Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 17., szombat 13:25

Srácok, van ez a House of Cards Kevin Spacey-vel, megnéztem a pilotját és marha nagy királyság. Viszont van egy másik sorozat ugyanezzel a címmel, mindössze négy részes, 1990-es. Azt látta már valaki? Esetleg van bármi köze a kettőnek egymáshoz?

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 17., szombat 13:21

Egész jó ez a The Originals. :) Eddig azért nem kezdtem el,mert az hittem nyálas lesz,de eddig több az akció mint a nyáladzás.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 17., szombat 12:04

Még mindig GoT, úgy általánosan:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Benjen Stark előkerül szerintetek? A könyves spoilereket hagyjuk, ha lehet :)
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 17., szombat 12:02

MyStiQ írta: Szuperhősös/képregényes sorozatból is kezd egyre bővebb lenni a felhozatal, most ami így hirtelen beugrik, hogy lesz ősszel = THIS FALL, az a SHIELD (+Agent Carter), Flash, Arrow, Gotham, Constantine, plusz valamikor elindul a Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage négyes is, amit majd a Defenders minisorozat zár le.

...és akkor ezek mellett kövesse az ember még a szokásos sorozatait. :mrgreen:
Hát ez az... lehet nyáron elkezdem én is ezt a SHIELD-et... Bár kezd nagyon sok lenni a sorozat, legalábbis számomra :lol: ősztől Arrow, Constantine, Gotham, Flash.

GoT-ot kaszáltam egy időre. Most nagyon nem hoz rá. Odaát is háttérbe szorult egy kicsit, pedig mennyire oda voltam érte. Nagyon túlhúzták az egészet, és akkor még mindig lesz egy évad belőle.

Mondjuk nyáron a régebbi Flash sorozatot is leakarom tolni, meg persze a 40-es évekbeli szuperhősös sorozatokat (Amcsi kapitány, Superman, Marvel kapitány) mondjuk ezek csak 15-17 részesek összesen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. május 17., szombat 11:45

Daredevilt elvileg júliusban kezdik el forgatni. Az Agent Carter 8 részes lesz és a SHIELD szünetében fogják leadni.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 17., szombat 11:42

Jaja.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Plusz Coulson és a SHIELD újjáépítése, Nick Fury jövője, Graviton, a végén Skye faterja... Lesz még itt móka és kacagás. Mondjuk remélem Ward nem jön vissza, Triplett szimpibb figura nála. :mrgreen:

Szuperhősös/képregényes sorozatból is kezd egyre bővebb lenni a felhozatal, most ami így hirtelen beugrik, hogy lesz ősszel = THIS FALL, az a SHIELD (+Agent Carter), Flash, Arrow, Gotham, Constantine, plusz valamikor elindul a Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage négyes is, amit majd a Defenders minisorozat zár le.

...és akkor ezek mellett kövesse az ember még a szokásos sorozatait. :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 17., szombat 11:38

Én is elakarom kezdeni a SHIELD-et, dehát megkell várjam ameddig a polcokon nem lesz a CA2. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 11:30

MyStiQ írta:Szerintem tudatos volt az egész, pláne azt figyelembe véve, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mennyire kapcsolódik az Amerika
kapitány 2-höz
. Ezt nem lehet szerintem csak úgy menet közben összedobni. :mrgreen:
Ezt a készítők megerősítették már, csak ugyeSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a CA2 miatt sokáig terelni kellett, plusz nem lehetett nevén nevezni a gyereket. Jövőre érdekes lesz, hogy mennyire kapcsolódnak majd az Age of Ultronhoz, plusz ugye 1-2 karakter jövője kérdéses a folytatást illetően. (Ward, Fitz)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 17., szombat 11:20

Szerintem tudatos volt az egész, pláne azt figyelembe véve, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mennyire kapcsolódik az Amerika kapitány 2-höz. Ezt nem lehet szerintem csak úgy menet közben összedobni. :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 11:18

A SHIELD brutálisan összeszedte magát az évad második felére. Az első fele még egy kínszenvedés volt, de a második már simán heti nézős lett.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 17., szombat 11:03

Úgy látszik bele kell vágnom ebbe a SHIELD-be, egyre többen dicsérik. :wtf:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 17., szombat 10:58

Bazzeg ez a SHIELD. Elképesztő, hogy milyen jól felépítették. :happy:

Szomorú vagyok, hogy vége az 1. évadnak.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 17., szombat 9:43

Az Originals a vampirnaplok spinoffja, viszont szinte egyaltalan nem kotheto a vampirnaplokhoz....szoval erdemes, jo karakterek, vannak benne jo harcok, minden ami kell.
Nekem nagyon bejott, az elso evadnak vege mar, szoval porgesd.

Es remelem neked is Klaus lesz a legkiralyabb karakter.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 17., szombat 0:36

Én is most új sorozat (számomra új :D ) ban gondolkozom.

The Oiriginalson megakadt a szemem... bár nem csípem ezeket a modernkori vámpíros dolgokat, de IMDB alapján eléggé ütős a sorozat.
Vélemények? Érdemes belekezdenem? :)
ZIDANE

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 17., szombat 0:25

Pen & Teller: Foul Us! sorozatot ismeri valaki? Bűvész X-faktor.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 17., szombat 0:04

L.Miki írta:Most mit fogok nézni hetente egyszer? Valaki tipp, tanács? :D
Függj rá a Banshee-re, két évad ment le eddig, 20 rész összesen, nálam napi 10 volt az első évad, pedig napi 1-2-re terveztem anno. :mrgreen:

Egyébként tippem sincs a jelenleg futók közül, ősszel elkezdem szerintem a két friss húst (Flash, Gotham) + lesz majd True Detective második évad is, majd Arrow és új évtől Banshee. :sziv:

Katie Cassidy (Laurel) egy nagyon jó kis minisorozatban is szerepelt, ahol igazán jól alakított, Harper-sziget a címe, 13 rész összesen, kezd el, és írj! :Đ

Szerkesztve: ha kint lesz szinkronosan a teljes Hannibal második évad, akkor az is várni fog még rám + a másodikat is beleszámítva a teljes Breaking Bad + az összes GoT is, szóval nekem van mit néznem egy időre.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 16., péntek 23:05

penny dreadfult megnézte vki?
az első részt már láttam...hát nem egy vámpírnaplók lesz :D eddig fasza.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 16., péntek 23:02

Toti írta:penny dreadfult megnézte vki? hamarabb jött ki a várnál, még április végén. kíváncsi vagyok showtimenál milyen élet van dexter után. nagyon reklámozták.

true detective meg.. ha van minőség..!
Én néztem az elsőt, nekem bejött. Erős kezdéssel indítottak szerintem. A második rész is kijött hamarabb :lol: Nem tudom hogy csinálják, de tetszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 16., péntek 23:01

penny dreadfult megnézte vki? hamarabb jött ki a várnál, még április végén. kíváncsi vagyok showtimenál milyen élet van dexter után. nagyon reklámozták.

true detective meg.. ha van minőség..!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 16., péntek 22:49

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó volt, többet vártam és valamiféle hiányérzetem is volt, de összességében jó volt. Jól vezetik fel a 3. évadot. Már- már megörültem amikor Oliver szerelmet vallott Felicitynek, bár furcsálltam, hogy miért ott akarja elrejteni aztán pedig kiderült a csali és csalódtam. Szép páros lennének. Ezzel egy időre a Slade szálnak szerintem vége, ha újra előtérbe is kerülne a félszemű az úgy nagyjából a 3. évad közepe vagy vége táján de lehet, hogy már oly nagyon elő sem fogják venni. A szigetes dolog meg sok rejtélyt von maga köré, szóval kíváncsian várom a folytatást.
Annyit még leírnék, hogy a tavalyi évadzáró nagyobbat ütött és sokkal izgatottabban vártam a folytatást, most ez nem annyira jött elő, de várom az októbert. Kicsit azért megvallom hiányozni fog. :mrgreen:

Összességében az évad jó volt, tényleg. Egy nyolcast vagy nyolc és felet meg is kaphat bár az utóbbit picit soknak érzem... szőrősszívű vagyok.
Folytatás akkor októberben.

Most mit fogok nézni hetente egyszer? Valaki tipp, tanács? :D

Vissza: