MyStiQ írta:Egyébként a viccet félretéve: tényleg ez a baj, amit Zsombi leírt.
Itt nem lehet beszélgetni, mert jön Remy, és mindenre reagál, illetve mindent megmagyaráz. hehének csak másfél óra kikapcsolódást jelentenek a DC/Marvel filmek, de ez nem úgy van, mert annál sokkal többet érnek ezek. Sentrynek szintén nem tetszik, akkor Sentry sem ért hozzá. R24-nél az Amerika kapitány 2 az üdítő kivétel, de ez R24 hibája, mert nem látja a mögöttes tartalmat. Gyakorlatilag egy "orvos válaszol rovat" ez a topik.
Ha más topikban zavarja az embereket, ha R.M.C.F sokszor leírja, hogy ő megmondta 10 éve, vagy ha máshol zavarja a többieket, hogy hehe állandóan Patoval buziskodik, akkor ez is zavarhatja a fórumozókat, nem?
Köszönöm, hogy megemlítetted a nevem, Zsombival beszéltük ezt du-t pm-ben. Rohadtul egyet értek. Amúgy kimaradtam volna a flameből, de csak azért, mert nem látom, hogy lenne ennek értelme. Faustnak még ha igaza is van, akkor szerintem pedagógiai okokból (Remy felnéz szerintem Faustra) nem jókor tette, hogy kiállt mellette, akkor mikor jogosan célozgattunk, hogy ez sok lesz. Én anno kaptam személyeskedésért jogosan 2 hét pihit emiatt már, most nem kéne.
Az a baj Remy: hogy személyes támadásnak veszed, ha egy olyan film nem tetszik másnak, ami neked igen. Pedig nem is te rendezted, semmi közöd a filmhez. Ha majd az élet olyan helyzetbe hoz, hogy egy hozzáértő - vagy olykor rohadtul nem is hozzáértő - zsűri bírálja, minősíti a saját terméked, munkát, és Te max csak illedelmesen védheted meg az igazad, mert ez az elfogadott attitűd, akkor gondolj majd arra milyen "hisztiket" lenyomtál itt, mert képtelen vagy elfogadni, hogy másnak nem tetszik az, ami neked igen.
Anno én is pedzegettem, hogy sok lesz már ez, talán a
Remy topikja kifejezés is tőlem jött, nem tudom. Akkor le lettem ugatva, hogy nem baj, ha pörög a topic. Kisarkítva lassan majd az lesz mint raureal meg a Raúl topik....
Az biztos, és nem sértődés okán, de ide max akkor fogok filmről írni, ha nem a dc vs marvel, meg a B és C kategóriás filmekről fog pörögni a topik. Lehet anyázni, hogy ez nem filmes blog stb, nem is akarom megszabni miről legyen szó, de más amikor 62423x jön fel ugyan az a téma, ugyan attól az embertől.
Közben eszembejutott egy film, ami viszonylag jó az utóbbi 5-10 évből. Nem néztem végig listákat, nem erőltettem meg magam, de esküszöm nyáron rászánok egy fél napot, hogy kedvedbe járjak és mondjak pár jót. Az egyik a
Marry and Max de ez sem az igazi. Nem mondtam hogy "whásztákhurva mit láttam", csak egy igazán jól sikerül film, amin rohadtul látszik, hogy nem a pénz volt a szempont, hanem hogy valami értéket teremtsen az alkotó.