EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 1., hétfő 14:21

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Akkor mi alapjan mondod Gabrielre hogy generacios tehetseg?
a megoldásai, ahogy a labdához ér, a kombinációs készsége.
ez a yamal jó, de semmi extra.
Hátha az ezredik jóslat beválik :lol: :mrgreen: :lol:
milyen jóslat? mi köze a tehetségnek hozzá? :coffee:
hányszor kell még ezt beleverni a fejetekbe?
mit nem lehet megérteni ezen? :fpalm:

Szerintem pont a labdakezeles es labdavezetes az, amit ki lehet emelni Yamalnal.

En is osztom azt a velemenyt, hogy “korszakos zseni” lesz, minden meg van benne, ami ehhez kelhet. Nagyon ritka az a Barca jatekos, akiben van valami szeretheto, nekem pl o az.

Nyilvan nem lesz egy R10, de biztos vagyok benne, hogy 5-6 ev mulva top 3 lesz a posztjan. Aztan lehet jon addig 3-4 noname arc, aki bearnyekolja addigra, de jelenleg ugy fest, hogy meghatarozo jatekosa lehet a futballnak. Foleg, ha most ebt is behuzza ilyen fiatalon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 14:04

hehetheoriginal írta: nyilvan csak yt
santosos neymarra emlékeztet.
az meg nem 2 szinttel volt yamal fölött
de lényegtelen amúgy, hagyjuk ezt a mec vagy a messinho gyerekeket, a lényege a mondókámnak, hogy sztem nem olyan nagy extra ez a yamal.
ugyanazt érzem nála, mint a pedri, gavi vonalon, hogy berakják fiatalon, aztán ugyanaz marad a szint pályafutás végéig.
No offense, en csak kivancsi voltam, mert sosem hallottam meg rola.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 13:52

nyilvan csak yt
santosos neymarra emlékeztet.
az meg nem 2 szinttel volt yamal fölött
de lényegtelen amúgy, hagyjuk ezt a mec vagy a messinho gyerekeket, a lényege a mondókámnak, hogy sztem nem olyan nagy extra ez a yamal.
ugyanazt érzem nála, mint a pedri, gavi vonalon, hogy berakják fiatalon, aztán ugyanaz marad a szint pályafutás végéig.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 13:46

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

De hol lattad ezt a Gabriel-t jatszani? Gondolom csak yt videok vagy teljes meccs is?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 13:15

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: nem tudom, rengeteg szar megoldása van, amik igazabol nem nehez dolgok, lehet rutinnal jobb lesz később, de ezeket generációs tehetségeknél nem kellene mondani, mert veleszületett dolgok ezek...
de ha a spanyolokon mulik, beskatulyazzak es beszukitik a gyereket vmi rendszerbe és lekorlatozzák a teljes potenciálját szokás szerint.
csakis emiatt mondom, hogy nem hinném, hogy sokra viszi, hype ide vagy oda
thereisonly1ronaldo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 13:01

___Samy___ írta: Engem speciel abszolut nem erdekel Yamal sztarolasa, igy legalabb nalunk peldaul Arda normalis utemben tud fejlodni, mert nem ot szopkodjak fel a kora miatt.

A spanyol tenyleg oriasi tehetseg, pont ezert lenne szar, ha ez a folyamatos suly, amit rapakolnak elso sorban a kora miatt, nem roppantana ossze a sracot. Illetve ez a folyamatos terheles sem tesz jot neki. Lathatjuk Pedribol is mi lett, jocskan megragadt egy szinten mar egy ideje, a serulesekrol mar nem is beszelve.

Szoval visszabb kellene venni pl a barcanak is, mert ezzeel hosszu tavon ok sem jarnak jol.
Pont erről van szó. Idejött Vini az elején alig játszott. Rodrygo detto. Szépen fel lettek építve fokozatosan és 2x bl győztesek. Vini 2 bl döntő 2 gól. Rodrygo a City mumusa :mrgreen: . Itt van Arda és hiába követeli mindenki, hogy játszon majd szépen Ancelotti intézi a gyereket. Kicsi itt kicsi ott de megvédi a 18 éves gyereket a rivaldafénytől. Jön Endrick ugyanez lesz vele is. Játszik itt játszik ott év végére összejön 1000 körüli perc de nem rajta lesz a Real súlya és szépen fejlődik. Elég az 22 éves fejjel is 4 év Real kerettagsággal. Bellingham a kivétel de ő már 16 évesen elment a bundesbe és "érett" játékosként jött ide.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 1., hétfő 12:51

Engem speciel abszolut nem erdekel Yamal sztarolasa, igy legalabb nalunk peldaul Arda normalis utemben tud fejlodni, mert nem ot szopkodjak fel a kora miatt.

A spanyol tenyleg oriasi tehetseg, pont ezert lenne szar, ha ez a folyamatos suly, amit rapakolnak elso sorban a kora miatt, nem roppantana ossze a sracot. Illetve ez a folyamatos terheles sem tesz jot neki. Lathatjuk Pedribol is mi lett, jocskan megragadt egy szinten mar egy ideje, a serulesekrol mar nem is beszelve.

Szoval visszabb kellene venni pl a barcanak is, mert ezzeel hosszu tavon ok sem jarnak jol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 1., hétfő 12:50

dzsi91 írta:
miro. írta:
Persze,hogy van szar megoldasa,16 eves,
Pont ez a barsza masterclass az egészben.

Akkor mit lehet vele kezdeni? Ha van egy beadása amiből gól lesz akkor micsoda zseni, hogy 16 évesen beívelte ha meg elbasz valamit akkor persze hát 16 éves.

Konkrétan nincs mit mondani a gyerekről meg kell várni amíg 20 lesz addig meg hallgatni, hogy ő a következő 20 év balondorja.

Az sem számít, hogy güler 5 meccs alatt mindenben felülmúlta ő már 18, 16 évesen hol volt?

És az a legszebb az egészben, hogy amire gyamal lefőtt már nem lesz téma küldik a következőt. Ansu fati se téma már mert itt van gyamal. Gyamal mire 20 lesz lesz valami másik ilyen gyerek aki 17 évesen pályára lép és fut netán be is ad.

Ez egy jól kiépített dolog a barszánál amihez a válogatott is asszisztál nekik. Aztán ha visszanézzük, hogy holvannak a bojan krikicek meg pedrok meg hol lesznek a gavik ferminek ansufatik már senkit nem érdekel mert itt a kövi nuevo emberük.

Te nem a jatekosrol beszelsz,hanem arrol,hogy mit csinal vele a media. A normalis ezt eszreveszi,hogy nem az uj messit kell benne latni vagy keresni,a hulye nem.
De ettol a spanyol se nem lesz jobb,se nem lesz rosszabb.
Csak te ettol nem tudsz elvonatkoztatni,aztan ezert utod.

Megdicserni azert csak lehessen,ha egy 16 eves ilyen teljesitmenyt nyujt,csak nalad ez egyenlo azzal,hogy messihez hasonlitja valaki,vagy ettol nalad guller rosszabb lesz.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 1., hétfő 12:47

Ugyan az mint a brazil jatekosok, ott is minden evben kijon az uj Ronaldo, aztan mar 10+ eve nincs rendes csatarja a vlogatottanak.
A Barcanal meg mindig az uj Messi meg Iniestat varjak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 1., hétfő 12:30

miro. írta:
Persze,hogy van szar megoldasa,16 eves,
Pont ez a barsza masterclass az egészben.

Akkor mit lehet vele kezdeni? Ha van egy beadása amiből gól lesz akkor micsoda zseni, hogy 16 évesen beívelte ha meg elbasz valamit akkor persze hát 16 éves.

Konkrétan nincs mit mondani a gyerekről meg kell várni amíg 20 lesz addig meg hallgatni, hogy ő a következő 20 év balondorja.

Az sem számít, hogy güler 5 meccs alatt mindenben felülmúlta ő már 18, 16 évesen hol volt?

És az a legszebb az egészben, hogy amire gyamal lefőtt már nem lesz téma küldik a következőt. Ansu fati se téma már mert itt van gyamal. Gyamal mire 20 lesz lesz valami másik ilyen gyerek aki 17 évesen pályára lép és fut netán be is ad.

Ez egy jól kiépített dolog a barszánál amihez a válogatott is asszisztál nekik. Aztán ha visszanézzük, hogy holvannak a bojan krikicek meg pedrok meg hol lesznek a gavik ferminek ansufatik már senkit nem érdekel mert itt a kövi nuevo emberük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 1., hétfő 12:09

Realista24 írta:
miro. írta:
Arra gondolok,hogy a jatekabol adodoan ot sem “korlatoztak” le.
Ertem.
Sztem Nico egydimenzios jatekos, Yamal tobb. Nicoban nincs mit lekorlatozni, vagyis vagy a szelen fut es kapura tor/bead, vagy game over a jateka.
Ezzel egyetertek igen,de talan direktebb jatekos a spanyolokhoz merten.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 12:08

miro. írta:
Realista24 írta: NIcot ertelmetlen felhozni, mindjart 22 eves.
Ertem.
Sztem Nico egydimenzios jatekos, Yamal tobb. Nicoban nincs mit lekorlatozni, vagyis vagy a szelen fut es kapura tor/bead, vagy game over a jateka.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 1., hétfő 12:03

Realista24 írta: NIcot ertelmetlen felhozni, mindjart 22 eves.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 12:02

NIcot ertelmetlen felhozni, mindjart 22 eves.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 1., hétfő 11:56

Realista24 írta: Akkor mi alapjan mondod Gabrielre hogy generacios tehetseg?

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 1., hétfő 11:48

hehetheoriginal írta: nem tudom, rengeteg szar megoldása van, amik igazabol nem nehez dolgok, lehet rutinnal jobb lesz később, de ezeket generációs tehetségeknél nem kellene mondani, mert veleszületett dolgok ezek...
de ha a spanyolokon mulik, beskatulyazzak es beszukitik a gyereket vmi rendszerbe és lekorlatozzák a teljes potenciálját szokás szerint.
Persze,hogy van szar megoldasa,16 eves,ahogy irod a rutinnal ezek jonnek,ha tovabb fejlodik persze.
Azt nem tudom,hogy mi a terve a spanyoloknak vele,de az o akademiai rendszerukbol jott ki,es nem ugy latszik,mintha korlatozva lenne. Ha megnezzuk,ott a masik oldalon a nico williams is. O is hasonlo jatekos,hasonloan direkten jatszva.
Realista24 írta:

Gondolom youtube.
Ott nem latod,ha van 10 megoldasara 5 rossz.
Brazil utanpotlas bajnoksagban.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 11:47

RaúlCF írta: Szerintem senki nem mondja, hogy rossz lenne. Egyszerűen mesterségesen van felemelve. Emlékezzünk vissza Fati hogy robbant be. Szerintem benne sokkal több volt de mivel voltak előtte értelmesebb emberek összesen 1000 percet játszott az első szezonjában és így is taccsra ment.

Most itt van Yamal aki 16 évesen 38 bajnokin játszott és csak azért beszélhetünk kimagasló teljesítményről mert 16 éves. De ha nem 16 éves akkor teljesen átlagos lenne. Persze 16 évestől kimagasló de ha összességében a felnőtt mezőnyben nem extra akkor miért kell csapágyasra hajtani.

Ott van Raphinha akit Xavi nem kedvelt de fele annyi perccel hozott jobb számokat és rendre veszélyes volt. Ennek ellenére vagy nem is kezdett vagy elsők között volt csere míg a hazai posterboy mindegy mit csinált, már a seggén se kapott levegőt nyomva volt. Miért? Totál felelőtlen és indokolatlan aminek nagyon csúnya vége is lehet.

De ugye La Masia és nyomni kell. De akkor nézzük meg Messi amikor bemutatkozott 76 percet játszott a szezonban de akkor nézzük a következő évet, hogy fair legyen mint kerettag. 912 perc. Pedig nála aztán biztos nem volt nagyobb generációs tehetség azóta se. De nem volt szarrá nyomatva és az előtte lévő "felnőttek" játszottak. Persze akkor jobbak voltak de Yamalnál most is jobbak a felnőttek de minimum használható kategóriák.

Mindig ezt csinálják az új Messit keresve. Dos Santos, Bojan, Cuenca, Jeffren, Dos Santos, Raphinha, Thiago, Fati, Pedri, mindegyikkel ugyanazt csinálják. Felhypeolják az egekig addig tolják amíg belerokkannak majd mennek a levesbe mert nem érték el azokat a magaslatokat amiket beleképzeltek. Ezek közül Thiagonak volt jó karrierje de a teste neki se bírta a profi focit.
Mondjuk 20 evvel ezelott nem is volt ilyen social media, ha lett volna, ugyanez ment volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 11:43

Szerintem senki nem mondja, hogy rossz lenne. Egyszerűen mesterségesen van felemelve. Emlékezzünk vissza Fati hogy robbant be. Szerintem benne sokkal több volt de mivel voltak előtte értelmesebb emberek összesen 1000 percet játszott az első szezonjában és így is taccsra ment.

Most itt van Yamal aki 16 évesen 38 bajnokin játszott és csak azért beszélhetünk kimagasló teljesítményről mert 16 éves. De ha nem 16 éves akkor teljesen átlagos lenne. Persze 16 évestől kimagasló de ha összességében a felnőtt mezőnyben nem extra akkor miért kell csapágyasra hajtani.

Ott van Raphinha akit Xavi nem kedvelt de fele annyi perccel hozott jobb számokat és rendre veszélyes volt. Ennek ellenére vagy nem is kezdett vagy elsők között volt csere míg a hazai posterboy mindegy mit csinált, már a seggén se kapott levegőt nyomva volt. Miért? Totál felelőtlen és indokolatlan aminek nagyon csúnya vége is lehet.

De ugye La Masia és nyomni kell. De akkor nézzük meg Messi amikor bemutatkozott 76 percet játszott a szezonban de akkor nézzük a következő évet, hogy fair legyen mint kerettag. 912 perc. Pedig nála aztán biztos nem volt nagyobb generációs tehetség azóta se. De nem volt szarrá nyomatva és az előtte lévő "felnőttek" játszottak. Persze akkor jobbak voltak de Yamalnál most is jobbak a felnőttek de minimum használható kategóriák.

Mindig ezt csinálják az új Messit keresve. Dos Santos, Bojan, Cuenca, Jeffren, Dos Santos, Raphinha, Thiago, Fati, Pedri, mindegyikkel ugyanazt csinálják. Felhypeolják az egekig addig tolják amíg belerokkannak majd mennek a levesbe mert nem érték el azokat a magaslatokat amiket beleképzeltek. Ezek közül Thiagonak volt jó karrierje de a teste neki se bírta a profi focit.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 11:39

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 11:28

nem tudom, rengeteg szar megoldása van, amik igazabol nem nehez dolgok, lehet rutinnal jobb lesz később, de ezeket generációs tehetségeknél nem kellene mondani, mert veleszületett dolgok ezek...
thereisonly1ronaldo

Vissza: