Ezt miért csak most láttam meg ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ütős lesz ez is bakker , visszatér a benga rézbőrű és valószínűleg ő lesz a Thunder Man.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 26., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 26., kedd 18:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 10:05
modern familyt nem nézem nem tudok nyilatkozni róla, parsonsról és a sorozatról meg megvan a véleményem leírtam múltkor nem akarom mégegyszer, borzasztó önismétlőnek és olcsónak tartomVanillaSky írta:TDn meg BBn megy a vita ahelyett, hogy Parson meg a Modern Family díjazását firtatná bárki is. Az első jóformán magát alakítja, semmi nincs Sheldon Cooper karakterében ami bármilyen bravúrt is megkövetelne, a MF meg egyszerűen megfáradt az évek során. (sokkal inkább OITNB)
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 26., kedd 10:03
Írd, kíváncsi is vagyok. 1 szót nem fogok rá írni.Realista24 írta: Inkább le sem írom, hogy hány pontot adnék rá, mert jön Remy, aztán virtuálisan pofánver, hogy miért merem leszólni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 10:02
Mégsem tudsz belém kötni, jól vanziro4vr írta:magyarán egy adrenalinfüggő kansoozat-fan vagyRealista24 írta: Legyen mondjuk: 24 (mindenekfelett), Maffiózók, Drót, The Shield, Homeland
![]()
24 kapcsán mutatom a fukkot 24 percet nem láttam belőlea többi nekem is top10es kb
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 26., kedd 10:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 9:59
magyarán egy adrenalinfüggő kansoozat-fan vagyRealista24 írta: Legyen mondjuk: 24 (mindenekfelett), Maffiózók, Drót, The Shield, Homeland
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 9:57
Néha ki kell kapcsolni az agyamat, arra tökéletesen megfelel. Inkább le sem írom, hogy hány pontot adnék rá, mert jön Remy, aztán virtuálisan pofánver, hogy miért merem leszólni...Akinél egy Arrow fix nézős azzal nem mernék vitatkozni.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 26., kedd 9:55
Akinél egy Arrow fix nézős azzal nem mernék vitatkozni.Gyertek, gyertek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 9:55
Elég bátor vagy Barcáskéntmessideco írta:Válaszolok helyette: 24. Illetve a Vámpírnaplók.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 26., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 9:49
akkor jól csinálja...pheco írta:Mondjuk Anna Gunn olyan irritáló karaktert formált, hogy arra biztosan nem adtam volna Emmyt. Egyenesen kínzás őt nézni.(Ezt két évad alapján mondom)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 26., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 26., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 9:45
Feltegyem újra a kérdést, vagy inkább hagyjuk?Remy írta:Onnan, hogy elsőosztályú játék megy a TD-ben, de egy színész nem kapott díjat.Realista24 írta: Honnan tudod, hogy erős, ha nem is nézed?![]()
![]()
Realista erre nem mondok semmit mert nem zöld lenne a nevem hanem fekete mellette kis piros x-szel
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 9:44
azért az nem lenne hátrány egy összehasonlításnálRemy írta:Hát nem tudom... azért az, hogy csak 1-et nyert a True Detective, kissé érdekes. BB meg 3 színész díjat is elvitt. (Jó, nem nézem a sorozatot, de egy TD mellett, azért egy kicsit erős.)
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 26., kedd 9:44
Onnan, hogy elsőosztályú játék megy a TD-ben, de egy színész nem kapott díjat.Realista24 írta: Honnan tudod, hogy erős, ha nem is nézed?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 9:41
Honnan tudod, hogy erős, ha nem is nézed?Jó, nem nézem a sorozatot, de egy TD mellett, azért egy kicsit erős.)
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 26., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 9:30
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem