Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:17

Remy írta:Látta már valaki Schwarzenegger új filmjét, a Szabotázst? Sajnos rém gyenge lett, hála a gyökér Skip Woodsnak. Pedig nagyon fasza karakterek vannak a filmben, Arnold pedig remekel. Kár érte... no, de David Ayer majd a Furyval javíthat.
Nekem tetszett. :Đ Bár a közepe kicsit unalmas lett. A megvalósítás terén is volt, amit máshogy csináltam volna. :D Az eleje jól kezdődik, de utána szerintem a csapat "visszatérésével" is túl sok idő megy el, valahogy el van nyújtva. A nyomozósdi tetszett. Egyszeri filmnek jó estére.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 10., vasárnap 0:22

Én láttam, de szerintem a női karakter is b kategória volt, mind a kettő. A férfi karakterek között, akik a csapatban vannak az egyik súlytalan, annyira, hogy a végéig nem is vettem észre. 2-3 emberre meg nem tudtak túl nagy dolgot felhúzni sajnos. Az ötlet jó volt, csak a megvalósítás...
A vége meg szokásos Arnold. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 10., vasárnap 0:07

Látta már valaki Schwarzenegger új filmjét, a Szabotázst? Sajnos rém gyenge lett, hála a gyökér Skip Woodsnak. Pedig nagyon fasza karakterek vannak a filmben, Arnold pedig remekel. Kár érte... no, de David Ayer majd a Furyval javíthat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 9., szombat 23:40

soadroli írta:
Annó nem tudom hogy nem szúrták ki :lol: Nyilván rengeteg filmben van ilyen, ti vettetek már észre ilyesmit?
Hogyne, egy filmben többet is. Inkább erre az időszakra jellemző egyébként, a cgi-be már ritkán csúszik be a kamera, vagy a mikrofon. :lol:
Star Wars tele van ilyennel.
De itt egy jobb, ezt anno én is lekaptam. Link :lol:

RAY a tv-ben, ajánlott film, ha valaki nem látta volna, de aki látta annak is mehet mégegyszer. :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. augusztus 9., szombat 23:17

Remy írta:Locke
Nekem tetszett, 8-ast dobtam rá.

Megnéztem ma a Terminator 2-t, és észrevettem egy bakit, egy jelenetnél látszik az ablakon ahogy húzzák hátra a kamerát :mrgreen: : KÉP1 KÉP2
Annó nem tudom hogy nem szúrták ki :lol: Nyilván rengeteg filmben van ilyen, ti vettetek már észre ilyesmit?
Amúgy a film 10/10 még mindig.
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 9., szombat 22:12

Locke

Kicsit csalódtam, pedig nekem általában bejönnek az efféle lassú filmek, pláne, ha egy helyszínen játszódik az egész. Tény, Tom Hardy itt is fasza, de valahogy a film nem tudott magával ragadni. Bátor rendezés volt Steven Knight-tól, de ez most csak egy gyenge 7-es. :-(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. augusztus 9., szombat 21:01

Itt van Cronenberg új filmjéhez, a Maps to the Stars-hoz egy feliratos előzetes. Főleg Faustnak :D
Kép

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 8., péntek 23:22

Tévében most kezdődik a Robotkrokodil. Annyira unatkozok, hogy bele nézek :Đ

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 14:46

soadroli írta: Én a Halálos Iramnak csak az 1. részét láttam, de egyáltalán nem tetszett :Đ
És mé' nem? Pedig az fasza illegális autóversenyzős film. NFS is lehetett volna bátrabb, de így sem volt vészes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. augusztus 8., péntek 14:39

Remy írta: Hát nem egy Halálos Iramban 1-2 és 5, de végig lekötött a film. Aaron Paul meg elég nagy arc, bírom.
Engem is lekötött amíg néztem. Nézz egy kis Breaking Badet, ott derül ki, milyen jószínész is valójában.
Én a Halálos Iramnak csak az 1. részét láttam, de egyáltalán nem tetszett :Đ
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 8., péntek 14:26

Ja egyébként én is néztem egyet amikor mondta Aaron Paul a BBC-n, hogy nem volt CGI.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 8., péntek 14:24

Különösen az volt a nagy dolog benne, hogy igazából leforgatták a borulásokat, nem nagyon volt benne gagyi CGI.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 14:11

nmate írta:
Remy írta:Íjj ez a Need for Speed tényleg fasza. Nem vártam el tőle semmit, de egy erős 7 pontra jó volt a film végül. Egy kicsit talán lehetett volna rövidebb, és tempósabb.

Ha nem lennének benne remek autók, szart sem érne amúgy :lol: De az a Mustang meg a Koenigsegg... :rock:
Hát nem egy Halálos Iramban 1-2 és 5, de végig lekötött a film. Aaron Paul meg elég nagy arc, bírom.

Ha meg kocsik, akkor inkább az elején lévő izomautók. Ilyen Koenigsegg matchbox kellene a fenének. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 8., péntek 14:01

Remy írta:Íjj ez a Need for Speed tényleg fasza. Nem vártam el tőle semmit, de egy erős 7 pontra jó volt a film végül. Egy kicsit talán lehetett volna rövidebb, és tempósabb.

Ha nem lennének benne remek autók, szart sem érne amúgy :lol: De az a Mustang meg a Koenigsegg... :rock:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 8., péntek 13:57

Amúgy a Batmaneket meg a Sin City-t én is bírom, de összes többi DC meg Marvel filmet telibeszarom.
Keblemre :mrgreen:
Egyébként az Amcsi kapcsi kettő egész korrektre sikerült kategórián belül.

A Drive egyébként nálam baromi érdekes kategória. Amikor néztem, totál a hatása alatt voltam, a zene azóta is csillagosötös. A filmre talán 9/10et toltam, de most nem tudnék kiemelni belőle egy részt sem, viszont akkor is úgy tekintek rá vissza, mint az elmúlt évek egyik legjobb filmjére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 13:56

Íjj ez a Need for Speed tényleg fasza. Nem vártam el tőle semmit, de egy erős 7 pontra jó volt a film végül. Egy kicsit talán lehetett volna rövidebb, és tempósabb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 8., péntek 13:52

Pillangó-hatás, Sötét lovag trilógia, Viharsziget, Eredet, Wall Street farkasa. Elmúlt 10 évből ezek a filmek, amik nálam 9-10 pontosak. Van még sok, ami tényleg jó film: Becstelen Brigantyk, Sin City, Superbad :mrgreen: , Django stb.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 8., péntek 13:31

Imádom olvasni ezeket a vitákat a Remy-topikban. :mrgreen:

Én nem láttam sok filmet, rengeteg az elmaradás, de azok közül amiket néztem, nekem sem igazán jut eszembe olyan "húúú" meg "hááá" film az utóbbi 10 évből, bár ami most így beugrott hirtelen az az Intouchables. :)

Amúgy a Batmaneket meg a Sin City-t én is bírom, de összes többi DC meg Marvel filmet telibeszarom.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 8., péntek 10:23

Jönnek jó filmek folyamatosan, de tényleg viszonylag nehéz rájuk lelni, mert minél nagyobb gyökérség, annál nagyobb reklámot kap. De azért a Mainstream kategóriába is beesik egyszer-egyszer egy Fekete hattyú, Eredet, Noé, stb. :)
Amúgy csak néhány isteni film 2005 után: The Fountain (mondjuk ezt említeni sem kéne, ez a filmművészet csúcsának a csúcsa. Kategóriákkal minden fölött áll. :mrgreen: )
Mr. Nobody, Ink, Her, The Man From Earth, The Prestige, The Curious Case of Benjamin Button, Jagten, Shame... Szóval nem kell szerintem temetni még a filmipart, csak el kell tölteni egy kis időt kutatással, nem csak beülni a legjobban reklámozott akármire, mert abból esélyes hogy csalódás lesz, már ha van némi elvárás.
beneraul írta:Azt hiszem, innen többen látták a Mr. Nobodyt (talán filmklubos volt az előző oldalon?), én most kerítettem sort rá (rendezői változat).
Igen, a második körben egy nagyon jófej srác ajánlotta. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sem követhetetlen, de vannak benne kesze-kuszaságok, össze-vissza ugrál az egész, hirtelen hangulatváltozásokkal van tele, én megértem, hogy egyeseknek ez idegesítő, szerintem zseniális húzás. És igen, a hangulatokat kiválóan közli, még egyszer, zseniális alkotás, én imádom. :) A látványvilág meg ezerszer odaver egy egyébként csak ezért kreált transformerst vagy tudom is én mit, pedig ez még tartalommal is meg van töltve. És elgondolkodtat. Nem sok olyan komplex film van, talán csak A Forrást lehet egyértelműen fölé helyezni. :mrgreen: :mrgreen:
Nálam 10 / 10 simán. :)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 8., péntek 6:53

csabi* írta:amúgy most az előbb nyomtam egy torjackinget? :lol: :lol:
ő szóta el magát múltkor, nem? vagy géci volt? :D

nem tudom miről van szó, de biztos géci volt :Đ

MyStiQ írta:
torjack írta:megyek csabi* mellé a sarokba, a tűzgyűrű egy kalap sz*r :mrgreen:
Te a Szamárpadba mész, a sarokban nincs több hely.

nem jó, fenn kell tartani a még szabad helyeket azon frissen regelő barcásoknak, akik majd a keddi kupadöntő kapcsán jönnek fröcsögni :mrgreen:

Vissza: