Casillas, Lopez, Jesus
Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Carvajal, Marcelo, Coentrao, Arbeloa
Xabi, Modric, Kroos, L.Gustavo, DiMaría, Isco,
Bale, Ronaldo, Jesé
Benzema, Falcao
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2014. július 3., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. július 3., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 30., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 0:18
A Manchester United jóval jobb feltételeket kínál Radamel Falcaónak, ám a kolumbiai csatárt teljesen hidegen hagyja az angolok érdeklődése, mert csak a Real Madridba hajlandó igazolni. Forrás: Madridom.huToky írta:Milyen áldozatokat hajlandó hozni? Mert ha a fizetésére gondolsz, akkor Realista is megírta, hogy a francia adózás bevezetésével, konkrétan ha helyben marad, akkor is csak a felét keresné. Emellé még kap valószínűleg aláírás pénzt, és ki tudja még mit. Akkor miről is mond le?ziro4vr írta:Falcao meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért.![]()
Ne értsd félre, semmi bajom vele. Csak most egy bizonyos sorozat, majd híradó megnézése után, az ilyen félrevezető kampányszöveg nagyon bántja a szemem.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. június 30., hétfő 0:17
Milyen áldozatokat hajlandó hozni? Mert ha a fizetésére gondolsz, akkor Realista is megírta, hogy a francia adózás bevezetésével, konkrétan ha helyben marad, akkor is csak a felét keresné. Emellé még kap valószínűleg aláírás pénzt, és ki tudja még mit. Akkor miről is mond le?ziro4vr írta:Falcao meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 29., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 22:49
casemirot meg odaadjuk wengernek egy diétás kóláért és két kiló szotyoládéért. lényeg, hogy DM maradjon, ő nagyon kell ide.torjack írta:idén egy kroos-khedira és egy falcao-morata csere, jövőre meg egy xabi-pogba, aztán akkor nagy baj már nem lehet. mondjuk nem rohannék madridba balhézni, ha a francia már idén is jönne.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 29., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 29., vasárnap 16:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 0:17
az első két klubban oka volt hogy nem kellett annyira. wenger megbánta hogy mellőzte. a chelseanél meg olyan konkurencia volt hogy beszarsz.___Samy___ írta:aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
bár én is nagyon csipáztam a franciát, de be kell látni, hogy ő nem tudja megadni a stabilitást egy középpályán
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 28., szombat 18:09
És ha tényleg annyit kaszálnánk Khedira eladásával mint amennyiről cikkeznek, persze feltéve ha sikerül eladni és Morataért is jó árat kapunk pénzügyileg is egy tökéletes nyarat zárnánk.ziro4vr írta: Morata-Falcao
Casemiro/Khedira-Kroos
mi ez, ha nem erősítés, minőségkülönbség
HozzászólásSzerző: troublemaker » 2014. június 28., szombat 17:54
+ Ha jól emlékszem volt ott egy komoly betegség is...tucsoki írta:Lass-t én is szerettem, de hiányzott belőle az a plusz amit sűrűn szoktak emlegetni. Mai napig emlékszem, ha pl. szerelt, megtartotta 2 letámadó ellenfél ellen a labdát, sőt, kihozta, akkor a legegyszerűbb passzt elbénázta...realfan91 írta:Srácok, én bírtam Lassanat akármekkora ciki is. Akkor is bírtam amikor itt volt. Tudom, hogy voltak hibái. Ezek szerintem egy edzői utasítással leredukálhatóak. Amúgy nyilván nem azt mondom hogy vegyük vissza, de nem bántam volna hogyha még marad. Támadásokban többet tudott hozzá tenni ezerszer mint Khedira pl. Színt is tudott vinni a játékba, nem alibizett, stb.
Azért nála is voltak bőven alibis meccsek, összességében nem sajnálom hogy elment, azért nem akkora ász, de szerethető figura volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 28., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 28., szombat 17:32
Lass-t én is szerettem, de hiányzott belőle az a plusz amit sűrűn szoktak emlegetni. Mai napig emlékszem, ha pl. szerelt, megtartotta 2 letámadó ellenfél ellen a labdát, sőt, kihozta, akkor a legegyszerűbb passzt elbénázta...realfan91 írta:Srácok, én bírtam Lassanat akármekkora ciki is. Akkor is bírtam amikor itt volt. Tudom, hogy voltak hibái. Ezek szerintem egy edzői utasítással leredukálhatóak. Amúgy nyilván nem azt mondom hogy vegyük vissza, de nem bántam volna hogyha még marad. Támadásokban többet tudott hozzá tenni ezerszer mint Khedira pl. Színt is tudott vinni a játékba, nem alibizett, stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 17:15
Szerintem nagyjából mindenki.peti_madrid írta:Én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy Falcao-Kroos párossal bőven kiegyeznék az átigazolási szezonban![]()
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 28., szombat 17:11
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem