HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 8., péntek 4:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. augusztus 8., péntek 3:27
Adják, csak nem a Cinema Citynél. Corvinban csekkold.A majmokat egyébként már nem adják?, mert az ami baromira érdekelne, de nem láttam a moziműsorok között.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 8., péntek 0:29
pheco írta:Transformersek nem tudom, hogy éltek meg ennyit.
nem fölénykedésnek szánom, mert én is simán beülök pár megalomániás szörnyfilmre, amikor valami baszomnagy szörnyeteg rombolja new york-ot. ez van, ilyenek vagyunk. az értékes filmeket otthon nézi az ember, a látványos szemétre meg beül a moziba. mi vagyunk a kereslet, ők csak igazítják a kínálatot.pheco írta:Az első részt láttam moziban, tetszett is. A 4.-re meg (sajnos) elcsábítottak 4dx-be haverok
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:47
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:29
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:27
Te a Szamárpadba mész, a sarokban nincs több hely.torjack írta:megyek csabi* mellé a sarokba, a tűzgyűrű egy kalap sz*r
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:08
Hát pont mellé ment. A Tűzgyűrű nem teljesített jól a pénztáraknál. Legyen inkább Transformers. Már a 4. rész is 1 milliárdos bevétel felettcsabi* írta: ha az évtizedek alatt hálivúd nem butította volna le így a nézőket, és vitte volna le az igényeket a béka segge alá, akkor talán az átlag néző se ilyen szarszemét tűzgyűrűkre vinné a pénzét. de így gondolom könnyebb volt nekik, mert tudták, hogy még a szart is el fogják tudni adni és igazuk is lett
Jöhetne már a 2. rész...Vamos Del Toro, vamos Gipsy Danger, vamos Kaijuk!!!!!4444!!!!
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:07
HozzászólásSzerző: Red » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:02
Szerintem ez a tipikus tyúk-tojás eset. Ha a tömegek annyira igényesek lettek volna akkor valószínűleg megbuktak volna az üres látványfilmek és most nem ezekkel próbálnának profit rekordokat döntögetni évről évre.csabi* írta:ez szerintem nem teljesen igaztorjack írta:azért jegyezzük meg, hogy a valóban tartalmas filmeket többek között a pénzcsináló blockbusterek bevételeiből finanszírozzák. lehet ezeket szeretni, vagy nem szeretni, de ezek nélkül a filmipar alighanem már becsukta volna a boltot.![]()
ha az évtizedek alatt hálivúd nem butította volna le így a nézőket, és vitte volna le az igényeket a béka segge alá, akkor talán az átlag néző se ilyen szarszemét tűzgyűrűkre vinné a pénzét. de így gondolom könnyebb volt nekik, mert tudták, hogy még a szart is el fogják tudni adni és igazuk is lett
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:54
ez szerintem nem teljesen igaztorjack írta:azért jegyezzük meg, hogy a valóban tartalmas filmeket többek között a pénzcsináló blockbusterek bevételeiből finanszírozzák. lehet ezeket szeretni, vagy nem szeretni, de ezek nélkül a filmipar alighanem már becsukta volna a boltot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:53
De előtte válaszolhatnál pár ember kérdésére. Ha nem vagy képes válaszolni, akkor írni sem kell, mert ennek semmi értelme. Egy egyszerű kérdés lett feltéve, nem értem hol a gond.sentry írta: Bocs, jogos.
Kérem a két hetet, vagy nem tudom mennyi jár személyeskedésért és/vagy stílusért.
Ez most nem big joke.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:47
Bocs, jogos.Realista24 írta:Mire fel ez az arrogancia? Mire fel ez a nyers megnyilvánulás? Személyeskedéstől mentesen kérdezem, hogy ki vagy Te, hogy így írj és így degradálj egy véleményt egy olyan témában, ami nem egzakt?![]()
Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.
Vagy inkább azt mondom, hogy sajnálom, hogy neked az a film ekkora élmény volt. Rohadt nagy túlzásokba esel Remy. Majd hidd el 10 év múlva mikor remélhetőleg több minőségi filmen túl leszel ( és nem a 300+ / éves tucatfilm számít) akkor majd máshogy tekintesz egy Drive-ra.
Mindegy, én befejeztem tényleg, mert lassan már a nevetséges kategóriába megyünk át.
Jah nem, a Drive ilyen szintű jellemzése már az. Ízlése ide, ízlése oda.
amúgy meg az XXX 2 a valaha volt legjobb film!!!4!négy44!!4
Big Joke, hatalmas vicc!!4nééééégy!!![]()
![]()
![]()
Privátban nem kell válasz.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:38
azért jegyezzük meg, hogy a valóban tartalmas filmeket többek között a pénzcsináló blockbusterek bevételeiből finanszírozzák. lehet ezeket szeretni, vagy nem szeretni, de ezek nélkül a filmipar alighanem már becsukta volna a boltot.Remy, nyugodjál meg. Nem a te és nem az én hibám, hogy a pénz dominál a filmeknél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:27
Mire fel ez az arrogancia? Mire fel ez a nyers megnyilvánulás? Személyeskedéstől mentesen kérdezem, hogy ki vagy Te, hogy így írj és így degradálj egy véleményt egy olyan témában, ami nem egzakt?![]()
Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.
Vagy inkább azt mondom, hogy sajnálom, hogy neked az a film ekkora élmény volt. Rohadt nagy túlzásokba esel Remy. Majd hidd el 10 év múlva mikor remélhetőleg több minőségi filmen túl leszel ( és nem a 300+ / éves tucatfilm számít) akkor majd máshogy tekintesz egy Drive-ra.
Mindegy, én befejeztem tényleg, mert lassan már a nevetséges kategóriába megyünk át.
Jah nem, a Drive ilyen szintű jellemzése már az. Ízlése ide, ízlése oda.
amúgy meg az XXX 2 a valaha volt legjobb film!!!4!négy44!!4
Big Joke, hatalmas vicc!!4nééééégy!!![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:18
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:23
kb bármelyik Wes Anderson filmchosenone46 írta:grand budapest hotelhez hasonló filmeket tudnátok mondani? nekem most csak szórakozásra kell, nem 10/10 filmet várok.![]()
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:15
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem