Na, ha ezt megbeszéltük, jöhet a Szulejmán :Đziro4vr írta:Elfogadom, megeshet hogy más ízlésének túl lassú, drámázós, esetleg random fordulatos a cucc, de nálam karakterépítésként, a főszereplő A-ból B-be való eljutása és annak mikéntjének bemutatásaként és úgy az egész minőséget nézve az egyik csúcs. Mindenidőklegjobbja szerintem se, legalábbis így ezt nem lehet kijelenteni. Max a lostra az utolsó szezonig...na jó arra se
Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elfogadom, megeshet hogy más ízlésének túl lassú, drámázós, esetleg random fordulatos a cucc, de nálam karakterépítésként, a főszereplő A-ból B-be való eljutása és annak mikéntjének bemutatásaként és úgy az egész minőséget nézve az egyik csúcs. Mindenidőklegjobbja szerintem se, legalábbis így ezt nem lehet kijelenteni. Max a lostra az utolsó szezonig...
na jó arra se
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, egy példa vagyis legyen több, ami miatt szerintem közel sem #mindenidőklegjobbsorozata:ziro4vr írta:Ajánlom nektek a szulejmán című klasszikust akkor...pheco írta: 3. évadot kezdem most és még nem győzött meg, hogy ez egy jóindulatú 8-nál több lenne. :Đ![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Második évad, várják a teszteredményt. Meglátja a vizsgálat után a leletet a monitoron, elkezd ész nélkül főzni, mert bepánikol, stb. Teljesen "váratlanul" pont az ellenkezőjét diagnosztizálják...mekkora fordulat
Sok benne a fölösleges, időhúzó párbeszéd.
Ahhoz képest, hogy kevés szereplő van benne, elég nagy arányt képviselnek (eddig) semmitmondó karakterek. Hanket bírom viszont.
Így hirtelen.
2. évados spoiler van benne!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ajánlom nektek a szulejmán című klasszikust akkor...pheco írta: 3. évadot kezdem most és még nem győzött meg, hogy ez egy jóindulatú 8-nál több lenne. :Đ
Nem illik.
- h3x0r
Ha jol emlekszem, akkor egy hetvege alatt ledaraltam az evadot, tenyleg jo kis sitcom.messideco írta:Brooklyn 99
Érdekes egyveleg a sorozat, ugye zsarukról szól, mégis a sit-com fő stílusjegyeit hordozza, érdekes karakterekkel, amiket maximálisan ki is használnak (pl. a meleg fekete parancsnok).
Azert minosegben nem egy Family Guy, de neha 1-2 reszt meg lehet belole nezni. Egyebkent ha bejonnek ezek a beteg sorozatok, akkor mindenkepp probald be a Rick and Morty-t.messideco írta:Brickleberry
Nem tudom, miért ilyen alacsony az IMDB-pontszám, talán a túl alpári humor miatt
Akinek bejött a Family Guy vagy az American Dad, és szereti az elborult, gyakran alpári humort, az fogja kedvelni valószínűleg. Kellemes agyzsibbasztás. Mit várhatunk, ha ilyen a pilot intrója LINK
You're the Worst
Na de en is elkezdtem egy uj sorozatot. Eddig 5 resz jott ki belole es nagyon feelgood sorozat.
Akinek bejott az:
az kezdheti ezt is azonnal.Zsombor írta:ENTOURAGE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1Realista24 írta:Második évad közepe, de ez nem jobb egy hetesnél.
Gyertek. Mutatom a fukkot nektek
3. évadot kezdem most és még nem győzött meg, hogy ez egy jóindulatú 8-nál több lenne. :Đ
- ziro4vr
nem. vagy. méltó.Realista24 írta:Második évad közepe, de ez nem jobb egy hetesnél.
Nem illik.
Én erre csak azt tudom mondani, hogyRealista24 írta:Második évad közepe, de ez nem jobb egy hetesnél.
ENTOURAGE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Második évad közepe, de ez nem jobb egy hetesnél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
The Knick 101, 102
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég faszának ígérkezik, egyelőre lassú a tempó, bár valszeg nem is lesz gyorsabb, eléggé karakter-centrikusnak tűnik, sok mindenkit árnyaltak már ez alatt a 2 rész alatt. király a realisztikusság, mondjuk eddig owenéknek nem sok sikerük volt, de majd algernon
kicsit úgy érzem, mint egy hőst, úgy építik fel, kitagadva, gyűlölve, aztán majd egyszer villant és onnan mindenkit meggyőz és mindenkit megment 
a cinemax meg erősen combosodik, a banshee után még egy zsír sorozatot virítottak.
The Killing S4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem nőtt a szívemhez sem a sorozat, sem a karakterek annyira, mint a többségnek, mivel csak a nyár elején kezdtem el, nyilván ha elejétől néztem volna, biztos máshogy lenne.
kicsit kevés lett ez a 6 rész, elkapkodták, volt pár logikátlanság, de a karakterdrámát jól hozták, a lényeget végül is lezárták, és mondhatni, hogy jól. a megoldás, ahogy lindent megmentették a készítők, nekem nem jött be, de ez ízlés kérdése.
a sorozat viszont mindenképp maradandót alkotott, remélhetőleg ez is tovább bátorítja a döntéshozókat, hogy ilyesfajta sorozatokat csináljanak, és ne a csi 87. permutációját, meg a hasonló szarokat erőltessék.
kinnamant viszont nagyon megkedveltem a szövegeivel együtt, meg is néztem ma miatt a robotzsarut (ami szar volt).
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég faszának ígérkezik, egyelőre lassú a tempó, bár valszeg nem is lesz gyorsabb, eléggé karakter-centrikusnak tűnik, sok mindenkit árnyaltak már ez alatt a 2 rész alatt. király a realisztikusság, mondjuk eddig owenéknek nem sok sikerük volt, de majd algernon
a cinemax meg erősen combosodik, a banshee után még egy zsír sorozatot virítottak.
The Killing S4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem nőtt a szívemhez sem a sorozat, sem a karakterek annyira, mint a többségnek, mivel csak a nyár elején kezdtem el, nyilván ha elejétől néztem volna, biztos máshogy lenne.
kicsit kevés lett ez a 6 rész, elkapkodták, volt pár logikátlanság, de a karakterdrámát jól hozták, a lényeget végül is lezárták, és mondhatni, hogy jól. a megoldás, ahogy lindent megmentették a készítők, nekem nem jött be, de ez ízlés kérdése.
a sorozat viszont mindenképp maradandót alkotott, remélhetőleg ez is tovább bátorítja a döntéshozókat, hogy ilyesfajta sorozatokat csináljanak, és ne a csi 87. permutációját, meg a hasonló szarokat erőltessék.
kinnamant viszont nagyon megkedveltem a szövegeivel együtt, meg is néztem ma miatt a robotzsarut (ami szar volt).
- realmadridfan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem akik csalódnak a sorozatban, azok azt várják, hogy kiderül a rejtély, miközben nem ez a lényeg egyáltalán. nem csodálkoznék, ha sokáig nem foglalkoznának vele vagy akár egyáltalán ki se derülne. Nem véletlenül The Leftovers a címe, az ittmaradottakról szól és nem a 2%ról aki elment.torjack írta:eddig ez is fasza. ami magam részéről fura, hogy
Jobb lesz csak.torjack írta:na, túl vagyok a breaking bad első évadán. nem rossz, nem rossz, de gyanítom, hogy nem az első évad miatt akkora a hype körülötte.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
na, túl vagyok a breaking bad első évadán. nem rossz, nem rossz, de gyanítom, hogy nem az első évad miatt akkora a hype körülötte. ugyanakkor a kasza fel sem merült.
eddig ez is fasza. ami magam részéről fura, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy rendre rá vagyok "kattanva" a nagy rejtély megoldására(azaz, ebben az esetben hogyan és miért,stb. tűnt el az emberiség 2%-a), itt viszont nem hiányzik a válasz. a lostnál tudni akartam a nagy megoldást, meg az x-aktáknál is, itt viszont nem zavar, ha nem lesz megmagyarázva.Nem értek egyet, ritka minőség amit letesznek az asztalra. Az 1X03 bekerült a kedvenc sorozatepizódjaim közé, fenomenális volt. egyszerre mélyen depresszív és felemelő. remek képi megvalósítás és színészek, zene 10/10. 1X06 is hasonlóan jó volt.
Könnyen lehet belőle kult, annyira talán nem, mint a LOSTból.
- realmadridfan
Nem értek egyet, ritka minőség amit letesznek az asztalra. Az 1X03 bekerült a kedvenc sorozatepizódjaim közé, fenomenális volt. egyszerre mélyen depresszív és felemelő. remek képi megvalósítás és színészek, zene 10/10. 1X06 is hasonlóan jó volt.Zsombor írta:Én kitartok még, de fogalmam sincs, hogy miért. Eddig nagyon gyenge, bár a legfrissebb rész után most reménykedek, hogy végre valami beindul.LiamGallagher írta:Leftoverst senki nem nézi? Engem megvettek kilóra ezzel a nyomasztó,sötét,kilátástalan hangulattal.Nem mindennapi sorozat, be is rendelte az HBO a 2. évadot!
Könnyen lehet belőle kult, annyira talán nem, mint a LOSTból. Nem is értem, miért nem jön elő itt többet. vagyis ha jobban belegondolok értem. Na a lényeg, amit ki akartam hozni, hogy lehet mondani sok mindent rá, de azt, hogy "nagyon gyenge", semmiképp. Egyszerűen nem a Te sorozatod.
Ez nekem is tetszik, végre nem tiniknek szóló vámpírsztori. meg amúgy is vonzottak régebben ezek a vírusokkal foglalkozó filmek. Corey Stoll parókája mínuszpont mondjukmessideco írta: The strain
Rengeteg egyedi ötlet van benne, és ugye del Toro neve sem rossz előjel. Sajnos sok helyen mutat a ponyvára utaló jegyeket, de remélem ez nem lesz tartós. Sajnos belefutottam egy könyves spoilerbe, ne olvassatok leírást a könyvekről.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem akarok átmenni Raisenbe, de találtam pár érdekes sorozatot az elmúlt hetekben:
Brooklyn 99
Érdekes egyveleg a sorozat, ugye zsarukról szól, mégis a sit-com fő stílusjegyeit hordozza, érdekes karakterekkel, amiket maximálisan ki is használnak (pl. a meleg fekete parancsnok).
Outlander
Sokan a GoT nagy kihívóját látják a sorozatban, én akkora hasonlóságot nem tapasztaltam, max annyi, hogy az egyik fantasy, a másik meg történelmi elemekkel töltekező dráma. Ez is könyvsorozat alapján íródott, és nagyon erős pilotot alkottak. Külön tetszik, hogy sokszor megjelenik a narráció, ami a legjobban át tudja adni a főhős gondolatait.
The Knick
Nagyon hangulatos sorozat, iszonyat naturalista, és olyan szövegek vannak benne, hogy akár szállóigévé válhatnának. Eddig csillagos ötös nálam Soederbergh sorozata. Jön is a második rész. Nagyon ajánlom!
Brickleberry
Nem tudom, miért ilyen alacsony az IMDB-pontszám, talán a túl alpári humor miatt
Akinek bejött a Family Guy vagy az American Dad, és szereti az elborult, gyakran alpári humort, az fogja kedvelni valószínűleg. Kellemes agyzsibbasztás. Mit várhatunk, ha ilyen a pilot intrója LINK
The strain
Rengeteg egyedi ötlet van benne, és ugye del Toro neve sem rossz előjel. Sajnos sok helyen mutat a ponyvára utaló jegyeket, de remélem ez nem lesz tartós. Sajnos belefutottam egy könyves spoilerbe, ne olvassatok leírást a könyvekről.
Brooklyn 99
Outlander
Sokan a GoT nagy kihívóját látják a sorozatban, én akkora hasonlóságot nem tapasztaltam, max annyi, hogy az egyik fantasy, a másik meg történelmi elemekkel töltekező dráma. Ez is könyvsorozat alapján íródott, és nagyon erős pilotot alkottak. Külön tetszik, hogy sokszor megjelenik a narráció, ami a legjobban át tudja adni a főhős gondolatait.
The Knick
Nagyon hangulatos sorozat, iszonyat naturalista, és olyan szövegek vannak benne, hogy akár szállóigévé válhatnának. Eddig csillagos ötös nálam Soederbergh sorozata. Jön is a második rész. Nagyon ajánlom!
Brickleberry
The strain
"And my heart will leave you never."
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nekem csak most jutott időm megnézni a második évadot.palesz77 írta:Ne kezdd el sehogy, nézz Vikingst előbb..Drake írta:A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?De csak angolul!
Hát nem egy rész volt, amit vissza kellett néznem, mert elsőre alig hittem el.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Blood eagle.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The Knick E01
Ez igen
Ez igen
"And my heart will leave you never."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én szinkronnal kezdtem, de felirattal fejeztem be, mert nem volt más választás, annyira érdekelt hogy nem akartam várniDrake írta:A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ne kezdd el sehogy, nézz Vikingst előbb..Drake írta:A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?
Maradj a feliratosnál.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?