Ha eligazol... esetleg arabokhoz, akkor az saját magának egy hatalmas pofon es szembeköpés. Veszített akkor.
Így ránézésre nekem nagyon gyenge jellem. Mindig masnak akar tűnni, mint ami valójában. Vaganykodom egy egész hatas tetovalassal, de annyira puha vagyok, hogy altatasban kérem

Nem érett. Még nem alakult ki nala ez. Infantilis, gyerek tudata van. Fogalma sincs ki ő, vagy ki akar lenni. Keresi, kutatja önmagát, mímeli az életet. Istápolni kell, terelgetni a tarsaknak, vagy a stábnak. Nem érti, nem tudja felfogni az agya. Defektes ilyen téren. Sajnálatos. A gyenge felhozatalt latva a fociban a csúcson lehetne 4-5 évig alsohangon. De tényleg. Kb nyerhetne lazan annyi bogyót. Nincs konkurenciája. Nincs még egy ilyen szórakoztató, skilles, clutch ember es úgy néz ki nem is lesz még pár évig.
Rohadt szar szituáció az egész.
Saját maga veri bele a szögeket a koporsojaba es eszre sem veszi. Az a baj, hogy szerintem már annyira elfajult a helyzet vele kapcsolatban spanyolban, hogy meg ha akarna es tudna is valtozni...egy kis szerenyseggel, tisztelettel, akkor sem lenne értelme. Orokre be lett skatulyazva. Gyűlölik az embert, mint a szart. Ebből szerintem már nem lehet kijönni soha.
Fogalmam sincs, hogy mi lenne a megoldas. A helyes megoldás. Mint focista hatalmas erősítés. Mint ember meg csak nyűg. Mindenki hibas ebben. Ő is, mert lőporos hordóként viselkedik es a birka kis kövér spanyol emberek is, akik a nézőtéren állatok, a birok is, a rendszer is ami mozgatja a ligát. Megosztó. Itt is megoszto. Nekem is az. De a legjobban már unalmas ez. Faraszto igy vagy huszadjara, hogy aaaaa.... már megint mivanmár? Mit csinalt megint ez a szerencsétlen?! Semmi értelme az egésznek így.