egyedül rajta látszik a küzdés és az akarás. bár nem lennék meglepve ha tényleg távozna nyáron.
mindent köszönök, amit eddig értünk tettél céer.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 24., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: apti » 2013. április 24., szerda 22:40
Coentraóval még minden rendben volt szerintem a meccsen.Galacticos írta:a helyébe bemennék az öltözőbe és varaneon és lopezen kívül mindenkit elküldenék a halál faszára. mourinhoval az élen.
és megköszönném hogy ismét egy aranylabdától fosztottak meg.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 24., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 24., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 14:06
Nem mindenki lehet napi kapcsolatban CR-elkelemen.istvan írta:Ezeket a hozzászólásokat soha nem értettemRemy írta:Újra szükségünk van a remeklésedre öreg! Remélem tovább fogsz szárnyalni, és növelni a góljaid számát.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 24., szerda 13:49
Ezeket a hozzászólásokat soha nem értettemRemy írta:Újra szükségünk van a remeklésedre öreg! Remélem tovább fogsz szárnyalni, és növelni a góljaid számát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 24., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 22., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 22., hétfő 13:08
Örüljünk,hogy agilis.Bár ott én is azthittem,hogy elkaszál valakit.CS0ki írta:Mondjuk megint elszakadt a céna nála egyszer...Sárgával a zsebben volt egy pár másodperc, amikor rohangált a labdás emberek után, hogy melyiket rúgja le.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 22., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 20:35
malacképű brazil barátomtól indult az, ő elégelte meg az alibit.Hát azért azt a támadást ő indította meg jól, kellett hozzá Benzema passza, de az egész Öziltől indult. Mezőnybe téleg szar volt a német.
benzema gólpassz+gól, na az ért győzelmet, ugyanarról beszélünk :-)Meccs emberének kicsit erős, de a két gólja még is csak kellett a győzelemhez... Amúgy nálam Benzema a meccs embere.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 20., szombat 20:30
Azért az elég nagy ferdítés. Mezőnyben konkrétan csak Ronaldo és Benzema játszott kiemelkedően a többiek meghoztak egy átlagot... Casemironak volt még pár jó ívelése és ennyi.hehe írta:értem, de akkor ha nem láttad, ne szavazd meg őt a meccs emberének.
eleve benzema csinálta meg az 1. gólját, aztán lőtt egyet maga is.
aztán cé is lehet mom.
özil mindent elcseszett mezőnyben, a szokásos fogyatékos szart tolta.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. április 20., szombat 20:25
Hát azért azt a támadást ő indította meg jól, kellett hozzá Benzema passza, de az egész Öziltől indult. Mezőnybe téleg szar volt a német.eleve benzema csinálta meg az 1. gólját, aztán lőtt egyet maga is.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 20., szombat 20:22
Igen, én is éreztem rajta, hogy élvezi a játékot. Nagyon kijött a klassziskülönbség közte és a Betis védők (és sajnos a többi madridi támadó) között.Kerlon írta:Én a kedvet éreztem rajta és kb azt, hogy "mennyetek ki és élvezzétek a játékot" utasítás Mourinhotól. Nagyon jól mozgott és szétcumiztatta az emberét. Tényleg csak egy gól kellett volna.Csabi írta:Ha özil nem rúgott volna két gólt, simán cé lenne a motm. kegyetlen mit játszott, fullosan a csapat alá rendelte magát. a dortmund ellen viszont kelleni fognak majd a gólok is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 20:14
értem, de akkor ha nem láttad, ne szavazd meg őt a meccs emberének.Csabi írta:nem sokat láttam a mezőnyjátéból. nehéz eccere figyelni a fejlesztésekre, a fészbukra pakolni az infókat a meccsről meg beengedni az újakat a fórumra.azt ne mondd, hogy így özil a mom![]()

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 20., szombat 20:14
Ez érthető. :-)nem sokat láttam a mezőnyjátéból. nehéz eccere figyelni a fejlesztésekre, a fészbukra pakolni az infókat a meccsről meg beengedni az újakat a fórumra.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 20., szombat 20:11
nem sokat láttam a mezőnyjátéból. nehéz eccere figyelni a fejlesztésekre, a fészbukra pakolni az infókat a meccsről meg beengedni az újakat a fórumra.azt ne mondd, hogy így özil a mom
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 20., szombat 20:10
Én a kedvet éreztem rajta és kb azt, hogy "mennyetek ki és élvezzétek a játékot" utasítás Mourinhotól. Nagyon jól mozgott és szétcumiztatta az emberét. Tényleg csak egy gól kellett volna.Csabi írta:Ha özil nem rúgott volna két gólt, simán cé lenne a motm. kegyetlen mit játszott, fullosan a csapat alá rendelte magát. a dortmund ellen viszont kelleni fognak majd a gólok is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 20:09
azt ne mondd, hogy így özil a momCsabi írta:Ha özil nem rúgott volna két gólt, simán cé lenne a motm. kegyetlen mit játszott, fullosan a csapat alá rendelte magát. a dortmund ellen viszont kelleni fognak majd a gólok is.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 20., szombat 20:07
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem