Az Ancelotti Benítez csere nálam totál homály, de Beníteznek megadom az esélyt így kritizálni csak akkor fogom ha okot ad rá. Most tegyük félre azt,hogy a játékosok hogyan fogadják az ő stílusát és,hogy egy olyan edzőt rúgtak ki miatta akiért foggal körömmel ragaszkodtak. Benítezt jó edzőnek tartom, ha a taktikai felkészültséget nézem, csak,hogy ez ide madridba önmagában édes kevés. Szükség van egy apafigurára ezeknek a celebeknek, akire felnéznek és követik bármit mond, Carlo ilyen volt ezért tartottam a hibái ellenére is a lehető legjobb választásnak a Real Madrid padjára. Beniteznek szerintem sok problémája lesz az öltözőben,főleg Cristiano-val akire majd külön kitérek. Benitez-t inkább egy megújúló Madridba tudtam volna elképzelni, egy fiatalos spanyolos Madridba, ide ő nem illik nem fog bírni a sztárokkal, de Lucho sem bírt még is sikeresek voltak, mert a játékosok akarták a sikert.
Az igazolásainkat felemásra értékelem.Az mindenképpen jó,hogy nagy mozgolódás nem volt, így mondhatjuk,hogy a csapat magja már minimum 3 éve de vannak akik 5-6 éve együtt vannak ez mindenképpen jó.A padot megerősítettük így a keret mélyebb lesz, idén valószínűleg nem fogunk kifulladni tavaszra, kérdés hogy mellé tudjuk-e azt a minőséget hozni mint tavaly ősszel.Szerintem nem de nem is baj, ha benítez ráfekszik arra amitől Ancelotti hibásan eltávolodott tavaly, a gyilkos kontráinkra, bőven bucira verhetjük a világot.Ha De Gea érkezik akkor a kapusposztot megoldottuk 10 évre, Kovacic nagyon jó igazolás, nem galaktikus,tűri a padot és később Modric örökébe léphet, ez tetszik.De nem hiszem,hogy ő idén túl nagyot alakítana, beugróként biztos jó lesz, de ha Modric kidől a csapat mondjuk egy bl elődöntőben ugyanúgy meg lesz lőve.Mindenesetre a keret erős, és régóta egyben van, a karszalag jó helyre került, a kapus probléma megoldódik, a kispad rendben van.Ancelotti miatt viszont csak egy 3ast kap tőlem Perez.
Az elvárásaim erre az évre: Tripla

Nem érdekel az edző, nem izgatnak a csapat gondjai.Tavaly végigasszisztálták ahogy a félvak LE triplázik egy olyan barcával ami bár erős volt, de közel sem a verhetetlen kategória, éltek a lehetőségekkel amiket kaptak a futballtól tőlünk és természetesen maguktól mert tettek azért a sikerért. Szóval leszarok mindent, triplázást akarok látni mert miért ne, végső esetben beérem egy duplával vagy egy bajnoki cím/bl-el.Nincs mese ez ennek a generációnak (CR-Pepe-Modric-Ramos stb) az utolsó éve amikor így egyben vannak és még nem nyugdíjasok.Az utolsó lehetőség odaszabni mindenkinek,hogy ez egy korszakos csapat, mert szerintem az, csak ahhoz szükség van a 11ikre, meg a 33ikra.
És akkor Cé: Szerintem neki ez az utolsó éve amikor itt meghatározó játékos lesz, nem vagyok elégedett az idei teljesítményével és a hozzáállásával.De nem temetem, kivárok,hogy teljesít egy olyan őszt amikor semmi esélye az aranylabdára.Én robbantást várok tőle erre a szezonra, egy extra teljesítményt, és akkor nyáron nyugodt szívvel engedném el.