Egy csepp önálló gondolatot nem mert belevinni a rendező úr, pedig lett volna miből meríteni...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár lehet hogy csak így engedték át a cenzúrán a darabot...

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 9., vasárnap 0:30
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 8., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 8., szombat 23:03
Aki talál majd hozzá magyar feliratot, ne titkolja. Rajta vagyok a filmen egy ideje.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 8., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. november 8., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 11:35
Hát igen. Akármennyire is bírom Goslingot, Jokerként nem hiszem, hogy jó lett volna. Pláne, hogy milyen hangja van.hunmadridista írta:Szerintem is...jó állna neki a Joker szerep...nem hiszem, hogy szégyent vallana vele...Ryan Gosling-nál jobb választás szerintem.Remy írta:Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. november 8., szombat 11:30
Szerintem is...jó állna neki a Joker szerep...nem hiszem, hogy szégyent vallana vele...Ryan Gosling-nál jobb választás szerintem.Remy írta:Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 8., szombat 3:48
ilyen szépen lehülyézni pár embert/embertípust. zseniálisZsombor írta:Úgy vélem, hogy aki műszaki beállítottságú, és érdekli alapból az Interstellar témája, az simán 9-10/10-et ad erre filmre. Persze ízlések és pofonok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetértek, sokat akart markolni ezzel a filmmel Nolan, és én úgy gondolom ez sikerült is. Szerintem egyáltalán nem olyan film, amit a megalomániája elrontott volna(btw az Eredetet itt felhozni, mint olyan alkotása ami túl sokat ígér és mégsem váltja be a hozzáfűzött reményeket több mint érdekes) és kivételesen nem éreztem erőltetett dolognak ezt a szeretet-szálat. No igen, az elvakult szeretete a lánya iránt kissé idegesítő lehet, de nem hinném, hogy ez olyan sokat rontana az Interstellar megítélésén. És nem, nem azért mert szeretem Nolan munkásságát és ezért ezt akarom kihozni belőle.![]()
Véleményem szerint egy végtelenül jól kidolgozott film, már az sem véletlen, hogy Kip Thorne isten tudja hány egyenletet vezetett le a féreg- és fekete lyukakról, hogy helyes képet kapjunk róluk(apropó, ez a fizikus bácsi kb. 2 dokumentációnyi anyagot szerzett a filmnek köszönhetően). Semmilyen egetrengető csavar nem volt benne, mégis engem teljesen elvarázsolt az összetettsége, precizitása.
Lehet ezt a filmet fárasztónak érezni, ha nem érdekli az embert a téma, a tudomány és a sci-fi határainak összemosása a fekete- és féreglyukak kapcsán , de aki ezt tudja magáról, annak szerintem teljesen felesleges elmennie megnézni ezt moziban. Nekem minden egyes forintot megért a jegy ára, a nagyon nagy elvárásaimat sikerült túlszárnyalnia.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 8., szombat 3:07
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 8., szombat 1:56
Nem csak itt.nmate írta:Soknak nem tetszik? Hol látsz te itt sokat?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 8., szombat 0:28
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 8., szombat 0:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 7., péntek 23:59
te bajod, lemaradsz egy fasza moziélményrőlmathers írta:Az interstellart moziba akartam nézni de ha már ilyen sok embernek nem tetszik akkor megvárom a Full HD verziót
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 7., péntek 23:49
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 7., péntek 23:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 7., péntek 23:13
Szinte mindenhol azt lehet hallani, hogy ez az utolsó dobásuk. amúgy szerintem pénzügyileg bukó lesz a film. De még kritikailag is. Sose jó előjel, ha egy filmet el kell pakolni a egyik évről a másikra.P. Krisz írta:Mikor nem kaptak pénzt Wachowskiék ? Még az olyan anyagi bukta után is mint a Felhőatlasz , 175 milliót kaptak a Jupiter Ascendingre .Remy írta:de el kell ismerni, hogy sokszor nem kockáztathat ennyit, mert nem fogja megkapni a pénz. Lásd, Wachowski fivérek.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 7., péntek 23:06
Mikor nem kaptak pénzt Wachowskiék ? Még az olyan anyagi bukta után is mint a Felhőatlasz , 175 milliót kaptak a Jupiter Ascendingre .Remy írta:de el kell ismerni, hogy sokszor nem kockáztathat ennyit, mert nem fogja megkapni a pénz. Lásd, Wachowski fivérek.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem