James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

tucsoki

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:41

mocsok írta:
tucsoki írta:A ballábas focisták 99%ban ügyetlenek jobbal és mindig a bal lábukat fogják keresni, ha bele is érnek jobbal akkor az valami suta dolog lesz. Messi is teljesen egylábas, ballábasoktól evolúciós okok miatt sem lehet elvárni, hogy használható jobb lábuk legyen. Ha van ballábas haverotok nála is észreveszitek majd, hogy csak a balláb minden szituációban, csak arra megy a csel, csak azzal lőnek.
van egy focimániás ballábas ismerősöm.
eltörte a ballábát, de mivel nem bírta labda nélkül ezért egy ideig jobbal rugdosott.
azóta akármelyik lábával odateszi a bogyót ahova akarja.

szerintem semmi köze nincs ahhoz, hogy alapból kinek melyik az erősebb lába. csak gyakorlás kérdése.
Hé ezt nem is én írtam! :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 25., szerda 17:38

Norbii írta:haha ne is álmodozz hogy eladják azt a lúzert. Kaká esete lesz. Addig rohad majd a csapatban amíg már csak a milannak fog kelleni egy fél almáért, és dióért.
Mondjuk a kulonbseg annyi, hogy Kakat a magas fizuja miatt senki se akarta, mig Bale-re nyaron (szerintem) lenne jelentkezo.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 25., szerda 17:06

haha ne is álmodozz hogy eladják azt a lúzert. Kaká esete lesz. Addig rohad majd a csapatban amíg már csak a milannak fog kelleni egy fél almáért, és dióért.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 25., szerda 13:45

Amúgy szerintem is le van nézve itt James. És elsősorban az ára miatt, amihez neki semmi köze nincs. Ráadásul a kezdeti nehézségek ellenére folyamatosan javult. A sérülése a lehető legrosszabbkor jött, így egy kicsit fals képet kapunk majd az első évéről, de annyi biztos, hogy Bale helyett tökéletes megoldás lehetne a csapatban. Tud beadni, tud kicsiben játszani, és még kapura is veszélyes. Ha Bale nyáron lelép, akkor James lehet a következő év nagy nyertese, és ha minden jól megy, akkor a csapat egyik húzóembere lehet.

Az eddigiek alapján én úgy látom, hogy képes alázattal futballozni, és nem szarik bele az egészbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 25., szerda 13:34

Nem tudom miért kell folyton savazni csórikámat. A nekünk legjobban fekvő 442-ben Isco átellenes párja. Semmivel nem lassabb, mint Isco, max az induló sebességben, de abban a felállásban Marci és Dani (mintha magyarok lennének :mrgreen: ) a gyors "szélső", míg James-ék inkább irányítók. Jól lát a pályán, zseniális passzokra képes, jól lő, a befejezéseknél sem jön zavarba, iszonyatos mennyiséget fut, visszazár, hajt-küzd. Ezekért Isco meccslegjobbja szokott lenni, míg James nem Real szint. Szürkébb, mert nem a seggén pörgeti a labdát, de nagyon is illik ebbe a csapatba oda a jobb szélre, Modric mellé.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 11:34

Ki hogy látja? Ha James visszatér, ki lesz a padon:
1 - Bale
2 - James
3 - Isco
Isco még padon sem lesz, mert eltiltott, nem? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 24., kedd 22:46

h3x0r írta:En inkabb arra lennenk kivancsi, hogy valoban ennyivel rosszabb a bal labuk vagy csak gyerekkent az is eleg volt ha mindent a balossal csinalnak, most meg mentalisan nem mernek a jobb labukhoz nyulni. :hmmm:
Marmint a kiemelt resznem "bal" helyett "jobb"-ot akartam irni. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 24., kedd 22:35

mocsok írta:van egy focimániás ballábas ismerősöm.
eltörte a ballábát, de mivel nem bírta labda nélkül ezért egy ideig jobbal rugdosott.

szerintem semmi köze nincs ahhoz, hogy alapból kinek melyik az erősebb lába. csak gyakorlás kérdése.
En jobb labas vagyok. Meg gyerekkent egyszer eltort a jobb labam. Miutan "visszatertem", egy ideig nem mertem annyira terhelni, ezert mindent a bal labammal csinaltam. Mondjuk en alapbol szar vagyok ehhez a foci nevu sporthoz, de sajat szintemhez kepest sokat fejlodott a bal labam.

szerk.: a lenyeg meg lemaradt :vivo:

En inkabb arra lennenk kivancsi, hogy valoban ennyivel rosszabb a bal labuk vagy csak gyerekkent az is eleg volt ha mindent a balossal csinalnak, most meg mentalisan nem mernek a jobb labukhoz nyulni. :hmmm:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 24., kedd 21:12

tucsoki írta:A ballábas focisták 99%ban ügyetlenek jobbal és mindig a bal lábukat fogják keresni, ha bele is érnek jobbal akkor az valami suta dolog lesz. Messi is teljesen egylábas, ballábasoktól evolúciós okok miatt sem lehet elvárni, hogy használható jobb lábuk legyen. Ha van ballábas haverotok nála is észreveszitek majd, hogy csak a balláb minden szituációban, csak arra megy a csel, csak azzal lőnek.
van egy focimániás ballábas ismerősöm.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 24., kedd 20:44

Remy írta:Bale padra fog kerülni, ha James visszatér és már végig tud tolni egy egész meccset. :)
Gondolom a télapóban is hiszel még... :mrgreen:
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 24., kedd 20:36

mondjuk én meg se tudom rúgni a labdát a jobb lábammal..:D
Biztos te is visszamaradtál a fejlődésben mint az összes genetikai hulladék ballábas. :lol: :kivagyhe:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 24., kedd 20:32

Bale padra fog kerülni, ha James visszatér és már végig tud tolni egy egész meccset. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 24., kedd 20:26

Igazából Isconak kis pihenő nagyon jót tenne. Viszont szerintem idén James nem nagyon lesz már alapember. Iscot a teljesítménye miatt, Balet meg tudjuk miért nem fogja padoztatni Carlo. Aztán, ha tényleg Iscot rakja le padra, akkor tényleg nincs teljesen szabad keze Ancelottinak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 24., kedd 20:23

Bale lesz a padon, tudja ott már mindenki,hogy mit kéne tenni csak jelenleg nem lehet meghúzni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 24., kedd 20:20

Bale. :lol: Ha kettétrönék a lábát akkor is kezdő lenne. Nem sok minden változna. :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 24., kedd 20:19

Isco lesz, de csak addig amíg Balet kocsistól borítják az árokba a sociok. :lol:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 24., kedd 20:16

1 - Bale
2 - James
3 - Isco
Nem kérdés, hogy Isco.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. március 24., kedd 20:14

Százalékot nem tudok mondani. De azért érdekes, hogy Marcelot meg sem említitek.

1 - Bale
2 - James
3 - Isco
És itt most nem egy-egy meccsre gondolok, vagy csere után, hanem hogy ki szorul ki a gálakezdőből. Valamint nem is arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit szeretne, hanem hogy szerintetek Ancelotti mit fog tenni.

Szerintem amint James visszatér, Isco egyre kevesebbet fog játszani. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy 171 millióból bármennyi is üljön a padon huzamosabb ideig. :-(

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 24., kedd 20:10

mondjuk én meg se tudom rúgni a labdát a jobb lábammal..:D jó ha 10 méterre elgurul, pedig eléggé erős vádlim van. nem érzem a jobb lábbal való rúgás menetét. :lol:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 24., kedd 20:02

heccsat írta:A ballábas focisták 99%ban ügyetlenek jobbal és mindig a bal lábukat fogják keresni, ha bele is érnek jobbal akkor az valami suta dolog lesz. Messi is teljesen egylábas, ballábasoktól evolúciós okok miatt sem lehet elvárni, hogy használható jobb lábuk legyen. Ha van ballábas haverotok nála is észreveszitek majd, hogy csak a balláb minden szituációban, csak arra megy a csel, csak azzal lőnek.
Marha idegesítő egy dolog, nehogy azt higgyétek, hogy az edzőik ezt nem látják, egyszerűen nem nagyon lehet vele mit kezdeni, nem tudnak, mert nekik ez soha nem lesz természetes.
A legjobb barátaim és az öcsém, akikkel hatan szoktunk együtt focizni (még régen sajnos...), egytől egyig bal lábasak, én vagyok az egyedüli jobb. Kispályán nyomtuk, sokan néztek hogy ezeket hogy fújta össze a szél hogy mindegyik bal lábas (szerencsére nekem is egész jó a balosom), így személyesen tapasztaltam egész életem során hogy mennyire egylábasak, egy kivétellel, aki viszont full kétlábas, mindegy neki hogy jobb vagy bal. Ha jól tudom Adriano ilyen a Barca-ban, vagy Saha volt a United-ben. Tehát a tapasztalataim alapján a ballábasok nagyon a végleteken mozognak, 90%-uk csak állni tud rajta, 10% viszont teljesen kétlábas.

Jah, várunk vissza James :salute:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: