Mesut Özil - 10

Archívum
besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 3., kedd 22:46

Hát mindent összevetve azért hiányozni fognak azok a szemek, és főleg azok a passzok, amit a maga flegma eleganciájával,precizitásával húzott meg. És remélhetőleg Wenger és a PL közege embert tud faragni belőle, és nem tűnik el a süllyesztőben, mert bármennyire is szidták, a jelenlegi mezőnyben kivételes képességű játékos.
Én kívánok neki a képességeihez méltó szezonokat, egy-két kupát, valamint remélem, hehe és barátai örömére, hogy majd 2-3 év múlva olyan 60 milkáért visszavásároljuk :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 3., kedd 22:45

realistahuni írta:Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar", "jó" esetben, rosszabb esetben pedig személyeskednek.
Mindenkinek joga van kritikával illetni a játékost vagy az edzőt, amíg ezt normális hangnemben teszi, és amíg nem sérti a fórum szabályait.

Özil is többnyire rászolgált majdnem az összes kritikára. Olyanokat írnak itt egyesek a védelmében, hogy megye2-es szintnek állítjuk be, hogy ezzel még nagyobb mártírnak állítsák be, holott közel sem láttam én ilyeneket, egyszerűen páran azon a véleményen voltunk, hogy nem Real Madrid szint a gyerek és ennyi.
Ezzel pedig senkinek sem kell(ett) egyetérteni.
Én is valami hasonlót akartam írni.
Özil az első évét leszámítva teljesen rászolgált erre, hogy ennyien nem szeretjük. Azt még csak-csak el lehet nézni, hogy képességbeli hiányosságaiból adódóan legtöbbször hátráltatta a csapatot. Sétálgatott jobbra-balra, bújócskát játszott a többiekkel, a passzai 90%-a alibi volt, csak hogy ne legyen nála a labda, az utóbbi időben már a labdakezeléssel és labdavezetéssel is komoly gondjai voltak, a legutolsó csíra spanyol csapatok legamatőrebb védői is lazán elválasztották a labdától, mi több legtöbbször a földre is került egy kis fuvallattól is. A sebessége is totál megkopott. De ami a viselkedését illeti az elmúlt 1-1,5 évben, az több volt, mint bicskanyitogató. Egy beképzelt kis flegma hülyegyerek lett a semmire! Csapkodta össze-vissza a karjait ha valami nem jött neki össze, toporzékolt, ha elesett egyből puta madre a bíró felé meg hasonlók. Persze néha-néha jött a gólpassz, amivel hirtelen mindenki elfeledtette a fent leírtakat. Már akinél...
Kerlon írta:Modricnál bezzeg a szarjátékhoz mondig jött, hogy "nem volt játszótárs". :-D
Aztán nyilván azért is volt ő elővéve a legtöbbször mert neki kellett volna irányítani a csapatot, neki kellett volna fazont nyírni, egyszóval neki kellett volna a karmesteri feladatokat ellátni, amit lássunk be: rohadtul nem sikerült. Az ő posztja iszonyat kényes ebben a csapatban, aki ott nem teljesít kiemelkedően az már kapja is az ívet, ez van, lehet Isco is erre a sorsa jut, ha nem produkál valamit.
Kerlon írta: Illetve Ramost is divat mostanság támadni,
Sajnos tényleg sokan divatból fikázzák a játékosainkat, de az utóbbi időkben (de főleg a tavalyi szezonban) a legtöbb játékos bőven rászolgált erre. :roll:

Nem lehet összehasonlítani Modricot Özillel... Modric alapból hátrányból indult tavaly, és ő ténylegesen nem kapta meg a bizalmat. És még így is olyan dolgokat csinált a pályán, amit Özil a folyamatos játéklehetőség ellenére sem tudott megcsinálni. Modric sokkal képzettebb játékos, Özil felett áll minden szempontból, kivéve, hogy idősebb. Ezt a hülye is látja.
Kerlon írta:megszabadult Perez az elmúlt 3 évünk egyik legjobbjától.
Ezt te sem gondolhattad komolyan. :)

De ezektől a világklasszis meg zseni jelzőktől szakadok. :lol: Ennyire nem lehettek vakok könyörgöm, amikor akkora hiányosságai vannak az embernek, hogy az életben nem lesz egyik sem. :D

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 3., kedd 22:24

Kerlon írta:
Remy írta:Elvileg 7000 Öziles Arsenal mezt adtak el a mai nap folyamán :D

Ennek arányában az a 40k-s Bale mez tényleg kevés lesz.
Bale rekord ára(?) közel nem kavart fel a port ennyire, mint az, hogy megszabadult Perez az elmúlt 3 évünk egyik legjobbjától.
Mivel Özil átigazolása pár óra alatt leforgott és meglepetés volt, Bale sztorija meg egész nyáron húzódott és már-már unalmas volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 22:07

Remy írta:Elvileg 7000 Öziles Arsenal mezt adtak el a mai nap folyamán :D

Bale rekord ára(?) közel nem kavart fel a port ennyire, mint az, hogy megszabadult Perez az elmúlt 3 évünk egyik legjobbjától.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. szeptember 3., kedd 20:33

Lehet lemaradtam róla, és már valaki kifejtette, de milyen bizalmat nem kapott meg Ancelottiól?! Én úgy látom, hogy jött egy fiatal játékos aki nagyon komoly vetélytárs a csapaton belül és nem volt töke harcolni a posztjáért a kezdőbe kerülésért. Mert az a játékos ISCO és aki nem több gógyija van és 3 meccs után olyan önbizalommal játszik mint Özil a 3 év alatt soha. Elmúlt 3 évben bérelt helye volt kezdőben versenytárs hiányában így nem csoda, hogy kezdett ha jó, ha szar formában volt.
Szerintem besza-behú és lépett.
Erősen kétlem, hogy az Arsenalban, Wenger nem ülteti le, ha lófaszt se csinál csak alibizik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 19:34

Elvileg 7000 Öziles Arsenal mezt adtak el a mai nap folyamán :D

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. szeptember 3., kedd 19:24

Az egyik kedvencem, bár azt én is bevallom: Mesut világklasszis játekos lehetett volna Madridban, ha van benne kello tokosség, spiritusz es eroszakosság. Ennyire elnyomhato jatekos nagyon kevés letezik a profi fociban egy ekkora klubban, mint a Real például.

Sajnálom, hogy elmegy, nekem fog hiányozni az a pár megmozdulás, ami miatt a kedvencemmé vált, és amit sokszor nem lehet látni a mai fociban senkitol, csak tole. Megkell hagyni, a 2010es VB és az elso eve nálunk szinte tokeletesre sikeredett. Ezek után ahogy bele csoppent a "sztár-életbe", és az új Zidanenak kiáltották ki, szerintem ezzel allitották meg a fejlodeseben. Van ez így. Ettol fuggetlenul belopta magát a szívembe, a megmozdulásai után talán a humoros viselkedésével is.

THANKS FOR ALL, GOOD LUCK AT ARSENAL . HALA MESUT !!!!!

dr.who
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: dr.who » 2013. szeptember 3., kedd 17:50

Nyar elejen az egyik magyar nyelvu realos blogon a blog iroja azt boncolgatta hogy ozilbol,a tehetsege ellenere,sosem lesz egy Zidane,azert mert Zidane nemcsak koranak legtehetsegesebb es legtechnikasabb jatekosa volt,hanem mert Zidane mindemellett egy ferfi volt,egy erett szemelyiseg,ezzel szemben ozil egy babakepu kisfiu,aki duzzog ha elveszik tole a labdat,vagy mint kiderult ha eppen lecserelik....hat igaza volt a blog irojanak:nyomban ahogy kihivas ele kerult es kuzdenie kellett volna a helyeert a kezdoben,besz*rt es lelepett,nem kuzdott ferfikent,nem probalkozott hanem lelepett egy olyan csapathoz ahol biztositva van a helye,mivel egy olyan csapatrol beszelunk aki 4dik helynel jobbat nem kepes elerni a bajnoksagban,blben a legjobb 16on felul nem jut es meg sorolhatnam...a konnyebb utat valasztotta. gyava volt...remelem a dortmund meg a napoly kiejti az agyasukat a csoportkorbol,igy gulukenek tavaszal lesz sok szabad kedd meg szerda delutanja hogy elgondolkodjunk rossz dontesen.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 3., kedd 17:41

Hát akkor gondolom lassan zárják a topikot.
Özil elit játkos.
Az Arsenalban biztos. hogy nagyon jól fog játszani.
De nem volt.. az az igazán brutális focista.
A gólpasszok szépek voltak, sokat adott CRonaldonak belőlük, ezzel megnyertünk pár meccset.
Tény.
De Özil tipikusan az a játékos akinek akkor megy, ha megy a csapatnak is.
Ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem.
Nem olyan mint pl.. Cronaldo, akinél tök8, hogy megy -e a csapatnak, vagy sem, ő egymaga képes a gárdát győzelemre vinni.
Ez az ami Özilben nem volt meg, ennek ellenére ő egy elitjátékos.
A kapu előtt úgy.. kevéske volt, nem tudott vert helyzetben olyat húzni, amivel igazi nyertes lett volna
Na mind1, sok sikert neki az Arsenalban, az egy jól működő csapat, Özil is jó lesz ott, az első négy szerintem masszívan meglesz nekik, a Tottenham meg az utolsó órákban csak benyalta az egész nyaras blöfföt. Perez>levy. De ezt már egy másik topikban leírtam.

Mostantól: Hajrá Isco :)

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 17:38

Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar", "jó" esetben, rosszabb esetben pedig személyeskednek.
Mindenkinek joga van kritikával illetni a játékost vagy az edzőt, amíg ezt normális hangnemben teszi, és amíg nem sérti a fórum szabályait.

Özil is többnyire rászolgált majdnem az összes kritikára. Olyanokat írnak itt egyesek a védelmében, hogy megye2-es szintnek állítjuk be, hogy ezzel még nagyobb mártírnak állítsák be, holott közel sem láttam én ilyeneket, egyszerűen páran azon a véleményen voltunk, hogy nem Real Madrid szint a gyerek és ennyi.
Betűről betűre. :agree:
továbbra is gyönyörűen telik a nap, micsoda csodálatos hírre ébredtem!!!

köszönöm perez, köszönöm isco és bale, akik lehetővé tették!!!

:iszunk: :cheers: :sziv:

feleslegesen vitáztok itt, a végeredmény a lényeg és az meg csodálatos! :D
Kép
Te pedig... :mrgreen: A mondataiddal nagyon egyensúlyban van a vidám avatarod. Te szerintem tényleg a fellegekben jársz. :mrgreen:
But he is a good boy...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 17:36

RaúlRealMadrid írta:Kíváncsi vagyok, hogy mikor zárják végre a topikot. :D
Na, de, hogy ne csak Mesut barátunkról legyen szó... itt egy leleményes szurkoló. :D :D :D
Ráérnek, mert jól pörög a topik. Szerintem rég volt ennyire megosztott a társaság egy játékossal szemben...

Modricnál bezzeg a szarjátékhoz mondig jött, hogy "nem volt játszótárs". :-D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 17:33

realistahuni írta:Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar",
pedig néha az is jogos.
mert ha az egész csapat szar, ha az egész taktika el van baszva, akkor nem csak egy játékost kell kiemelni.
a foci továbbra is csapatsport, muszáj nézni a csapatot is, nem csak egy játékost.
kicsit bonyolultabb a foci annál, hogy "ez a játékos szar", "ez a játékos király".

és igen, ha az egész csapat szar volt akkor általában özilt osztották a legtöbbet. az ő neve volt legtöbbször olvasható pár röhögő szmájli mellett, vagy egy-két csúnya szó mellett. mert az volt a divat.
realistahuni írta: Olyanokat írnak itt egyesek a védelmében, hogy megye2-es szintnek állítjuk be, hogy ezzel még nagyobb mártírnak állítsák be, holott közel sem láttam én ilyeneket
pedig bőven voltak itt olyan hozzászólások.
szerintem csak nem akartad észrevenni.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 17:19

továbbra is gyönyörűen telik a nap, micsoda csodálatos hírre ébredtem!!!

köszönöm perez, köszönöm isco és bale, akik lehetővé tették!!!

:iszunk: :cheers: :sziv:

feleslegesen vitáztok itt, a végeredmény a lényeg és az meg csodálatos! :D
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 3., kedd 17:10

kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.

remélem megint benzema jön.

Én meg már azt unom, hogy ha az ember szóvá meri tenni, egy játékosnál, hogy hibázott, akkor annak egyből jönnek elő az önjelölt védőügyvédjei, és érvként átalában felhoznak más neveket, hogy "de hát ő is hibázott, ő is szar", "jó" esetben, rosszabb esetben pedig személyeskednek.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 16:28

Kíváncsi vagyok, hogy mikor zárják végre a topikot. :D
Na, de, hogy ne csak Mesut barátunkról legyen szó... itt egy leleményes szurkoló. :D :D :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 16:27

Szerintem az eddig megszokottak(DM, Benzema, Khedira, Arbeloa, Morata) mellett még Illarra is a nagy vételára miatt. Illetve Ramost is divat mostanság támadni, szóval nem csak Özil mezére van pályázó.
K

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 3., kedd 16:27

Nem volt ő olyan rossz, de olyan nagyon jó sem.

Első évében oktatott, nagyon jó volt, a második évére már csak a gólpasszok, meg egy-két felvillanás maradt (Barca ellen), majd idén már szinte semmi, már a gólpasszok is inkább szögletből születtek.
Lassabb is lett, elsősorban fejben, meg körülményesebb, plusz az arca is megnőtt, amiben szerintem az őt körülvevő embereknek is nagy szerepe van. (pénzéhes fater)

Mindegy jobb ez így, sok sikert, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog megélni egy olyan bajnokságban, ahol a fizikum nagyon fontos.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 16:25

mocsok írta: kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.

remélem megint benzema jön. :coffee:
Benzema biztos, hogy kapni fogja az ívet. És szerintem CR is sokszor lesz elővéve. Khedira alap, de nála érthető (bár itt is vannak túlzások), Iker-Lopez téma mindig lesz. És én megmerem kockáztatni, hogy Bale is elő lesz véve néhányszor :/

sose lesz nyugalom :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 3., kedd 16:18

mocsok írta:kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani:
Erre amugy en is kivancsi vagyok.
Khedira 1.1-es szorzo, Morata 1.3, Arbeloa 1.4, Di Maria 1.5, Benzema 1.6, Coentrao 2.0

Csak hogyne legyen off: nezzetek meg, Ozil majd elkezdi szallitani a trofeakat az Arsenalnak :D

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 3., kedd 16:17

kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.
Nagyon jó a felvetés mocsok. Én ebben a topikban azzal zárnám a gondolataimat, hogy (szerintem) most már ideje ezt a lejárató kampányt befejezni, ami több játékost is érint. El lett adva minden, nem kívánatos (vagy szebben kifejezve utált) játékos, maradt kb 2, akik még hasonló népszerűségnek örvendenek, mint Özil és Higuaín eddig/korábban.

Mindenkinek nem lehet kialakítani a legmegfelelőbb csapatot, vagy úgy, hogy minden posztra az aktuális 2 legjobb legyen.. Lehetetlen. Ez így alakult, sajnos-nem sajnos komolyabb áldozattal járt az idei piac, de annak semmi értelme nincs, hogy ezért xy játékost kell éppen szidni, gyűlölni stb.

Egy szó, mint száz: ezt a csapatot végre békén kéne hagyni, hadd tegye mindenki a saját dolgát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Corleone 2013. szeptember 3., kedd 16:19-kor.
#happyshitting

Vissza: