Bundesliga
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Kimmich szabadugynok lesz nyartol, ha minden igaz. Nem hosszabbit vele a Bayern.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Per Sky Sports Germany, Bayern have included an eye-watering €175million (£145.5m/$180m) release clause which will be active between the summer of 2025 and 2029. In the final year of his contract, the amount will reduce to €100m (£83m/$103.5m). The report also adds that Musiala is all set to pocked a salary between €25m to €26m per season.
Christian Falk is ezt hozta le, igazabol 9/10 ezt irja.
Christian Falk is ezt hozta le, igazabol 9/10 ezt irja.
- realmadrid95
Hogyne lenne ertelme? A 175 millio kivasarlasi ar sok csapatnak nem elerhetetlen mar, ugy vannak vele, hogy ha ennyit kifizetnek, akkor menjen. Igy elkerulik azt, hogy peldaul a City lerak egy 130 millio ajanlatot, Musiala behisztizik, hogy ennyiert engedjek el. Igy tudjak kotni az ebet a karohoz, ha kell, fizess.javier88 írta: Én azt olvastam, hogy csak az utolsó előtti évben lehet egyáltalán kivásárolni. Annak sok "értelme" van, hogy hosszabbítasz egy játékossal, és már másnap kivásárolhatják a szerződéséből.
Más:
"A Säbener Straße színfalai mögött azt beszélik, hogy João Palhinhát csak azért szerződtették tavaly nyáron, mert az illetékesek ezt ígérték neki a 2023 nyári sikertelen átigazolás után. A portugál jelenleg lemaradt a rangsorban, és az sem könnyítette meg a dolgát, hogy sérülésekkel és betegségekkel is meg kellett küzdenie. Palhinha már a nyáron eladójelölt lehet. Ami a pénteki, Stuttgart elleni mérkőzést illeti - amennyiben Joshua Kimmich pihenőt kap, Leon Goretzka és Aleks Pavlović fog várhatóan a középpályán kezdeni.
Hanna Raif, Philipp Kessler, Vinzent Tschirpke"
Elég drága volt ez a Palhinha ahhoz képest, hogy már most meg akarnak tőle szabadulni.
- Pad'em
Jamal #Musiala’s new contract (until 2030) includes a release clause:
Summer 2025 to Winter 2028/2029: €175 million
From Summer 2029 and Winter 2029/2030: €100 million.
@SkySportDE @Plettigoal
Ő is elég hiteles.
Haaland teljesen más tészta. Musiala sztem kacérkodott/kodik a távozással, simán el tudom képzelni, hogy csak így ment bele a hosszabbításba.
@SkySportDE @Plettigoal
Ő is elég hiteles.
Haaland teljesen más tészta. Musiala sztem kacérkodott/kodik a távozással, simán el tudom képzelni, hogy csak így ment bele a hosszabbításba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A tiszteletedre utánanéztem az egyetlen hiteles bayernes oldalon (Bayern & Germany):Pad'em írta:Pedig Sky szerint már nyártól valid a 175 milliós ár. Más német forrás írta, hogy csak 2028-tól. Sky-nak hinnék inkább én is.javier88 írta: Én azt olvastam, hogy csak az utolsó előtti évben lehet egyáltalán kivásárolni. Annak sok "értelme" van, hogy hosszabbítasz egy játékossal, és már másnap kivásárolhatják a szerződéséből.
Jamal Musiala's contract details:
• 5-year contract until 2030
• €25m gross salary per year
• Signing fee (significantly less than Davies' €22m)
• €175m release clause valid in summer 2028
• €100m release clause valid in summer 2029
[@altobelli13, @cfbayern]
Annak idején még a Dortmund is olyan szerződést kötött Haalanddal, hogy csak a harmadik évben lehetett kivásárolni, kétlem, hogy a Bayern ilyen megalázó szerződést kötne, hogy már néhány hónap múlva "kivásárolhatják" a csapat legnagyobb tehetségét. A valóságot persze sosem fogjuk megtudni, mindenesetre én ennek a verziónak adok hitelt.
- Pad'em
Pedig Sky szerint már nyártól valid a 175 milliós ár. Más német forrás írta, hogy csak 2028-tól. Sky-nak hinnék inkább én is.javier88 írta: Én azt olvastam, hogy csak az utolsó előtti évben lehet egyáltalán kivásárolni. Annak sok "értelme" van, hogy hosszabbítasz egy játékossal, és már másnap kivásárolhatják a szerződéséből.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én azt olvastam, hogy csak az utolsó előtti évben lehet egyáltalán kivásárolni. Annak sok "értelme" van, hogy hosszabbítasz egy játékossal, és már másnap kivásárolhatják a szerződéséből.
Más:
"A Säbener Straße színfalai mögött azt beszélik, hogy João Palhinhát csak azért szerződtették tavaly nyáron, mert az illetékesek ezt ígérték neki a 2023 nyári sikertelen átigazolás után. A portugál jelenleg lemaradt a rangsorban, és az sem könnyítette meg a dolgát, hogy sérülésekkel és betegségekkel is meg kellett küzdenie. Palhinha már a nyáron eladójelölt lehet. Ami a pénteki, Stuttgart elleni mérkőzést illeti - amennyiben Joshua Kimmich pihenőt kap, Leon Goretzka és Aleks Pavlović fog várhatóan a középpályán kezdeni.
Elég drága volt ez a Palhinha ahhoz képest, hogy már most meg akarnak tőle szabadulni.
Más:
- realmadrid95
Nem gondolnam felreerthetonek.javier88 írta:Mármint az utolsó előtti évben 175 millió, és az utolsó évben 100 millió. Kicsit félreérthetően írtad.realmadrid95 írta:
Kerult bele ket kivasarlasi ar is.
2025-2029 ig 175 millio euro
2029 tol lecsokken 100 milliora.
2025 ben, azaz iden irta ala a szerzodeset es 2029 ig 175 millios kivasarlasi ara van. Ergo 4 even at ki lehet vasarolni ekkora osszegert.(nem utolso elotti eveben lesz 175 millio, mint ahogy irtad, azert irtam 2025-2029ig)
Majd 2029 januar 1 tol lecsokken 100 milliora, ami az utolso szezonja papiron a borgatyasoknal.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk a 26 eves prime musialaert (persze feltetelezve, hogy nem torik meg a fejlodese) az a 100 milla akkori arfolyamon jo kis deal lehetne valakinek.
Mármint az utolsó előtti évben 175 millió, és az utolsó évben 100 millió. Kicsit félreérthetően írtad.realmadrid95 írta:Kerult bele ket kivasarlasi ar is.ziro4vr írta: Musiala 2030.
Nagyon jó játékos, de ugyanúgy mint Wirtz, nem lenne helye, nem fér be.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem kirívó, pep 10 éve így tart motivációs beszédeket csak ő a seggében tartja.

Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pad'em írta: Ahead of their game against Freiburg in December, Hoffenheim head coach Christian Ilzer is said to have used a dildo in one of his motivational speeches to his struggling side, reports Sport Bild.
"You have to be just as hard as this dildo."
Since the speech, Hoffenheim have only won 2 games out of 10 in the league.
Artetának még van hova fejlődnie a villanykörtével![]()

Túl sok kérdésem van

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Ahead of their game against Freiburg in December, Hoffenheim head coach Christian Ilzer is said to have used a dildo in one of his motivational speeches to his struggling side, reports Sport Bild.
Artetának még van hova fejlődnie a villanykörtével
Artetának még van hova fejlődnie a villanykörtével

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Komoly játékot toltak, Wirtz lábában maradt a gól.Buitre írta: Én vágyok már rá, hogy olyan intenzív játékot lássak mondjuk egy Clasico-n, mint amit Xabiék nyomtatnak a Müntyen ellen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Én vágyok már rá, hogy olyan intenzív játékot lássak mondjuk egy Clasico-n, mint amit Xabiék nyomtatnak a Müntyen ellen.
- ziro4vr
Na, 29-re bőven kiég már a 2 brazilunk, addigra általában lejár a szavatosság náluk, utána jöhet a két német.

Nem illik.
- ikarus93
Azert a vedelmet leszamitva nagyon el vagyunk kenyeztetve kozepen meg foleg elol. Kb a vilag 4 legjobb jatekosabol 3 nalunk jatszik. (Mbappe,Vini,Jude). Nalam Haaland a 4ik.ziro4vr írta: Musiala 2030.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realmadrid95
Kerult bele ket kivasarlasi ar is.ziro4vr írta: Musiala 2030.
- ziro4vr
Musiala 2030.
Nem illik.