Jesét vagy Di Maríát nyomatnám helyette. Morata annyira kevés, hogy fáj nézni.Morata.
Jesének meg minél több perc jut, annál jobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 10., hétfő 15:50
Jesét vagy Di Maríát nyomatnám helyette. Morata annyira kevés, hogy fáj nézni.Morata.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 10., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. február 8., szombat 16:48
Nacho is kezdeni fog a Marca szerint ... szerintem is ez lesz a kezdo, kiveve a belso vedoparost, ahol szerintem Nacho--Ramos kezd, majd Nacho helyett jon Varane ...wZoLee7 írta:Mai tippem a kezdőre:
------------------Lopez------------------
Carvajal---Varane--Ramos---Marcelo
------Modric-----Illarra-----DM--------
------Bale---------Isco--------Jesé----
aztán lehet Isco pont Dm-et fogja cserélni...de az meglepne ha Bale lenne a baloson
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 8., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 8., szombat 15:09
Na igen de szép álom is lenne ha a 10-es mezt jövőre Kun ölthetné fel..ziro4vr írta:Rooney nem fog, nem is kéne nekem, attól függetlenül, hogy az erényei jól kijönnének, pláne egy Benzema után..de rossz irány lenne nálamCobra11 írta:A cenyó posztra való jelöltjeim: Rooney/Suárez/Sturridge/Agüero
Nyáron bármelyik jönne Benzema helyett nem lennék szomorú
Sturridge se jöjjön, ő amúgy is szélről az igaz, ott meg van 3 emberünk elé. Plusz ugyan az mint Rooney, rossz irány
A másik kettő ellen nincs kifogásom
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 15:01
Rooney nem fog, nem is kéne nekem, attól függetlenül, hogy az erényei jól kijönnének, pláne egy Benzema után..de rossz irány lenne nálamCobra11 írta:A cenyó posztra való jelöltjeim: Rooney/Suárez/Sturridge/Agüero
Nyáron bármelyik jönne Benzema helyett nem lennék szomorú
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. február 8., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 7., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 13:51
Ezzel csak annyi a gondom hogy Illarra még talán nem annyira stabil mint Xabi,és ha DM labdát veszt,Isco biztos nem megy vissza védekezni...----------------Diego Lopez-------------------
-----Pepe---------------------------Nacho----
Carvajal---------------------------------Marcelo
------------------Illarramendi-------------------
----------Isco----------------------Di Maria-------
Jesé-------------------------------------------Bale
-------------------------Benzema------------------
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 7., péntek 13:46
Mivel olvastam a rövidhírekben, hogy Pepe és Ramos is 1 sárgára van az eltiltástól, Modric és Alonsonak is jó lenne pihenni, így én egy ilyet küldenék fel:tubatibi írta:----------------Diego Lopez-------------------
-----Pepe------------------------S.Ramos----
Carvajal---------------------------------Marcelo
------------------Illarramendi-------------------
--------Modric--------------------Di Maria-------
Jesé-------------------------------------------Bale
-------------------------Benzema------------------
valami ilyesmit nyomatnék a villareal ellen, bár szívem szerint játszatnám nachot is, varane pedig csereként.![]()
Di Maria-ra ráférne a pihenő, de nagyon kint helyette berakni, vagy őt vagy xabit tudjuk pihentetni csak...sajnos kettőt egyszerre nem. a támadóhármas meg alap szerintem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 7., péntek 10:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 0:22
Géci írta:Jesé-Benzema-Bale lesz a felállás. SzerintemMarci77 írta:Bale visszater a kovetkezo meccsre? mert nem emlekszem.
Szerintetek ki kezd CR helyen?Jese?Vagy ha lesz Bale akkor o?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 0:19
Jesé-Benzema-Bale lesz a felállás. SzerintemMarci77 írta:Bale visszater a kovetkezo meccsre? mert nem emlekszem.
Szerintetek ki kezd CR helyen?Jese?Vagy ha lesz Bale akkor o?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 0:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 17:45
Volt egy ilyen érzésem,aminek pár hete hangot is adtam...nem csodálkoznék ha így lenne...Egyébként 1-2 napja azt olvastam, hogy hajlik a hosszabbításra a PSG-nél, gondolom beígértek pár zsák pénzt neki is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 31., péntek 14:59
Ő edzette másfél(?) évig, tehát pontosan tudja, hogy mit tud nyújtani a gyerek. Talán nem véletlen, hogy nem akarja idehívni...nem értem én sem Ancselottit hogy Matuidire miért nem pályázik. ennyire bízik khedirában vagy mi a rák?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:04
Mata is létfontosságú, mert Januzajon kívül mindegyik tkpjuk lehoz félévente egy jó meccset. A középpályát meg megoldhatják úgy, hogy felrakják Jonest meg Fellainit és védekezésben legalább jók lesznek.sonic írta:Matuidi pont jo lenne Khedira helyere. Ingyen meg foleg.
Amugy azon csodalkozok, hogy a MU hogyafenebe nem probalja meg leigazolni Matuidit meg most, mikor a leglyukasabb posztjuk az ahol o jatszik. Helyette vettek egy Matat vagy 50 millioert. Na mindegy...
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem