Egy év, csökkentés nélkül.
Két év, csökkentés
És most lehet lesz olyan hogyegy év, ugyanaz a fizu, ujratargyalas évente. Lásd Modric.
Ehelyett kell neki két év, csökkentés nélkül.
Persze akár ingyen is játszana

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. január 5., kedd 17:35
„Valaki a PSG-től elmondta nekem, hogy egy nagy csapatot akarnak felállítani Messivel és velem.”
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. január 5., kedd 17:31
Jaja ezen mar nem is agyalok mert mindenki ir itt mar mindent. Egyik cikk cafol ra a masikra.Realista24 írta:Nem a két évvel van a gond. Neki van gondja a mínusz tíz százalékkal.lestat írta: Szerintem eddig sem volt rola szo hogy ramos azert szeretne ezt azt mert 6 eve fejelt egy golt. A jelent és jovot nezik ott is. Foleg a jovot.
Pont nem ő az a jatekos aki a multbol élne.
Engem sem érdekelne az egész ha nem azt latnam hogy szopunk nelkule allandoan,főleg a BL-ben. Egyenlore nemtudjuk potolni.
Amilyen fizikai allaptban van meg szerintem bőven adható a két év stb.
Mindegy lerágott csont. Legyen már vége.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 5., kedd 17:28
Lelkemből szólt ez a dal.Csabi írta: nem tudom, lehet én vagyok a fac meg érzéketlen, de engem nem nagyon tud érdekelni, hogy de eddig mennyit tett xy játékos a klubért. ramosnál se érdekel most, és cr-nél sem érdekelt, pedig ő nálam a top. de. aki nem szeretne itt játszani, az akkor folytassa máshol. ramos eddigi teljesítmény, amit tett a csapatért mind meg is lett neki szerintem honorálva, egészen 19 éves korától mostanáig az évi tízmilliós fizetésekkel, autókkal, tökéletes infrastruktúrával, stb.
a szerződéshosszabbítás a jövőről és a jelenről szól, nem arról, hogy eddig mi volt. egy adott szerződés egy adott időpontban írnak alá, amikor figyelni kell több összetevőt is (játékos kora, teljesítménye, várható teljesítménye, csapat pénzügyi helyzete, stb stb stb). 35 éves játékos számára a 2 év 10% csökkentéssel szerintem megfelelőnek kellene, hogy legyen. így is a csapat egyik legjobban fizetett játékosa lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 5., kedd 17:19
CsAKCsabi írta: nem tudom, lehet én vagyok a fac meg érzéketlen, de engem nem nagyon tud érdekelni, hogy de eddig mennyit tett xy játékos a klubért. ramosnál se érdekel most, és cr-nél sem érdekelt, pedig ő nálam a top. de. aki nem szeretne itt játszani, az akkor folytassa máshol. ramos eddigi teljesítmény, amit tett a csapatért mind meg is lett neki szerintem honorálva, egészen 19 éves korától mostanáig az évi tízmilliós fizetésekkel, autókkal, tökéletes infrastruktúrával, stb.
a szerződéshosszabbítás a jövőről és a jelenről szól, nem arról, hogy eddig mi volt. egy adott szerződés egy adott időpontban írnak alá, amikor figyelni kell több összetevőt is (játékos kora, teljesítménye, várható teljesítménye, csapat pénzügyi helyzete, stb stb stb). 35 éves játékos számára a 2 év 10% csökkentéssel szerintem megfelelőnek kellene, hogy legyen. így is a csapat egyik legjobban fizetett játékosa lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 17:02
Nem a két évvel van a gond. Neki van gondja a mínusz tíz százalékkal.lestat írta: Szerintem eddig sem volt rola szo hogy ramos azert szeretne ezt azt mert 6 eve fejelt egy golt. A jelent és jovot nezik ott is. Foleg a jovot.
Pont nem ő az a jatekos aki a multbol élne.
Engem sem érdekelne az egész ha nem azt latnam hogy szopunk nelkule allandoan,főleg a BL-ben. Egyenlore nemtudjuk potolni.
Amilyen fizikai allaptban van meg szerintem bőven adható a két év stb.
Mindegy lerágott csont. Legyen már vége.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. január 5., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. január 5., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 15:29
Szétadlak Csabi.Csabi írta: nem tudom, lehet én vagyok a fac meg érzéketlen, de engem nem nagyon tud érdekelni, hogy de eddig mennyit tett xy játékos a klubért. ramosnál se érdekel most, és cr-nél sem érdekelt, pedig ő nálam a top. de. aki nem szeretne itt játszani, az akkor folytassa máshol. ramos eddigi teljesítmény, amit tett a csapatért mind meg is lett neki szerintem honorálva, egészen 19 éves korától mostanáig az évi tízmilliós fizetésekkel, autókkal, tökéletes infrastruktúrával, stb.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 5., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 15:06
Nyilván, az official bejelentésig minden az.Yazid írta:ezek még mind spekulációk, én megvárnám a végétRealista24 írta: @SergioRamos is moving away from renewing his contract with Real Madrid. [@jfelixdiaz]
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. január 5., kedd 15:00
ezek még mind spekulációk, én megvárnám a végétRealista24 írta: @SergioRamos is moving away from renewing his contract with Real Madrid. [@jfelixdiaz]
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 5., kedd 14:52
SzépRealista24 írta: @SergioRamos is moving away from renewing his contract with Real Madrid. [@jfelixdiaz]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 5., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 5., kedd 13:49
Ezt egyaltalan nem lehet kijelenteni. Nem veletlenul lett kitalalva a max 1 eves szabaly, ilyen korban egy komolyabb serules a palyafutas veget jelentheti.Pad'em írta: 35 éves, de fizikai állapotából kiindulva, simán nyomja még 2-3 évig top szinten.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 5., kedd 13:38
Persze, önmagában én se értek egyet azzal, hogy most kilincsel emelésért egy válság közepette, de ha most jár le a szerződése, ez van, érthető. Eleve világ összes pénzét megkeresi, meg voltak már korábban is ügyei, de megint azt érezném, hogy nagyon könnyen engednénk el egy óriási klublegenda kezét.Realista24 írta:Meg persze, de ha egy klubnál 2 évig nincsenek nézők, és száz millió eurók esnek ki ezért, akkor irreális elvárásokkal ne üljünk le tárgyalni.Pad'em írta: Tök mindegy nekem, akkor ha Arsenalos biztos Mustafi szintjén lenne és már egy Galatasarayban vezetne le![]()
Vannak a focisták, mint Di Maria, Higuain, LV akárki akit elhajtunk ha pénzért hisztiznek páros lábbal, meg van CR meg Ramos, akit semmi pénzért nem engednék el a csapatomból. Ez a senki sem nagyobb a Realnal szöveg jól hangzik, csak pont ezek a kaliberek emelték ide a klubot, ahol van. Di Stefano, Puskás, Zidane, CR, Ramos.
Persze érthető minden érv pro-kontra, ott a Barca példa, de csak meg lehetne ezt vhogy oldalni. Sztem meg is fogjuk végül
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 5., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 5., kedd 13:30
Ramos várja vissza a nyáron CebátRealista24 írta: Ceballos azt mondja, hogy beszélt tegnap Ramosszal és szerinte hosszabbít.
Ez oké, de miért beszéltek? Lecsekkolta az angliai élettel kapcsolatos dolgokat?![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2021. január 5., kedd 12:33
Szerintem ez inkabb ilyen oreg fiuk csapat lenne a 34-35 eves Messi es RamossalMester77 írta:
Nem egyszerű ügy. Sőt, a Chiringuito tévéműsorban egy olyan párbeszédet is megszellőztettek, ami (feltételezések szerint) Ramos és Pérez elnök közt zajlott le, és amiben a játékos kiemeli, a PSG tárt karokkal várja Párizsba, ahol vele és Messivel szupercsapat épülhet fel.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem