Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 2., péntek 20:57

El Unico írta:A legerősebb kezdővel kell felállnunk a BL döntőben,így nálam egyértelműen Isco kerülne a csapatba.

Ronaldo----------------------------Benzema-------------------------------Bale
-----------------------Isco--------------------------Di Maria
-------------------------------------Modric
Marcelo--------------Pepe--------------------------Ramos--------------Carvajal
-------------------------------------Casillas

:-*
Remélem Marcelo nem fog kezdeni. Coentrao meggyőző volt az utóbbi nagy meccseken. :hmmm:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 2., péntek 20:57

marcelo, mint az idei gálacsapat tagja? :roll:
sokkal inkább a portugál
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 2., péntek 20:55

A legerősebb kezdővel kell felállnunk a BL döntőben,így nálam egyértelműen Isco kerülne a csapatba.

Ronaldo----------------------------Benzema-------------------------------Bale
-----------------------Isco--------------------------Di Maria
-------------------------------------Modric
Marcelo--------------Pepe--------------------------Ramos--------------Carvajal
-------------------------------------Casillas

:-*
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 20:22

Nálam Isco ellen annyi szól, hogy ha őt is kivesszük a padról, marad egy szem Morata, mint előre csere.
Nem illik.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 2., péntek 20:17

Galacticos írta:
doncsontos írta:Ezzel talán még Matt is egyet ért.
ő mindig egyetért mindennel. így valahogy mindig igaza lesz...

én iscora nyomtam de előbb tenném be casemirot is mint illarramendit. annyira kevés, alibi hogy az már fáj.

Én is tenném be inkább Iscot. egy: mert szimpatikusabb is kettő meg mert ő játssza azt a focit amit én is szeretek DE annyiban had védjem meg Illarat mint előttem már páran, hogy amikor ő alibi meg flop teljesítményt produkált akkor nagy %-ban Xabi mellett/előtt játszott. Szerintem nem kicsit, nagyon is zavarják egymást a pályán. Viszont ha ő játszik mélységből lehet ő is egy biztos kapocs a védelem és a kp között, ha ezt még annyira nem is láthattuk tőle. Kíváncsian várom CA kezdőjét a Valencia ellen mert az sok mindenre választ adhat a továbbiakban. A Dortmundi légyottot meg ne akasszuk már csak az ő nyakába. Hiába övé volt az az egyéni hiba, ott mint csapat buktunk szerencsére nem olyan nagyot, hogy kiessünk.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 2., péntek 17:54

doncsontos írta:Ezzel talán még Matt is egyet ért.
ő mindig egyetért mindennel. így valahogy mindig igaza lesz...

én iscora nyomtam de előbb tenném be casemirot is mint illarramendit. annyira kevés, alibi hogy az már fáj.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 2., péntek 17:51

Kemény azért, hogy itt páran megint védőket dobálnának be a középpályára, főleg a 10.-ért menő Bajnokok Ligája döntőben... :lol: Van két olyan játékos a keretben akiknek pótolniuk kell(!) Xabi-t ha ő nem tud pályára lépni. Ezért adtunk ki értük 32 ill. 6 millát(ez esetben nem tudom már Case mennyi volt pontosan). Bízom Carloban, hogy nem bontja meg azt a szisztémát amivel 12 év után újra döntőzhetünk... már korábban leírtam, hogy szerintem nem igazán ezen a poszton fog eldőlni a döntő(ahogy pl. a Bayern ellen sem 1 poszton dőlt el a továbbjutásunk hanem csapatként mentünk előre-hátra) és ezzel nem azt akarom mondani, hogy Xabi egyáltalán nem fog hiányozni, viszont ha már így alakult, akkor bizony jelen esetben Illara-nak oda kell tennie magát. Nyilván ez majd az elkövetkezendő bajnokikon fog kiderülni, hogy mit is akar a Don. Reméljük a legjobbakat és ha mindenki oda teszi magát kellőképpen akkor senki nem veheti el tőlünk a 10.-et. Ezzel talán még Matt is egyet ért.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 2., péntek 16:56

Van, hogy egy 2-3 hetes kiesés is megtöri egy játékos "lendületét", formáját, munkáját (ahogy tetszik), ehhez képest Khedira fél évet hagyott ki, pár napja állt edzésbe, és valaki az elmúlt 12 év legfontosabb mérkőzésén őt kezdetné? Ezt nehéz megemészteni...

Félreértés ne essék, nálam eddig Ő (Illarra) az év citrom-díjas igazolása, de....
Casemiro nem lehet opció. Nincs vele gondom, a publikum ellenére nekem tetszik amit mutat, de még van hova fejlődnie (körülményes), és nagyon keveset is játszott. Egy hasznos kiegészítőember címet megelőlegeznék (Granero-t überelheti simán...). Isco-t akármennyire próbáljuk tanítani védekezni, belőle nem lesz box-to-box féle középpályás. Fizikálisan nem megfelelő. Az elmúlt pár meccs tanulsága nekem az volt, hogy a területek lezárása, visszafutás keményen felemészti az energiáját, ezért a támadásokhoz sem tud annyit hozzátenni. A kemény Atletico játékosok 2 perc alatt szétzúzzák a mezőnyben. Ramos-t vagy Pepe-t öngyilkosság lenne kiszedni az eredeti posztjukról. Szóval, ha nem Ő, akkor ki...

Korábban az önbizalmával voltak problémák, mentálisan rendbe kell tenni a srácot, és a társaktól is több segítséget kell kapnia, mint Alonso-nak, aki talán csukott szemmel is eljátszana már ott. Ancelotti is tisztában van a képességekkel, nem véletlenül próbált minél kevesebb terhet tenni a srácra idén.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 16:42

___Samy___ írta:Arrol nem is beszelve, hogy itt en mar nem apellalnek az atletico buszozasara, mert ez megiscsak egy donto
Én sem apellálnék rá. Ezért és az AtMa "stílusa" miatt sem tenném be kezdőnek Iscot.
Bár hozzá van szokva, hogy többször rugdalják Őt mint a labdát, de amit az AtMa csinál az még ezen is túl megy. Nem biztos, hogy kellően higgadtan viselné.
Aztán az AtMa fizikailag próbál majd dominálni, ez sem Isconak kedvez, míg Illarramendi azért tud küzdeni. Bár a kondija neki sem a legjobb. Az meg, hogy akkor majd technikával megoldjuk, nálam nem játszik. A technikai tudás önmagában nem lesz elég, ha szabálytalanságokkal széttördelik a játékot.
A védekezés: Illarra ebben is jobb Isconál. Ha buszoznak, akkor gyors indításokkal akarnak majd kontrázni. Modric jól tudja zárni a passzsávokat, ahogy Illarra is, hiszen ehhez van hozzászokva, de Isco nem. Ő "korábbi Di Maríásan" védekezik, azaz embert kerget. Persze szűk területen talán(!) Isco jobban szerel már, de itt valószínűleg nagyobb területeket kell bejátszani. Ha meg egész pályán támadnak, akkor pár hosszú (lapos!) indítás, amit láttunk már kisebb csapatok ellen Illarrától, akár a győzelmet is jelentheti. Ez volt eddig is a kulcs, hogy volt kettő aki kicsiben, és volt egy, aki nagyban is(!) játszotta meg a passzokat. Nem hiszem, hogy pont a szezon legfontosabb meccsén kéne feladni azt, amit eddig felépítettünk.

Abban egyet értek Matt-tal hogy így nézve ez Khedirának feküdne, mert Ő is területet fog, de ha ember ellen kell küzdeni, az már nem az Ő asztala. Ő sem egy küzdő típus ilyen téren. És ahogy már többen írtuk, nagyon meccshiányos, és kondija sincs. Ezért sem lehet Ő a megoldás szerintem (pl egy DM - Modric - Khedira felállásban.)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 2., péntek 16:08

Illarra nalam akkor okozottcsalodast a jatekaval mikor modric helyen tolta, viszont a vedelem elott nem volt vele akkora gond, mint ahogy itt paran beallitjak

Van egy jol mukodo es megbizhato rendszerunk, amit az utobbi par meccsen nagyon jol tudtunk is hasznalni
Ezt lecserelni egy teljesen ujra szerintem nagyobb ongyilkossag lenne, mint illaramendit berakni a kezdobe

Arrol nem is beszelve, hogy itt en mar nem apellalnek az atletico buszozasara, mert ez megiscsak egy donto
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 15:44

Az elég nagy túlzás, hogy az AtMa buszozik, ezek nem húzódnak a vissza, a pálya minden pontján próbálják megszerezni a labdát, aztán előre felküldve ott megtartani azt. Vagy kiharcolni valami szabadrúgást fent. Nem szeretnek annyira a saját térfelükön, mint a Chelsea, mert jobban bennük van a hiba hátul.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 15:43

Ha a középpályás brusztol a csatarral, mit csinálnak a védők?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 2., péntek 15:40

Fél év kihagyás után aligha.
Nem azt mondtam, hogy Khedira az ideális megoldás. Csak Illara sincs nagyon játékban, és egyszerűen nem jó futballista. Amennyire itt sokan viszolyognak Khedira játszatásától, én annyira iszonyodom Illara játszatásától. Életveszély a srác, egyszerűen nem tudom komolyan venni.
DM-Modric-Isco hármas meg AtMa ellen, kupadöntőben tiszta Suicide Squad
Így van.
Xabi posztján sok gyors döntéshozatal és precíz labdák kellenek hogy gyorsan tudjunk támadást építeni.
Nincs olyan labdarúgó a keretben Modricon kívül aki erre képes. Ne is próbáljuk egy az egyben Xabit keresni. Olyan ember kell a kp-ra, aki megbízható, és tud védekezni. Ennyit várhatunk el, de egyébként Xabi sem nagyon tett ennél többet az idei szezonban. Az én szemeben sajnos sem Illara, sem Casemiro nem megbízható. Khedira és Varane inkább. De felőlem Pepe is lehet a kp-n, és Varane a védelemben. Csak Varane intelligensebb Pepénél, és rúgótechnikája is jobb. Van 4 meccsünk, ki lehet kísérletezni a megoldást.
Ez nem lesz egyszerű feladat,sőt.....nehezebb lesz megoldani,mintha CR vagy Bale hiányozna.
Alonsot sokat ekézték itt a szezonban,és az öreg kopott is,ez tény,de ez általában úgy köbö nagyjából cirka saccper 100ból pont 100al szokott előfordulni a koránál fogva.
Abszolút egyetértek, én ekéztem talán a legjobban, és a nyáron mindenképpen hoznék a helyére valakit. De most kurva nagy gáz, a kiválása.
mélységi 30-40 métereres passzokat alonso jól adta,
Az Atma buszozni fog, nem lesz annyi esélyónk 30-40 méteres keresztlabdákkal operálni. Ezért gondolkodnék elsősorban egy védekezésben jeleskedő emberre. Brusztolni kell majd Costával meg a többiekkel, kell oda egy védekező arc. Khedira brusztolni tud. Ezért próbálnám összerakni. De azt adom, hogy ez a megoldás sem üti meg a szintet, mint ahogy más sem.
De Illara, aki brusztolni nem tud, full alibi, és még a csapatra nézve önveszélyes is... Nem bírja el még a nyomást... Hát ráfanyalodnék Khedirára.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 15:27

ateeemadrid írta:Én Iscot nyomatnám, Modric lenne Xabi helyén, Isco meg DM nyomná box-to-box féleségben. Oké, hogy Isco védekezése hagy kívánni valót maga után, de egyszerűen nincs más választásunk.
Én Illarraban nem bízok, vannak jó meccsei, de egyszerűen nem merném berakni 1 BL döntőbe. Szerintem összeszarná magát ha 3 vérrel itatott atletico játékos rontana rá, aztán eladná a labdát, mint pl. a Dortmund ellen.

Szerintem kevés még ehhez a szinthez, Isco legalább komolyabb tapasztalattal rendelkezik, ráadásul nagyon nagyot melózott a Barca ellen is, hasonló játékkal bőven jó lehetne.

+ Mivel mi fogunk dominálni, Isco azért könnyen húzhat váratlant, benne van azért pár gyilkos passz, vagy 1-1 jó átlövés.
1 az 1-ben adom azt amit leírtál.Persze függ attól is,hogy milyen lesz a játékrendszer.Mert ha 433-ban akarja megoldani a mester,oda már kevés Modric és DM mellé,akik maguk sem a védekező játékukról híresek....még tán leginkább Modric,de egy esetleges DM labdavesztés esetén lehet gond,ha Modric meg Isco fenntartózkodik...
Viszont Illarraeg nem érzem erősnek sem támadásban,sem védekezésben...ezért a 442-t preferálnám,Bale mint amolyan félig kp félig támadó,s akkor Isco mehetne....mint a bayern ellen...az elég fasza volt,nem??? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 2., péntek 15:19

Én Iscot nyomatnám, Modric lenne Xabi helyén, Isco meg DM nyomná box-to-box féleségben. Oké, hogy Isco védekezése hagy kívánni valót maga után, de egyszerűen nincs más választásunk.
Én Illarraban nem bízok, vannak jó meccsei, de egyszerűen nem merném berakni 1 BL döntőbe. Szerintem összeszarná magát ha 3 vérrel itatott atletico játékos rontana rá, aztán eladná a labdát, mint pl. a Dortmund ellen.

Szerintem kevés még ehhez a szinthez, Isco legalább komolyabb tapasztalattal rendelkezik, ráadásul nagyon nagyot melózott a Barca ellen is, hasonló játékkal bőven jó lehetne.

+ Mivel mi fogunk dominálni, Isco azért könnyen húzhat váratlant, benne van azért pár gyilkos passz, vagy 1-1 jó átlövés.
-------------------------IKer
Carvi-------ramos--------------pepe------coentrao
-------------------Modric
-----Bale--------------Isco------------Dm
------------Benz--------------CR
ha meg nem a klasszikus 4-3-3at, akkor még ezt is eltudnám képzelni. viszont itt balet egy kicsit szerintem beáldoznánk, nagyon nagyot kellene melóznia, mint pl. a bayern ellen. így viszont DM is maradhatna azon a poszton, ahol tud játszani, és isco is előrébb játszhatna kicsit.

na mind1, carlo papa reméljük megint kitalálja a tökéletes megoldást, ahogy az utóbbi meccseken mindig.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 15:13

Esetleg Ramos? Úgy emlékszem játszott idén már azon a poszton... :hmmm: 
Ő is.De Pepere emlékszem egy párszor még a Mou érából...3 meccsből 2X ki is állították... :lol:

Amúgy meg....ha azt a 442 féle megoldást akarja Ancelotti,akkor Isco...merthogy vele bevált a módi....ha a 433-at akkor lehet Illarra,de akkor rá kell majd segíteni védekezésben,úgy Modricnak mint DM-nek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 15:10

Ez nem lesz egyszerű feladat,sőt.....nehezebb lesz megoldani,mintha CR vagy Bale hiányozna.
Alonsot sokat ekézték itt a szezonban,és az öreg kopott is,ez tény,de ez általában úgy köbö nagyjából cirka saccper 100ból pont 100al szokott előfordulni a koránál fogva. :lol:
Azért egy ilyen rutin,aki ennyi évet,nagy meccset lehozott már,volt bl győztes....az pótolhatatlan egy ilyen kiélezett nagy meccsben. Egy sorozatversenyben már muszáj lesz az utódláson törni a kókuszt,de egy mindent eldöntő meccsen,még mindig ő a világ egyik legjobb választása.......sajnos nem lesz.
Ezt nehéz lesz megoldani,mert baromira fontos a gyors attakkokhoz.....

Hogy kivel? Khedira biztosan nem,még formájában sem elég erre a szintre,cserének ha formában van akkor tökéletes. Modric a kisjátékokban jó,a mélységi 30-40 métereres passzokat alonso jól adta,modric annyira nem. Casemiro karcsú mint naomi campbell bakfis korában,illarra? Ő is kevés,de nem lesz más.
ISco oda biztosan nem,max ha modric lenne mélyen,ami szintén egy lehetséges próbálkozás.

-------------------------IKer
Carvi-------ramos--------------pepe------coentrao
-------------------Modric
-----Bale--------------Isco------------Dm
------------Benz--------------CR

itt megvan a szélek támadása is,bale és dm felér...illetve ha beljebb húzódnak akkor a két szélső védő.......középen meglenne a létszám,modric és isco,illetve a két szélső is befelé is figyel.
Elől meg a két támadó,akiket bale és dm támogat. illetve ha feljebb tolódunk akkor isco belép.

Na? kp-ás védekezés kevés? kelleni fog annyira? Erős szervezett az AM kp-.a Kellhet igen......de nem jöhetnek annyira ránk,azt simeone ki fogja zárni,mert beleesik a BM hibájába......inkább kontrákra,és felörlésre fognak menni.....kemény harcos kp.....és futtatás.

esetleg :
------------------------------Illarra
-------Modric------------------------------------DM
----Bale--------------------Benz--------------CR

Vagyis a szokásos szerkezet,alonso nélkül,de ezt igy most én nem érzem elégségesnek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. május 2., péntek 15:07

Matt009 írta:Khedirát nyomtam.

Nálam Illara nem játszik, nem elég jó játékos. Casemiro szintén.

Isco szóba jöhetne, de én túl offenzívnek érzem a DM-Modric-Isco kp sort. Nagy lesz a teher DM-en és Modricon, ha mindkettejüknek egy kicsit hátrébb kell játszaniuk.

Ha Khedira tud addig 2 meccset játszani, akkor én őt játszatnám. Ha nem, akkor Varanet.
Nem értem. Khedira amikor játszott is DM helyén játszott. Xabi posztján sok gyors döntéshozatal és precíz labdák kellenek hogy gyorsan tudjunk támadást építeni. :hmmm:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 15:04

Illarra. Szar ügy, de most ebből kell főzni. Isco amit bejátszik középpályán, az pont az AtMa darálójában van, így emberhátrány lehet könnyen.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 15:01

Matt009 írta:Khedirát nyomtam.

Nálam Illara nem játszik, nem elég jó játékos. Casemiro szintén.

Isco szóba jöhetne, de én túl offenzívnek érzem a DM-Modric-Isco kp sort. Nagy lesz a teher DM-en és Modricon, ha mindkettejüknek egy kicsit hátrébb kell játszaniuk.

Ha Khedira tud addig 2 meccset játszani, akkor én őt játszatnám. Ha nem, akkor Varanet.
Khedira elég jó? Fél év kihagyás után aligha. Varane-t meg nem béell döntőben kellene próbálgatni kp-n. Bajnokin persze lehet tesztelni, de az egész más mint egy kupadöntő. DM-Modric-Isco hármas meg AtMa ellen, kupadöntőben tiszta Suicide Squad

Vissza: