Tjacks írta:
Realista24 írta:
Erre azt mondom hogy az építőipari szakmunkas napi 20-25 ezerért megy el dolgozni, az alaphangon nettó 4-500ezer Ft. És mindig keresnek embert. Nem kell gondolkodni, készülni, idegeskedni. Csak csinálni amit mondanak. Igaz fizikai meló, napi 8-10-12 órában, és lehet hatszor egy héten, nem ötször.
Ezt nem tamadaskent írom, hanem marhára ledobbentem most hogy megy a felújítás és az Ács nem talál embert ennyi pénzért segedmunkara. Hát teljesen kész voltam.
Ne is mondd. Január végén akartam betonoztatni kőművessel. Nagy nehezen találtam 1et. A lényeg : ~13+14m2t ( két külön felület) szerettem volna megcsináltatni, azt mondja 150.000 ezer a munkadíj. 1 napra jönnek 4en. Ott is a matek amit te írtál( 20-30 napi díj/fő). Inkább megcsináltuk mi, igaz nekem a zsaluzás/szintezés elvitt 1 hétvégét+még 1 nap betonozás feszített tempóban.
Na, ez jön nálam. Alap készítés, 10 nm. Plusz szegélyko lerakása 40 méteren jardahoz.
Ramegy egy hetem meló mellett, de leszarom, ezt meg tudom csinálni.
A tetőt, teraszt és javításokat a verandan nem, de talán jó árat fizettem. 760 ezer volt "csak".
40 nm terasz epitese, 85 nm tető újra lecezese, fólia, hejazat csere, bontás, plusz lamberiazas körbe ragalja és a veranda kis atepitese, régi oszlopok helyett új.
Három heti meló volt neki... Nem rossz love, én segítettem neki nagy többségeben.
Egy brigád 2 milliót mondott anyaggal együtt. Látatlanban