Premier League
Re: Premier League
Nem tudom, én nem láttam komoly átütőerőt a Cityben. Náluk a labda, néha jön egy helyzetecske, de nem látom ezt a "bármikor megvillanunk" játékot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ahogy Sterlingnek sem kellett volna, hogy sok köze legyen a meccshez egy olyan belépő után.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nem sokat vonnák le ebből a meccsből, 2spurs lövés két gól, mákjuk volt amugy nem sok közük van a meccshez. kívancsi leszek mi magunkra fogjuk húzni őket vagy ki lesz a dominánsabb.Kercsó írta:ismétlem önmagam.Kerlon írta: Jó ez a Spurs City meccs. Van benne mindenféle fordulat.
bízok benne, hogy ZZ lesz aki beveri az utolsó szöget Pep koporsójába.![]()
-
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ismétlem önmagam.Kerlon írta: Jó ez a Spurs City meccs. Van benne mindenféle fordulat.
bízok benne, hogy ZZ lesz aki beveri az utolsó szöget Pep koporsójába.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Jó ez a Spurs City meccs. Van benne mindenféle fordulat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
+1, Rabóczky unalmas sablon, erőltetett semmi.flori írta: Nézhetetlen a Premier League a spíleren. Ezt a Rabóczkit miért erőltetik? Konkrétan kínos.
Év elején azt gondoltam volna, hogy Arteta jobban összekaparja az Arsenalt.. Mintha jobb lenne a játék, de semmi koncepciót nem látok a róla beharangozott zsenialitásból. Támadások konkrétan nullák. Azért van ott egy Özil, Lacazette, Auba, Martinelli négyes, erre momentumuk nincs a Burnley ellen.
K
K
miből gondoltátok hogy arteta olyan nagyszám lesz? mert azzisten segédje volt a citynél? nyár után talán lehet majd vmit látni tőle szerintem
- flori
Nézhetetlen a Premier League a spíleren. Ezt a Rabóczkit miért erőltetik? Konkrétan kínos.
Év elején azt gondoltam volna, hogy Arteta jobban összekaparja az Arsenalt.. Mintha jobb lenne a játék, de semmi koncepciót nem látok a róla beharangozott zsenialitásból. Támadások konkrétan nullák. Azért van ott egy Özil, Lacazette, Auba, Martinelli négyes, erre momentumuk nincs a Burnley ellen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát én nagyon jót röhögtem ezen

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Legigazoltak egy kib.szott senkit?Realista24 írta: OFFICIAL: Chelsea has announced the signing of highly-rated South Korean teenager Foo-Kin No-Wan.

Fucking No One.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Chelsea has announced the signing of highly-rated South Korean teenager Foo-Kin No-Wan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Nem hinném, hogy nagyon megviselné őket, 30 év után bajnokok lesznek. Semmi teher nem lesz rajtuk, ráadásul már azt se lehet mondani mint ősszel, hogy bajnokságra fekszenek csak, ekkora előnnyel nyugodtan koncentrálhatnak bl-re.Anthony írta:Rip, Cavani ügynöke már hazarepült, nincs dealflori írta: BL-ben valaki elkapja őket, túl tökéletes a szezonjuk. Adná magát az Atletico már Cavanival.![]()
Egy dologban ez biztosan jó nekünk, Pepék kicsit belealszanak ebbe a bajnokságba. Mi meg vért izzadunk hétről-hétre, kelleni fog ez a tűz.![]()
![]()
Remélem én is valami underdog kiveri a Poolt a BL-ből, a Klopp memeket nézném évekig!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És ezzel mi a célod?Kera írta: Találós kérdés két sörért:
Melyik bajnokságban van 30 pont különbség az első és a nagyedik hely között?
A : Francia bohócliga
B : Kétcsapatos Lalika
C : Egycsapatos bundásliga
D : Egycsapatos olasz bundásliga
E : Besztlíg evör in dö fukin' universe![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Rip, Cavani ügynöke már hazarepült, nincs dealflori írta: BL-ben valaki elkapja őket, túl tökéletes a szezonjuk. Adná magát az Atletico már Cavanival.![]()
Egy dologban ez biztosan jó nekünk, Pepék kicsit belealszanak ebbe a bajnokságba. Mi meg vért izzadunk hétről-hétre, kelleni fog ez a tűz.

Remélem én is valami underdog kiveri a Poolt a BL-ből, a Klopp memeket nézném évekig!
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Találós kérdés két sörért:
E : Besztlíg evör in dö fukin' universe
E : Besztlíg evör in dö fukin' universe

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Izgalmasabb? Az United hozott egy 1/1-et, a City meg minimum 2 ziccert rontott, volt 2 lesgóljuk, meg De Gea bravúrok. Ha lett volna 4 közte egy szót sem szólhatott volna az United._Bushido_ írta: pedig vele még izgalmasabb lehetett volna ez a mai meccsük
Mindenesetre remélem ellenünk is így fogják kihasználni a helyzeteik.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
BL-ben valaki elkapja őket, túl tökéletes a szezonjuk. Adná magát az Atletico már Cavanival.
Egy dologban ez biztosan jó nekünk, Pepék kicsit belealszanak ebbe a bajnokságba. Mi meg vért izzadunk hétről-hétre, kelleni fog ez a tűz.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!