Mozi, filmek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Mozi, filmek
Jövőre jön a Dragon Ball új filmje
"Hollywood szutyok"
Túri Tamás kritikája a mai filmek felé. Nyílván néhol túlzásokba esik, de van benne igazság amit mond.
"Én inkább a mesét hiányolom belőle, régen mindig az volt, hogy a film vizuálisan megjelenít és elmesél egy történetet. Van egy történet, amit elmond a film. Most történet nincs. Tehát van egy ötlet, egy koncepció, hát, hogy még is csak valamilyen kerete legyen ennek a vizuális effektus halmaznak."
Tényleg még azt is jól mondta, hogy manapság már csak(szinte) "eye candy" filmek készülnek.
Túri Tamás kritikája a mai filmek felé. Nyílván néhol túlzásokba esik, de van benne igazság amit mond.
"Én inkább a mesét hiányolom belőle, régen mindig az volt, hogy a film vizuálisan megjelenít és elmesél egy történetet. Van egy történet, amit elmond a film. Most történet nincs. Tehát van egy ötlet, egy koncepció, hát, hogy még is csak valamilyen kerete legyen ennek a vizuális effektus halmaznak."
Tényleg még azt is jól mondta, hogy manapság már csak(szinte) "eye candy" filmek készülnek.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
csak az a bajom vele, hogy koleszunkon így néz ki heti 2 nap, abból még se csinálnak filmet....szerencséreRealista24 írta:1/10, igazi mocsoknak való darab, mint az amelyiknek sosem jut eszembe a címe. X faktor, vagy y generáció vagy mi. Egy középiskolás buli felvéve kézi kamerával.
szerk.: Project X :Đ

Mocsok, szar egy film a project x.Realista24 írta: Mocsok szar egy film a project x![]()
Mocsok szar, egy film a project x.
???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mocsok szar egy film a project xmocsok írta:excelben írom hogy hányszor kerül egy mondatba a mocsok és a project x.

+1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
excelben írom hogy hányszor kerül egy mondatba a mocsok és a project x.

GG bb R24, az Itt a vége simán adható film.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1/10, igazi mocsoknak való darab, mint az amelyiknek sosem jut eszembe a címe. X faktor, vagy y generáció vagy mi. Egy középiskolás buli felvéve kézi kamerával.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Esetleg próbáljátok be a Vadbarmok-at, 2008-as, "kifinomult" humorérzékkel.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem is baromi jó film volt, ennyi ökörséget egy filmbe..h3x0r írta:...raul0791 írta:...

- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
h3x0r írta:Beteg. Nagyon nagyon nagyon beteg. :Đ Ez tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik es sirva vegig rohogod az egeszet vagy csak fapofaval fogsz ulni es nezed hogy WTF. En az elobbiek koze tartozom. Tavaly lattam a filmet, emlekszem hogy haverom haromszor is bejott hogy jol vagyok-e, mert annyira nevettem.raul0791 írta:Tegnap este magam se tudom miért, megnéztük haverommal az Itt a vége c. filmet. Hát, pontozni nem szokásom, nem is fogok, de aki szereti a jay és néma bob féle beteg humort mindenki nézze meg, tipikusan haverokkal nézendő. Utána olvastam, és az van, hogy az emberek egyik felének 1/10 a másiknak 10/10.szóval megoszlanak a vélemények. Ha van még valaki aki látta, jelezzen.
akkor jó, nem csak én vagyok ilyen. nekem is nagyon bejött.

- h3x0r
Beteg. Nagyon nagyon nagyon beteg. :Đ Ez tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik es sirva vegig rohogod az egeszet vagy csak fapofaval fogsz ulni es nezed hogy WTF. En az elobbiek koze tartozom. Tavaly lattam a filmet, emlekszem hogy haverom haromszor is bejott hogy jol vagyok-e, mert annyira nevettem.raul0791 írta:Tegnap este magam se tudom miért, megnéztük haverommal az Itt a vége c. filmet. Hát, pontozni nem szokásom, nem is fogok, de aki szereti a jay és néma bob féle beteg humort mindenki nézze meg, tipikusan haverokkal nézendő. Utána olvastam, és az van, hogy az emberek egyik felének 1/10 a másiknak 10/10.szóval megoszlanak a vélemények. Ha van még valaki aki látta, jelezzen.

- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Tegnap este magam se tudom miért, megnéztük haverommal az Itt a vége c. filmet. Hát, pontozni nem szokásom, nem is fogok, de aki szereti a jay és néma bob féle beteg humort mindenki nézze meg, tipikusan haverokkal nézendő. Utána olvastam, és az van, hogy az emberek egyik felének 1/10 a másiknak 10/10.
szóval megoszlanak a vélemények. Ha van még valaki aki látta, jelezzen.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hááát...Realista24 írta:Az a kerdes, milyen irányú?ziro4vr írta: mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazán

amúgy a sin cityt akkor kellett látni mikor kijött, akkor volt formabontó és egyedi, most is jó persze, de már nincs akkora varázsa. a watchment kinyomnád 15 perc után

Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Superhero Leslie Nielsennel?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kick Ass első része, legjobb. Maga a képregény is top nálam, ott már az 1-2-3 is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a kerdes, milyen irányú?ziro4vr írta: mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazán

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Watchmen nem rossz.
Sin Cityhez meg kell hangulat de rohadt jó.