Szerdán is fent volt a pályán és mégsem volt probléma a csapat védekezésével, sem a koncentrációjával sőt a gólban is jócskán csak benne volt. Én mindenképp kezdőbe jelölném. Akitől félek az Bale, kicsit a betegsége visszafogja vagy fogta. Nem tudom most milyen formában van, ugye a hétvégén nem láthattuk.hunmadridista írta:A csapat érdekében lehet, hogy igen...mert szerintem a csapatszintű védekezésen és a maximálás koncentráción lesz majd a hangsúly...mivel ahogy te is említetted az első 25-30 perc maga lesz a pokol...én azt sem tartom kizártnak, hogy a félpályát is nehezen fogjuk átlépni...amúgy mindegy, mert a Ancelotti a gálakezdőt küldi majd fel.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A csapat érdekében lehet, hogy igen...mert szerintem a csapatszintű védekezésen és a maximálás koncentráción lesz majd a hangsúly...mivel ahogy te is említetted az első 25-30 perc maga lesz a pokol...én azt sem tartom kizártnak, hogy a félpályát is nehezen fogjuk átlépni...amúgy mindegy, mert a Ancelotti a gálakezdőt küldi majd fel.Galacticos írta:tehát a szezon legnehezebb és eddigi legfontosabb meccsén kihagynád a legjobb játékosunkat?hunmadridista írta:talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...
- Galacticos
tehát a szezon legnehezebb és eddigi legfontosabb meccsén kihagynád a legjobb játékosunkat?hunmadridista írta:talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...
azt írod hogy egy gól szerinted lehet hogy nem lesz elég nekünk. de te akkor miért nem örülnél cr-nek meg balenek egyszerre? velük több esélyünk van gólt lőni.
bale meg igenis tud védekezni, ő majd besegít a jobbszélen. és ezeken a meccseken cr sem úgy védekezik mint egy osasuna ellen.
kell a bbc, isco személyében legalább egy értelmes cserénk legyen. ha megint megússzuk az első 15-20 percet -ahol nagyon nekünk fognak rontani- akkor jók leszünk, és ha megint úgy védekezünk ahogy szerdán akkor továbbjutunk még münchenben is.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én csak Illaramendit és Marcelot nem szeretném a kezdő közelében látni kedden...Illara eddig óriási alibi, míg Marcelo már csak árnyéka önmagának...
Én megmondom őszintén, annak sem nagyon fogok örülni, hogy Bale és Ronaldo egyszerre a kezdőben lesz...mert egyiküknek sem az erőssége a védekezés...és szerintem a védelmünkön nagyon sok fog múlni, mert a Bayern jönni fog, mint az oroszok...Iscoval stabilabbnak érzem a védelmet...talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...
A Bayernnél szerintem Martinez kezdeni fog, így Lahm visszatér az eredeti helyére, míg Müller is be fog szerintem kerülni a kezdő 11-be, így erősebbek lesznek, mint múlt héten. Jobb Bayernre számítok, mint az odavágón...én nagyon félek tőlük már előre is...
Én megmondom őszintén, annak sem nagyon fogok örülni, hogy Bale és Ronaldo egyszerre a kezdőben lesz...mert egyiküknek sem az erőssége a védekezés...és szerintem a védelmünkön nagyon sok fog múlni, mert a Bayern jönni fog, mint az oroszok...Iscoval stabilabbnak érzem a védelmet...talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...
A Bayernnél szerintem Martinez kezdeni fog, így Lahm visszatér az eredeti helyére, míg Müller is be fog szerintem kerülni a kezdő 11-be, így erősebbek lesznek, mint múlt héten. Jobb Bayernre számítok, mint az odavágón...én nagyon félek tőlük már előre is...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Bale-t továbbra is jobboson játszatnám. Szerintem CR-rel azonos oldalon egymás elől veszik el a teret. Cr bal oldalt játszik, tehát Balet jobbra tenném.nmate írta:Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim
Egyébként adom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt viszont adom.Bale is védekezik úgy mint Isco...sőt.nmate írta:Hát a gálakezdőnk is működik 4-4-2-ben. Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim
Ami jó. Robben és Ribery lezárására menne az egész, a fő veszélyt szerintem így Götze jelentené képen. Meg ha Arjen elkapja a fonalat, aztán elrak egy dugót.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Szerintem Müller fog kezdeni Mandzukic mögött Rafinha meg kikerül a kezdőből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Középen könnyen lehet neki elég tere, meg hát azért Götze érzi kis területen is a játékot. Én valamiért őt tartom most veszélyesnek, de ehhez kell az is, hogy Pep felfedezze, tudja őt használni és nem csak Robben meg Ribery van, akikkel lehet előre vinni a csapatot. Mert ha Götzének ily módon csinálnak egy kis helyet, akkor veszélyes lehet.
Eddig is működött, de Bale és DM mindig a másik oldalon voltak. Védekezésben a legtöbbször DM kilépett a szélre lezárni Ronaldo embere előtt(nmate írta:Hát a gálakezdőnk is működik 4-4-2-ben. Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim
Ami jó. Robben és Ribery lezárására menne az egész, a fő veszélyt szerintem így Götze jelentené képen. Meg ha Arjen elkapja a fonalat, aztán elrak egy dugót.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát a gálakezdőnk is működik 4-4-2-ben. Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem,mert ezeknek most jobban ki kell nyílni,ahogy hátrányba kerültek,és a gyors szélsőink így el is dönthetik.MyStiQ írta:A tegnapi cserékből kiindulva jól sejtem, hogy Carlo a gálakezdőt akarja?
Azaz Casillas - Coentrao, Ramos, Pepe, Carvajal - DM, Xabi, Modric - Cé, Benzema, Bale.
Örülnék neki, ugyanakkor félnék is tőle.
Csakhogy a hírek szerint a mester a 442 mellett tette le a voksát.(forrás R24)
LEGIO PATRIA NOSTRA

- RealRaúl77
Elég nagy valószínűséggel igen. Pihentetésből, és a cserékből teljesen ez jött le. Szóval, ha minden rendben lesz, akkor ez lesz.
De miért félsz tőle? Fejtsd ki kerlek!
De miért félsz tőle? Fejtsd ki kerlek!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
A tegnapi cserékből kiindulva jól sejtem, hogy Carlo a gálakezdőt akarja?
Azaz Casillas - Coentrao, Ramos, Pepe, Carvajal - DM, Xabi, Modric - Cé, Benzema, Bale.
- RealRaúl77
Fasza.. Kb optimalizálva van a pihentetés, és az, hogy azért mégiscsak meg kellene nyerni ezt is.!A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Modric, Illarramendi, Isco; Di María, Morata és Cristiano.
Cserepadon: Casillas, Pepe, Coentrão, Benzema, Alonso, Carvajal, Casemiro Forrás: Madridom.hu
CR, Modric, DM majd jöhet le pihenni 50-70 között.. Persze eredménytől, mutatott formától, fáradtságtól függ..
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Bale a padon sincs.realistahuni írta:Hivatalos:
Lopez-Nacho-Varane-Ramos-Marcelo-Illara-Modric-DM-CR-Isco-Morata.
Jól van, CR helyett Bale, Modric és DM helyett Casemiro, Alonso.![]()
Nehéz lesz de muszáj volt kockáztatni, gg Carlo.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hivatalos:
Jól van, CR helyett Bale, Modric és DM helyett Casemiro, Alonso.
Jól van, CR helyett Bale, Modric és DM helyett Casemiro, Alonso.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kár,hogy az Atma csak holnap játszik. Így nem tudjuk,van-e értelme hajtani. Nyilván van,hiszen harcban vagyunk a bajnoki címért,de így azért még is csak nehezebb,mivel nekünk a BL-re van a legnagyobb esélyünk pillanatnyilag.
Tartalékolni is kell,meg nem is,hajtani is kell,meg nem is.

Én CR-t betenném azért. Carlo szerint is egészséges és elfáradni se szokott, illetve a kihagyás után gondolom nem annyira fáradt. Benzemát, DM-t, Alonsot, Modricot, Carvajalt és Coentraot kell mindenképpen pihentetni.
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ugyanezt állítottam össze a mágnástáblán, ha jól emlékszem. Egyszerűen nem szabad kisajtolni a kulcsjátékosokat, remélem tartalékolni fogunk, a Tizedik most sokkal fontosabb egyszerűen mindennél, túl közel van ahhoz, hogy megint elcsesszük. Szép lenne a triplázás is, de ésszerűen kell csinálni a dolgokat, a mai meccsnek maximum B csapattal szabad nekivágni.Én ezt nyomatnám:
DL;Nacho-Varane-Ramos-Marci;Casemiro-Illara-Isco;Bale-Morata-Benz
- RealRaúl77
Géci írta:
VAGY
--------------------Casillas-------------------------
Carajal---Pepe--------------Varane-----Coentrao
-------------Alonso-----------Modric---------------
---Dm--------------------------------------Bale-----
-------------Benzema---------CR-------------------
Szerintem így túlságosan egy oldalas lenne a dolog, főleg így Bale és CR egymás nyakára futna rá..
Ennek a csapatnak is (simán) kellene este nyernie..!Matt írta:DL;Nacho-Varane-Ramos-Marci;Casemiro-Illara-Isco;Bale-Morata-Benz