Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 22., csütörtök 12:38

Deep Purple in Rock

Kezdeném azzal, hogy a felvezető írásod megint nagyszerű lett. :agree: Nagyon szeretek ilyen jellegű írásokat olvasni, még olyan együttesekről/zenészekről is, akiket egyébként nem annyira kedvelek. Annak szintén örülök, hogy a személyes kötődés, egy-két emlék is bemutatásra került.

Ami a Deep Purple-t illeti, természetesen már hallottam róluk korábban (ki nem?), ismerem néhány dalukat, de sosem álltak igazán közel hozzám. Ez magáról a stílusról is elmondható, amit képviselnek. Ennek ellenére persze nem úgy kezdtem neki az albumnak, hogy most akkor 47 percnyi szenvedés következik, és végül szerencsére nem is lett az. Ugyan nem valószínű, hogy a jövőben többször is újra elő fogom venni ezt a lemezt, de egynek abszolút elment. Én is kicsit egyhangúnak éreztem mondjuk, illetve a magas éneklések nem annyira jöttek be, viszont a szólók többnyire tetszettek, és a két hosszú számot is élveztem, leginkább a Child In Time címűt. Sodró, lendületes, szép íve van. Meg is hallgattam rögtön háromszor vagy négyszer egymás után. :) Ellenben - néhány emberrel ellentétben - a Black Night engem annyira nem fogott meg valamiért.

Általában a kör első ajánlásakor bajban szoktam lenni a pontozással, ez most sincs másképp, némi gondolkodás után adok most egy 6,5/10-et, de elképzelhető, hogy később majd egy 7-es is lesz ebből.

Az ajánlást pedig köszönöm, kezdésnek elég jó volt.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 21., szerda 15:38

Deep Purple in Rock

A 70’-es évekbeli rock kicsit távolabb áll az ízlésvilágomtól, de örülök, hogy pont ebből a korszakból ajánlottál, ráadásul nem is akárkiktől. Kicsit szégyellem is, hogy Deep Purple lemezt korábban még nem hallgattam, de most legalább már ez is megtörtént. Magáról az albumról nehéz írni, ugyanis alapvetően teljesen rendben volt, viszont ahogyan írtátok páran, megvannak a maga kis hibái. A számok közül a Child in Time és a Flight of the Rat tetszett a legjobban, pont azért, ami miatt h3x0r-nak nem. A szólók. Remekül „fűszerezték” velük a dalokat, talán a legjobban éppen ennél a kettőnél, így a hosszuk számomra inkább növelte az élvezeti faktort.

Összegezve: nagyon jó ajánlás volt, mind a kort, mind pedig a stílust tekintve. Az album sajnos nem igazán fogott meg (pár számot leszámítva), valamilyen egységességet hiányoltam. Ezeket figyelembe véve : 7/10.

ui.: a bemutató/felvezető írásod zseniális lett. :salute:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 20., kedd 21:22

Deep Purple in Rock

Szerintem is jo ajanlas volt, a bemutato szovegnek pedig kulon orulok. A nevuk ismeros, de magamtol valoszinuleg soha nem keresnek ra, hogy kik ok es mennyire is fontosak mufajon belul.

Az Intronal kicsit megijjedtem, hogy az egesz album ilyen lesz, de szerencsere nem lett igazam. A Hard Lovin' Man volt a masik szam, ami nem tetszett.
A Black Night magasan kiemelkedett, a jovoben lehet hogy meghallgatom meg valamikor.
A Child In Time es a Flight Of The Rat kapcsan is azt ereztem, hogy egyszeruen tul hosszuak. Mindket szam jol indult, az elso kb 3 percet elveztem is beloluk, utana viszont elkezdtek bedurvulni, jottek a gitarszolok, a magas eneklesek.

Maga az album inkabb kozepes volt, elsore adok ra 6 pontot, persze lehet hogy kesobb meg modositok rajta.

6/10
RealRaúl77 írta:Plusz még azért gondolom úgy, hogy le kell írnom, mert kimondottan a diszkográfiát nem vágom á-tól zet-ig kívülről. Csak rengeteg remek számot ismertem, és kiválasztottam ezt az albumot, mert erről rögtön három csodás szám volt, amit szerettem. De nem biztos hogy ez az, ami a legjobban bemutatja az együttest. Mégis ezt hozom.
Smoke on the water; Sail away, a kedvenc Purple számom.; Hush;Woman from Tokyo; Strange kind of woman; Soldier of Fortune; csak hogy néhányat említsek.
Ezek mar egesz jo kis szamok voltak. :agree:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 20., kedd 19:00

Deep Purple in Rock
Ismertem őket (szép lenne, ha rockzene szeretőként nem így lenne...), bár szerintem ezt műfaji hovatartozástól függetlenül elég sokan vannak ezzel így. Ha jól tudom, a hetvenes évek környékén kezdtek el zenélni, hozzám viszont (zsenge huszonéves koromnak is köszönhetően) csak pár éve jutottak el. Abszolút szeretem az ilyen stílusú ("régi") zenéket, így nálam sem lőttél mellé, sőt, nem is olyan rég vettem elő pár DP számot (nem, a dp nem az :mrgreen: ) így igen aktuális is az ajánlás. Szerintem szerencsés volt ezt bedobni, és eredményes is :agree:

Az öt percnél hosszabb számokkal nekem is volt némi gondom, de háttérzajnak tökéletes volt tulajdonképpen. Nem egy hosszú album (ami egyáltalán nem baj), viszont elég jó számokat tartalmaz. Igaz, szerintem is lehetett volna kicsit sokszínűbb, de viszont így is egyedi, Deep Purple hangzást hallhattunk. A Black Night a kedvenc az albumról, szerintem az kiemelkedik a többi dal közül.

A felvezetőd érdekes és színvonalas volt (bár kicsit egybe, máskor használd a space-t :mrgreen: ), ami nálam szintén pluszpont.

Összességében soha rosszabb kezdetet, remek kis felvezetője volt ez a negyedik körnek, várom a további albumokat. A pontszámom ugyan kevésnek tűnhet az elhangzottakhoz képest, de nem tudom, mi vár még rám a turnusban (aki ismer és látta az eddigi értékeléseim, tudja, hogy ez egyáltalán nem számít rossznak). Könnyen lehet, (amennyiben ez ebben a körben is lehetséges) hogy a forduló végén módosítani fogom (felfelé) a pontok számát.

6,5/10

Mivel az előző körnek hivatalosan is vége lett, így a filmklubhoz hasonlóan szeretnék egy kisebb összegzést írni:

Legjobb ajánlás: Ludovico Einaudi - Divenire: kellemes, üdítő elem volt a körben, megtörve a rap vs rock háborút, és amúgy is szeretem az ilyen muzsikát, szóval nálam vitte a prímet.
Legrosszabb ajánlás: nem tudtam választani, mondjuk, hogy nem volt. Csak azért, mert nekem valami nem jött be, nem mondanám, hogy rossz ajánlás volt (rossz ajánlás nálam túl a ismert és/vagy túlsztárolt és/vagy séma korongok).
Legjobban tetszett: Ludovico einaudi - Divenire: ugyan nem erre adtam a legtöbb pontot, de ez kapott el a legjobbkor, ez volt a legváratlanabb és mégis a szívemhez közelálló.
Legkevésbé tetszett: Na itt már több is versengett, de végül a legalacsonyabb pontszámú Tirpa - Gyilkos Krónikák nyert. Nem személyeskedés, nekem nem jött be abszolút, egyszerűen nem tetszett (bár eleve ez a műfaj távol áll tőlem).
Pozitív meglepetés: talán nem volt, hiszen nagyjából minden korongtól azt kaptam vissza, amit előzetesen vártam.
Negatív meglepetés: szintén üresen marad, a fentebb említett okok miatt.

köszönöm mindenkinek a harmadik körben beajánlott albumát, és köszönöm azt, hogy normálisan értékeltétek (és ahogy látom, legtöbben szerettétek) az általam ajánlott korongot.

