Elektronika
Re: Elektronika
BF után ilyenkor vasárnap is van kiszállítás

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem kibontattad a futárral, nehogy használt dwayne johnson sexbabát kapj.Remy írta: Tegnap reggel megrendelt Emagos BF termék ma reggel kézbesítve. Az WTF?![]()
![]()

Btw csapvíz: biztos finnyás gyerek vagyok, de a veszprémi után a pesti számomra konkrétan ihatatlan. Nyilván first world problem de akkor is.
Nem illik.
Emlékszem, erre írtam a szénszűrőt. Attól finom lesz (bár minden víznek más az íze), de a rossz íz nem a csőrendszer miatt van.Realista24 írta: Félreértesz. En nem felek, korábban írtam, az íze nem tetszik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Félreértesz. En nem felek, korábban írtam, az íze nem tetszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Konkrétan mitől félsz? Mi kerül bele? A nagyon régi vezetékből jöhet ólom (általában 45 előttiek voltak ilyenek), homok. A fittingből réz. A csaptelepből nikkel. A szűrőből baktérium (bizony, nagyon sok csodaszűrő a szénnel, mert az van bennük, egy olcsó 500Ftos szénszűrő zárt házban 10.000 Ftért, az íze jó lesz, de kiveszi a klórt a vízből így utat adva a baktériumok szaporodásának).Realista24 írta:Úgy gondolom hogy a nagy ipari tisztítás fasza, nincs is gond vele. De annak a víznek el kell jutnia a poharamba. A kettő közötti részben meg valahogy nem bízom.ANDS írta:
Én azt nem értem, hogy ezek a háztartási víztisztítók miben tudnak többet, akár 50 ezer forintért, akár többszázezer forintért, mint a vízművek lényegesen komolyabb, sokmilliós víztisztító berendezései?
A csapvíznek és az ásványvíznek is vannak hívei és ellenzői, kortól és nemtől függetlenül, és annyi független szakértői véleményt lehet olvasni, amik egymásnak ellentmondanak, hogy nem tudom, kinek van igaza…
Tanítunk a Clearwaternél is, a Vízműveknél is, mindenki szerint az övé a legjobb…
Állítólag a csapvíznek - a minőségének - szigorúbb előirásoknak kell megfelelni, mint az ásványvizeknek.
És, hogy még jobban összezavarják a fejemet, tegyek különbséget az ásványvíz és forrásvíz között is, mert nem ugyanaz, meg az ásványvízek is különbözők.
A szakemberek azt mondják, hogy nem lesz tőle bajod. Azt ajánlják, hogy ha félsz, engedd folyni picit a vizet, így az állott vizet kiengeded és a friss vízbe nem lesz ideje kioldódnia semminek. A marketingesek meg azt mondják, hogy vegyél vízszűrőt, vagy ásványvizet. A döntés a tiéd. Én amit biztosan nem ajánlok az a 10-20.000 Ft-os csapra szerelhető csoda, ahol egy cigisdoboz méretű szűrő majd mindent jól megszűr.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez lett volna a következő kérdés. Hogy miért a 30 miért nem a 10ezres vagy miért az 50es?hehetheoriginal írta:lattam az emagosok 10 körül mentek, de ami itt ajanlva volt, az joval dragabb volt. asszem decahtlonos voltRealista24 írta: Hu sracok, volt mar tema a masszazspisztoly. Vissza is keresek, de johet friss tapasztalat is.
gondolom itt az akksiméret a fontos, amugy nem egy nagy űrtechnika
Suti alsó polccal nyomul, elégedett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lattam az emagosok 10 körül mentek, de ami itt ajanlva volt, az joval dragabb volt. asszem decahtlonos voltRealista24 írta: Hu sracok, volt mar tema a masszazspisztoly. Vissza is keresek, de johet friss tapasztalat is.
gondolom itt az akksiméret a fontos, amugy nem egy nagy űrtechnika
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy gondolom hogy a nagy ipari tisztítás fasza, nincs is gond vele. De annak a víznek el kell jutnia a poharamba. A kettő közötti részben meg valahogy nem bízom.ANDS írta:Én azt nem értem, hogy ezek a háztartási víztisztítók miben tudnak többet, akár 50 ezer forintért, akár többszázezer forintért, mint a vízművek lényegesen komolyabb, sokmilliós víztisztító berendezései?kiserik írta: …
Dühítő, hogy ebben az iparágban is mennyire átverik az embereket itthon. A vízművek országosan szinte mindenhol jó minőségű ivóvizet biztosítanak. A néhány kivételtől eltekintve nincs semmi szükség tisztítani a tiszta vizet.
…
A csapvíznek és az ásványvíznek is vannak hívei és ellenzői, kortól és nemtől függetlenül, és annyi független szakértői véleményt lehet olvasni, amik egymásnak ellentmondanak, hogy nem tudom, kinek van igaza…
Tanítunk a Clearwaternél is, a Vízműveknél is, mindenki szerint az övé a legjobb…
Állítólag a csapvíznek - a minőségének - szigorúbb előirásoknak kell megfelelni, mint az ásványvizeknek.
És, hogy még jobban összezavarják a fejemet, tegyek különbséget az ásványvíz és forrásvíz között is, mert nem ugyanaz, meg az ásványvízek is különbözők.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tegnap reggel megrendelt Emagos BF termék ma reggel kézbesítve. Az WTF?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Nekem ilyen van.
https://www.insportline.hu/43498/massza ... gJnZvD_BwE
Kb. fél éven van meg, rendszeresen használom, hibát még nem találtam. 6 fej, 20 fokozat, de már az 5-ös is bőven elég.
Élőben masszívvabb mint a képen, meg is lepődtem első használatkor. Csak 1 kiló de többnek érződik.
https://www.insportline.hu/43498/massza ... gJnZvD_BwE
Kb. fél éven van meg, rendszeresen használom, hibát még nem találtam. 6 fej, 20 fokozat, de már az 5-ös is bőven elég.
Élőben masszívvabb mint a képen, meg is lepődtem első használatkor. Csak 1 kiló de többnek érződik.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hu sracok, volt mar tema a masszazspisztoly. Vissza is keresek, de johet friss tapasztalat is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amennyiben Nálatok jó a vízminőség, akkor azt ajánlom, hogy szerezz be egy ilyet https://www.homewater.hu/Aquafilter-10- ... lakozassal, bármelyik vízszerelési boltban kapható és segítenek, hogy milyen plussz cső és fitting kell ahhoz, hogy a csap alá felszereld mondjuk a konyhapult alá. Aztán vagy van náluk, vagy rendelsz a netről aktívszenes szűrőbetétet. Ez lehet csak a sima 1500 Ft-os, de lehet olyan is, amelyiben van beépített 5 mikronos szűrő, mint pl ez https://www.homewater.hu/ustm-granulatu ... ccb-tipusu. Ilyen szűrőbetétből annyi féle van, mint égen a csillag, veszed azt, amelyik tetszik. Aztán 4 havonta kidobod és veszel újat (fél év általában amit bírnak, de jobb nem rángatni a cica bajszát). Ha komolyabban akarsz szűrni, akkor a Babinho féle ozmós cuccoknak van értelme.Realista24 írta: Mindenre ötletet szívesen veszek.
Nem értessz. Nekem a bajom az ozmó szűrővel van. Ahol nem kritikusan rossz a víz minősége, oda fölösleges. Tudom, hogy sokan hisznek a káros csapvízben, nekik ez a legjobb választás. Akik nem annyira szkeptikusak a szakemberekkel azok nyugodtan ihatják a csapvizet. Ha szűrni akarod, akkor pár ezresből összerakhatod magadnak ozmó nélkül. Egy szénszűrő (hogy finom legyen) és egy 0,3 mikronos (R24-nek ezért ajánlottam csak egy szénszűrőt, 5-10.000 Ft-ből megvan és finom lesz a víz, ha jól tudom Fehérvárom jó a vízminőség, de a vízügynél lehet informálódni). Ez házzal együtt 10.000-15.000 Ft és évente nem kerül 10.000 Ft-ba a szűrőcsere. Az ozmó véleményem szerint oda kell, ahol baj van a vízzel. Ott aranyat ér.Babinho írta: 8 liter a tartály. Egy háztartásban az minden nap cserélődik gyakorlatilag. Utazás előtt meg lezárom a tartályt és kiengedem a benne lévő vizet, általában el is visszük az útra.
Számold ki mennyi az ásványvíz egy évre, meg mennyit szopsz vele. Ez nem teher ez az ár.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenre ötletet szívesen veszek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
8 liter a tartály. Egy háztartásban az minden nap cserélődik gyakorlatilag. Utazás előtt meg lezárom a tartályt és kiengedem a benne lévő vizet, általában el is visszük az útra.
Számold ki mennyi az ásványvíz egy évre, meg mennyit szopsz vele. Ez nem teher ez az ár.
A 10-20 ezres dolgokkal van a legtöbb kockázat, főleg ami mindent is tud és a működtetésük is többe kerül általában.Realista24 írta: Amugy nekem az ize nem izlik a csapviznek itthon. Becsben igen.
Ezert akarom kiprobalni, hogy mas lesz-e egy tisztito utan. Ha igen, akkor marad, ha nem, akkor sem tortenik semmi.
10-20ezer forint a "kockazat", ami igazabol nem is valos kockazat.
Neked egy sima szénszűrőt ajánlanék első körben. Ha érdekel nézhetek konkrét terméket is.
Az ozmózisos cuccok nem rosszak, sőt, csak sokszor teljesen szükségtelenek. Erre írtam, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Arra viszont figyelnék, hogy amelyik szűrő 1 év alatt nagyon gány lesz, azt magam cserélném fél év elteltével illetve amit még nem szoktak megemlíteni, hogy a pangóvízzel figyelni kell, ha több napig nincs használva, akkor jól át kell mosni a rendszert használat előtt.Babinho írta: Én továbbra is ajánlom az általam linkeltet, normális cucc, kiszűr mindent, látni kéne a stűrőt évente amikor cserélik....kurva gány.
20e az éves szerviz, minden szűrőt cserélnek, a kis csap is csepegett, cserélték egyből gariba. Az íze sokkal mássabb mint a csapvíznek.
Én a gyerek miatt vettem, amikor született még az első. Ásványvizet azóta se vettem egy palackkal sem. Ebből főzünk, ezt tesszük a gépekbe, 0 vízkő.
Kösz kiserik, szerintem tök hasznos összefoglaló volt alapvetõen - nekem mondjuk pont meghozta a kedvem a próbálkozáshoz nem elvette
Az is zseniális R24 hogy van ilyen hogy utána tudok nézni hogy milyen a településem vize. Ez egy hasznos téma volt a madridomtól

Az is zseniális R24 hogy van ilyen hogy utána tudok nézni hogy milyen a településem vize. Ez egy hasznos téma volt a madridomtól

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Javaslom ezt elolvasni, kicsit kontextusba helyezi az általad említett számadatokat is.Realista24 írta:Kivancsisag kedveert megneztem az NNK honlapjat, 3155 telepules adatai vannak ott, ebbol 1965 megfelelo, 1070 kifogasolhato, 120 nem elfogadhato minosegu.kiserik írta:
Azt, hogy nem mindegy, mire dobja ki az ember a pénzét. Gondolom azért akarsz Te is csapvizet inni, hogy kevesebb menjen el a boltban ásványvízre. Ha nincs bajod a csapvízzel, akkor ne verd magad fölösleges kiadásokba, főleg ne olyanba, ami folyamatos kiadást jelent.
A stílus olyan amilyen. Dühítő, hogy ebben az iparágban is mennyire átverik az embereket itthon. A vízművek országosan szinte mindenhol jó minőségű ivóvizet biztosítanak. A néhány kivételtől eltekintve nincs semmi szükség tisztítani a tiszta vizet.
UI: ja és baromi megosztó téma, de érdemes utánajárni. Nagyon sok a csaló és fals információ.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221 ... rto-579688
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Én továbbra is ajánlom az általam linkeltet, normális cucc, kiszűr mindent, látni kéne a stűrőt évente amikor cserélik....kurva gány.
20e az éves szerviz, minden szűrőt cserélnek, a kis csap is csepegett, cserélték egyből gariba. Az íze sokkal mássabb mint a csapvíznek.
Én a gyerek miatt vettem, amikor született még az első. Ásványvizet azóta se vettem egy palackkal sem. Ebből főzünk, ezt tesszük a gépekbe, 0 vízkő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy nekem az ize nem izlik a csapviznek itthon. Becsben igen.
Ezert akarom kiprobalni, hogy mas lesz-e egy tisztito utan. Ha igen, akkor marad, ha nem, akkor sem tortenik semmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema