HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 24., kedd 20:02
heccsat írta:A ballábas focisták 99%ban ügyetlenek jobbal és mindig a bal lábukat fogják keresni, ha bele is érnek jobbal akkor az valami suta dolog lesz. Messi is teljesen egylábas, ballábasoktól evolúciós okok miatt sem lehet elvárni, hogy használható jobb lábuk legyen. Ha van ballábas haverotok nála is észreveszitek majd, hogy csak a balláb minden szituációban, csak arra megy a csel, csak azzal lőnek.
Marha idegesítő egy dolog, nehogy azt higgyétek, hogy az edzőik ezt nem látják, egyszerűen nem nagyon lehet vele mit kezdeni, nem tudnak, mert nekik ez soha nem lesz természetes.
A legjobb barátaim és az öcsém, akikkel hatan szoktunk együtt focizni (még régen sajnos...), egytől egyig bal lábasak, én vagyok az egyedüli jobb. Kispályán nyomtuk, sokan néztek hogy ezeket hogy fújta össze a szél hogy mindegyik bal lábas (szerencsére nekem is egész jó a balosom), így személyesen tapasztaltam egész életem során hogy mennyire egylábasak, egy kivétellel, aki viszont full kétlábas, mindegy neki hogy jobb vagy bal. Ha jól tudom Adriano ilyen a Barca-ban, vagy Saha volt a United-ben. Tehát a tapasztalataim alapján a ballábasok nagyon a végleteken mozognak, 90%-uk csak állni tud rajta, 10% viszont teljesen kétlábas.
Jah, várunk vissza James
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano