Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 25., péntek 20:41

torjack írta:http://www.ign.com/articles/2014/07/25/ ... ium=social

hannibal s3 infók. nyomokban spoilert tartalmazhat.

Elég bizakodóak, hogy megéri az 5 évadot. Én nem tennék rá sok pénzt. Az erősen közepes első évad után, kaptunk egy brilliáns második évadot, jó kritikákat is kap, de sajnos nem könnyű sorozat, rengeteg a szimbólum, rengeteg rejtett információ, egy-egy szemvillanás, egy-egy arckifejezés többletjelentést ad a jelenetnek, amire figyelni kell, és ez megterhelő az átlag sorozatnézőnek, ráadásul még humor sincs benne, ami valamelyest könnyítené az emésztést. Nem vagyok meglepve, hogy nem döntöget nézőcsúcsokat. Szerintem a 3. vagy 4. évad után tuti kaszát kap, ha nem indul meg veszettül a nézettségnövekedés.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 25., péntek 11:07

A Burn Notice című sorozatot ismeri valaki? Kinek, hogy tetszett ? :) Nekem az egyik kedvenc nyári darálós sorozatom, egy-két hét alatt a 4. évad végénél járok már, igaz, a 4. évadig ezt megelelőzően is láttam már a részeket. Aki szereti a könnyedebb, nyárias, feelgood sorozatokat nagyon tudom ajánlani :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 25., péntek 10:50

http://www.ign.com/articles/2014/07/25/ ... ium=social

hannibal s3 infók. nyomokban spoilert tartalmazhat.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 23., szerda 1:16

Community S5
Az elso 3 evad nagyon tetszett, a negyedik inkabb hullamzo, voltak nagyon jo es nagyon gyenge reszek is. Az utolso evad viszont teljesen kozepszer volt. Nem hiszem hogy a 6. evadra vissza fogok terni :hmmm: Szep volt, jo volt, de ennyi boven eleg.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 23., szerda 0:10

nem mostanában néztem, de, ha jól rémlikSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kb. akkor indul csak be igazán a csere-bere, szóval nem maradnak ugyanazok

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 22., kedd 18:03

Valaki nézi a Misfits című sorozatot? Én most kezdtem bele a 3. évadba és lehet ott el is hagyom. :kivagyhe: :/
Aki már látta a 3. évadot az válaszolna:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezek az új képességek végig megmaradnak mert szeirntem kumma szar az összes. Illetve gondolom a kis böngyöri srác sem jön vissza már. Sokat dobott pedig a sorozaton szerintem
ZIDANE

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 22:09

ma.

ma.

mondom ma este.

mindenkit megba...öööizé, twin peaks 22.20-tól az m1-en

:mrgreen:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 21., hétfő 19:30

BREAKING: az fx berendelte a fargo 2. évadját :iszunk: :cheers: :happy:

noah hawley marad showrunner, új szereplőgárda, más időben és más helyszínen fog játszódni a 10 rész.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 21., hétfő 5:16

Boardwalk Empire Season 5 Tease :sziv: :sziv:

Remélem nagyon odarakják az utolsó évadot.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 20., vasárnap 20:08

valaki nézi az utopia-t? most indult a 2. évad, már két rész lecsurrant és valami kegyetlen...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a pilot nagyon erősre sikerült, a második rész a kanyarban sincs hozzá. a színészek is hozták a nagyon erős játékot.. a kis arby pedig a nyúllal már horrorfilmbe illő volt :mrgreen: talán csak az a rejtély számomra az egészben, hogy a francba jutott ki a börtönből carvel?! milner hozta ki?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 20., vasárnap 12:24

Dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyértelmű, nem hiába lett úgy vége az évadzárónak, ahogy.. meg lett mondva, h nem engedték, h dexter meghaljon, egy esetleges későbbi folytatás reményében.

pedig az lett volna az igazi befejezés.
utolsó 5-10 másodperc annyiból állt volna, h arcát közvetlen közelről mutatják, kinyitja a szemét, a kamera folyamatosan távolodik, levan zacskózva, és vki belebassza a kést a mellkasába. és akkor tulajdonképpen ez az egész 7 évad egy visszaemlékezés lett volna részéről, életének utolsó perceiben. uh, sztem ült volna.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. július 20., vasárnap 12:08

Dexter

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Showtime főnöke nem zárta ki, hogy Dexter visszatérjen és Jack Bauer, valamint a 24: Live Another Day esetében példálózott.

:roll: :ike:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 8:24

h3x0r írta:Viszont vegre raszantam magam es elkezdtem nezni a Sopranost. Az elso evad vegenel jarok, eddig rohadt jo
Silvio :Đ

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 19., szombat 8:19

nmate írta:
h3x0r írta: kivancsi leszek a negyedikre.
Én kaszáltam, egy ideig legalábbis biztos.
A harmadik evad kozepen en is kaszaltam. Amikor pedig befejeztek az evadot, egybe ledaraltam az egeszet. Ugy sokkal erdekesebb volt mint hetiben nezni.

Viszont vegre raszantam magam es elkezdtem nezni a Sopranost. Az elso evad vegenel jarok, eddig rohadt jo :iszunk:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 7:56

h3x0r írta: kivancsi leszek a negyedikre.
Én kaszáltam, egy ideig legalábbis biztos.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. július 19., szombat 0:28

Igen az, de magyar címről nem tudok. :mrgreen:

A film egyébként a sorozat folytatása, bár anélkül is érthető. De mondom, a sorozat még jobb. A spoileres részhez hasonló poénokkal.
És ahhoz képest, hogy angol, még jó nők is vannak benne. :D

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 18., péntek 21:45

András93 írta: The Inbetweenerst.
Ez a Kamaszok kalamajkái Krétán? :lol: Hát az a film :lol: Elmúlt 3-4 év szinte egyetlen olyan vígjátéka, amit végigröhögtem :lol: Lehet nekikezdek a sorozatnak is, a Suits után.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legnagyobb rész, amikor a strandon elfoglalják a nyomorék lány helyét, aztán az apa elkezd vele ordibálni, hogy adja át a lányának a helyét. Észreveszi, hogy tolószékben van, és: "hát de neki nem is kell :lol: "

Köszi az ötletet, régen pedig meg is fordult a fejembe, de mára teljesen elfelejtettem. :mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. július 18., péntek 21:39

Ferencváros írta:Valaki tud még ehhez hasonló sorozatot ajánlani? :mrgreen:
BMS-t nem láttam, de nyugodtan merem ajánlani a The Inbetweenerst. Természetesen az eredeti angol sorozatot és a mozifilmet, most nyáron jön egyébként a második rész. Első film hatalmas siker volt, a sorozat nagyon jó, a film picivel talán alatta, de az is jó. Lehet mondani, hogy az amerikai tinivígjátékok angol változata, csak éppen jobb, hihetőbb és viccesebb is. Sokkal több a zseniális és kevesebb az alpári poén, akad persze az is. :D
Természetesen az amerikai remaket sem kerülhette el, ahhoz nem volt szerencsém, így arról nem tudok nyilatkozni. De van egy olyan érzésem, hogy nem lett olyan jó, mint az Office esetében. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 18., péntek 21:33

Suits
nmate írta:Első évad veszett jó, nagyon elkapott anno. Második is feelinges még, vannak nagyon cool percei, de a harmadik évad közepére szerintem elfogyott a lendület, és több volt a szappanopera, mint a "menő ügyvédkedés."
Pontosan. Az elso 2 evad minosegi cucc, mindenkinek csak ajanlani tudom. A harmadik evad mar valoban gyengebb, kivancsi leszek a negyedikre.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 18., péntek 21:08

Első évad veszett jó, nagyon elkapott anno. Második is feelinges még, vannak nagyon cool percei, de a harmadik évad közepére szerintem elfogyott a lendület, és több volt a szappanopera, mint a "menő ügyvédkedés."

Vissza: