A legnagyobb klisés faszság volt mindigis a "legalább kormányozni tudnak" szöveg.kodo írta: Arra legalább ravilagitott a covid politikai szempontból hogy vicc amit kormányzás néven csinálnak fideszek. Eddig is latszott, most meginkabb észrevehető.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 4., vasárnap 14:03
A legnagyobb klisés faszság volt mindigis a "legalább kormányozni tudnak" szöveg.kodo írta: Arra legalább ravilagitott a covid politikai szempontból hogy vicc amit kormányzás néven csinálnak fideszek. Eddig is latszott, most meginkabb észrevehető.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 4., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 4., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 4., vasárnap 13:37
Jogos.Realista24 írta: Mondjuk alapból a közlönyt kell nézni, ami abban van, az a fix.
Mindenhol a 2.5 millios hatart emlegetik, de annyira nem tudom mar kovetni a helyzetet, hogy lemaradtam arrol, hogy a kozlonybe is bekerult. Azt hittem ez is csak valami “namegkethet”.El Sie7e írta: ha a közlönybe nem jelenik meg, akkor nem ér semmit, mivel az a hivatalos, nem véletlen a neve Közlöny
a portfolio is megírta, a telex is, az index is, nem tudom te melyik szoktad olvasni, de minden hírportál lehozta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 4., vasárnap 13:29
Mondjuk alapból a közlönyt kell nézni, ami abban van, az a fix.Marky írta:Tizmilliardokbol kiepult allami propagandahalozaton ulnek es nem talaltam meg 10 perc keresgeles utan semEl Sie7e írta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korma ... okozatarol
sztem a jövő hét közepén meglesz a 2,5![]()
Mindenrol tudositanak, Viktor mar alvas helyett is a vakcinakat nezegeti, Petike laptopja izzad a Zoom meetingektol, de a legfontosabb informaciot eldugjak a kozlonybe....
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 4., vasárnap 13:28
ha a közlönybe nem jelenik meg, akkor nem ér semmit, mivel az a hivatalos, nem véletlen a neve KözlönyMarky írta:Tizmilliardokbol kiepult allami propagandahalozaton ulnek es nem talaltam meg 10 perc keresgeles utan semEl Sie7e írta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korma ... okozatarol
sztem a jövő hét közepén meglesz a 2,5![]()
Mindenrol tudositanak, Viktor mar alvas helyett is a vakcinakat nezegeti, Petike laptopja izzad a Zoom meetingektol, de a legfontosabb informaciot eldugjak a kozlonybe....
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 4., vasárnap 13:27
Tizmilliardokbol kiepult allami propagandahalozaton ulnek es nem talaltam meg 10 perc keresgeles utan semEl Sie7e írta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korma ... okozatarol
sztem a jövő hét közepén meglesz a 2,5
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 4., vasárnap 13:23
Azaz.Faust írta: Mi ezzel a baj, már csak két hetet kell kibírni!
(kb. fél éve)
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 4., vasárnap 13:22
Mi ezzel a baj, már csak két hetet kell kibírni!Sierra írta: Én úgy emlékszem h április 12-t mondtak, de hát itt már semmi se biztos.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 4., vasárnap 13:13
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 4., vasárnap 13:13
https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korma ... okozatarolMarky írta: Meddig tartanak a mostani korlatozasok? Keddtol fog valtozni valami?
Tobb forrasbol is hallom, hogy kedden mar kinyitnak a fodraszok, de a sok propaganda mellett nem talaltam semmi erre utalo kommunikaciot a hivatalos oldalon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 4., vasárnap 12:57
Nem nyithatnak hivatalosan.Marky írta: Meddig tartanak a mostani korlatozasok? Keddtol fog valtozni valami?
Tobb forrasbol is hallom, hogy kedden mar kinyitnak a fodraszok, de a sok propaganda mellett nem talaltam semmi erre utalo kommunikaciot a hivatalos oldalon.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 4., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. április 3., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 3., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. április 1., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 31., szerda 21:31
hahah3x0r írta:Másik megoldás, hogy Debrecenbe költözöl
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 31., szerda 21:03
Másik megoldás, hogy Debrecenbe költözölSierra írta: Megoldottam másképp.Firefoxból átmásoltam a linket, és azt raktam könyjelzőbe, így most már fasza.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 31., szerda 18:56
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem