Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 2:04

Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom. :mrgreen: A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.

Star-Crossed

Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták :/ főleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne :-(

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 4., szerda 19:54

Én is rávettem az ősöket hogy nézzék a Dextert és a Breaking Badet, mindkettőt le is darálták szépen :D
Kép

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 4., szerda 19:36

tucsoki írta:Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.
Pár napja fejeztem be én is, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Őszzel kihozzák az ügyvéd karaktere..

és a........

TWD. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 4., szerda 18:35

peti_madrid írta:Anyámat is rávettem egyszer, hogy nézze meg az első részt, hát annyira megtetszett neki, hogy még aznap lepörgette a teljes 1. évadot :D Aztán totál ráfüggött, még néha ma is fel szokta emlegetni, hogy milyen kurva jó sorozat volt. Most speciel a GoT-tal van így, meg a Mad Mennel, totál rájuk van függve :D
Az igen :mrgreen: Anyámat még a Jóbarátokra sem tudtam rávenni, első évadot megnézte, aztán abba is maradt. Dexterre próbáltam, de nem vállalta be :mrgreen: Breaking Bad első évadot láttam, aztán most egy hónapja elmaradtam vele, de vizsgák után lepörgetem.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 4., szerda 18:13

Sírhant művek

Ez az én sorozatom. Egyre jobban imádom :coffee:
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 4., szerda 17:59

Most végeztem a fináléval. Csillagos ötös, aki nem nézi nézze, sürgősen!!!

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 4., szerda 17:57

tucsoki írta:Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.

Ui: aki bespoilerezik azt elintézem
Rohadt jó sorozat, talán a legjobb, amit életemben néztem. Anyámat is rávettem egyszer, hogy nézze meg az első részt, hát annyira megtetszett neki, hogy még aznap lepörgette a teljes 1. évadot :D Aztán totál ráfüggött, még néha ma is fel szokta emlegetni, hogy milyen kurva jó sorozat volt. Most speciel a GoT-tal van így, meg a Mad Mennel, totál rájuk van függve :D

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 4., szerda 1:19

Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.

Ui: aki bespoilerezik azt elintézem

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 3., kedd 16:41

Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem nem annyira egyértelmű, hogy ki éli túl..Will biztosan, Jack meg attól függ szerintem, mennyire ér majd rá a színész, aztán attól függően Jack/Alana..de remélem előbbi, utóbbi végtelenül idegesítő. dokinő a végén meg továbbra is wtf a számomra
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 3., kedd 15:47

GoT...izé, Hannibal

Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem az utolsó két részt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztabüdöskurvaéletbe. :lol: Verger sztoriját eléggé átalakították, de egy pillanatig sem zavart - ahogy eteti az arcával a kutyákat, majd megeszi a saját orrát, óhóhóhóhhóriási.

Az évadzáróról: rettenetesen hangulatos rész. Engem Abigail egyáltalán nem lepett meg, végig mondogattam az évad során, hogy tuti nem halt meg - de méltó módon hozták vissza. Az utolsó 10-12 perc olyan szinten zseniális és hangulatos, hogy arra szavakat nem találok, mestermunka minden tekintetben (remélem a zenéje elérhető lesz valahol...). Ahogyan az egész sorozat is, 1-2 résztől eltekintve. Epekedve várom a harmadik évadot, kíváncsi leszek, ebből a mészárlásból mit hoznak ki.

Hogy ki éli túl: Will és Crawford nyilván, többinek kampec. Így viszont eléggé átírták a Vörös Sárkány elejét is, bár nem tudom, hogy a könyv ugyanúgy kezdődik-e, ahogyan a film.

Szóval Hannibal. Tökéletes sorozat. :salute: :salute: :salute:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. június 3., kedd 14:32

got 4x8

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sírok :lol: :lol:
.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 13:24

így rezegni egy szaros sorozaton/könyvön, szánalmas :lol: :lol: :lol:

úgyis mindenki meghal. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 3., kedd 13:23

Elismerem én is a hibámat, sajnálom, legközelebb nem írok semmit sehova, aztán le van tudva a dolog... :shutup:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 3., kedd 12:59

Boky írta:9es rész promo spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egész 9es rész a falnál fog játszódni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szoval Jon Snow halala :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 3., kedd 11:24

messideco írta:Got, más kérdéskör:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképzelhető, hogy a makulátlanokról fentartott mítosz nem annyira valós? Oké, hogy kasztráltak, de amint láthattuk ők is emberi lények, érzésekkel, vágyakkal.Ebből még származhat Daenerysnek hátránya? Amúgy hülye k.va a fent említett úrnő, egyik kedvenc karakteremmel szúrt ki... Nem szurkolok neki egyáltalán. Baelish-Sansa kapcsolat mire fog kiterjedni szerintetek?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom Robint kiküldik meghalni valahova a csába, aztán ketten uralkodnak... Egész kacér volt már a végén Sansa és ugye Baelisht is kihúzta a szarból. Lesz itt döngetés még köztük azt mondom. :D
MyStiQ írta:
VanillaSky írta:a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok.
Dehogynem. 6-os villamoson szükségem volt már erre a technikára. :mrgreen:
:lol: Látjátok ez a szenvedély, ti meg tönkre cseszitek egy-egy könyves elszólással...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 3., kedd 10:18

rafael23 írta:GoT 4x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel mind a ketten meghaltak,ezert szerintem még húzni fogják egy kicsit ezt a szálat, de a következő a 9. rész és hát eddig talán azok voltak a leg-leg-legek (Ned Stark halála,fekete víz-öbölbeli csata,red wedding,Tyrion halála :hmmm: :/ )
9es rész promo spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egész 9es rész a falnál fog játszódni.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 3., kedd 9:58

Got, más kérdéskör:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképzelhető, hogy a makulátlanokról fentartott mítosz nem annyira valós? Oké, hogy kasztráltak, de amint láthattuk ők is emberi lények, érzésekkel, vágyakkal.Ebből még származhat Daenerysnek hátránya? Amúgy hülye k.va a fent említett úrnő, egyik kedvenc karakteremmel szúrt ki... Nem szurkolok neki egyáltalán. Baelish-Sansa kapcsolat mire fog kiterjedni szerintetek?
"And my heart will leave you never."

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 3., kedd 7:56

VanillaSky írta:a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok.
Dehogynem. 6-os villamoson szükségem volt már erre a technikára. :mrgreen:

rafael23

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2014. június 3., kedd 2:37

GoT 4x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel mind a ketten meghaltak,ezert szerintem még húzni fogják egy kicsit ezt a szálat, de a következő a 9. rész és hát eddig talán azok voltak a leg-leg-legek (Ned Stark halála,fekete víz-öbölbeli csata,red wedding,Tyrion halála :hmmm: :/ )

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 23:50

GOT spoiler 4x5-ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki nagyon poenos kedveben van :D

Vissza: