Én kívánok neki a képességeihez méltó szezonokat, egy-két kupát, valamint remélem, hehe és barátai örömére, hogy majd 2-3 év múlva olyan 60 milkáért visszavásároljuk

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 3., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 3., kedd 22:45
Én is valami hasonlót akartam írni.realistahuni írta:Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar", "jó" esetben, rosszabb esetben pedig személyeskednek.
Mindenkinek joga van kritikával illetni a játékost vagy az edzőt, amíg ezt normális hangnemben teszi, és amíg nem sérti a fórum szabályait.
Özil is többnyire rászolgált majdnem az összes kritikára. Olyanokat írnak itt egyesek a védelmében, hogy megye2-es szintnek állítjuk be, hogy ezzel még nagyobb mártírnak állítsák be, holott közel sem láttam én ilyeneket, egyszerűen páran azon a véleményen voltunk, hogy nem Real Madrid szint a gyerek és ennyi.
Ezzel pedig senkinek sem kell(ett) egyetérteni.
Aztán nyilván azért is volt ő elővéve a legtöbbször mert neki kellett volna irányítani a csapatot, neki kellett volna fazont nyírni, egyszóval neki kellett volna a karmesteri feladatokat ellátni, amit lássunk be: rohadtul nem sikerült. Az ő posztja iszonyat kényes ebben a csapatban, aki ott nem teljesít kiemelkedően az már kapja is az ívet, ez van, lehet Isco is erre a sorsa jut, ha nem produkál valamit.Kerlon írta:Modricnál bezzeg a szarjátékhoz mondig jött, hogy "nem volt játszótárs". :-D
Sajnos tényleg sokan divatból fikázzák a játékosainkat, de az utóbbi időkben (de főleg a tavalyi szezonban) a legtöbb játékos bőven rászolgált erre.Kerlon írta: Illetve Ramost is divat mostanság támadni,
Ezt te sem gondolhattad komolyan.Kerlon írta:megszabadult Perez az elmúlt 3 évünk egyik legjobbjától.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 3., kedd 22:24
Mivel Özil átigazolása pár óra alatt leforgott és meglepetés volt, Bale sztorija meg egész nyáron húzódott és már-már unalmas volt.Kerlon írta:Bale rekord ára(?) közel nem kavart fel a port ennyire, mint az, hogy megszabadult Perez az elmúlt 3 évünk egyik legjobbjától.Remy írta:Elvileg 7000 Öziles Arsenal mezt adtak el a mai nap folyamán![]()
Ennek arányában az a 40k-s Bale mez tényleg kevés lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 22:07
Bale rekord ára(?) közel nem kavart fel a port ennyire, mint az, hogy megszabadult Perez az elmúlt 3 évünk egyik legjobbjától.Remy írta:Elvileg 7000 Öziles Arsenal mezt adtak el a mai nap folyamán![]()
Ennek arányában az a 40k-s Bale mez tényleg kevés lesz.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. szeptember 3., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. szeptember 3., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: dr.who » 2013. szeptember 3., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 3., kedd 17:41
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 17:38
Betűről betűre.Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar", "jó" esetben, rosszabb esetben pedig személyeskednek.
Mindenkinek joga van kritikával illetni a játékost vagy az edzőt, amíg ezt normális hangnemben teszi, és amíg nem sérti a fórum szabályait.
Özil is többnyire rászolgált majdnem az összes kritikára. Olyanokat írnak itt egyesek a védelmében, hogy megye2-es szintnek állítjuk be, hogy ezzel még nagyobb mártírnak állítsák be, holott közel sem láttam én ilyeneket, egyszerűen páran azon a véleményen voltunk, hogy nem Real Madrid szint a gyerek és ennyi.
Ezzel pedig senkinek sem kell(ett) egyetérteni.
Te pedig...továbbra is gyönyörűen telik a nap, micsoda csodálatos hírre ébredtem!!!
köszönöm perez, köszönöm isco és bale, akik lehetővé tették!!!
![]()
![]()
feleslegesen vitáztok itt, a végeredmény a lényeg és az meg csodálatos!
Kép
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 17:36
Ráérnek, mert jól pörög a topik. Szerintem rég volt ennyire megosztott a társaság egy játékossal szemben...RaúlRealMadrid írta:Kíváncsi vagyok, hogy mikor zárják végre a topikot.![]()
Na, de, hogy ne csak Mesut barátunkról legyen szó... itt egy leleményes szurkoló.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 17:33
pedig néha az is jogos.realistahuni írta:Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar",
pedig bőven voltak itt olyan hozzászólások.realistahuni írta: Olyanokat írnak itt egyesek a védelmében, hogy megye2-es szintnek állítjuk be, hogy ezzel még nagyobb mártírnak állítsák be, holott közel sem láttam én ilyeneket
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 3., kedd 17:10
kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.
remélem megint benzema jön.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 16:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 3., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 16:25
Benzema biztos, hogy kapni fogja az ívet. És szerintem CR is sokszor lesz elővéve. Khedira alap, de nála érthető (bár itt is vannak túlzások), Iker-Lopez téma mindig lesz. És én megmerem kockáztatni, hogy Bale is elő lesz véve néhányszormocsok írta: kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.
remélem megint benzema jön.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 3., kedd 16:18
Erre amugy en is kivancsi vagyok.mocsok írta:kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani:
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 3., kedd 16:17
Nagyon jó a felvetés mocsok. Én ebben a topikban azzal zárnám a gondolataimat, hogy (szerintem) most már ideje ezt a lejárató kampányt befejezni, ami több játékost is érint. El lett adva minden, nem kívánatos (vagy szebben kifejezve utált) játékos, maradt kb 2, akik még hasonló népszerűségnek örvendenek, mint Özil és Higuaín eddig/korábban.kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem