Eden Hazard
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
Kaká mint utólag kiderült már sérülten, kvázi leépülve jött.
Jól átb.szták vele a digók Perezt, meg úgy mindenkit.
Ennek ellenére jó volt. Persze a vetelárához a fizetéséhez képest - ami ugye az aranylabdás formájának szólt - nagyon messze volt, de a sok sérülés és leépülés mellett is vert 20-30 gólt 4 év alatt, adott gólpasszokat. Némelyik találata igazán zseniális volt. Pl Espanyol, Valencia, Atletico, Apoel elleniek. Szóval Kaká önmagához képest volt bukó. A világ egyik legjobb játékosához képest. De ez a csávó, Hazard, gyakorlatilag nem létezik. Egy kb 2 hónapos periódusra emlekszem amikor hasznosabban játszott. Amúgy kuka.
Ne hasonlítsuk már hozzá könyörgöm.
Ez a fazon akkor is bukás ha egy feltörekvő spanyol tehetség lenne akiért kiadtunk volna 20 milkát meg lenne egy 3 milkás nettó fizuja. Ez akkor is bukás. Hát nem jászik nem tudjuk használni.
Van 4 gólja meg kb 25 meccse. Szerintem 5 teljes meccse még nem volt ahol lenyomott volna 90 percet.
Zéró bazze. Nem is tudom. A teljesítményét Altintophoz lehet kb hasonlítani.
Most h ki mekkora cashért és hogyan jött az ugye az érdekes kérdés.
Vagy Illarendi, vagy nem is tudom. Van der Vaart... Robben is állandoán sérült volt az első évében. Aztan a 2. éve utolsó felére felépült és vitte a csapatot a hátán. Gólokat vert, meccseket döntött el, majd eladtuk a vérbe, közel a vételáráért. Asszem 30ert jött 20ert ment. De majd valaki kijavít.
Nem tudom, hogy Hazard-t kihez kéne hasonlítani. A vételárához képest ezt a zéró nulla semmit.... Ez a legnagyobb bukó amire emlékszem.
Nem tudom.
Kakához biztos nem.
Jól átb.szták vele a digók Perezt, meg úgy mindenkit.
Ennek ellenére jó volt. Persze a vetelárához a fizetéséhez képest - ami ugye az aranylabdás formájának szólt - nagyon messze volt, de a sok sérülés és leépülés mellett is vert 20-30 gólt 4 év alatt, adott gólpasszokat. Némelyik találata igazán zseniális volt. Pl Espanyol, Valencia, Atletico, Apoel elleniek. Szóval Kaká önmagához képest volt bukó. A világ egyik legjobb játékosához képest. De ez a csávó, Hazard, gyakorlatilag nem létezik. Egy kb 2 hónapos periódusra emlekszem amikor hasznosabban játszott. Amúgy kuka.
Ne hasonlítsuk már hozzá könyörgöm.
Ez a fazon akkor is bukás ha egy feltörekvő spanyol tehetség lenne akiért kiadtunk volna 20 milkát meg lenne egy 3 milkás nettó fizuja. Ez akkor is bukás. Hát nem jászik nem tudjuk használni.
Van 4 gólja meg kb 25 meccse. Szerintem 5 teljes meccse még nem volt ahol lenyomott volna 90 percet.
Zéró bazze. Nem is tudom. A teljesítményét Altintophoz lehet kb hasonlítani.
Most h ki mekkora cashért és hogyan jött az ugye az érdekes kérdés.
Vagy Illarendi, vagy nem is tudom. Van der Vaart... Robben is állandoán sérült volt az első évében. Aztan a 2. éve utolsó felére felépült és vitte a csapatot a hátán. Gólokat vert, meccseket döntött el, majd eladtuk a vérbe, közel a vételáráért. Asszem 30ert jött 20ert ment. De majd valaki kijavít.
Nem tudom, hogy Hazard-t kihez kéne hasonlítani. A vételárához képest ezt a zéró nulla semmit.... Ez a legnagyobb bukó amire emlékszem.
Nem tudom.
Kakához biztos nem.
- Sorrentino
Mindig van lejjebb sajnos.Sierra írta: Azért Kaká lenyomott 120 meccset 4 szezon alatt, Hazard bátya közel 2 után 36-nál jár.![]()
![]()
Na meg szerzett 29 gólt, meg jó pár gólpasszt, ez a kókler meg 4!!! góllal szégyenkezik.
Én már tényleg jobban utálom mint Bale-t, és az kurva nagy szó, ha figyelembe vesszük az elmúlt éveket.De a vadló legalább megnyert nekünk 2,5 döntőt, abból 1,5 BL... meg szerzett pár fontos gólt. Viszont ez az ember egy zéró, nulla, semmi, csak felveszi a hatalmas fizuját és lófaszt nem csinál.

Amúgy az a 4 gólja jelentett nekünk pontokat? Már nem is emlékszem, olyan mintha egy másik csapathoz tartozna komolyan...
Azért Kaká lenyomott 120 meccset 4 szezon alatt, Hazard bátya közel 2 után 36-nál jár.

Na meg szerzett 29 gólt, meg jó pár gólpasszt, ez a kókler meg 4!!! góllal szégyenkezik.
Én már tényleg jobban utálom mint Bale-t, és az kurva nagy szó, ha figyelembe vesszük az elmúlt éveket.
De a vadló legalább megnyert nekünk 2,5 döntőt, abból 1,5 BL... meg szerzett pár fontos gólt. Viszont ez az ember egy zéró, nulla, semmi, csak felveszi a hatalmas fizuját és lófaszt nem csinál.

Én már tényleg jobban utálom mint Bale-t, és az kurva nagy szó, ha figyelembe vesszük az elmúlt éveket.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem, valóban hasznosabb volt.wZoLee7 írta:Valszeg az idő szépítette meg, de Kaka ha játszott hasznosabb voltPipita írta: Kaká után nem gondoltam volna hogy fogok látni tőle nagyobb nullát Madrid mezben. Tévedtem.![]()
Többször állt rendelkezésre és jobban szállt be rendre.
Gólok+gp+kulcspasszok többet jöttek tőle.
ZIDANE
Kaka legalabb lott golokat, adott golpasszokat, es nem olyan volt, mintha egy megszeppent castillast csereltunk volna be. Volt hatasa a jatekra. Nagyon elmaradt a varakozasoktol, de szerintem nem volt O akkora blama, amekkoranak be van allitva. Ellentetben ezzel a fasszal.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valszeg az idő szépítette meg, de Kaka ha játszott hasznosabb voltPipita írta: Kaká után nem gondoltam volna hogy fogok látni tőle nagyobb nullát Madrid mezben. Tévedtem.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kaká után nem gondoltam volna hogy fogok látni tőle nagyobb nullát Madrid mezben. Tévedtem.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Táppénz neki is max vagy 60% kéne legyen. És az állam fizesse

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Megnyugtatlak, nem fog.csak takarodjon el szepen a csilliardos fizujaval es mindenki boldog.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak kéne pár apróbetű meg záradék azokba a szerződésekbe. Ha lenne gerince közös megegyezéssel szerződésbontás vagy a teljes fizuja annyi százalékát kapna, amekkora százalékban pályára tud lépni.
Nem illik.
Ezen van aki meglepodik meg?
Egyertelmu volt h ez lesz. Ez megy lassan 2 eve. Ebbol a gyokerbol mar a budos eletben nem lesz focista, szepen leepitette magat 30 eves korara.
csak takarodjon el szepen a csilliardos fizujaval es mindenki boldog.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ezt sztem már mindenki elengedte. Ő is. ZZ is. Perez is.
Ez a csávó totál bukás.
Ez a csávó totál bukás.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ho ho hó
Már feeling good volt, minden aspektusában.
Most akkor ZZ rossz kártyáról olvasott, vagy Hazard nem kapott szendvicset a meccs után...

Már feeling good volt, minden aspektusában.
Most akkor ZZ rossz kártyáról olvasott, vagy Hazard nem kapott szendvicset a meccs után...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
de vajon miben sikerült megsérülnie abban a 20 perc kocogásban amit lerendezett?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- flori
Kérdéses az Atalanta elleni játéka.
Ilyet soha nem láttam még.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Sorrentino
Szombati meccs alatt írtam, hogy 3 meccs formába lendülés, 1 jó meccs, discomfort majd 2 hónap Sanitas...mexes írta: Nem edzett... Phyiscal problems...
Úgy látszik túl optimista voltam.

Vicc ez az ember.

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem edzett... Phyiscal problems...
- Süti
Az a baj, hogy semmilyen más téren nem, de játékban súlytalan.Pad'em írta: Nem láttam a meccset, hogy szállt be pufiburi? Gondolom valóban közeli a ZZ által említett 100%![]()

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.