az kell a gyerekeknek bazmegsoadroli írta: MONSTER: The Ed Gein Story | Official Trailer
na itt a rendes előzetes, szerintem fasza lesz![]()
fószt voltam, boomer.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 15., hétfő 20:15
az kell a gyerekeknek bazmegsoadroli írta: MONSTER: The Ed Gein Story | Official Trailer
na itt a rendes előzetes, szerintem fasza lesz![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 11., csütörtök 9:12
Zseniális volt amit hozott, tényleg nehéz egy új karaktert behozni egy sorozatba, ami ennyire passzol is az egeszbe, de itt sikerült és kellett is nagyon, mert az összes többi fiatalabb mellékkarakter teljesen kuka lett kb, Pugsley volt egyedül aki szóra érdemes.wZoLee7 írta: de Evie Templeton azért berúgta az ajtót, gyanítom nem ez lesz az egyetlen őrült psichopata karaktere karrierje során![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. szeptember 11., csütörtök 8:48
Pontosan emiatt zavaró, hogy ilyen lassan jönnek az évadok, hogy a színészek öregednek de még mindig “gyerekek”. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl: mézengúz az első évadhoz képest irreálisan sokat változott “egy nyári szünet” alatt, ami mondjuk nekem kicsit szúrta a szemem emiatt, az első évadban teljesen szerethető karaktert hozott, a másodikban alig tudok róla említést tenni, maga a karaktere sem fogott meg és szerepe is alig volt, de Pugsley is túl sokat nőtt.wZoLee7 írta:A part1-nél én azért elkezdtem aggódni, ott érződött, hogy nem állt össze a dolog. Valószínűleg ez a kettő bontás volt rossz ötlet most, nem lepne meg ha a következőnél elengednék. A part2 viszont fasza volt. Kritika volt a sorozattal szemben, hogy túl osk szálat akart beleerőltetni partonként 1-1 filler epizóddal, de ebből az egyik a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!testcserés rész ami szerintem a legjobb volt az egész évadban. Kíváncsi leszek mit hoznak ki a folytatásból, de én valahogy abban bízom inkább Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tyler dolgot már elfelejtik. Nem kell ide, elment, éljen nyugodtan valahol messze a zene tanárral. Már most is csak egy mellékszereplőt csináltak belőle. Enid szálát sem húznám sokáig, a megkeresés, visszaváltoztatás, haza hozás legyen 1 rész. Utána vagy vissza a suliba vagy elviszik a nagyihoz bízva abban h tud segíteni és ott a nagyi otthonában beindul a történet. Az a történet ami már erősen a befejezés felé kanyarodik, mert nem kell ezt a sorozatot sem túlhúzni. Emma 23, Jenna 22, a Biancat alakító színésznő már 28 éves. Belefutnak abba a hibába mint a Stranger things, addig húzzák míg a gyerekek alakító színészek már nehezen eladhatóak gyereknek, ott is 21-23 évesek már.L.Miki írta:
Wednesday S2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcsere volt a leginkább szerethető, és mekkora színészi munka kell ehhez, engem teljesen megvettek, és ájultan - bámultam. Óriási húzás volt. A lezárás pedig szintén olyan kíváncsiságot vált ki, hogy már most várja az ember, hogy mit hoznak ki ebből az Ofilia néni illetve Enid szálból, és még Tyler része is ott van.
Amúgy a színészek, Jenna és Emma is megmutatták, hogy tudnak ők más karaktert is játszani, de Evie Templeton azért berúgta az ajtót, gyanítom nem ez lesz az egyetlen őrült psichopata karaktere karrierje során![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 11., csütörtök 8:18
A part1-nél én azért elkezdtem aggódni, ott érződött, hogy nem állt össze a dolog. Valószínűleg ez a kettő bontás volt rossz ötlet most, nem lepne meg ha a következőnél elengednék. A part2 viszont fasza volt. Kritika volt a sorozattal szemben, hogy túl osk szálat akart beleerőltetni partonként 1-1 filler epizóddal, de ebből az egyik a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!testcserés rész ami szerintem a legjobb volt az egész évadban. Kíváncsi leszek mit hoznak ki a folytatásból, de én valahogy abban bízom inkább Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tyler dolgot már elfelejtik. Nem kell ide, elment, éljen nyugodtan valahol messze a zene tanárral. Már most is csak egy mellékszereplőt csináltak belőle. Enid szálát sem húznám sokáig, a megkeresés, visszaváltoztatás, haza hozás legyen 1 rész. Utána vagy vissza a suliba vagy elviszik a nagyihoz bízva abban h tud segíteni és ott a nagyi otthonában beindul a történet. Az a történet ami már erősen a befejezés felé kanyarodik, mert nem kell ezt a sorozatot sem túlhúzni. Emma 23, Jenna 22, a Biancat alakító színésznő már 28 éves. Belefutnak abba a hibába mint a Stranger things, addig húzzák míg a gyerekek alakító színészek már nehezen eladhatóak gyereknek, ott is 21-23 évesek már.L.Miki írta:Wednesday S2lestat írta: Wednesday S2
Szerintem is jo lett. Hozta az elso evad szintjet. És ugy fejeztek be hogy kajak varom a harmadik evadot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcserés rész miatt meg kulon jar a taps a ket szinesznonek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcsere volt a leginkább szerethető, és mekkora színészi munka kell ehhez, engem teljesen megvettek, és ájultan - bámultam. Óriási húzás volt. A lezárás pedig szintén olyan kíváncsiságot vált ki, hogy már most várja az ember, hogy mit hoznak ki ebből az Ofilia néni illetve Enid szálból, és még Tyler része is ott van.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. szeptember 10., szerda 20:03
En nagyon csipaztam mindig is, de kit erdekel mennyit logott az egyetemről, mennyi kokaint szivott, meg hany szinesszel veszett össze forgatasokon. Gondolom ennyiből áll az egeszlestat írta:Es valahol ez lesz minden baj okozoja is neki.hehetheoriginal írta: ami eszembe jut az elso fel ora utan, a white privilige, es hogy vannak, akik ezust kanallal szuletnek![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 10., szerda 19:50
Nem.soadroli írta: Alien Earth sorit nézed Fószt?
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 18:36
Es valahol ez lesz minden baj okozoja is neki.hehetheoriginal írta:ami eszembe jut az elso fel ora utan, a white privilige, es hogy vannak, akik ezust kanallal szuletnekKijott Netflixre Charlie Sheen dokufilmje a sajat elbeszeleseben…elso resz mar lement. Patika.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 10., szerda 18:06

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 10., szerda 18:04
ami eszembe jut az elso fel ora utan, a white privilige, es hogy vannak, akik ezust kanallal szuletnekKijott Netflixre Charlie Sheen dokufilmje a sajat elbeszeleseben…elso resz mar lement. Patika.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 10., szerda 17:36
Nalam sajnos a Bearsnel a minoseg rovasara ment a “kapkodas”lestat írta:Na ezt èn sem tudom. Stranger things ugyanez 5 evad 10 evig tartott…L.Miki írta: Egy valamit nem értek és zavar: hogy miért kell 1,5-2 rosszabb esetben 3 éveket várni a következő évadra? Tudja e ezt valaki jobban hozzáértő? Miért nem lehet folyamatban gyártani, hogy már 26-ban jöjjön a 3. Évad. A másodikra is csak 3 évet kell várni.![]()
Ezert szeretem a Bears-t minden evben uj evad nem szaroznak. De regen is ment ez, Grace Klinika, Vampirnaplok stb pedig ott 20x epizodok voltak.
Mas tema.
Kijott Netflixre Charlie Sheen dokufilmje a sajat elbeszeleseben…elso resz mar lement. Patika.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. szeptember 10., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 10., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 10., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 15:40
Na ezt èn sem tudom. Stranger things ugyanez 5 evad 10 evig tartott…L.Miki írta: Egy valamit nem értek és zavar: hogy miért kell 1,5-2 rosszabb esetben 3 éveket várni a következő évadra? Tudja e ezt valaki jobban hozzáértő? Miért nem lehet folyamatban gyártani, hogy már 26-ban jöjjön a 3. Évad. A másodikra is csak 3 évet kell várni.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. szeptember 10., szerda 11:18
Wednesday S2lestat írta: Wednesday S2
Szerintem is jo lett. Hozta az elso evad szintjet. És ugy fejeztek be hogy kajak varom a harmadik evadot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcserés rész miatt meg kulon jar a taps a ket szinesznonek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 8:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 9., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 6., szombat 11:54
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem