Pár villámértékelés:
Limitless (2011): nagyon jó film, izgalmas, ad valami újat, pörgős, történet is ott van a szeren. A végén
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor megissza a vért, na az kicsit betett, ezért "csak"
8/10
Training Day (2001): rohadtul unalmasan kezdődik, aztán mikor beindulna, annyi irreális dolog történik benne, hogy elveszti a varázsát. Utóbbi időben nagyon megszerettem Denzelt, de ebben a filmben kicsit idegesítő, szerintem túljátssza magát.

Ethan Hawke meg olyan sótlan, semmilyen színész továbbra is.

Azért egy
7,5/10-et megér.
Divergent (2014): ez is egy érdekes film, szintén izgalmas, és szintén valami újat adott nekem, nem is láttam még hasonló filmet. A főszereplő csaj valami elképesztően jól néz ki, nem tudom ki ez a csaj, de ezentúl figyelni fogom a karrierjét.

Azért ebben is voltak érdekes (és gagyi) dolgok, de összességében jó filmnek mondanám.
7,5/10
Days of Heaven (1978): nem tudom mire véljem ezt a filmet, komolyan, néztem másfél óráig (hálistennek elég rövid film), de olyan szinten nem adott semmit a film, hogy hihetetlen. Régen volt már ilyen. De a fényképezés, a forgatási helyszín nagyon jó volt, az a ház a semmi közepén kurvára adta.

ami viszont nagyon furcsa volt a filmben, az a vágások. Körülbelül 10 másodperces jelenetekkel van tele a film, de szinte semmi összefüggés nincs közöttük.

Összességében csalódás volt a film, mert imdb-n 8 (!!!) ponton áll. Gyenge
5/10
Hacsi (2009): Tényleg megindító film, de ahhoz túlságosan rövid, hogy "közel kerüljön a szívemhez". Itt is, csak telnek a percek, de nem tud annyira megfogni a film, mint amennyire szeretném. Kicsit bővebben kifejtve nagyon jó kis film lehetne. Persze így is az, de szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle.
7/10
Robocop (2014): na nem volt ez olyan rossz, mint amilyenre számítottam.

Egész korrektul lehozták a filmet, csak az a rengeteg klisééééé, de hát ezek a filmek ebből élnek. Moziban sose néztem volna meg, nem ér meg majd' 2000 Ft-ot egy ilyen film.
6/10
How To Train Your Dragon 1-2: mindkettő oltári cuki mese, sok hibája nincsen, vicces, aranyos, izgalmas, látványos. Telitalálat!
9/10
Herkules (1997): ez valamiért kimaradt a gyerekkoromból (igaz, sajnos elég sok Disney mese), de felnőtt fejjel is rohadt jó mese, humoros, szeretni való. Hihetetlen, hogy mennyire ott van a humor faktor ezeknél a Disney meséknél.
8/10