Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 2., hétfő 13:27

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már csak azt várom, hogy az a szutyok Cersei mikor hal meg... (ettől függetlenül még szúrnám :D)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha már itt tartunk, a legjobb jelenet az volt, amikor Missandei locsi pocsizott. :mrgreen: :loveyou: A legjobb sunci a sorozatban. :) Túl jó ahhoz a kis gyökér gyerekhez, csak engem irritál az a csávó?. Igazán lekaszabolhatnák már... :Đ

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 2., hétfő 13:16

Bocs a dupláért, de már nem tudom szerkeszteni.

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Értem én, hogy hallani akarta Oberyn, hogy a Hegy kimondja a szavakat és bevallja a bűnét, de igazából azzal is beérhette volna Oberyn, hogy átbassza a fején a lándzsát és kész, megölte a testvére gyilkosát és szoszi van. De persze, hogy így kellett történnie, hogy megint meghal egy szimpatikus szereplő.... :fpalm: Már csak azt várom, hogy az a szutyok Cersei mikor hal meg... (ettől függetlenül még szúrnám :D)

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 2., hétfő 12:53

reeed_ati írta:GOT:
Nem tudtam tovább várni, muszáj volt megnéznem. :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hát ez már megint mi volt áá, csak ülök és bambulok ki a fejemből. Vagy 5x vissza néztem az uccsó jelenetet, akkor sem akartam hinni a szememnek. Holott előtte írtam, hogy az előzményeket ismerve már számolok ilyen végkimenetellel is, de ez így akkor is nagyot ütött na. Milyen egy halál volt ez megint... :| , mikor potyogtak a fogai, akkor már tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, meg utána az a szemkinyomás/roppantás kombó.
Kár érte, mert nagyon jó karakter volt, persze pont emiatt üt akkorát, hogy megint egy kedvelt karaktert szednek ki.
Az a kötsög Hegy meg gondolom túléli azt a pár karcolást, most még jobban utálom :mrgreen: .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!5x néztem vissza az utolsó jelenetsort, de még mindig nem hiszem el, pedig már 2 cigit elszívam :D
Amúgy szerintem nem fogja túlélni a Hegy, mert amikor beleállította a lándzsát, akkor köpte a vérét rendesen szóval szerintem átszúrta a szívét vagy a tüdejét Oberyn. Meg úgy tudom, hogy Tyrion még az ötödik könyvben is életben van, szóval szerintem valami olyan lehet a vége, hogy meghal a Hegy is, és döntetlen miatt Tyrion életben maradhat, csak felzavarják a Falra vagy valami hasonló.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 2., hétfő 9:29

GOT:
Nem tudtam tovább várni, muszáj volt megnéznem. :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hát ez már megint mi volt áá, csak ülök és bambulok ki a fejemből. Vagy 5x vissza néztem az uccsó jelenetet, akkor sem akartam hinni a szememnek. Holott előtte írtam, hogy az előzményeket ismerve már számolok ilyen végkimenetellel is, de ez így akkor is nagyot ütött na. Milyen egy halál volt ez megint... :| , mikor potyogtak a fogai, akkor már tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, meg utána az a szemkinyomás/roppantás kombó.
Kár érte, mert nagyon jó karakter volt, persze pont emiatt üt akkorát, hogy megint egy kedvelt karaktert szednek ki.
Az a kötsög Hegy meg gondolom túléli azt a pár karcolást, most még jobban utálom :mrgreen: .

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 31., szombat 21:36

tubatibi írta:Ginga e Kickoff!!

Akit érdekel belinkelem az utolsó két részt:

Ginga e Kickoff!! 38. rész
Ginga e Kickoff!! 39. rész
A masodik link nem jo :D
Itt a helyes

Megneztem a ket reszt, egesz jo.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak hat az a Messis resz :vivo:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 30., péntek 18:04

tubatibi írta:Ginga e Kickoff!!
Area no Kishi-t láttad már? az is focis anime.
amúgy rooney feje elég fura lett, de Özilé adta! :mrgreen:

This summer! Nyáron!
Veszettül jó lesz az új vámpíros sorozat! Guillermo del Toro a horrormesék nagymestere és Carlton Cuse a Lost egyik alkotója úgy néz ki visszatéríti az alapokhoz a vámpírnaplókat… Trailer
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 30., péntek 15:12

Ginga e Kickoff!!

Egy elég vicces anime, aminek igazából van egy utolsó záró duplarésze , hogy is mondjam, eléggé viccesre sikeredett. Végre eljutottak az álmukhoz, hogy a "legnagyobbak" ellen játszanak egy kis sörmeccset(Cristiano Ronaldo, Pirlo, stb...)
Rooney feje nagyon vicces. :lol:
A lényeg, hogy van egy kisfiú, aki úgy gyakorolt, mint Maradona....a kapufát rúgdosta folyton, na hát a sztárok is becsatlakoztak és nem fogjátok kitalálni, hogy ki tudta még úgy csinálni:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÖZIIIL :mrgreen:

CR7 is jófiút játszik, de kicsoda vajon az angyal? Akire a legkirályabban tekintenek? Persze, hogy Messi. :kivagyhe:

Akit érdekel belinkelem az utolsó két részt:

Ginga e Kickoff!! 38. rész
Ginga e Kickoff!! 39. rész
"If you don't like your destiny, don't accept it."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 28., szerda 21:41

Egyre több helyen olvasom hogy Phoenix lehet a befutó a TD 2. évadjára. Bár én nemhiszem, de rohadtul örülnék neki :D
Kép

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 28., szerda 16:20

Game of Thrones, NBA Edition (Game of Zones)

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 28., szerda 14:53

Charlie Cox lett Daredevil. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 10:57

VanillaSky írta:Californicationban Hanknek mindig jó dolga volt, de baszki Heather Graham már 44 éves, most is eszméletlen jó nő! :ozil:
44 eves? :ozil:
Nekem nagyon bejon az uj evad, pedig az elozo vegen majdnem kaszaltam a sorozatot. Egyebkent hihetetlen hogy minden evben talalnak egy csajt aki miatt erdemes nezni az egesz sorozatot: Madeline Zima, Eva Amurri, Addison Timlin, Maggie Grace, Heather Graham es meg biztos van par akik nem jutnak eszembe.
BTW majd egyszer lehetne a Californication-os csajokrol is csinalni egy szavazast :Đ

szerk.: Carla Gugino, Carla Gallo, Camilla Luddington

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 27., kedd 22:41

soadroli írta:A True Detective második évada Kalifornia egy kevésbé elcsépelt vidékén játszódik majd és most nem kettő, hanem három fő karaktere lesz. Nic Pizzolatto azt is elárulta, hogy ezúttal valószínűleg nem egy rendező viszi majd végig az egész évadot. A történetről még mindig csak annyit tudni, hogy köze lesz az amerikai szállítmányozási rendszer titkos fejezetéhez.
Várjuk :D

Óóó de még mennyire. :) És egy másik jó hír(bár nemtudom a 6. évad után ki várja még a folytatást de aki eddig nézte már azért is megfogja nézni)most osztottak meg egy képet a SOA Facebookján, hogy elkezdődtek a 7. évad munkálatai. Hát bárcsak már szeptember lenne...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 27., kedd 22:08

Californicationban Hanknek mindig jó dolga volt, de baszki Heather Graham már 44 éves, most is eszméletlen jó nő! :ozil:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 27., kedd 20:04

A True Detective második évada Kalifornia egy kevésbé elcsépelt vidékén játszódik majd és most nem kettő, hanem három fő karaktere lesz. Nic Pizzolatto azt is elárulta, hogy ezúttal valószínűleg nem egy rendező viszi majd végig az egész évadot. A történetről még mindig csak annyit tudni, hogy köze lesz az amerikai szállítmányozási rendszer titkos fejezetéhez.
Várjuk :D
Kép

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 27., kedd 19:55

Visszaszívom amit korábban mondtam. Walking Dead 1.évada még olyan "semmilyen" volt a számomra. Második évad már sokkal jobb volt, eseménydúsabb. Viszont ez a 3.évad elképesztően jó eddig (3x11-nél járok, ahogy adja a magyar FOX). Nagyon tetszenek a történések! :agree:

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 24., szombat 18:33

ziro4vr írta:Hannibal még

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tippek a túlélőkre? szerintem Will, meg esetleg Alana Bloom, utóbbi kapcsán nagyon örülnék a halálának...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!will túléli, ez 100%, szerintem jack is, abigailnak tuti csengettek, és szerintem alanának is.
hannibal úgy vágta el a torkát abigailnak, hogy tuti belehaljon, alana meg a hátára esett (több?) emelet magasságból, az szerintem elég nagy trauma.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 18:22

torjack írta:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tippek a túlélőkre? szerintem Will, meg esetleg Alana Bloom, utóbbi kapcsán nagyon örülnék a halálának...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Will szerintem tuti megússza, én még Jacket sem zárom ki, Abigailnek azért most már tényleg illene meghalnia :mrgreen: Alana meg...vesszen a ribanc :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fishburne úgy hallottam új sorozatot kapott, bár a karakterének lenne még helye, ha a könyveket nézzük..de ő elég halottnak tűnt, bár pont ezért fog visszatérni valszeg :mrgreen: Will tuti legalább még 1 évad, aztán jöhet Starling. dokinőt meg is kellett volna enni, annyit érdemelt volna a hálátlan ribije :lol:
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 18:18

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Will szerintem tuti megússza, én még Jacket sem zárom ki, Abigailnek azért most már tényleg illene meghalnia :mrgreen: Alana meg...vesszen a ribanc :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 18:11

Hannibal még

Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 18:09

torjack írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abigailt én is vártam, no meg cliffet a sebesültekkel, de aztán a végén jött scully, na ott letettem a hajam :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gyanúsan sok idő maradt még a záró képsorok után, mondom ez gyanús, beletekerek a végére, erre... aki erre számított azt megtapsolom :D
Nem illik.

Vissza: