OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Csütörtök délelőtt megkapom, max alapítunk egy triádot Mátéval.sebydani írta:Vakcinaburzsujziro4vr írta: Pont most írt a háziorvosom hogy kaphatnék csütörtökön kínait. Jó magyarhoz híven elkezdtem alkudozni hogy nincs e pfizer vagy orosz, ha sokára lesz akkor lehet becsapatom ezt.![]()
![]()
Csatlakozz a ganghez, jó lesz. Hszi Csing-Ping egyébként egyre szimpatikusabb, jó munkát végez.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Nem lesz ebből Ciprus.Realista24 írta: Megjött a védettségi kártya, rátették az útlevelem számát is. Tök karaj, igaz már egy éve lejárt![]()
De lehet, hogy még a helyi kisközértbe sem engednek be.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megjött a védettségi kártya, rátették az útlevelem számát is. Tök karaj, igaz már egy éve lejárt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én ma kaptam a második adagot az elvtársaktól.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Vakcinaburzsujziro4vr írta: Pont most írt a háziorvosom hogy kaphatnék csütörtökön kínait. Jó magyarhoz híven elkezdtem alkudozni hogy nincs e pfizer vagy orosz, ha sokára lesz akkor lehet becsapatom ezt.
Csatlakozz a ganghez, jó lesz. Hszi Csing-Ping egyébként egyre szimpatikusabb, jó munkát végez.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pont most írt a háziorvosom hogy kaphatnék csütörtökön kínait. Jó magyarhoz híven elkezdtem alkudozni hogy nincs e pfizer vagy orosz, ha sokára lesz akkor lehet becsapatom ezt.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Done.kodo írta: R mester egy új szavazást kérhetnék, ugyanezzel a kérdéssel és opciókkal?
Kíváncsi vagyok hogyan valtoztak az arányok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Szerintem nyugodtan mehetnek úgy a kategóriák, hogy:kodo írta: R mester egy új szavazást kérhetnék, ugyanezzel a kérdéssel és opciókkal?
Melyik oltást kaptad?
Astra
Kínai
Moderna
Pfizer
Szputnyik
Még egyiket sem - de van esély rá, hogy kapjátok lassan
Steve -
Azt hiszem én valami külön halmaz alá tartozok.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
R mester egy új szavazást kérhetnék, ugyanezzel a kérdéssel és opciókkal?
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nike training szerintem egész jó. Lehet beállítani több hetes edzéstervet, amiben ő generál neked a te kéréseid szerint edzéseket. Nagyon még nem ástam bele magam, csak pár súlyzó nélküli edzést csináltam, de azok nem voltak rosszak.chosenone46 írta: milyen home/outdoor edzős appokat tudnátok ajánlani ami elsősorban csak egykezes súlyzóra vagy felszerelés nélküli gyakorlatokra épít?
Chris Heriát és Igor Voitenkot követtem az elmúlt évben youtubeon, de elég sokszor hagyom félbe sajnos, valahogy kevésbé tudom magam motiválni úgy, hogy egész nap a gépet püfölöm a meló miatt, majd 6-kor átfordulok a kanapé elé edzeni. ha van konkrét x hetes program az hátha jobban mozgásban tartana![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- chosenone46
milyen home/outdoor edzős appokat tudnátok ajánlani ami elsősorban csak egykezes súlyzóra vagy felszerelés nélküli gyakorlatokra épít?
Chris Heriát és Igor Voitenkot követtem az elmúlt évben youtubeon, de elég sokszor hagyom félbe sajnos, valahogy kevésbé tudom magam motiválni úgy, hogy egész nap a gépet püfölöm a meló miatt, majd 6-kor átfordulok a kanapé elé edzeni. ha van konkrét x hetes program az hátha jobban mozgásban tartana
Chris Heriát és Igor Voitenkot követtem az elmúlt évben youtubeon, de elég sokszor hagyom félbe sajnos, valahogy kevésbé tudom magam motiválni úgy, hogy egész nap a gépet püfölöm a meló miatt, majd 6-kor átfordulok a kanapé elé edzeni. ha van konkrét x hetes program az hátha jobban mozgásban tartana
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Addig jó, amíg nem denevért akar enni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Egy idős ismerős mondta a dokijának, mikor érdeklődött a mellékhetások miatt, hogy minden ok, csak kicsordul a nyála, mikor meglát egy kutyátsebydani írta:Semmi mellékhatás eddig. Bár kedvem támadt Jackie Chan filmeket nézninmate írta:
Nekem holnap jön végre az 5g chip. Kelleni fog, mert itt durvulni fog a helyzet még.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- sebydani
Semmi mellékhatás eddig. Bár kedvem támadt Jackie Chan filmeket nézninmate írta:Nekem holnap jön végre az 5g chip. Kelleni fog, mert itt durvulni fog a helyzet még.sebydani írta: Kínai belőve. Teljesen korrekt volt a szervezés, 15 perc késés volt benne, abszolút vállalható. Jó cucc ez az Időpontfoglaló, nagyon sokan jöttek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem holnap jön végre az 5g chip. Kelleni fog, mert itt durvulni fog a helyzet még.sebydani írta: Kínai belőve. Teljesen korrekt volt a szervezés, 15 perc késés volt benne, abszolút vállalható. Jó cucc ez az Időpontfoglaló, nagyon sokan jöttek.
- sebydani
Kínai belőve. Teljesen korrekt volt a szervezés, 15 perc késés volt benne, abszolút vállalható. Jó cucc ez az Időpontfoglaló, nagyon sokan jöttek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem miért kell maszk, ha sétálok mondjuk a gyerekkel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema