En is tegnap fejeztem be. Igen jo volt. Nem tudja valaki hogy lesz-e folytatasa neki?palesz77 írta:Na 2 nap alatt be is daráltam.sonic írta:Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.
Köszi az ajánlást, igen jó kis sorozat volt!

Sorozatok, TV műsorok
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na 2 nap alatt be is daráltam.sonic írta:Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Faust írta:Nálad mindenki jobb.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nálad mindenki jobb.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az érzés, amikor Mathers megkeres azzal a céllal, hogy írni akar a blogodra
:P Hát kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
24 c. sorozat 8. évadát nagy vonalakban nem tudná valaki összefoglalni nekem? Már megkoptak az emlékeim pár részlettel kapcsolatban
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
M1-en megy az Esőember, aki még nem látta, ne hagyja ki.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- András93
A Brooklyn 99 nem rossz, de ha igazán ütős rendőrös sitcomot akarsz, akkor The Job. Ettől jobbat nem találsz, azt garantálom. Kivétel talán a Police Squad!h3x0r írta:Brooklyn Nine-Nine
Az elso 3 reszt meg regebben lattam, de eleg sok dolgom volt, ugyhogy egy kicsit megfeledkeztem rola. Orulok is hogy irtatok rola a napokban, mert meg csutortok este leszedtem es mostanra vegeztem is vele.
20 perces zsarus szitkom, rohadt jo.

Game of Thrones S02
Na ez is meg van.
Határozottan jobb volt, mint az első, kevesebb az unalmas rész benne (azok a fránya monológok, unalmas párbeszédek nem fekszenek), de van egy-két dolog amit nem nagyon értek, kérlek világosítsatok fel. 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első, az Khaleesi storyja a végén, mire értette, hogy hazugság volt az egész? A néger forma vágta át őket? Vagy mi volt ez az egész ottlétük a városban?
A másik meg, lehet lemaradtam, hogy Tywinék meg a Tyrell testvérek mi a francot kerestek ott a nagy csata közben?
h3x0r, király a képed.
Na ez is meg van.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első, az Khaleesi storyja a végén, mire értette, hogy hazugság volt az egész? A néger forma vágta át őket? Vagy mi volt ez az egész ottlétük a városban?
A másik meg, lehet lemaradtam, hogy Tywinék meg a Tyrell testvérek mi a francot kerestek ott a nagy csata közben?
h3x0r, király a képed.

- h3x0r
Brooklyn Nine-Nine
Az elso 3 reszt meg regebben lattam, de eleg sok dolgom volt, ugyhogy egy kicsit megfeledkeztem rola. Orulok is hogy irtatok rola a napokban, mert meg csutortok este leszedtem es mostanra vegeztem is vele.
Szunetel a VB, ugyhogy johet a kovetkezo sorozat: Community S5. Mindossze 13 resz, ha jol szamolom, akkor estere vegzek is vele
Na jo, nem. Azert szerdaig vagy csutortokig remelem kitart. :Đ

Szunetel a VB, ugyhogy johet a kovetkezo sorozat: Community S5. Mindossze 13 resz, ha jol szamolom, akkor estere vegzek is vele

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most kezdtem el az első részt és eddig nagyot üt, kíváncsi leszek a folytatásra...ziro4vr írta:A joarcok mar megneztek.sonic írta:Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.
a kozepe minimalisan leul, de amugy zsenenialis az egesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A joarcok mar megneztek.sonic írta:Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.

Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.
Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én is nagyon szeretem, az egyetlen sorozat amit elkezdtem és muszáj volt végignéznem, annyira tetszett.palesz77 írta:Hú, én imádom a Spartacust, egyik kedvenc sorozatom.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hozzá vagyok szokva, hogy szinkronosan nézek kb mindent, pedig sokszor tervezem, hogy áttérek a feliratos verzióra, több okból is..palesz77 írta:Hú, én imádom a Spartacust, egyik kedvenc sorozatom.Remélem angolul nézed!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát mondjuk a hedonizmus fénykorában lehet durvább dolgok is voltak, mint manapság..
A csatajeleneteket meg tényleg kicsit szokni kell, enyhén túlzóak.. De szerintem nagyon eltalált sorozat lett, már 4-szer végignéztem..

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abban az időben nem voltak túl higiéniásak az emberek, ezért lepett meg.

GoT után tényleg furcsa volt a csatajelenet ábrázolása, de most már kezdem megszokni, sőt, megszeretni.
6. résznél tartok, most már eléggé kezd beindulni, és érdekes spartacus jellemfejlődése. kicsit meg is lep.
kíváncsi vagyok mi lesz ebből a szökéses tervből, de gondolom nem fog összejönni...már ha egyáltalán tényleg visszakapja a nőjét.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hú, én imádom a Spartacust, egyik kedvenc sorozatom.hala real írta:Spartacus 01x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első fele nem igazán fogott meg, és a csatajelenetek elég furcsák..![]()
de a vége az adta, mondjuk ki lehetett következtetni, hogy ez lesz.
ami még meglepett, hogy abban az időben is volt már orál....![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát mondjuk a hedonizmus fénykorában lehet durvább dolgok is voltak, mint manapság..

A csatajeleneteket meg tényleg kicsit szokni kell, enyhén túlzóak.. De szerintem nagyon eltalált sorozat lett, már 4-szer végignéztem..

- h3x0r
Komolyan mondom, lehet belenezek.. Kivancsi vagyok milyen lehet az a CW sorozat, ami meg neked se tetszikAnis írta:Így az első olyan CW sorozattá vált, amit megnézve nem vagyok elégedett a látottakkal.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Újabb CW sorozat befejezve: Star-Crossed (Vége az első évadnak és a sorozatnak is)
My name is Roman! (Arrow mintára itt is bemutatkozással kezdődik
)
Főszerepben a Friday night lights női főszereplője ( Aimee Teegarden).
Sorozatjunkien sokat várt tőle az egyik ottani blogger, mondván ő szereti a sci-fit és a szerelmes dolgokat is. De totál egyet kell értenem vele, hogy ebből is sokkal jobbat ki lehetett volna hozni. Így az első olyan CW sorozattá vált, amit megnézve nem vagyok elégedett a látottakkal. A vége (2.évad felvezetése) meg picit hasonlított a Csillagkapu végére.
u.i.: ferni ezt még te se nézd meg!
(nekem nem tetszett, azt te megnézed elv alapján)
My name is Roman! (Arrow mintára itt is bemutatkozással kezdődik

Főszerepben a Friday night lights női főszereplője ( Aimee Teegarden).
Sorozatjunkien sokat várt tőle az egyik ottani blogger, mondván ő szereti a sci-fit és a szerelmes dolgokat is. De totál egyet kell értenem vele, hogy ebből is sokkal jobbat ki lehetett volna hozni. Így az első olyan CW sorozattá vált, amit megnézve nem vagyok elégedett a látottakkal. A vége (2.évad felvezetése) meg picit hasonlított a Csillagkapu végére.
u.i.: ferni ezt még te se nézd meg!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Spartacus 01x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első fele nem igazán fogott meg, és a csatajelenetek elég furcsák..
ami még meglepett, hogy abban az időben is volt már orál....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első fele nem igazán fogott meg, és a csatajelenetek elég furcsák..

ami még meglepett, hogy abban az időben is volt már orál....

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.