AMC, HBO, ShowtimeRemy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...

Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az ertéelklub. Among FriendsRemy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...

- P. Krisz
azt mondanám hogy az országos csatornák biztosra mennek és a jól bejáratott sorozatokat tolják pl.krimi,sitcomRemy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...
míg a "kábeles" adók mernek kockáztatni és ott változatosabb műsorok mennek
de a kérdésre válaszolva AMC
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Anis írta:és az ABC-t is kihagytad, ők is elég jókat csinálnak! (Revenge, Scandal)Remy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...
HBO-nál volt pl a True Blood is, Boardwalk Empire, The Wire, Carnivale, asszem Banshee is...
Nem hagytam ki senkit, csak épp nem akartam felsorolni az összes létező csatornát... elkezdtem, aztán majd, aki tud válaszolni az úgyis leírja, hogy melyikmessideco írta:Kihagytad az HBO-tŐk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát ezek biztos nemRemy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...

kábelcsatornák... amc (breaking bad, mad men, walking dead, the killing) fx (sons of anarchy, fargo, justified, american horror story...) showtime (dexter, ray donovan, homeland, californication) hbo.
az országosoknak meg van kötve a kezük, meg amúgy is balfaszok.
de amúgy szerintem nincs különösebb függvény a csatorna és a sorozataik között, bármelyik csatorna tud minőségit és szart is csinálni. nekem leginkább csak a cw-vel kapcsolatban van előítéletem, ők nálam a legalja, mégis az arrow nekem az egyik legszórakoztatóbb (nem azt mondtam, hogy jó, vagy minőségi, hanem szórakoztató) sorozat jelenleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. május 14., szerda 15:24-kor.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
és az ABC-t is kihagytad, ők is elég jókat csinálnak! (Revenge, Scandal)Remy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...
HBO-nál volt pl a True Blood is, Boardwalk Empire, The Wire, Carnivale, asszem Banshee is...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Szerintem az HBO nagyon ütős sorozatokat csinál. Róma, Trónok harca, A törvény nevében stb. Minőségi sorozatok mind.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
fargo 105
továbbra is baromi erős az egész, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lorne óriási, minden mondata pure gold, ahogy stavrost szopatja, az is priceless
adam goldberg - martin freeman is nagyon erősek együtt. jó a dráma, jó a humor, a zene, a fényképezés, a karakterek, nagyon élvezetes az egész összességében. nagyon érdekesek a társadalmi felvetések.
a héten megnézem a filmet is, remélem lesz olyan jó, mint a sorozat
továbbra is baromi erős az egész, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lorne óriási, minden mondata pure gold, ahogy stavrost szopatja, az is priceless

adam goldberg - martin freeman is nagyon erősek együtt. jó a dráma, jó a humor, a zene, a fényképezés, a karakterek, nagyon élvezetes az egész összességében. nagyon érdekesek a társadalmi felvetések.
a héten megnézem a filmet is, remélem lesz olyan jó, mint a sorozat

- h3x0r
Bocsi, de sorozatoknal az imdb egyaltalan nem mervado...Anis írta:Egyrészt kapásból imdb 8,7 nem lesz csak úgy a semmire.
- Anis
Most (kivételesen?) tévedsz. A VD-hez képest ez egy igazi mestermű.VanillaSky írta:Az a Julie Plac jegyzi, aki a másik világszínvonalú vérszürcsölő tini lányok kedvence TVD-vel is rongálta az emberiség retináját. A szereplők egyik fele a fent említett borzadályból a másik meg a H2OSellőmesékből jött. Valószínűleg - csak a pilotot mertem megnézni (mazochizmus) - ezzel a stábbal egy hardcore kiadású True Bloodot forgatnak.
Egyrészt kapásból imdb 8,7 nem lesz csak úgy a semmire.
Az egy dolog hogy Hayle korábban H2O-ban szerepelt (mindenkinek el kell kezdenie valahol), de nagyon sokat fejlődött azóta (és itt nem főszereplő), illetve a másik csaj nem volt állandó szereplő. Továbbá a Vámpírnaplókból nincsen itt senki sem!! Csak a két eredeti akik szerintem igen is jó színészek, főleg Elijah aki az akcentusa miatt is nagyon jó.
Szóval kár előítéletekkel élni! Néha jó ha van, de sokszor felesleges.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Na, azért ezt neee!A héten Originals(Egyébként én nem nézem mellé a vámpírnaplókat és bőven jó, sőt...nem az a gagyi tinivámpíros szarság...) és Arrow évadzáró, fogynak a sorozatok.
Az a Julie Plac jegyzi, aki a másik világszínvonalú vérszürcsölő tini lányok kedvence TVD-vel is rongálta az emberiség retináját. A szereplők egyik fele a fent említett borzadályból a másik meg a H2OSellőmesékből jött. Valószínűleg - csak a pilotot mertem megnézni (mazochizmus) - ezzel a stábbal egy hardcore kiadású True Bloodot forgatnak.
- Anis
Arrow nekem még ráér, szinkronosan nézem.tubatibi írta:A héten Originals(Egyébként én nem nézem mellé a vámpírnaplókat és bőven jó, sőt...nem az a gagyi tinivámpíros szarság...) és Arrow évadzáró, fogynak a sorozatok.
Originalst sajnálom hogy pihire megy, simán nézném napi rendszerességgel, ebből sosem elég. Amúgy simán nézhető is a VD nélkül, max pár utalás nem érthető benne. Illetve azért volt az évad közepe felé egy crossover, illetve most egy VD történés miatti Originals-történés.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Úgy érted, az alá nem röhögősök (de szép kifejezésericco írta:Nálam az aláröhögős sitcomok közül a két Office viszi a pálmát. A brit talán egy fokkal jobb.Gascoigne írta:Ez marhára nem az ő hibájuk. A csatornák azt gyártják, amire kereslet van. Ha a deszkaegyszerűségű poénok és az alákevert röhögés hozza a nézettséget, az nem őket minősíti. Az NBC például legalább megpróbálta.
A Community jó volt, de az utolsó évad már nem az igazi.

- András93
Mármint a nem aláröhögős.ericco írta:Nálam az aláröhögős sitcomok közül a két Office viszi a pálmát. A brit talán egy fokkal jobb.

Egyébként adom, ez a kettő meg Arrested Development, Curb Your Enthusiasm, Extras, Scrubs. Ebből a műfajból ezek a legjobbak.
Nekem rémlik egy sorozat, amiben volt Aquaman, de az egész más jellegű és még egy James Cameron is felbukkant.Remy írta:Jól tudom Aquaman is benne volt?

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nálam az aláröhögős sitcomok közül a két Office viszi a pálmát. A brit talán egy fokkal jobb.Gascoigne írta:Ez marhára nem az ő hibájuk. A csatornák azt gyártják, amire kereslet van. Ha a deszkaegyszerűségű poénok és az alákevert röhögés hozza a nézettséget, az nem őket minősíti. Az NBC például legalább megpróbálta.VanillaSky írta:Az NBCnek a jó k édesanyját, remélem porig ég az összes létező stúdiójuk és 7 évig kapnak egy stabil 5. helyet a nagyok között. Mocsadékok!![]()
Community
Merci Zizou!
A héten Originals(Egyébként én nem nézem mellé a vámpírnaplókat és bőven jó, sőt...nem az a gagyi tinivámpíros szarság...) és Arrow évadzáró, fogynak a sorozatok.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
A Sleepy Hollow (Álmosvölgy legendája) és a Da Vinci démonai sorozatokat nézte/nézi valaki?
Vélemény róluk?
Vélemény róluk?
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!