HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 12:43
Real Madrid keret 2014/15
KAPUSOK
Iker Casillas- Mindenképpen kell hogy kapjon 1 évet, de sajnos többet nem. Perezzel úgyis lebeszélték ezt. Méltó módon kell, hogy búcsúztassuk a Kapitányt. Idén övé lenne a liga és a BL. Persze, ha gondok támadnak, akkor nem ő védene, hanem…
Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Fernando Pacheco- Én még hagynám őt egy kis ideig „kásztíjjázni”, mert sztem lehet még benne valami, így, hogy felhozzuk őt kb. semmit nem játszana és ezzel majdnem, hogy véget is vetnénk az álmának, hogy nagyobb cspatban játszhasson. De valószínű ő lesz idén a 3. számú, pedig én egy senki hoznék csak…
VÉDELEM
Álvaro Arbeloa- Jó lesz ő másodhegedűsnek ott…
Dani Carvajal- Csak így tovább Dani !!!
Nacho, Sergio Ramos, Pepe, Rafael Varane- Itt megvagyunk
Marcelo, Fábio Coentrao- Itt is, estleg néha be lehet dobni azt a feygvert, hogy, ha az első félidőben inkább védekezni akarunk, és a 2. félidőben lerohhani az ellenfelet, akkor lehet egy Konci-Marci csere, és fordítva. Jók ők ott ketten. Jobbulást Fábiónak.
KÖZÉPPÁLYA
Luka Modric- Neki bérelt helye van a csapatban, ő az agy a kp-n. Én meghagynám őt azon a helyen ahol most van. Csak így tovább Luka!!!...Jah, és kötelezően rotálni őt.
Sami Khedira/William Carvalho- Én igazából megtartanám Sami-t, és Modric tehermentesítése lenne az ő feladata, de Mou nagyon akarja őt, és lehet egy 45-ért simán átpasszoljuk. Ebben az estben én William Carvalho-t hoznám. Ezzel a cserével gazdaságilag profitálhatnánk is mellesleg. Azért őt választottam, mert már felmerült a neve, és fiatal is, és kifejezetten jó volt, amikor láttam. Akár még később kezdő is lehetne, de ahhoz rengeteget kellene fejlődnie. A lényeg tehát, hogy meg tudná oldani Modric tehermentesítését.
Xabi Alonso- Jó az öreg a háznál, idén csökkentett játéklehetőséggel megtartanám, aztán…
Asier Illarramendi- Sajnos Perez nem fogja eladni. Valami lehetőseg akkor Carletto talál neki biztos…
Toni Kroos- 40 alatt gondolkodás nélkül hoznám őt. Bárhol bevethető a középpályán, de én Xabi helyén képezelem őt leginkább. Tehát az lenne az ő posztja, de Maris és Luka helyére is bedobnám párszor. El kell hozni!!!!
Ángel Di Maria- El nem adni őt!!!
Isco- Ő rá nagy szükségünk lesz idén, mert nagyon sűrű a program. A támadóharmadban és a kp-n is lehet őt játszatni.
TÁMADÓK
Cristiano Ronaldo- Felépülni, és jövőre 70-et!!!
Karim Benzema- Jó lenne, ha állandósítaná a formáját. Ő kell nekünk a 2 nagy mellé.
Gareth Bale- Rá nagy szükségünk lesz egész évben, de főleg az év elején…És több gólt…
Jese- Felépülni, és folytatni ott, ahol abbahagytad!!!
Antonie Griezmann- Nagy kedvencem ő, és jó lenne középpen és szélen is, Benzema, Bale és CR7 helyett is. Kreatív, gólerős, cselezni tudó, fiatal játékos, és fhanszia. Pár éven belül az egyik legjobbunká vállhat. Perez, hozd el nekünk pls.
Távozók
Morata- Abba gondolkodás nélkül beleeggyeznék, hogy elmegy ingyen, de 2-3 éven belül megvásárolhatjuk Pogbát helyette x összegért.
Casemiro- mehet kölcsönbe.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M