EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 1., hétfő 11:08

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Yamal generacios tehetseg, a tobbi majd kiderul.
hát az szomorú, ha ez ma a generációs tehetség :coffee:
egy stabil felső átlagost nézek ki belőle, tovább nem fog fejlődni sztem, nincs benne több.

pl gabriel mec, na az generációs tehetség, akármi is lesz belőle.
tudom barcelona kezdőcsapat az egyik, a másik meg odahaza, és a spanyol kb 1 évvel idősebb, de ebben a korban minden honap szamit kb.
én a játékukrol beszélek, a brazil gyerek szintekkel a spanyol felett van csak ami a futballtudast illeti.
16 eves gyerekrol beszelunk,aki a barcelona egyik legjobb jatekosa volt,plusz most azert ebbol a spanyol keretbol sem log ki lefele,sot kezdo.
A real ellen is a legjobb volt.
Ha ez nem generacios tehetseg,akkor senki.
Az,hogy mi lesz belole,majd kiderul..
Ha nem cr-messi-r9-maradona,ugyis utni fogja mindenki.
(Max egy prime dm szint,mar lofasz. :) )

Dehat olvashattuk,ha minden ilyen kolykot jatszatnanak,akkor minden 10dik-20dik igy jatszana. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 1., hétfő 11:01

Így van.
Még tényleg nagyon fiatal, és ahhoz képest jó fizikummal rendelkezik. Túl nagy a nyomás rajta, és egyre nagyobbak az elvárások. Még bármi lehet belőle.

Én is nagyon sajnálom, hogy összekerültek a németek és a spanyolok, az eddigiek alapján kb. ez kellene legyen a döntő.

A másik meccsen örülök Bellinek, de másképp jobban örültem volna ha kihúzzák a szlovákok és kiesnek a britek és végre keresnek egy rendes edzőt (habár úgyis csak egy másik balfaszt kerítenek elő valahonnan..)

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 1., hétfő 10:54

Abban szerintem mindenki egyetért, hogy jó a gyerek es tehetséges. nem tudom másnak mi a baja a gyerekkel, de nekem az, amive formaljak. Amit latnom, hallgatnom kell, mert ömlik. Barmit csinalhat, ami atlagos egy focimeccsen, legyen az kötény, vagy gólpassz, vagy megfut egy 30 eves hátvédet, az nála extra es piedesztalra van huzva, mert 16. Olyan ritkasagnak, isten adta korszakos zseninek van eladva már most, mint korabban senki. Cubarsinal is elkezdték már ugyanezt, csak más poszton. Totalis félre menedzseles, fals kép, a fejlődés, felépítés, a lépcsőfokok kihagyása. Hiperugrasal bedobva es eladva a vilagnak. Barhogy nezem, kártékony, kellemetlen es cringe
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 10:37

hehetheoriginal írta:
egy stabil felső átlagost nézek ki belőle, tovább nem fog fejlődni sztem, nincs benne több.

tudom barcelona kezdőcsapat az egyik, a másik meg odahaza, és a spanyol kb 1 évvel idősebb, de ebben a korban minden honap szamit kb.
én a játékukrol beszélek, a brazil gyerek szintekkel a spanyol felett van csak ami a futballtudast illeti.
Sztem az, amit lattam belole, az alapjan mai viszonylatban. Hogy hova meg egyaltalan tud-e feljebb lepni az mas kerdes.
Olyan szempontbol jo helyen van, hogy fix jateklehetosege van, olyan szempontbol szar helyen van, hogy Barcelonaban van, ahol teljes a kaosz, es a legtobb jatekos/karrier felre van menedzselve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 10:35

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 10:29

Yamal generacios tehetseg, a tobbi majd kiderul.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 1., hétfő 10:09

Steve írta:
dzsi91 írta: Ez a gyamal ugyanilyen jatékos lesz 24 meg 34 evesen is. Az ilyen arcokat azert szopkodjak mert azthiszik, hogy mivel csak 16 eves majd 26 evesen mennyivel jobb lesz.

Egy prime dimaria lehet az ő szintje ha megéli egyáltalán.

Nincs benne semmi azon kívűl, hogy ő lett beerőszakolva az elit futballba. Ha mindenhol nyomatnák orrba szájba a kamaszfiúkat valszeg minden 10ik vagy 20ik tudná ezt hozni de senki se olyan felelőtlen mint a barsza.
A prime dimaria mondjuk nem alacsony szint. Rohadtul örülhet, ha azt eléri. :agree:
Egyetértek. Szintet egyébként elérheti, de stílusban nekem annyira nem matchel - Angyal Marisnak iszonyat work rateje volt védekezésben, ezt én nem látom Yamalban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 8:39

Kar az elorehozott dontoert, nalam a nemet es spanyol csapat a legmeggyozobb az EB-n.
Angol, francia meg portugal brigadnak nagyon ossze kell kapnia magat, ha dontobe akarnak kerulni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 1., hétfő 8:27

Egy gyerek helytall a felnottek kozott, ez onmagaban egy nagy teljesitmeny. De ugy latszik, itt csak akkor lenne emlitesre melto, ha golokat lone meg mesterharmasokat, mert na az mar igen. Egyebkent a 16 eves Lukaku ha feltunt egy meccsen, semmi masrol nem volt szo, csak hogy 16 ev es mekkora lobaszo a gyerek, es mennyi golt lo. Regen is volt ilyen.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 30., vasárnap 23:19

Steve írta:
dzsi91 írta: Ez a gyamal ugyanilyen jatékos lesz 24 meg 34 evesen is. Az ilyen arcokat azert szopkodjak mert azthiszik, hogy mivel csak 16 eves majd 26 evesen mennyivel jobb lesz.

Nincs benne semmi azon kívűl, hogy ő lett beerőszakolva az elit futballba. Ha mindenhol nyomatnák orrba szájba a kamaszfiúkat valszeg minden 10ik vagy 20ik tudná ezt hozni de senki se olyan felelőtlen mint a barsza.
A prime dimaria mondjuk nem alacsony szint. Rohadtul örülhet, ha azt eléri. :agree:
Persze, hogy nem. De nem is az a szint amit így kell szopkodni. Cé messi bellinghem bappe mind tizenévesen robbantak be de úgy a 10ik meccs után már csak elvétve beszéltek a korukról. Gyamalnal azért beszélnek annyit arról, hogy hány éves mert másról nem lehet. Hoz egy átlagosan jó teljesítményt amiben az az extra hogy a korához képest mit csinál az említett nevek meg az edtrát hozták és nem kellett hozzá tenni, hogy csak ennyi meg annyi éves.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. június 30., vasárnap 23:15

realbeckham írta: Yamal is the youngest player....mémek tömkelege. Tökéletesen mutatja a tultolast. Hogy nem veszik észre? Nem tudok mit tenni. Szamomra zavaró. A gyerek egész éves nemzetközi teljesítményét egy guler 3 meccs alatt megfejelte osszesen 100perc jatekkal.
Ha nem lenne Barcas vszeg senkit se zavarna.
Engem így se zavar, ez egy fun fact, record és ennyi. Nem látok bele többet.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 30., vasárnap 23:11

Yamal is the youngest player....mémek tömkelege. Tökéletesen mutatja a tultolast. Hogy nem veszik észre? Nem tudok mit tenni. Szamomra zavaró. A gyerek egész éves nemzetközi teljesítményét egy guler 3 meccs alatt megfejelte osszesen 100perc jatekkal.
Lord Xavi

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 30., vasárnap 23:08

¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 30., vasárnap 23:06

Ez a gyamal ugyanilyen jatékos lesz 24 meg 34 evesen is. Az ilyen arcokat azert szopkodjak mert azthiszik, hogy mivel csak 16 eves majd 26 evesen mennyivel jobb lesz.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 30., vasárnap 23:06

nmate írta: Egy percig nem zavarna titeket, ha Realban játszana.
Engem most sem zavar. :) Abszolút nem. Sőt ügyesen helyt áll a felnőtt válogatottban.

Viszon szórakoztatónak tartom, hogy mindenhez hozzácsapják, hogy a legfiatalabb..

Lassan az jön majd, hogy a legfiatalabb játékos aki EB meccs előtt xart..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2024. június 30., vasárnap 23:07-kor.
¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. június 30., vasárnap 23:01

realbeckham írta: Szerintem meg nem elég. Egy elért kor nem lehet teljesítmény. Barki képes a korral jarok rekordokhoz. Csak az edzőn mulik, hogy felhiv e valakit es becsereli, vagy kezdeti. Jo a gyerek amugy. Nem log ki a kora ellenére. Mondjuk az nehez is lenne ilyen baszk valogatottban.

De hogy lehet olyat beleorditani a mikrofonba, hogy minden idok legfiatalabb gólpassza. ? Meg Pelézik az ember.
Nem Norbi es barca bajnoki van. EB n is ezt kell hallgatni
Elég volt mára a sárga nedű :lol: Az h kommentátor mit csinál az egz dolog, amúgy a mai fociban ahol az egyéniségek eltűnőben, keresik az ilyen rekord megdöntő dolgokat, a kattintás vadász címeket, kijele téseket. Nincs ebben szerintem semmi extra.
A többire meg értelmetlen reagálni, ez a baszk válogatott az EB eddig legszebben, legélvezhetőbben játszó csapata :lol:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. június 30., vasárnap 22:55

Yamal nyilván jó játékos, életkorához képest pazar.

De röhejes hogy ezt a 16 éves 17 éves dolgot minden kommentátor minden félidőben 2szer 3szor hozzáteszi, most értitek Beelingham a legjobb angol, és lehet nem csak most hanem az elmúlt jó 20 évben, mégsem ordítják meccsenként 4szer hogy csak 20 (21) éves.
Na érted.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 30., vasárnap 22:55

ferni írta:
nmate írta: Egy percig nem zavarna titeket, ha Realban játszana.
Szerencsére mi nem basszuk szét a fiatalok szervezetét már szinte rendszeresen, mert eredmény kényszer van és kell a hype.

Megnézed az összes fiatal fokozatosan van felépítve fizikálisan és mentálisan is nálunk.
Elhiszem neked, nem vágom, csak kínos ez a vergődés.

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2024. június 30., vasárnap 22:54

Kíváncsi vagyok mit kezdenek egymással a németekkel, azért az egyiknek sem lesz séta galopp,de nem hiszem, hogy a spanyolok ennyire jól tudnak játszani majd a németekkel szemben,az egy elég nagy meccsnek ígérkezik.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 30., vasárnap 22:53

Szerintem meg nem elég. Egy elért kor nem lehet teljesítmény. Barki képes a korral jarok rekordokhoz. Csak az edzőn mulik, hogy felhiv e valakit es becsereli, vagy kezdeti. Jo a gyerek amugy. Nem log ki a kora ellenére. Mondjuk az nehez is lenne ilyen baszk valogatottban.

De hogy lehet olyat beleorditani a mikrofonba, hogy minden idok legfiatalabb gólpassza. ? Meg Pelézik az ember.
Nem Norbi es barca bajnoki van. EB n is ezt kell hallgatni
Lord Xavi

Vissza: