Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Elfogadom a kritikákat. Bár a The killing feliratok dexterrel jól sikerültek. De egyébként tudom, hogy nem vagyok profi és van még hova fejlődnöm. Én most a nyáron is folyamatosan gyakorlom az angolt és a fordítást, hogy ne eresszek le és jobb legyek őszre. De igazából a gyorsaság ráteszi a minőséget sokszor a feliratra. Már reggel 7 órakor olyan üzeneteket kapok, hogy hol van a felirat? És sokan elég bunkók. Meg a munkám miatt tényleg csak gyorsan tudom csinálni a feliratot vagy nem lesz kész. Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni. Ha lenne rá bőven időm jobban megtudnám csinálni. De így is sokan elfogadják és azért szerintem sem nézhetetlen vele. De egyszerű fórumozóként jöttem szóval remélem aki annyira nem szeret az nem ítél el emiatt és nem zavarja hogy itt vagyok. Bocsi az offért.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez a komment ezzel az avatarral..Boky írta:...

Amúgy fargo után valaki valami hasonló sorozatot ajánlana? True Detective bejönne szerintetek, ha az is tetszett?
Mathers, akkor jó olvasgatást, pont te is szóba kerültél, lett is írva nem is kevés a témában.csabi* írta:akkor késtél pár hetet, mert ha jól emlékszem nem rég volt egy vita a feliratkészítőkről vagy valami hasonlómathers írta:Én vagyok, de nem azért regisztráltam be. Évek óta követem az oldalt, de csak most éreztem úgy, hogy itt az ideje részt vennem a fórum életében. De hogy ne legyen off a Hannibal 2. évada mennyivel jobb az elsőnél?

viewtopic.php?f=12&t=7&start=100#p270795
innentől kezdődött, azt született még jó pár komment.
Kellemes fogadtatás mondhatom

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ha tényleg az a mathers vagy, akkor csak annyit mondanék, hogy elég gyenge minőségűek a felirataid.
no offense, de tényleg.
a killing 3. évadját nézem épp, sajna nem volt angol felirat ahhoz a verzióhoz amit leszedtem, úgyhogy a dexter - mathers felirattal megnéztem az 1. részt. 5-10 percenként garantáltan van legalább 1 blőd félrefordítás minden részben, most már az extra szórakoztatás miatt így nézem végig
no offense, de tényleg.
a killing 3. évadját nézem épp, sajna nem volt angol felirat ahhoz a verzióhoz amit leszedtem, úgyhogy a dexter - mathers felirattal megnéztem az 1. részt. 5-10 percenként garantáltan van legalább 1 blőd félrefordítás minden részben, most már az extra szórakoztatás miatt így nézem végig

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor késtél pár hetet, mert ha jól emlékszem nem rég volt egy vita a feliratkészítőkről vagy valami hasonló

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Én vagyok, de nem azért regisztráltam be. Évek óta követem az oldalt, de csak most éreztem úgy, hogy itt az ideje részt vennem a fórum életében. De hogy ne legyen off a Hannibal 2. évada mennyivel jobb az elsőnél?
Várjál már, te most a felirat készítő Mathers vagy?
Ő írt Remy-nek is és gondoltam az volt az alapfelvétel, hogy Realosnak kell legyél.

Ő írt Remy-nek is és gondoltam az volt az alapfelvétel, hogy Realosnak kell legyél.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- mathers
Már Robbie Amell is kapott valami szerepet benne. Vajon segített neki valaki bejutni?Remy írta:Brandon Routh ismét szuperhős lesz! Ő lesz Ray Palmer, azaz Atom a Zöld Íjász 3. évadában.

- h3x0r
Fargo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ranezek, az az elso gondolatom, hogy egy igazi kis szerencsetlen, tutyimutyi emberrol van szo. Orom volt nezni ahogy a sorozat vegere teljesen atalakul egy szemetladava, aki csak sajat magaval torodik. Hatalmas volt az a jelenet, amikor a felseget bekuldi az esokabatjaban az irodajaba.
Billy Bob Thornton valoban zsenialis volt, de Martin Freeman-hez is tokeletesen illett a karakter.BlancoMark írta:Én is pár nap alatt bedaráltam, jó kis sorozat volt, TD után az idei legjobb. Billy Bob Thornton fantasztikusan hozta a szerepet, viszont nekem Martin Freeman játéka sokszor sok és nem odaillő volt, ettől függetlenül nagyon bírom, de szvsz ezt a szerepet nem rá szabták.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ranezek, az az elso gondolatom, hogy egy igazi kis szerencsetlen, tutyimutyi emberrol van szo. Orom volt nezni ahogy a sorozat vegere teljesen atalakul egy szemetladava, aki csak sajat magaval torodik. Hatalmas volt az a jelenet, amikor a felseget bekuldi az esokabatjaban az irodajaba.
- BlancoMark
Én is pár nap alatt bedaráltam, jó kis sorozat volt, TD után az idei legjobb. Billy Bob Thornton fantasztikusan hozta a szerepet, viszont nekem Martin Freeman játéka sokszor sok és nem odaillő volt, ettől függetlenül nagyon bírom, de szvsz ezt a szerepet nem rá szabták.palesz77 írta:Na 2 nap alatt be is daráltam.sonic írta:Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.
Köszi az ajánlást, igen jó kis sorozat volt!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Köszi! Végre nem húznak el egy sorozatot.
Bár annyira még nem fogott meg hiába néztem végig, de így lehet, hogy egy komoly befejezés lesz a végére. Nem volt rossz eddig sem, csak sokan úgy említették, hogy a legjobb sorozatok közt van, attól egyenlőre elmaradt, de még odakerülhet, mert egy korrekt színvonalat hozott végig. Főleg a harmadik évadban ütött a legjobban, ha jól emlékszem.

- h3x0r
Anyaka írta:Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a Sons of Anarchy-val? Mikor lesz folytatás, ha lesz? Pont lehetne szerintem ez az utolsó évad is.
Sons of Anarchy shared a link. (3 hours ago)
The final season is coming. Hell awaits.
A video vegen pedig azt irjak hogy "Fall", tehat szerintem/gondolom osszel jon.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a Sons of Anarchy-val? Mikor lesz folytatás, ha lesz? Pont lehetne szerintem ez az utolsó évad is.
csak tréfa.
nem.
megyek a kötélért
nem.

accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyugtasson meg valaki, hogy csak tréfa az, hogy egy rész van vissza a 24ből....

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalam a kovetkezo project a Deadwood. Elso evad 6. resz kornyeken jarok. Eddig nem tudott nagyon magaval ragadni... Nem rossz, de valamiert kicsit erdektelen az egesz. Gondolom majd kesobb bonyolodnak a szalak es erdekesebb lesz egy kicsit.
Egyebkent nagyon jokat hallottam rola es ugye HBO, szoval a minoseg meg a szineszgarda ott van a szeren. Valaki latta esetleg?
Egyebkent nagyon jokat hallottam rola es ugye HBO, szoval a minoseg meg a szineszgarda ott van a szeren. Valaki latta esetleg?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Brandon Routh ismét szuperhős lesz! Ő lesz Ray Palmer, azaz Atom a Zöld Íjász 3. évadában.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem tudom milyen volt a nézettsége, de szerintem simán lenne még benne, pláne, hogy új történet+karakterek lennénekBoky írta:tárgyalják, de valószínűbb, hogy nem lesz, nagyon ne élje bele magát senki.
Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
tárgyalják, de valószínűbb, hogy nem lesz, nagyon ne élje bele magát senki.