Ezen teljesen ki vagyok akadva, tm szerint 70 milliot er a kisgyerek. Halal komolyan kerdezem, hogy mire fel taksaljak ennyire az erteket egy 18(!!!) eves gyereknek, aki konkretan semmit nem tett le az asztalra? Ekkora skilljei nem lehetnek, hogy karrierje legelejen 70 millio. Szamomra ez total rejtely, hogy ezt hogy sikerult beloni.dzsi91 írta:pl egy tucat cubarasi olyan szinten van hypeolva ahogy Varane sose volt.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Óbaszki félreértésbe keveredtem, nyomtam egy bolond réjt, itt korán hajnalban..gutihaz14 írta:milyen legnagyobb? 10 brazil mondok akik nagyobb nevek a piacon is. ki ez a roke?reeed_ati írta:
Szerintem a faszinak van még mindig a legnagyobb reklámértéke a brazil játékosok közül..
25öt bőven megtérülhet, ha ezt kiaknázzák.

Nála még 20 jobbat is találni..

milyen legnagyobb? 10 brazil mondok akik nagyobb nevek a piacon is. ki ez a roke?reeed_ati írta:Szerintem a faszinak van még mindig a legnagyobb reklámértéke a brazil játékosok közül..ToniKroos írta:
Egyértelmű, hogy itt valami ügyeskedés megy megint. Semmi ok nincs arra, hogy 25ot fizessenek egy bukott játékosért.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintem a faszinak van még mindig a legnagyobb reklámértéke a brazil játékosok közül..ToniKroos írta:Egyértelmű, hogy itt valami ügyeskedés megy megint. Semmi ok nincs arra, hogy 25ot fizessenek egy bukott játékosért.CS0ki írta: Én azt nem értem, miért fizetett a palmeiras ennyit. Brazil csapatként 25 milliókat egy első körben megbukott jatekosert.. Angolokat értenem, de egy brazil csapat...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Multkor a kopasz kommentatortol megtanultam, hogy lewy a mai futballban egy ősrokker. A rokkerek rokkere, a főrokker.
Remélem a benfica valami módon megtudja fekezni ma ezt az állatot.
Remélem a benfica valami módon megtudja fekezni ma ezt az állatot.

Egyértelmű, hogy itt valami ügyeskedés megy megint. Semmi ok nincs arra, hogy 25ot fizessenek egy bukott játékosért.CS0ki írta: Én azt nem értem, miért fizetett a palmeiras ennyit. Brazil csapatként 25 milliókat egy első körben megbukott jatekosert.. Angolokat értenem, de egy brazil csapat...
Én azt nem értem, miért fizetett a palmeiras ennyit. Brazil csapatként 25 milliókat egy első körben megbukott jatekosert.. Angolokat értenem, de egy brazil csapat...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na viktor rokinak ennyi volt a betises kaland, felmondtak a kolcsonszerzodeset es megy vissza a brazil ligaba.
jol scoutoltak megint.
jol scoutoltak megint.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Reddit archivumban talalta.BLaZE írta:Ez tuti idei? Én tavaly vagy azelőtt láttam ezt a videótferni írta: Barca szurkolók az Atleti meccs előtt...![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Ez tuti idei? Én tavaly vagy azelőtt láttam ezt a videótferni írta: Barca szurkolók az Atleti meccs előtt...

halálomig madridista leszek
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Tiszta OV a faszi.Kercsó írta: https://www.instagram.com/reel/DGZFcrCI ... gzNm1kN2w1
Ez ugye csak AIennyire koldus nem lehet valaki, még ha viccnek is szánta
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://www.instagram.com/reel/DGZFcrCI ... gzNm1kN2w1
Ez ugye csak AI
ennyire koldus nem lehet valaki, még ha viccnek is szánta
Ez ugye csak AI

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ő nem szokott elégedetlenkedni a bíráskodás miatt!!!!! Ez kamu!!!!4!!444négydzsi91 írta: https://x.com/Mario___RM/status/1893443556435460122![]()
Viccet félretéve, ha beledöglenek sem fogják elismerni, hogy igazunk van a bíráskodás miatt és meg kell azt reformálni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Csak akkor fújnak fel dolgokat, amikor a Real Madrid szólja meg azokat. Lámin csoda Gyamalgyerek is megszólalt most, hogy semmi baj sincs a bíráskodással és nem ezzel foglalkozik, de addig Flick háta mögött lapult mint szar a fűben, amíg 7 pont hátrányuk volt. Minden héten károgtak amúgy abban az időszakban, hogy miket vett el tőlük a bíráskodás. Amikor meg fordul a kocka beállnak a játékvezetők mögé és fel akarnak jelenteni minket. A románok nem forognak ennyit... (bocsánat a hasonlatért, remélem nem kapok érte tiltást.)
Én kb. 2007-2008 óta vagyok jelen aktívan a neten mint sportrajongó, előtte nem tudom, hogy mi ment, de azóta bármi van mi voltunk a médiában a rossz fiúk, ők meg a jók. CR érkezése után pedig még inkább azok lettünk, mert a másik oldalon akkor Isten földre szállott gyermeke játszott. Azóta ez folyamatosan erősödik pedig eddig semmibe sem álltunk bele egészen Vini aranylabdás esetéig. Ami amúgy mindenki szerint igazságos volt, de ha ugyanilyen helyzetben Gyamaltól veszik el azt, akkor ment volt a köpködés Rodrira hónapokig, sőt évekig.
Én kb. 2007-2008 óta vagyok jelen aktívan a neten mint sportrajongó, előtte nem tudom, hogy mi ment, de azóta bármi van mi voltunk a médiában a rossz fiúk, ők meg a jók. CR érkezése után pedig még inkább azok lettünk, mert a másik oldalon akkor Isten földre szállott gyermeke játszott. Azóta ez folyamatosan erősödik pedig eddig semmibe sem álltunk bele egészen Vini aranylabdás esetéig. Ami amúgy mindenki szerint igazságos volt, de ha ugyanilyen helyzetben Gyamaltól veszik el azt, akkor ment volt a köpködés Rodrira hónapokig, sőt évekig.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Ilyenkor a media kivalo munkatarsai miert nem kerdeznek vissza, hogy mi a helyzet a nehany hettel ezelotti nyilatkozattal? Alszent, gerinctelen bohocbrigad Flickkel egyutt.Realista24 írta:19/12/2024: “I only ask the referees to decide equally for everyone and not just Barça.”mexes írta:
a bohóc.
Jan 20, 2025, 7:30pm CET
Hansi Flick was the latest to show his frustration about the decision. Speaking to the press on Monday, the coach employed an ironic tone to show he’s used to bad officiating in La Liga by now.
“Was it or wasn’t it? (laughs). I don’t know what to say. It’s the same in every game. It’s incredible. You don’t need VAR for that. It’s a clear penalty.”
--> https://www.youtube.com/shorts/yX8uLGVLxxY
17/01/2025: “you saw the match, The refereeing, I have nothing to say.”
20/01/2025: “The same thing happens in every game. It's incredible.”
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
19/12/2024: “I only ask the referees to decide equally for everyone and not just Barça.”mexes írta:a bohóc.Realista24 írta: Hansi Flick: "We have to trust the referees, we have to protect them. They are human beings too, everyone makes mistakes..."
Remelem harom velemenyes buntetovel meg egy les gollal verjuk oket![]()
Jan 20, 2025, 7:30pm CET
Hansi Flick was the latest to show his frustration about the decision. Speaking to the press on Monday, the coach employed an ironic tone to show he’s used to bad officiating in La Liga by now.
“Was it or wasn’t it? (laughs). I don’t know what to say. It’s the same in every game. It’s incredible. You don’t need VAR for that. It’s a clear penalty.”
--> https://www.youtube.com/shorts/yX8uLGVLxxY
17/01/2025: “you saw the match, The refereeing, I have nothing to say.”
20/01/2025: “The same thing happens in every game. It's incredible.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Flikk
Imádom, hogy annyira érzelemvezérelt ott mindenki, hogy csak az adott pillantra tudnak gondolni és aszerint beszélni.
Jól is jöhet nekünk ez a bl sorsolás, ott évek óta nem tényezők tavasszal, a keret 80%-nak ismeretlen lesz a kettős terhelés március után, remélhetőleg elfogy a maradék kraft is.

Imádom, hogy annyira érzelemvezérelt ott mindenki, hogy csak az adott pillantra tudnak gondolni és aszerint beszélni.
Jól is jöhet nekünk ez a bl sorsolás, ott évek óta nem tényezők tavasszal, a keret 80%-nak ismeretlen lesz a kettős terhelés március után, remélhetőleg elfogy a maradék kraft is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!