Pontosan. Amilyan benzemás szerepkörben simán el tudnám képzelni, ráadásul, a gólszerzés sem idegen neki.R.M.C.F írta:RealRaúl77 írta:Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Csak láthattuk, hogy Carlo Iscot kp-n erőlteti, és inkább DM-et tolja vissza legtöbbször.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Igen,igy csinálja,de nem értem.....dm kp-án kitűnő teljesitményt nyújt,rendre a csapat egyik legjobbja,akkor miért tolja fel? Talán az alaptaktika miatt,hogy elől maradjanak gyors támadók,isco nem az...rohadt rövidek a lábai,igy nem tudhat hosszu kifutású területen párharcot nyerni.
De nem is kellene.....lehetne vele ott mit kezdeni,nem 4-3-3ban.....hanem 4-3-1-2 be......
Csak hát Benz helyett Morata volt nyomva, a két vadló helyett meg DM.. Így Isconak maradt a kp. Sajnos nem hiszek abban, hogy ez változna, és így, ilyen hírek után, ha jön 1-2 nagyobb név, tartok tőle, hogy eltékozoljuk őt, mert a kp-n tartjuk..
Lehet Carlonak ez lesz egy nagy berögződése, amin nem változtat, és amit nem fog megérteni a fórum közössége, amiért csesztetve lesz...
Ne így legyen!