Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Divat

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 31., csütörtök 15:53

Ha meg a rongyrázásról szól, meg arról,hogy húú de drága órám van, akkor inkább a 2 milla guriga pénzt rákötözném a csuklómra, egy "tárgyalás" előtt, aztán tessék, de gazdag vagyok.

Pár százezerért már igen komoly órákat lehet kapni, amikkel nem nézik ki az embert olyan körökben sem.
Egy másfél millás patek philippe replika ezerszer gázabb,mint egy félmillás Longines pl.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem az ára miatt lesz egy óra jó, persze aki felszínes annak az számít, az ilyen embereknek javaslom,hogy az árcédulát is hagyják rajta a laikusoknak :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 31., csütörtök 15:46

Ha azt mondod, hogy az 1-2 milliós óra ugyanolyan jó mint a 2-300 ezres, akkor azt is mondhatod hogy a 10 ezres ugyanolyan jó, mint a 2-300 ezres. Sőt, a telefonod is mutatja az időt. Ez nem erről szól...
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 15:16

sámat írta:Jogos, amit írsz, de ha ÓRÁT akarok venni, akkor minimum 1 milliót magamhoz veszek, és veszek órát, mert kb. ott kezdődnek.

Nem vagyok külsőséges tipus, de nagyon tetszik az óra, külsőleg, de a működésével sem volt probléma, amikor volt, mindenki dicsérte, pedig nem eredeti volt. Meló miatt fontos, h milyen óra van rajtam, szomorú vagy nem szomorú, olyan közegben mozgok, ahol ezt (is) nézik, de csak azt látják, h divatos meg Armani, meg biztos drága, aki valóban óramániás, az tényleg szúrja, h ennyiért lehet pl Citizent, Doxát is venni, igen jót ráadásul.

Ennyit amúgy nem ér meg nekem, lehet még valami "normális" replikát is megvennék, nem tudom. Magyar webshoppal meg megint az a bajom, h ilyen árban árulják őket, eBay-en meg rengeteg van olcsóbban, csak azok - gondolom - kétesek. De lehet elkattanok, bemegyek és megveszem :)
1 milliót? Nem akarlak megbántani, de ez hülyeség. Én pl. sosem vennék pl. 1-2 milláért rolexet vagy Tag-t, stb. Mert minek? Én ezt rongyrázásnak érzem, hogy "nézd, van egy 2 milliós Breitlingem. A másik meg az, hogy nn replikát a büdös életben nem vennék, de az én véleményem.

2-300k-ért Tissot/Doxa/Steinhart/Longines/Hamilton ugyanolyan jó lehet. Az, hogy az Armanira azt mondják, hogy divatos, meg hogy "ez egy jó óra" az nem is ért hozzá. Én se, de divatórát akkor sem vennék.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 31., csütörtök 15:08

Annyi penzert mar orat es kocsit is vehetsz. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 31., csütörtök 15:03

Jogos, amit írsz, de ha ÓRÁT akarok venni, akkor minimum 1 milliót magamhoz veszek, és veszek órát, mert kb. ott kezdődnek.
Hülyeség
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2016. március 31., csütörtök 14:27

Jogos, amit írsz, de ha ÓRÁT akarok venni, akkor minimum 1 milliót magamhoz veszek, és veszek órát, mert kb. ott kezdődnek.

Nem vagyok külsőséges tipus, de nagyon tetszik az óra, külsőleg, de a működésével sem volt probléma, amikor volt, mindenki dicsérte, pedig nem eredeti volt. Meló miatt fontos, h milyen óra van rajtam, szomorú vagy nem szomorú, olyan közegben mozgok, ahol ezt (is) nézik, de csak azt látják, h divatos meg Armani, meg biztos drága, aki valóban óramániás, az tényleg szúrja, h ennyiért lehet pl Citizent, Doxát is venni, igen jót ráadásul.

Ennyit amúgy nem ér meg nekem, lehet még valami "normális" replikát is megvennék, nem tudom. Magyar webshoppal meg megint az a bajom, h ilyen árban árulják őket, eBay-en meg rengeteg van olcsóbban, csak azok - gondolom - kétesek. De lehet elkattanok, bemegyek és megveszem :)

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. március 31., csütörtök 14:25

rashidm írta:
sámat írta:peti_madrid,

segítséget szeretnék kérni óra ügyben, Armani Ceramica AR1410-be vagyok szerelmes, a bronzba, régen volt egy jó replikám belőle, de életem legótvarabb bulijában elhagytam/lelopták.

Szóval, honnan vegyek, ha eredetit szeretnék, számtalan helyen néztem már meg mi a különbség replika és az original között, meg is tudom különböztetni, de csak ha élőben látom. Viszont sem az órákhoz, sem a neten elérhető webshopokhoz nem értek.

Westendben 180 k a cucc, de sztem az iszonyat lehúzás. Ötlet?
Én mondjuk eleve nem nézelődnék olyan híres óramárkák között, mint Boss, Armani, Maserati, stb. Ennyi pénzből már ÓRÁT is tudsz venni. Ilyen árban már elég jó svájci órákat lehet találni.
Pontosan erre gondoltam sámat kérdését olvasgatva. Ezek divatmárkák, amiknél a design a szempont, közben szerintem minőségben kanyarban sincsenek egy komoly tradícióval bíró óramárkához képest.
Szubjektív, de én úgy vagyok vele, hogy kenyeret a péktől, cipőt a cipésztől. Órák esetében nálam: Doxa, Omega, Longines, Tag Heuer, Tissot stb. És igen, lehet találni ennyi pénzért, biztos vagyok benne.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 12:55

segítséget szeretnék kérni óra ügyben, Armani Ceramica AR1410-be vagyok szerelmes, a bronzba, régen volt egy jó replikám belőle, de életem legótvarabb bulijában elhagytam/lelopták.

Szóval, honnan vegyek, ha eredetit szeretnék, számtalan helyen néztem már meg mi a különbség replika és az original között, meg is tudom különböztetni, de csak ha élőben látom. Viszont sem az órákhoz, sem a neten elérhető webshopokhoz nem értek.

Én mondjuk eleve nem nézelődnék olyan híres óramárkák között, mint Boss, Armani, Maserati, stb. Ennyi pénzből már ÓRÁT is tudsz venni. Ilyen árban már elég jó svájci órákat lehet találni.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. március 31., csütörtök 12:50

sámat írta:...
A legbiztonságosabb az, ha bemész egy olyan óraszalonba, ahol forgalmaznak Armani órákat. Az tuti nem átbaszás, ott nem futhatsz lyukra.

Ha webshopról rendelnéd, akkor azt ajánlom, hogy olyan oldalon nézelődj, akiknek van rendes, fizikai boltjuk is, így ki tudod kerülni azt, hogy átverjenek. Ekkor az a legegyszerűbb, ha megrendeled a cuccot, de mondod nekik, hogy az üzletbe szállítsák és majd ott átveszed, mert ha már tényleg meg tudod különböztetni a replikát és az eredetit, akkor mikor kézbe fogod, látni fogod, hogy eredeti-e vagy habi. Ha kamu az óra, akkor otthagyod, ha eredeti, akkor megveheted :D

A legbiztonságosabb webshop értelemszerűen az Armani hivatalos oldala lenne, az biztosan nem kamu.

Ha további kérdésed van, írj bátran ;)

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2016. március 30., szerda 6:31

numberone1 írta:

Ha ha ezek kozul vmelyik akkor tenyleg durva lehuzas(majd hogy nem dupla v tripla aron). :-(

https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... ica+AR1410

Talan rendeld meg kulfoldi weboldalrol, a futar szolgalatot nyomon tudod kovetni, csak legyel otthon az nap amikor jon.
Konkrétan ez az óra az...ez a terv, amit írsz, csak annyi replika kering, h nem tudom melyik megbízható oldal, ha azt írja h eredeti, akkor az eredeti is. Meg horror árat a szállításra sem akarok küldeni, mert asszem mindehol él a 14 napos visszavásárlás, csak a visszajuttatás költségét én állom, de ezt is csak hallomásból tudom, nem 100 a dolog.

Mondjuk az Armani oldalon itt is 545$, ami 160 k plusz kiszállítás gondolom, szóval nem biztos, h lehúzás a Westend.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 30., szerda 3:16

Ha ha ezek kozul vmelyik akkor tenyleg durva lehuzas(majd hogy nem dupla v tripla aron). :-(

https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... ica+AR1410

Talan rendeld meg kulfoldi weboldalrol, a futar szolgalatot nyomon tudod kovetni, csak legyel otthon az nap amikor jon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2016. március 30., szerda 1:07

peti_madrid,

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 29., kedd 22:48

Toti írta:ez a fajta szemüveg, merre? hol elérhető?
Én ma ilyet láttam a New Yorkerben. Aréna
2500 Ft
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 26., szombat 16:30

Hát ha Givenchy replika, akkor ettől olcsobban nem hiszem, hogy fogsz máshol találni.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. március 26., szombat 15:33

Hali!
Tudnátok Nekem segíteni?
Asszonypajtásnak eléggé bejön ez a cipő és a táska, de valamennyivel olcsóbban szeretne kijönni belőle, esetleg tudnátok segíteni, hogy hogy keressek rá vagy valaki esetleg valami shop-ot tudna mutatni?
(Egyébként ennek az eredeti márkája a Givenchy)

Ez a cipő

Ez a táska
"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 26., szombat 10:55

Ali, Ebay, Nike outlet, használtruha.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 26., szombat 10:50

http://www.kephost.com/image/c24t

Ilyen szürke Nike pulcsit mint ami Becksy fián van hol lehet szerezni? Persze nem valami hivatalos Nike boltra gondolok 20 ezerért. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 25., péntek 22:50

peti_madrid írta:
rashidm írta:Van itt olyan, aki ért az órákhoz?
Jelen, írhatod pm-be is, de jöhet itt is
Igazából olyan kérdésem lenne, hogy illik-e egy bőrszíjas karóra egy utcai viselethez? Mondjuk ilyen, vagy hasonló kinézetű: http://image.rakuten.co.jp/worldtime26/ ... 523873.jpg

Meg hát órát akarok én is venni. :D Zeppelint, Steinhartot, Orienet, Doxa-t, Certina-t, Citizen-t néztem meg, mint márkákat. De ha van valami konkrét, hasonló stílusban, mint amit belinkeltem, akkor ne habozzatok. :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. március 24., csütörtök 19:21

rashidm írta:Van itt olyan, aki ért az órákhoz?
Jelen, írhatod pm-be is, de jöhet itt is

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 24., csütörtök 18:20

Hát meglepődtem én is rajta, de mikor kibontottam az órát, akkor már nem igazán érdekelt. A vámot még csak-csak megértem, de DHL-s kiszállítást már nem igazán. Csak akkoriban nem volt időm reklamálni se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: