RaúlCF írta:
Pad'em írta:
Mit tett Güler ellened?
semmit. egyszerűen nem tetszik amit látok. az a baj, hogy leragadnak a névnél. ki írja és kiről. a többi játkosról írt részre semmi reakció nem volt csak kicsi Güler. és továbbra is tartom, hogy ez a mélységi poszt kurvára zsákutca. korábban is mondtam ha játszatni akarják akkor biztos, hogy előrébb kell legyen. húha mekkora bűn. itt volt Modric,Kroos, akár Xabi is de a c vonalból még Ceballos is szintekkel jobb ott mint ő. mindegy róla nem szabad írni mert forradalom lesz. mindenki mást el lehet hordani csak golden boyt nem. szerintem a legerősebb felállásunkban nincs helye és kész. ha valakinek ő az omega egészségére, mások vagyunk. sokkal jobban tetszett amit Jude és Fede csinált a kp-n. Trent jhvből jobb labdákat osztott de ő ugye angol szar. mindegy.
No offense, általában egyet értek veled meg hasonlóan látom a dolgokat, de ha Gülerről van szó nagyon érződik, hogy elfogultan ítéled meg. Szerintem egyáltalán nem volt rossz, melózott becsülettel amíg el nem fáradt, az meg hogy vesztett labdát necces szituban, többiek is. Bellingham is elvesztette a védők elött aztán vihették rá lendületből a védőre miatta. Valverde, Huijsen is szórt el labdákat bőven, a szezon ezen szakaszában, új edzővel, taktikával simán benne van.
Szerintem ez a Jude, Güler, Fede hármas fasza együtt, úgy, hogy ennyire fent játszik mellettük Trent és Fran, folyamat tudunk emberelőnyt kialakítani a kp-n, ehhez hozzávéve hogy Gonzalo folyamat letámadt és Vini is együttmozgott velük az első 45 perc konkrétan az egyik legkomplettebb csapatmeló volt ebben a szezonban.
Rég volt, hogy vártam a következő meccset, végre ilyen is van. Nem egy prime Pedri, Youngest kox-flix csapat, szomorú valóban két hét után, de azért kezdetnek elég jó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"