Irány hát a negyedik kör, mindenkitől az eddigiekhez hasonló korrekt pontozást és értékelést várok, a határidőkre viszont jobban kéne figyelnünk ahhoz, hogy mindenkinek felhőtlen szórakozást nyújtson a Zeneklub. Az ajánlásomról egyelőre csak annyit, hogy megtöröm a rock-vonalat, és másik oldalamról is megismerhettek. Hogy melyikről, azt még én sem döntöttem el biztosan, de mivel csak hetediknek sorsoltak, így van időm eldönteni.

csóközön mindenkinek :agree:

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. január 20., kedd 18:39

Deep Purple in Rock

Hol is kezdejem , elsoként megszeretném koszonni nagyon jó kis ajánlás volt, maga a felvezetés pedig zseniális, mikor azt írtad, hogy pár sort szeretnél hozzá fuzni az ajánláshoz én személy szerint nem egy ilyen kisebb regényre számítottam, de minden sorát orom volt olvasni , koszi. :salute:
Deep Purple -t már ismertem régebrol, nem tartoznak a legnagyobb kedvencek kozé , de van pár szám amit nagyon kedvelek toluk, számomra ok (ide sorolnám még a Led Zeppelin-t is) azt a kategoriat képviselik , mikor nincs maga a zene túlcsicsázva, teljesen letistzulva pár hangszer egy remek hang és zenélnek maguk szorakoztatására, orom az ilyen alkotásakat kényelmesen elhelyezkeve finom ital mellet hallgatni.
Maga az albumot elso meghallgatásra átlagosnak mondanám ,de ennek ellenére ma már 3. forog korbe( magával ragadt egyre jobb és jobb :D). Egy számot mindenképp ki szeretnék emelni a korongrol, ami nem más mint a Child in Time , számomra ez az album csúcsa.

Igy a végére osszegezve az ajánlás kituno volt, maga a zenei stílus szuper, lemez lehet nem a legjobb/legismertebb számokat tartalmazza de minoségi anyag , és azt gondolom hogy egy 10/8 -as értékelést boven megérdemel. :)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 20., kedd 18:26

messideco írta:Sanszos a tízes pontszám. Majd holnap hozom :coffee:
Előbb azért hallgasd meg :lol: De jól esik a lelkesedés :)
peadani írta:Ezek a 10 perces számok annyira nem jöttek be eléggé egysíkú volt azért a végére a szám így már szerintem.
Érdekes, én pl a Child in time-ba (az a leghosszabb azt hiszem) nagyon durván bele tudom élni magam a szám sodrásába, nekem az tetszik a második legjobban. Dehát mindenki más ugye, ezzel nincs gond. A legjobb egyébként szerintem is a Black Night :)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 20., kedd 18:19

Sanszos a tízes pontszám. Majd holnap hozom :coffee:
"And my heart will leave you never."

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. január 20., kedd 17:46

Deep Purple in Rock

Ajánlásnak nagyon jó volt.Zeneileg sem volt rossz.Az énekes hangja nekem tetszett, a Black Night szám nagyon jó volt.Ezek a 10 perces számok annyira nem jöttek be eléggé egysíkú volt azért a végére a szám így már szerintem.Én kicsit több éneket vártam volna, de olyan nagyon belekötni nem igen lehet az albumba.Azt nem mondom, hogy hallgatni fogom őket de örülök, hogy ezzel színesedett most a zenei repertoárom. :) Legyen 7,5 pont.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 20., kedd 13:40

Enrique írta:Maga a lemez nekem egy kicsit egyhangú volt, a számok nagyon instrumentálisak, nem igazán láttam a felépítésüket, olyan se eleje, se vége fazonú volt mind, mintha egy délutáni lazulás eredménye lenne a korong, amire még ráfér egy kis tömörítés, válogatás mielőtt kiadják
Talán pont ezt hívják örömzenének :D

Egyébként egyetértek, tényleg ilyen hangulata van. Az albumnak valóban megvannak a maga kis hibái, én sem tartom tökéletesnek, de élvezem, ha hallgatom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 20., kedd 13:18

Két tanulás között le is pörgettem, úgyhogy kezdeném.
Először is nagyon tetszett az ajánlásod, látszik hogy hogy nem csak random bedobtál egy lemezt, hanem komoly érzelmek, személyes tapasztalatok kötnek ehhez a zenekarhoz, ez tök jó, szívesen olvastam minden sorod.
Aztán örültem magának a lemeznek is, bár én a rocker korszakomat úgy 5-6 éve éltem, és akkor sem túl intenzíven, a 70-es, 80-as évek rockzenéje számomra mindig is a szabadságot, tisztaságot jelképezte, a kötöttségek és anyagi érdekek nélküli örömzenélést, erre mindig is fogékony voltam.
Maga a lemez nekem egy kicsit egyhangú volt, a számok nagyon instrumentálisak, nem igazán láttam a felépítésüket, olyan se eleje, se vége fazonú volt mind, mintha egy délutáni lazulás eredménye lenne a korong, amire még ráfér egy kis tömörítés, válogatás mielőtt kiadják. Ezek alól kivétel a Black Night, ami egy remek szám, ezt a színvonalat vártam az egész albumtól.
Összegezve, az ajánlás és a stílus nagyon jó volt, a lemez nekem kevésbé, egy 10/7-et azért mindenképpen megér. :)
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 20., kedd 11:45

Még egy személyes dolog, nem tudom miért írom ide, de így érzem helyénvalónak.
Ajánlanám leginkább ezt az ajánlást Keresztapámnak, aki már az égi király templomában zenél.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 20., kedd 10:59

Hú gyerekek, hol is kezdjem? Rengeteget lehet írni, rengeteget érdemes tudni. Természetesen nem okozok nagy meglepetést a műfajjal kapcsolatban, így talán azoknak kedvez az ajánlás, akik jártasak benne, és talán maga a kis körítés is azoknak mond majd többet.
Kezdem talán a legelején: Rudán Joeval. Talán már említettem, hogy imádom a faszit, szerintem jelenleg kedves kis országunk egyik legnagyobb hangja. Így 50-en túl is remek, s talán egyre jobb hangja van, és sokszor kissé alkoholmámorosan is olyan szinten képviseli a zenét, hogy néhol csak halandzsázva is úgy át tudja adni az épp énekelt számot, hogy kis túlzással talán az eredetit is veri. Na de nem erről akarok kiselőadást tartani.
Kb két éve kezdődött egy Rudán Joe Akusztik koncerten. Azt érdemes tudni róla, hogy egy akusztikus gitárral kíséri Tóth László, és Joe énekel. Csodás hangzásban ad elő magyar ill. külföldi klasszikusokat. Széles és sokszínű a repertoár, sokszor maga a közönség is alakítja a műsort.
Rengeteg csodás számot megismertem itt, de most csak a relevánsakra fókuszálok. Nem kizárt, hogy egyszer a többire is rámegyek, bár úgy tudom, kimondott album nem készült, így ajánlani ezt nem tudom, de szívesen megtenném.
A koncerten hallottam először, nagy kedvencemmé vált a Soldier of Fortune, gyönyörű, megható szám. Magától az együttestől pedig máig a kedvenc számom Sail Away. Néhányan talán már tudják is, mi következik.
Aztán kb másfél évvel később egy bakelit lemezzel folytatódott a jelenlegi albérletben. Imádom a bakelitet a feeling miatt. Nem más volt, mint a Deep Purple Anthology. 3 korongból, ezáltal 6 oldalból, és 27 számból álló válogatás a legnagyobb Deep Purple számokból. Itt beleszerettem 3 számba, ami történetesen egy albumon volt, így tudtam már kb nyár végén, hogy ha idáig eljutok, akkor ezt fogom ajánlani, bár a lemez többi részét sokáig nem is ismertem. De mára már meghallgattam, és méltó arra, hogy ajánljam. És nem is számít talán mainstreamnek, mivel pl a legnagyobb klasszikus nincs is rajt, jobbára ismeretlen, de remek számok.
Deep Purple '68-ban alakult, a klasszikus felállás '69-ben állt össze: Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice, Ritchie Blackmore, talán néhányatoknak ismerős nevek. Ez volt a Purple legsikeresebb korszaka, legnagyobb klasszikusaikat ekkor írták. Az együttes egyike volt a heavy metal előfutárainak, de ők magukat nem tartják a műfaj képviselőjének. A Deep Purple inkább a hard rock egyik legnépszerűbb képviselője, annak ellenére, hogy rengeteg műfajt képviseltek egyszerre: progresszív-, pszichedlikus-, blues-rock, valamint klasszikus zene, illetve a korszak popzenéje felé is húztak.
A banda rengeteg tagcserén esett át az évek során. A klasszikus formáció 5 évig állt fenn. '76 és '84 között szüneteltek, majd '84-ben újra a klasszukis formáció állt össze 6 év erejéig. Majd még egyszer két évig '92 és '93-ban játszottak együtt. Jelenleg Ian Gillan, Steve Morse, Roger Glover, Don Airey, Ian Paice felállásban játszanak. Sajnos Deep Purple koncertre nem tudtam eljutni, de Steve Morse játékát csodállhattam élőben a G3 Budapesti koncertjén, és máig hallgatom ezt a számot tőle:Rising Power. Valamint G3 egyik állandó tagja Steve Vai mellett Joe Satriani, akit talán senkinek sem kell bemutatnom, többek között Hetfield(Metallica) tőle tanult gitározni, és emellett egyike a ma élő legjobb gitárosoknak, és talán egyik legismertebb is. '93 és '94-ben ő is a Deep Purple-ben gitározott.
