Es micsoda öntelt kék acél fejet vagott közben.
Ő abban a pillanatban istent játszott es a hatalmát gyakorolta.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 1., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 1., hétfő 18:22
A játékvezető először szögletet mutatott csak a partvonalról az asszisztens jobban látta, mert röntgenlátása van...ferni írta: Bírót nem lehetne VARozni, hogy ha két méterre nem lát, akkor lecseréljék?
Szánalmas és Tchouameni kapott lapot![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 1., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. július 1., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 18:15
Hogy a real madrid jatekosa.BLevi96 írta:Mi volt a problémájuk vele?Realista24 írta: UEFA have opened an investigation into Jude Bellingham’s celebration.
@thetimes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. július 1., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 18:12
Errol beszelek miota.ferni írta:
Ide ne jöjjön.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 1., hétfő 18:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 1., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 1., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 1., hétfő 17:18
Mi volt a problémájuk vele?Realista24 írta: UEFA have opened an investigation into Jude Bellingham’s celebration.
@thetimes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. július 1., hétfő 17:15
Ellenben a belgaknal Onanan kivul senki nem tud vedekezni, szerintem szetfogjak kontrazni oket a franciak.RaúlCF írta: Igazán parádés támadó szellemű a francia kezdő. Remélem a Tchouameni-Kante-Rabiot 3-as elég lesz a kp-ra védekezni.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 1., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 1., hétfő 15:58
Az már nem csak nézegetés, megvették, 2025 nyarán költözik Londonba.hehetheoriginal írta: az estevao willian alias messinho, akit a cselszi nézeget, de sztem előbbi sokkal jobb képességű.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 1., hétfő 14:59
Szerintem nagyobb az eselye a megrekedesnek a Barcanal, mint a masik ket csapatnal. Mar csak azert is, mert olyan tarsakkal, mint a kiegett Lewa, vagy a ketballabas Ferran mellett eleg nehez lesz kiemelkedot alkotni.hehetheoriginal írta: sztem fejlodes szempontjabol sokkal jobb a barca, mint akarmelyik más orszagbeli nagy klub.
jo helyen van.
csak ne egy balfasz nyomorult legyen az edző ugye.
gabriel mec a gremiobol.
az estevao willian alias messinho, akit a cselszi nézeget, de sztem előbbi sokkal jobb képességű.
btw cselszinél volt nyáron (tavaly nyáron?) felkészülési meccseken pár brazil kp-s gyerek, akik nagyon baszók voltak, de hagyták őket eltűnni a süllyesztőben gondolom, a sok hozzáértő.....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 1., hétfő 14:44
hehetheoriginal írta: nem volt offense![]()
legyen meghatározó, korszakos kurvajó játékos, én nem vagyok ellene - pláne, hogy kéne sok ilyen, mint egy falat kenyér manapság -, de sztem nem nagyon extra, csak ennyit akartam mondani. aztán lehet ember lesz belőle és egy nyár alatt felugrik rá pár kiló robbanékonyság meg izom.
az biztos, hogy barca helyében takarítanám el előle a rafinnya meg hasonló b-kategóriákat, és hagyni kiteljesedni, okosan, nem agyonjátszatva.
barcánál korábban mindig ki tudtak teljesedni és nagyot tudtak ugrani fejlődésben a játékosok - mármint a külföldiek, a hazaiak mindig megakadtak, beverték a fejüket a plafonba. sztem yamal ugyanez lesz, nem tudom megmagyarázni miért vagy ez így.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 14:34
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem