Dibusz sokkal jobban teljesít a válogatottban, mint Gula. Persze ha egészséges, akkor ő fog védeni, mivel más szintről jön, csak ezt a teljesítményt a válogatottban nem tudja hozni.Marky írta:Vegulis csak a Bundesliga legjobb kapusa, aki hetek ota pontokat hoz a csapatanak. Nem szorulunk ra, van kubatov delegaltunk is._Bushido_ írta: Gulacsi kb tök mindegy

Mennyei futball
Re: Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vegulis csak a Bundesliga legjobb kapusa, aki hetek ota pontokat hoz a csapatanak. Nem szorulunk ra, van kubatov delegaltunk is._Bushido_ írta: Gulacsi kb tök mindegy
_Bushido_ írta: Dardai meg mind1, eddig se volt.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Gulacsi kb tök mindegy, de Sallai nagyon hiányozni fog elölről, előző meccseken is jóformán egyszemelyes támadó gépezet volt. Dardai meg mind1, eddig se volt. De milyen menő lenne már egyszer egyszerre Mind3 Dardai a pályán?!lordgabi írta: Sallai és Dárdai Bence holnap biztosan nem játszik, Gulácsi is kérdéses, nem edzett ma.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sallai és Dárdai Bence holnap biztosan nem játszik, Gulácsi is kérdéses, nem edzett ma.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- nzooli93
Foleg, hogy első meccset ki is hagyja eltiltas miattPipita írta: Miről beszéltek? Oda-vissza, Güler babánk sírni fog.![]()

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Miről beszéltek? Oda-vissza, Güler babánk sírni fog.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Micsoda?Realista24 írta:Pont ugyanezt mondtam tegnap havernak, aki kerdezte. Törökök is gyengek, de mi meg jobban...es a kulcsemberek szerintem rottyon vannak.ikelemen5 írta: Mit vártok a törökök elleni párharctól?
Szerintem kiesünk, ott vereség, itthon döntetlen.
Kerkez csucsformaban.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont ugyanezt mondtam tegnap havernak, aki kerdezte. Törökök is gyengek, de mi meg jobban...es a kulcsemberek szerintem rottyon vannak.ikelemen5 írta: Mit vártok a törökök elleni párharctól?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mit vártok a törökök elleni párharctól?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Amíg bajnok a Fradi, a könnyebb selejtezős ág már kB kialakult a korábbi évek sikeresebb szereplései miatt.
Szerencsével és BL, EL átalakítással már a tavaszt is megélik. Hiába a Plzeni kiesés, itt változás nem hiszem hogy lesz emiatt.
Többen is írták fbn is kommentbe, hogy itt az első változás max akkor lesz, ha a hazai bajnokságot is bukják. Az már sokkal cikibb!
Amúgy meg Hajnalék munkája (igazolások) is egyre rosszabb. Full érthetetlen, hogy egy nb1re minek 30 fős keret. Így van olyan poszt, ahol 3-4 kb azonos játékos van, van ahol meg 1 (csatár pl). Nem létezik, h mielőtt idehozzák ezt a rengeteg játékost nem csekkolják le őket...
Ez a hazahozott Szalai Gábor is siralmas volt, mikor játszott. 1x ki is állították Debrecen ellen.
Plusz az a pár magyar fiatal is. Minek, ha 1 percet se játszanak?
Rebrov alatt volt minőségi munka sztem. Bár az se tett jót, h két edzőt is kivásároltak, s borult az elképzelés.
Szerencsével és BL, EL átalakítással már a tavaszt is megélik. Hiába a Plzeni kiesés, itt változás nem hiszem hogy lesz emiatt.
Többen is írták fbn is kommentbe, hogy itt az első változás max akkor lesz, ha a hazai bajnokságot is bukják. Az már sokkal cikibb!
Amúgy meg Hajnalék munkája (igazolások) is egyre rosszabb. Full érthetetlen, hogy egy nb1re minek 30 fős keret. Így van olyan poszt, ahol 3-4 kb azonos játékos van, van ahol meg 1 (csatár pl). Nem létezik, h mielőtt idehozzák ezt a rengeteg játékost nem csekkolják le őket...
Ez a hazahozott Szalai Gábor is siralmas volt, mikor játszott. 1x ki is állították Debrecen ellen.
Plusz az a pár magyar fiatal is. Minek, ha 1 percet se játszanak?
Rebrov alatt volt minőségi munka sztem. Bár az se tett jót, h két edzőt is kivásároltak, s borult az elképzelés.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csak a nemzetközi meccseken követem a hazai csapatokat eyetest szempontból, eredményeket persze mindig csekkolom, és nem volt rossz nyáron a Puskás Akadémia, megérdemelték volt a továbbjutást a nemzetközi porondra a Fiorentina ellen maximálisan a két meccs alapján, sajnos nem érdemre megy még mindig és a balsors is tép...'shutterisland írta: az mondjuk kemeny lenne, ha a puskas behuzna a bajnoksagot valahogy.
6-ot elhozott zsinorban a fradi, ez a sorozat szakadna meg.
mondjuk ahhoz nem kellene 3:0-rol leadjak a mai meccset.![]()
Szerintem összekapja magát mostmár a Fradi, Puskás ellen mindig benne volt az utóbbi szezonokat nézve a botlás, Paks is stabil dobogós az utóbbi időben, legalább van egy kis izgalom, de szerintem a végére "helyre áll a rend" úgyis.
Nem érdekel a politika része továbbra sem, hogy kinek milyen szponzora van, kinek a pénzéből, bármilyen téma van bármilyen felületen már, csak ez köszön vissza, savanyúság mindenhol...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az mondjuk kemeny lenne, ha a puskas behuzna a bajnoksagot valahogy.
mondjuk ahhoz nem kellene 3:0-rol leadjak a mai meccset.
mondjuk ahhoz nem kellene 3:0-rol leadjak a mai meccset.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én azt nem értem, hogy a fórumon, a rengeteg Fidesz ellenes ember miért nem tud örülni a Fradi bukásának.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Most komolyan azon csodálkoztok, hogy a szisztematikusan, piaci körülmények között, szakmai alapon felépített Plzen, amelyik hétről-hétre hasonló klubokkal játszik egy jobb ligában, kiejtette a politikailag nem kicsi tolt Fradit? Papírforma volt.
Nem az a baj, hogy kapnak hármat, hanem hogy letolt gatyával mennek fel a pályára, majd csodálkoznak, hogy a csehek beakasztották hátulról elég csúnyán.
9. percben már az a taktik, hogy baszd előre, hátha lesz valami.
Szégyen
9. percben már az a taktik, hogy baszd előre, hátha lesz valami.
Szégyen
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nem feltetlen elegans, de azert boven belefer. De, hogy a meccs elott 2 oraval is a kibaszott kormany propagandat kell nyomatnia, sportvezetokent az teljesen elfogadhatatlan, foleg az eredmeny fenyeben.nzooli93 írta: Kubatov meccs elott legalabb bejelentkezett a repülőről,hogy "elmegyunk szépen Csehországba,es jol elverjuk az ellenfelünket "
kocsmai szurkoló szint
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Fradinál szerintem félre lett megint nézve a csapat kerete. Sok semmirekellő játékos van itt, akik nem sok mindenre jók, max nb1be. De ez az ilyen meccsek él kijön sajnos. A csapat és a középpályás védekezés nulla most is, Paks ellen is.
Varga hiányzik elölről, és védekezésnél hátulról is. Nem igaz, hogy egy Fradi féle csapatnak csupán 1 db értelmes támadója van, illetve néha traoré megembereli magát, mint az AZ ellen és ennyi. Pesic, saldanha kuka, helyettük kéne egy fiatal böde és kész
Plzen tapasztaltabb EL/BL csapat, Fradi még mindig tanulja ezt, még ha olykor rosszul is. De azért jó lenne egy rendes, normális keret tisztogatás, mert rengetegen vannak még mindig a csapat kötelékében, akik kb egy percet se játszanak, v max szökőévente.
Nincs 3 gól a csapat közt, de mint tudjuk sokszor elég egy kis koncentrácio hiány és kész a baj... Real is szívott már így pl a Barca ellen...
Varga hiányzik elölről, és védekezésnél hátulról is. Nem igaz, hogy egy Fradi féle csapatnak csupán 1 db értelmes támadója van, illetve néha traoré megembereli magát, mint az AZ ellen és ennyi. Pesic, saldanha kuka, helyettük kéne egy fiatal böde és kész

Plzen tapasztaltabb EL/BL csapat, Fradi még mindig tanulja ezt, még ha olykor rosszul is. De azért jó lenne egy rendes, normális keret tisztogatás, mert rengetegen vannak még mindig a csapat kötelékében, akik kb egy percet se játszanak, v max szökőévente.
Nincs 3 gól a csapat közt, de mint tudjuk sokszor elég egy kis koncentrácio hiány és kész a baj... Real is szívott már így pl a Barca ellen...

A mérkőzést nem néztem ma illetve a bajnoki meccseit sem követem a Fradinak. Robbie Keane szidására viszont reagálnék, nem is őt személyében kívánom megvédeni, mert fogalmam nincsen a szakmai munkája minőségéről. Ami tény, hogy az előző edző december közepén jelezte hogy lépne, a vezetés el is engedte, majd gyorsan kellett igazolni az új trénert amire napok, estleg 1-2 hetük volt összesen. Ezután kb. két hete volt Keannek az edzőtáborban felmérnie a képességeket és kitalálni, hogy ezzel a kerettel mit lenne a legérdemesebb játszani. Konkrétan az ő kérésére egy darab játékos sem érkezett eddig a Fradihoz, takarítani nem volt lehetősége. Vezetőedzőként felelős az eredményért, de kicsit erős ekkora mintából már megmondani hogy nulla vagy kókler.