HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 2., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 2., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 10:46
Nekem nem.kierkegaard írta: Most olvasgattam, hogy nagy esely van arra, hogy partey le fog lepni. A klubbnak sincs ellenere. Wtf.
Thomast 20-21 eves kora ota kovetem..rossz lenne latni az arsenalban.
Most tényleg klasszis volt, csak az a probléma, hogy nagyon kevés ilyen meccse volt a szezonban. Egyáltalán nem tudta állandósítana a formáját, pedig mint láthattuk tegnap is, nem a képességeivel van a gond. Ha hosszútávon tudná azt hozni, amit tegnap, szívesen látnám hosszútávon is nálunk, de sajnos nem ez volt rá jellemző többnyire.kierkegaard írta: Ah ceballos mit jatszik ma. Azok a finom labda atvetelek, finom cselek..mint kes a vajon ugy ment el az ellenfel jatekosai mellett tobbszor is.
Ket szep kulcspassza is volt. Remelem talal maganak valami komolyabb, kreativ csapatot.
Ne felejtsük el, hogy az 5. hely is BL-t érhet, bár ha így folytatja a Leicester lehet még azt is elszórakozzák, mert nagyon kapaszkodik a Wolves is. United egyébként klasszisokkal jobb Pogbával, mint nélküle. Oké jött Bruno, aki jól játszott, de szerintem bármilyen valamirevaló kreatív játékos nagy erősítés lett volna nekik Lingard meg Andreas Pereira után. Viszont így hogy Pogba is bekerült, tényleg qrva erősnek tűnnek sajnos, vele még egy szintet léptek játékban.Anthony írta: Jézusom, ez a Leicester, az utóbbi 6 meccsből 1-et nyertek meg, repülnek kifele szépen a top4-ből, pedig elég komoly előnyük volt. Nem igazán tett jót nekik a szünet, habár már előtte is szabadesésben voltak.
A Manchester viszont szárnyal, ami egy kicsit azért meglepő (és bosszantü)
Habár ennyi pénz elköltése után már illik is mutatni valamit. És őszintén, ahogy írjátok ez a fiatal mag még egész szimpatikus is tud lenni.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 1., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. július 1., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 1., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 30., kedd 22:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. június 30., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 30., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. június 30., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 30., kedd 21:50
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 28., vasárnap 10:07
Szinte biztos vagyok benne, hogy a Pool nem fog igazolni. Klopp azt mondta, hogy elég genyóság lenne új embereket hozni a jelenlegi játékosaik megspórolt fizetéséből (ugye amiről lemondtak a járványhelyzet miatt). Én elhiszem neki, már tavaly sem nyúltak a kerethez, akkor idén pláne nem fognak, pedig 1-2 új arc sosem árt, hogy frissen tartsa a keretet. Mondjuk a középpályára egy kreatívabb spíler Lallana helyére, akinek úgyis lejár a szerződése.realbeckham írta: Kíváncsi leszek, hogyan fogja klopp melyiteni a keretet. Ne feledjük, hogy mostmár a Pool, mint top3klub, újra vonzó lett a jatekosoknak. Tavaly is az volt, most pláne. Biztos vagyok benne, hogy a német jol fogja kezelni. Ravasz egy alak.
Amit viszont látok, hogy valószínűleg az lesz, mint a MUnal ferguson utan. Iszonyat jo pedoagogus Klopp, feltuzel mindenkit, de nem vasfegyelemmel, hanem olyan őserő van a tagban, mellette meg lezserség, akivel sorozhetsz is. Nekem olyan érzésem van, ha klopp lép majd, szetesik minden. Csapatkent működő, labdazsonglorok, zsenik nélkül osszeallitott gép, amiben minden csavar tokeletes helyen van. Robotolo, brusztolo, 100fokon égő egyuttes, akik meghalnak minden meccsen kloppert. Eszmeletlen egyebkent, mennyire haraposak. A dortmundja is hasonlo volt annak idejen, de ez jobb.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. június 28., vasárnap 8:15
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. június 26., péntek 17:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 26., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. június 26., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. június 26., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. június 26., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 26., péntek 15:56
Nem mondtam, h konnyen meg lehet, de nem is lehetetlen.Kercsó írta:csalóka a tegnapi eredmény. a City teljesen elengedte azt a meccset, full jogosan. nem akarták, hogy a Pool az Etihadben legyen bajnok.numberone1 írta: Ezt a Cityt meglehet fogni meg idegenben is.
kumma kemény lesz a BL visszavágó.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. június 26., péntek 15:18
Nem csak azindexre és nem is igazán csak a pool éltetésére gondoltam.DinhoL írta:Ja ezt Steve hsz-ra írtam, hogy azért erős túlzás Kari Gerihez mérni a cikkek számát..sebydani írta:
Gondolom kifejezetten sportsajtóra gondolt a kolléga.![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem