Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt elkúrták , kevés akció - sok lelkizés , az hogy Slade életben maradt várható volt mert egy igazán jó gonosz karaktert nem szabad kiírni véglegesen , ami pozitívum volt hogy megtudtuk Amanda és Oliver honnan ismeri egymást
leggagyibb jelenet az Oliver és Felicity hamis vallomása volt de kellett adni valamit a CW női nézőinek is
a finálé 10/7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt elkúrták , kevés akció - sok lelkizés , az hogy Slade életben maradt várható volt mert egy igazán jó gonosz karaktert nem szabad kiírni véglegesen , ami pozitívum volt hogy megtudtuk Amanda és Oliver honnan ismeri egymást
leggagyibb jelenet az Oliver és Felicity hamis vallomása volt de kellett adni valamit a CW női nézőinek is
a finálé 10/7
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy Laurel megdögöljön a 'csába valami harc közbenRemy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ez tudod mit jelent... miért adta oda azt a FEKETE kabátot Laurelneknmate írta:Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nézzük a jó oldalát gyerekek: Sara lelépett

Amúgy ha jó lesz a Flash, 3 évad elég lesz ebből. Rémesek tudnak lenni a sorozat írói.
Ja, Thea nagyon badass lett kb. 10 perc alatt. Faternak hamar beadta a derekát.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tubatibi írta:Arrow évadzáró:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baccátok meg, csak nekem jött be? Végre kiderült, hogy a sziget igazából csak egy purgatorium, kíváncsi vagyok, hogy a maradék 3 évet, hogy töltötte Oliver a szigeten...főleg így, hogy Amanda Waller-t már 2 év után megismerhette, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra...Roy is végre megkapta a maszkját, végre a következő évadban a vörös íjász is színrelép, aztán thea-val is lesz valami merlyn miatt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó mondjuk, ha a kabát miatt Laurel lesz a kanári, hát a kardomba fogok dőlni az biztos..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a lórel=kanári nagyjából az első perctől kezdve kőbe van vésve. hacsak ki nem derül, hogy felicityvel egy napon és ugyanott születtek és összecserélték őket a kórházban

Arrow évadzáró:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baccátok meg, csak nekem jött be? Végre kiderült, hogy a sziget igazából csak egy purgatorium, kíváncsi vagyok, hogy a maradék 3 évet, hogy töltötte Oliver a szigeten...főleg így, hogy Amanda Waller-t már 2 év után megismerhette, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra...Roy is végre megkapta a maszkját, végre a következő évadban a vörös íjász is színrelép, aztán thea-val is lesz valami merlyn miatt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó mondjuk, ha a kabát miatt Laurel lesz a kanári, hát a kardomba fogok dőlni az biztos..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ez tudod mit jelent... miért adta oda azt a FEKETE kabátot Laurelneknmate írta:Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nézzük a jó oldalát gyerekek: Sara lelépett

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nézzük a jó oldalát gyerekek: Sara lelépett

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
asszem most jött el ideje nálam az arrow kaszának. cw sucks
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát igen... ennél kicsit többet vártam, főleg az utolsó másodpercekre. Felicity - Oliver kapcsolat kár, hogy csak kamu voltZsombor írta:Arrow évadzáró: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalmas hiányérzet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
soadroli írta:Na, ez jó hír. Társnak ki lenne jó?
Amikor befejzték az első évadot azt írták, hogy erős jellemű nő lehet a másik főszereplő. Szóval én egy nőt várok Pitt mellé. Mondjuk Jessica Alba

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Arrow évadzáró: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalmas hiányérzet.
- nmate
Arrow évadzáró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közel sem ütött akkorát, mint gondoltam, Slade életben tartása elég alibi húzásnak tűnik egyelőre. De pl. örülök, hogy nem keverték még bele Merlynt, csak felvezették őt a 3. évadra. Ja, az egymás utáni három "I love you"-nál azért majdnem kinyomtam.
Sajnálom, hogy a CW viszi a sorozatot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közel sem ütött akkorát, mint gondoltam, Slade életben tartása elég alibi húzásnak tűnik egyelőre. De pl. örülök, hogy nem keverték még bele Merlynt, csak felvezették őt a 3. évadra. Ja, az egymás utáni három "I love you"-nál azért majdnem kinyomtam.

Sajnálom, hogy a CW viszi a sorozatot.
- Remy
- Kapcsolat:
Azért szerencsére mindenki értette a kérdéstAndrás93 írta: Ennek a kérdésnek így nem sok értelme van, mert nem a tévécsatornák készítik, ők csak megveszik a sorozatokat. Illetve még jó is lehet, csak akkor a felsorolásod nem erre a kérdésre vonatkozik.
Például az alább emlegetett kábeladó, a Showtime a CBS Corporation tulajdona, mint ahogy a CBS stúdió (akik gyártják a sorozatokat) és maga a csatorna CBS is.
Tessék, itt nagyjából leírták.
A kérdés pedig inkább úgy helyes, hogy melyik csatornán adják a legjobb sorozatokat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Ennek a kérdésnek így nem sok értelme van, mert nem a tévécsatornák készítik, ők csak megveszik a sorozatokat. Illetve még jó is lehet, csak akkor a felsorolásod nem erre a kérdésre vonatkozik.Remy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...
Például az alább emlegetett kábeladó, a Showtime a CBS Corporation tulajdona, mint ahogy a CBS stúdió (akik gyártják a sorozatokat) és maga a csatorna CBS is.
Tessék, itt nagyjából leírták.
A kérdés pedig inkább úgy helyes, hogy melyik csatornán adják a legjobb sorozatokat.
Nem kell aggódni, lesz vv7 is.h3x0r írta:Ha mar vege a valo vilagnak, osszel jon a big brother 3

- h3x0r
Ha mar vege a valo vilagnak, osszel jon a big brother 3

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
mondjuk Matt Damon.soadroli írta:Na, ez jó hír. Társnak ki lenne jó?

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Nem Edward Norton-t akarta mellé a nép?soadroli írta:Na, ez jó hír. Társnak ki lenne jó?
Mondjuk Morgan Freeman se lenne rossz

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem sokakat érdekel, de a magra felkerül lassan a Szívtipró gimi c. sorozat magyarul

"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Kaszát kapott a Two and a Half Men, a 12. évad lesz az utolsó.
Egyebkent itt lehet kovetni az 5 orszagos csatorna kaszait/berendeleseit. (holnap jon a CW is)
Egyebkent itt lehet kovetni az 5 orszagos csatorna kaszait/berendeleseit. (holnap jon a CW is)
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
AMC, HBO, ShowtimeRemy írta:Szerintetek kik csinálják a legjobb sorozatokat? FOX, NBC, CW, stb...