hallod, összesen vagy 30 percet láttam abból a soriból, jöhet a permbanRealista24 írta: Azon gondolkodom hogy véglegest adjak, vagy csak 1 hónapot![]()
Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
mondom, az első évad az raj volt..mondjuk már ott is idegesített a minden rész végi olcsó cliffhanger, meg az egysíkú szerkezet, hogy: probléma, megoldják, nehezebb probléma nehezebben megoldják, legnehezebb probléma épphogy, de legnehezebben megoldják
de a hangulat elvitte simán..de onnantól kezdve káosz, váratlan/semmiből jött fordulatok, 3. évados kisebb remake...mondjuk én akkor lostos voltam, aztán az uccsó évadnál ott is sírtam hogy mi a szar 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. augusztus 10., vasárnap 21:48-kor.
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Hát Lincoln Burrowsnak is csak 1 hónapja volt hátra :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azon gondolkodom hogy véglegest adjak, vagy csak 1 hónapotÉs igen láttam a 24-et, de nálam az is hátrébb van a sorban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na a szökésről semmi rosszatziro4vr írta:na csak a szökést neaz első évad még faja volt, de aztán...
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Még mindig a Kés/alatt és a Sírhant művek c. sorozatokat mondanám.Tádám írta:Ja a Jóbarátok persze megvolt, de a többi nem. Lost nem érdekel igazából annyira.
True Detective lesz ebből, mert azt már sok helyen hallottam, bár az meg nem sok rész, mondjuk időm sincs túl sok.Még a Sons of anarchy jól néz ki. Sherlockot annyira nem kedvelem, Homelanden gondolkozom már régóta, de valahogy sosem vitt rá a lélek.
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Banshee - ez a kedvencem, ha még kimaradt, akkor azonnal állj neki!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A wire kibaszott nagy királyság!!44!!négy!!!Tádám írta:Lehet akkor a True Detective után a Homeland lesz, meg a Suits. Bár ez a Wire meg a Killing sem lehet rossz![]()
A szökés mellett az egyetlen sorozat(+DB) amit végig tudtam nézni.
GoT, Vikings és Banshee.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Lehet akkor a True Detective után a Homeland lesz, meg a Suits. Bár ez a Wire meg a Killing sem lehet rossz
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
the killing. 4 évad, lezárt sorozat.
a homeland is fasza. ősszel jön a 4. évad.
kábeles cucc mindkettő, szezononként 12-13 résszel. a killing utolsó évada csak 6 részes volt.
1 hét alatt le lehet darálni mindkettőt
a homeland is fasza. ősszel jön a 4. évad.
kábeles cucc mindkettő, szezononként 12-13 résszel. a killing utolsó évada csak 6 részes volt.
1 hét alatt le lehet darálni mindkettőt
Pedig jó cucc a Homeland, nyomassad csak!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Suits is megér egy próbát.
- ziro4vr
Homeland nekem nem volt bejövős, 1 évad még lecsúszott de aztán abbahagytam
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
The wire... azt kezdd el, az a legjobb.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Ja a Jóbarátok persze megvolt, de a többi nem. Lost nem érdekel igazából annyira.
True Detective lesz ebből, mert azt már sok helyen hallottam, bár az meg nem sok rész, mondjuk időm sincs túl sok.
Még a Sons of anarchy jól néz ki. Sherlockot annyira nem kedvelem, Homelanden gondolkozom már régóta, de valahogy sosem vitt rá a lélek.
True Detective lesz ebből, mert azt már sok helyen hallottam, bár az meg nem sok rész, mondjuk időm sincs túl sok.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ziro4vr
true detective, fargo, sons of anarchy, sherlock, ha nagyon ráérsz lostTádám írta:Szeretnék kérni egy kis tanácsot, hogy milyen sorozatot kezdjek el, eddig mindig jó ajánlatok jöttek itt.![]()
Amiket imádtam: Dr. House, Dexter, Breaking Bad, HIMYM, Hannibal; ilyen Walking Dead meg ilyesmi nem izgat nagyon..Ezt az újat, a "Sebész"-t elkezdem, de azt nem lehet darálni.. Ha valaki tud olyat, ami esetleg régebbi, és nem minden héten jön az új rész, vagy már van 1-2-3 évad, ne kíméljen az ötletekkel.
![]()
kumma sok jó sorozat van/volt az utóbbi kb 5 évből, simán verik minőségben a filmeket szvsz
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát, ha HIMYM tetszett, akkor Jóbarátoknak is adj egy esélyt. Legjobb sorozat ever
Vagy esetleg The Big Bang Theory
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Szeretnék kérni egy kis tanácsot, hogy milyen sorozatot kezdjek el, eddig mindig jó ajánlatok jöttek itt.
Amiket imádtam: Dr. House, Dexter, Breaking Bad, HIMYM, Hannibal; ilyen Walking Dead meg ilyesmi nem izgat nagyon..
Ezt az újat, a "Sebész"-t elkezdem, de azt nem lehet darálni.. Ha valaki tud olyat, ami esetleg régebbi, és nem minden héten jön az új rész, vagy már van 1-2-3 évad, ne kíméljen az ötletekkel.
Amiket imádtam: Dr. House, Dexter, Breaking Bad, HIMYM, Hannibal; ilyen Walking Dead meg ilyesmi nem izgat nagyon..
VARANE
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Boardwalk Empire Season 5: Trailer #1
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Luciano bekeményít, Al Capone már elég nagy császár, és Nelson Van Alden wanted for murder
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Luciano bekeményít, Al Capone már elég nagy császár, és Nelson Van Alden wanted for murder