palettán mozogtak a Jobbikra szavazók. Maximum azok varrják Vona nyakába az akkori vereséget (ami egyébként a Jobbik legjobb választási szereplése volt), akik azóta már a Mihazánkra szavaznak. Pont azért nyertek rengeteg szavazatot, mert behúzódtak középre.cart írta: Milyen 10%? A csúcs közelben 20% feletti párt volt amíg Vona nem lépett akcióba. Az a 20% az O nyakába varrja a bukást azóta is
Amúgy érdekes megnézni pár Vona interjút. Komoly jellemfejlődésen ment keresztül. És amióta ez megtörtént azóta végig ezt a vonalat képviseli, még akkor is, amikor már kirakta magát a politikából. Szóval nem(csak) a szavazatok miatt csinálta a néppártosodást. Ez mindenképpen becsülendő, de azért volt honnan behúznia magát középre.
Több szavazatot kaptak, mint 14-ben. A néppártosodás szerintem jóval 16 előtt kezdődött. A méltán megbízható Wiki szerint 13 végén. És azt is látni kell, hogy 14-ben fele akkora ellenszele volt, mint 18-ban, amikor összeteriblekkezték meg muszlimsimogatónak titulálták.
Ezt nem hiszem el, ha Orban Viktor tudna, biztos nem hagyna!csababarca írta: Konkrét fültanúja voltam annak, hogyan csalnak tankerületi szinten számokkal, statisztikákkal, hiába adja le az iskola a valós számokat.
Ezt nem tudom milyen statisztikai adatokra alapozva irod. A Jobbik a legjobb eredmenyet a 2014-es orszaggyulesi valszatason erte el. A kozepre tolodas 2016 korul kezdodott, a 2018-as valasztason pedig mar elmaradtak a 4 evvel azelotti eredmenytolkierkegaard írta: Vona pont hogy a jobbikot jobba tette azaltal hogy kozeore vitte.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kiábrándult fideszes, ha van ilyen, max nem megy el szavazni.
Szerintem Magyarország ilyen szempontból elveszett, nem lesz itt kormányváltás a következő 3-4 ciklusban arra mérget veszek.
Tudnék mesèlni a héten mik történtek, történnek az oktatásban, miért is látják úgy fent a fejesek, hogy számszakilag minden rendben, de inkább hagyjuk szerintem.
Konkrét fültanúja voltam annak, hogyan csalnak tankerületi szinten számokkal, statisztikákkal, hiába adja le az iskola a valós számokat.
Szerintem Magyarország ilyen szempontból elveszett, nem lesz itt kormányváltás a következő 3-4 ciklusban arra mérget veszek.
Tudnék mesèlni a héten mik történtek, történnek az oktatásban, miért is látják úgy fent a fejesek, hogy számszakilag minden rendben, de inkább hagyjuk szerintem.
Konkrét fültanúja voltam annak, hogyan csalnak tankerületi szinten számokkal, statisztikákkal, hiába adja le az iskola a valós számokat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akinek tele volt a f@sza, esetleg bukott/nehezebben élt 02-10 között, majd megszavazta majdnem ugyanazt pepitában, az kiábrándul.gutihaz14 írta:letezik kiabrandult fideszes? hogy tortenik? fenyt kap? kinyitja a szemet?'shutterisland írta: meg hat laikuskent feltetelezem, ha elcsipnek nehany szazalekot, azt inkabb az ellenzek szavazoibol nyerik, mintsem a kiabrandult fideszeskbol.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Egyszeruen erte is eljonnek.gutihaz14 írta: letezik kiabrandult fideszes? hogy tortenik? fenyt kap? kinyitja a szemet?
-
Vona pont hogy a jobbikot jobba tette azaltal hogy kozeore vitte.
Amikor a jobbik a csucson volt akkor behuzott szavazokat balrol is mert mar mentek szepen lassan kozepre. Csak aztan a szelsojobbos parttagok kezdtek emiatt kiszallni, az indextol es 444tol pedig tovabbra is kaptak a nacizast.
Egy lapon se emlitheto vona gyurcsannyal. Az meg, hogy a frusztralt jobberek hisztiznek amiert nem maradt a coganykodos, zsidozos szinten....az roluk mind el dolgokat.
Amikor a jobbik a csucson volt akkor behuzott szavazokat balrol is mert mar mentek szepen lassan kozepre. Csak aztan a szelsojobbos parttagok kezdtek emiatt kiszallni, az indextol es 444tol pedig tovabbra is kaptak a nacizast.
Egy lapon se emlitheto vona gyurcsannyal. Az meg, hogy a frusztralt jobberek hisztiznek amiert nem maradt a coganykodos, zsidozos szinten....az roluk mind el dolgokat.
letezik kiabrandult fideszes? hogy tortenik? fenyt kap? kinyitja a szemet?'shutterisland írta: meg hat laikuskent feltetelezem, ha elcsipnek nehany szazalekot, azt inkabb az ellenzek szavazoibol nyerik, mintsem a kiabrandult fideszeskbol.
valamelyik univerzumban:

Milyen 10%? A csúcs közelben 20% feletti párt volt amíg Vona nem lépett akcióba. Az a 20% az O nyakába varrja a bukást azóta is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2023. szeptember 7., csütörtök 17:34-kor.
- Dupla D
Melyikre gondolsz? A max 10%-os szélsőjobbra? Vagy a néppártosodás után elért emberekre?cart írta: Kérdezz akkor még egy volt Jobbikos szavazót
Kérdezz akkor még egy volt Jobbikos szavazót
- Dupla D
Semmilyen szinten nincs közük egymáshoz.cart írta: Politikai téren hasonlóan népszerű figura mint Feri testvér![]()
Politikai téren hasonlóan népszerű figura mint Feri testvér

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg hat laikuskent feltetelezem, ha elcsipnek nehany szazalekot, azt inkabb az ellenzek szavazoibol nyerik, mintsem a kiabrandult fideszeskbol.
Szerintem jobban tette volna, ha marad az “eredeti tervnel”, es keszul a posztorban evekre. Bar nyilvan bennevan hogy 70 evesen mar nem akar miniszterelnok lenni.
Kar ebbe itthon belevagni. Kovetem a csavot miota jutubozik, szerintem nagyon erdekes es ertekes gondolatai is vannak, nem miniszterelnok kaliber de egy partot iranyitva fontos munkat vegezhet, de ebben a szellemi, erkolcsi es politikai fertoben eselytelennek latom.
Persze nem is fog soha valtozni semmi, ha mindenki igy all hozza. En egy kicsit szurkolok neki(k), de nem lesznek tenyezok.

Kar ebbe itthon belevagni. Kovetem a csavot miota jutubozik, szerintem nagyon erdekes es ertekes gondolatai is vannak, nem miniszterelnok kaliber de egy partot iranyitva fontos munkat vegezhet, de ebben a szellemi, erkolcsi es politikai fertoben eselytelennek latom.
Persze nem is fog soha valtozni semmi, ha mindenki igy all hozza. En egy kicsit szurkolok neki(k), de nem lesznek tenyezok.