A rengeteg tagváltásból kifolyóan rengeteg későbbi zenekar is köthető a Purple-höz. Két legismertebb talán a Ritchie Blackmore által alapított Rainbow (Rudán). A másik pedig a Whitesnake (nem véletlen kezdtem el Rudánnal az ajánlás szövegét: katt). A fehérkgyót David Coverdale alapította '77-ben, a Deep Purple felbomlása után, de megfordult az együttesben John Lord és Ian Paice a klasszikus Deep Purple-ből, valamint Steve Vai is (ha már említettem őt). A Rainbownál még kötelességnek érzem megemlítenem, hogy négy éven keresztül énekelt az együttesben egy bizonyosRonnie James Dio, bár az ő együttese inkább a Black Sabbath volt, de talán a név nem ismeretlen néhányotoknak, tekintve, hogy a heavy metal egyik legkarakteresebb énekeséről van szó.
Még Blackmore-ról muszáj pár szót szólnom. Bár konkrétan zeneileg már nem igazán kapcsolódik a Deep Pruplehöz, de mindenképp érdekes kicsit belehallgatni. Jelenleg feleségével zenél egy Blackmore's Night nevű együttesben, mely '97-ben alapítottak, miután harmadszor is kivált a Purple-ből. Ez az együttes reneszánsz folk rock stílusban utazik, mindenképp érdemes 3 és fél percet szánni rá, ha többet nem is.
Talán kicsit elkalandoztam, de úgy gondolom, ha már ajánlok, akkor kicsit be is mutatnám a dolgokat. Rendkívül nagy hatású zenekar, talán ez köztudott, de hogy mennyire, ezt talán többen csak most látják. Magát a Purple-t nem is gondoltam kivesézni, belemenni mélyebben, ott már magáért beszél a név, illetve majd ha hallgatjátok az albumot, mindenki maga látja/megítéli. De ezek olyan dolgok, amiket érdemes tudni, és egy szem album azért nem ad át. Mennyi nagy név, mennyi együttest kellett megemlítenem, pedig még csak az igazán közelieket említettem, napestig írhatnék a hatásukról, a jelentőségükről. Persze ez nem garantálja, hogy mindenkinek tetszeni fog, nem is ez a célom, hogy lenyomjam a torkotokon, hisz át lehet ugrani, de aki veszi a fáradságot és elolvassa az irományt, annak nagyon örülök, akit érdekel, talán kicsit jobban belemélyedt a dolgokba már ezáltal is, és esetleg tovább is fog magától keresgélni. Nem véletlen linkeltem annyi mindent. Mert nem azok az ajánlásom, de meleg szívvel ajánlom őket, mint fakultatív dolog, akit érdekel mindenképp hallgasson bele a linkekbe, remélem lesz néhány ember, aki miatt megérte leírni mindezt, linkeket keresni. Már jó másfél órája írom.
Még linkelek néhány számot, ami nincs rajt az albumon, de a Deep Pruple szerves része. Az eddigi linkek az ismertetőhöz tartoztak, egy-egy számot kiragadva az épp szóban forgó zenészről, vagy zenekarról, hogy kicsit halljátok kik is ők, ha már beszélek róla, ti meg olvassátok. Most inkább csak linkelek pár számot olyan célból, akinek megtetszett az album, az együttes, a műfaj, tudjon továbbiakat hallgatni. Nagyrészt örök klasszikusok, és szerintem csodás számok lesznek, és ha tetszett maga az album, akkor tudjanak továbbiakat is meghallgatni könnyen, ajánlva. Plusz még azért gondolom úgy, hogy le kell írnom, mert kimondottan a diszkográfiát nem vágom á-tól zet-ig kívülről. Csak rengeteg remek számot ismertem, és kiválasztottam ezt az albumot, mert erről rögtön három csodás szám volt, amit szerettem. De nem biztos hogy ez az, ami a legjobban bemutatja az együttest. Mégis ezt hozom.
Smoke on the water; Sail away, a kedvenc Purple számom.; Hush;Woman from Tokyo; Strange kind of woman; Soldier of Fortune; csak hogy néhányat említsek.
Annyit elmondanék még, hogy kicsit csaltam a lejátszási listánál. A 8. szám, a Black Night az eredeti albumon nincs rajt, csak a 25. jubileumi kiadáson, mint első bónuszdal, de bátorkodtam betenni, mert egyrészt kapcsolódik szorosan az albumhoz, másrészt szerintem csodás szám.

Mindenkinek jó ismerkedést, és jó zenehallgatást kívánok!

Deep Purple in Rock

Tudom, hogy az ajánló nem pontoz, de én az albumra nagyjából 8-8,5/10-et adnék, de maga az együttes egyértelműen 10/10-es, halhatatlan.

Úgy döntöttem linkelek néhány képet is:
Ritchie Blackmore; Ian Paice; Ian Gillan; Jon Lord; Roger Glover; Ronnie James Dio;
Steve Morse; Joe Satriani; Steve Vai
Purple: 1; 2; 3
Whitesnake; Rainbow

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 20., kedd 8:50

Na elkezdem írni, türelem :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 19., hétfő 22:28

Én elolvasom majd :) Már várom az ajánlást B-)
"And my heart will leave you never."

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 19., hétfő 21:15

Szégyellem magam, de most értem fel pestre, most kerültem net közelbe.. Be tudnám dobni az ajánlást, de szokásom egy kis irományt köríteni mellé, hátha valaki elolvassa. Erre most jelenleg nincs lehetőségem, ha valaki ma este mindenáron meg akarja hallgatni, az írjon püben. Holnap még kora reggel/délelőtt fogok írni ide. Remélem megértitek, és bocsi!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 19., hétfő 20:36

Eres írta:Az ajánlás mikorra várható, és nagyjábol mikorra kell kész lenni az értékeléssel?
Amint RR-nek lesz ideje, bedobhatja, remélhetőleg még ma. :) A meghallgatásra és értékelésre pedig szűk egy hét áll rendelkezésünkre. Az lenne a legideálisabb, ha ma befutna az ajánlás, amit mindenki meghallgatna és értékelne vasárnap estig, aztán jövő hétfőn jöhetne is a következő. Ebben a ritmusban kellene elméletileg végignyomni a kört, persze egy-két nap csúszás valószínűleg elkerülhetetlen lesz majd néhány esetben.

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. január 19., hétfő 20:33

Az ajánlás mikorra várható, és nagyjábol mikorra kell kész lenni az értékeléssel?

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 19., hétfő 18:25

fiore írta:Ne haragudjatok, hogy ilyen későn szólok, de szeretnék még csatlakozni az új körbe, ha valahogy megoldható lenne.
Optimista becslések szerint hétvégére végzek a vizsgaidőszakkal (persze ezt az álmomat az egyetem porrá zúzhatja egy pillanat alatt), akkor az előző köri elmaradásaimat is értékelném (azt hiszem kettő van). :)
Gyere-gyere. :) Viszont így csak a kör végén ajánlhatsz majd, ha nem gond, pontosabban utolsó előttiként, mert RR zárja a kört ezúttal. Remélem, ez megfelel.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. január 19., hétfő 15:49

Ne haragudjatok, hogy ilyen későn szólok, de szeretnék még csatlakozni az új körbe, ha valahogy megoldható lenne.
Optimista becslések szerint hétvégére végzek a vizsgaidőszakkal (persze ezt az álmomat az egyetem porrá zúzhatja egy pillanat alatt), akkor az előző köri elmaradásaimat is értékelném (azt hiszem kettő van). :)
.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 19., hétfő 13:56

Hoho,1-es vagyok :D Johet a rap. Haha :lol: :mrgreen: (amugy az lehetett volna,de igy az elejen nem vagyok gonosz es mas lesz)
(A Farkasok az nem csak Mr.Busta,akkor nem kivetel ugye? :mrgreen: )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: