Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Divat

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. április 28., csütörtök 15:45

Én a Casio EDIFICE órákat nagyon tudom ajánlani, több is van belőle a családban és gyönyörűszép darabok szerintem. :)
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/e ... ak/?mid=20

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 28., csütörtök 15:20

Caraway írta:Múltkor téma volt itt az óra. Tudnátok nekem ajánlani olcsóbb, de kicsit minőségibb órákat? (kb max 50 ezer huf)

Szeretnék vennni egy szép bőszíjasat, de de nem vagyok otthon ebben a témában, így nem szeretnék zsákbamacskát.
Köszi előre is! :)
Én nem rég vettem egy ilyet: http://www.shiels.com.au/citizen-eco-dr ... eview-form. Csak ajánlani tudom. 40-ből házhoz hozták.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. április 28., csütörtök 14:41

hehe írta:vegyél egy ilyet:
http://forum.watch.ru/attachment.php?at ... 1368522027

szerk.: ja hogy nem 500, hanem 50? :lol: :lol: :lol:
Nagyon szeretem a Tissot órákat, de nekem ez túl nőies... Olyan Miranda. :mrgreen:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 28., csütörtök 9:36

vegyél egy ilyet:
http://forum.watch.ru/attachment.php?at ... 1368522027

szerk.: ja hogy nem 500, hanem 50? :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 28., csütörtök 9:04

ziro4vr írta:Aztán mire kiérsz vele már le is lopták a csuklódról.
De legalább volt egy jó órája. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 28., csütörtök 8:55

Aztán mire kiérsz vele már le is lopták a csuklódról.
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 28., csütörtök 8:48

Caraway írta:Múltkor téma volt itt az óra. Tudnátok nekem ajánlani olcsóbb, de kicsit minőségibb órákat? (kb max 50 ezer huf)

Szeretnék vennni egy szép bőszíjasat, de de nem vagyok otthon ebben a témában, így nem szeretnék zsákbamacskát.
Kvarc vagy automata? Kell-e zafír üveg?

50k-ért Orientet, Seikot érdemes nézni.

A tutuora.hu-n tudsz nézni órákat, illetve pl a West Endben van is boltjuk, ha felpróbálnád őket.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 28., csütörtök 8:31

MVMT, Arvo. Mindkettő a "gazdaságos" kategóriát képviseli. Előbbivel van is tapasztalat, és postával, vámmal meg minden túróval 50k, és csak egy hónap után ugyan, de úgy érzem az anyaghasználattal sem vacakoltak. Mondjuk nekem nincs meg olyan rég még. Arvo-ra csak a napokban bukkantam rá, árban ugyanaz, kevesebb szép van mint a MVMT-ből, de itt is akad 1-2 gyöngyszem. Hátrányuk, hogy itthon nem tudod felpróbálni őket.

Én egy ilyet szereztem be egy hónapja, szerelmes lettem a brand-be, tuti rendelek még tőlük a jövőben. :)

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. április 28., csütörtök 8:24

Múltkor téma volt itt az óra. Tudnátok nekem ajánlani olcsóbb, de kicsit minőségibb órákat? (kb max 50 ezer huf)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 14., csütörtök 23:03

BBeno írta:dehogy lőtték le. csak ügyesen kell keresni :D

azzal pl sose lehet befürödni ha cristiano ronaldo jersey-re keresel rá. kijön az összes mez ahogy illik.

Fasza, köszönöm! :D
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 14., csütörtök 22:44

dehogy lőtték le. csak ügyesen kell keresni :D

azzal pl sose lehet befürödni ha cristiano ronaldo jersey-re keresel rá. kijön az összes mez ahogy illik.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 14., csütörtök 22:19

Amúgy így, hogy ennyire lelőtték alit a replikák terén.
Mezek-Polok-Cipők
Valakinek van valami megbízhatóbb oldala, ahonnan szokott rendelgetni?

Előzőekhez hozzászólva...
Nekem is azok az ismerőseim villognak a legjobban, akiknek azért van pénzük, de messze sem temérdek.
Akik meg fullon vannak kb leszarják ezeket a dolgokat. :roll:
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 3., vasárnap 1:00

kanye írta:Az üzleti életben ez van. Óra, öltöny, cipő. Ez olyan, hogy veszel egy VW Golfot, lemenni a Balatonra fasza, de komolyabb helyeken nem szállnék ki belőle. Akkor inkább bérelj valamit. :mrgreen:
Nemtom. MOL felsővezető ismerősöm a "komolyabb" helyekre is a Golffal jár, hiába háromhavi fizetése az egész autó.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 1., péntek 10:27

Top manager volt kollégám;
8 nyelven beszél.
Nem tudsz olyan helyet mondani a világban, ahol ne járt volna. Apróbb túlzás, de tényleg.
Kapcsolati tőkéje olyan, hogy beszarsz.
Okos.
Tárgyalásra bemegy, szandál, rövid gatya, kigombolt ing, mellszőr kilátszik, nincs órája (ha rajtad egy 2 millás van, fel sem szisszen, mert nem érdekli/tudja mi az), mégis milliárdok mennek át rajta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 1., péntek 10:14

Szóval aki átlagon felül él, az automatikusan a külsőségekre alapozza az üzleti döntéseit? A valódi top világában ez pont nem így van, nem is lehet. Nem mondom voltak idők és kultúrák de ma nem erre mennek a trendek ha fogalmazhatok így. Vicces is lenne, ha ezen buknának el a milliárdos üzletek, hogy a külföldi partner lenézi a másik óra márkáját. Borzasztó aprólékos felkészítést kapnak ezek az üzletkötők vagy top managerek, nyilván van etikett része is, de vajon melyik a lényegesebb, a tárgyalástechnika vagy hogy az ing milyen márkájú.

A magyar példát azért hoztam, mert itthon ezek a felkészítések hiányosak és pont a külsőségekkel kompenzálnak a tudjukkik.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 1., péntek 8:06

kanye írta:
ziro4vr írta: Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek. :lol:
Biztos keményen benne vagy, szóval nem vonom kétségbe ezeket az infókat, de azért mert valaki átlagon felül él, nem feltétlen fidesz haver.
rashidm írta: Én személy szerint ugyanúgy csettintenék egyet, ha mondjuk a te kezeden egy Breitling/Doxa/Longines/stb. óra lenne, mint egy Patek vagy Rolex. Főleg, ha még az én ízlésemnek is megfelel.

Azért felszínes, mert csak azt látja, hogy Rolex meg 1-2 milla, és akkor majd ezzel jampizhat. Én azért vennék 2-300k órát, mert egyrészt ennél drágábban minek, másrészt meg saját magamnak veszem az órát. Mert tetszik. Azért nem vennék 1 milláért órát hogy más azt mondja hogy te vagy valaki.
Nem írtam ennek az ellenkezőjét. Egy párszázezres óra is nagyon szép, minőségi, megfelelő. Egyszerűen arról van szó, hogy van az a szint, ahol ez "kevés". Egy Audemars Piguet kalibernek nagyobb presztízs értéke van, nem konkrétan az ára miatt, sokkal inkább az anyaghasználat, az összeszerelés minősége ami lényeges. Ettől függetlenül még a Longines egy kiváló óra.

Arról nem beszélve, hogy aki ilyen órát vesz, az általában képben van a dolgokkal. Biztos vannak olyan bohócok akik nyertek a lottón, és megvettek egy Rolexet aztán mutogatták mint a hülyegyerekek, de szerintem ez nagyon kevés.
Értsd úgy ziro mondandóját, hogy egyik sem tisztességes úton keresi a pénzt. A flegmázást meg hagyd a milliárdos barátaidnak, itt a pórnép ezt nem díjazza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 1., péntek 7:33

Sznobsag.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. április 1., péntek 0:08

ziro4vr írta: Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek. :lol:
Biztos keményen benne vagy, szóval nem vonom kétségbe ezeket az infókat, de azért mert valaki átlagon felül él, nem feltétlen fidesz haver.
rashidm írta: Én személy szerint ugyanúgy csettintenék egyet, ha mondjuk a te kezeden egy Breitling/Doxa/Longines/stb. óra lenne, mint egy Patek vagy Rolex. Főleg, ha még az én ízlésemnek is megfelel.

Azért felszínes, mert csak azt látja, hogy Rolex meg 1-2 milla, és akkor majd ezzel jampizhat. Én azért vennék 2-300k órát, mert egyrészt ennél drágábban minek, másrészt meg saját magamnak veszem az órát. Mert tetszik. Azért nem vennék 1 milláért órát hogy más azt mondja hogy te vagy valaki.
Nem írtam ennek az ellenkezőjét. Egy párszázezres óra is nagyon szép, minőségi, megfelelő. Egyszerűen arról van szó, hogy van az a szint, ahol ez "kevés". Egy Audemars Piguet kalibernek nagyobb presztízs értéke van, nem konkrétan az ára miatt, sokkal inkább az anyaghasználat, az összeszerelés minősége ami lényeges. Ettől függetlenül még a Longines egy kiváló óra.

Arról nem beszélve, hogy aki ilyen órát vesz, az általában képben van a dolgokkal. Biztos vannak olyan bohócok akik nyertek a lottón, és megvettek egy Rolexet aztán mutogatták mint a hülyegyerekek, de szerintem ez nagyon kevés.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 31., csütörtök 22:26

ziro4vr írta:
kanye írta:Azért egy párszázezres órával igencsak megmosolyognak komolyabb helyeken.
Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek. :lol:
És az étteremben kérnek egy steak-et, véresen, mert úgy hallották a filmekben, majd visszaküldetik a szakácsnak, mert, hogy ez nyers. Igaz történet (sajnos). :coffee:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 31., csütörtök 22:20

Magyar fiatalok Shelby Mustangrol almodoznak, az az igazi amerikas feeling. :mrgreen:
Egyebkent amcsiban nagyitoval kell keresni embereket akiknek Mustangjuk van...nagyon ritka. Az egyik, h a tobbseg europai kocsit akar, a masik, h fogyasztasa jocskan nagyobb mint egy hasonlo kategoriaju europai kocsie...pedig azok sem kis motorral porognek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: