Jézus fasza mekkora 10/10! Persze maga az alapanyag is zseniális volt. Snook kisasszony előtt pedig meghajlás!

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 25., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 24., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 24., hétfő 22:59
Ja, IMDB megmondja. Amúgy mindenki, aki számít. Kivéve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lando, ha minden igaz.mathers írta:És a maradék 8 másodperc?abból 10 a logók, 10 a végén a coming soon meg credits, 20 a sötét űr a csillagokkal, 20 a régi zene rátolva némi plusz effekttel és 20 agyonvágott másodperc jut a homályos alakokra meg a fanoknak orgazmust okozó tájakra/eszközökre![]()
Amúgy igen kb erre lehet számítani. Azt egyébként lehet tudni, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!régiek közül kik fognak visszatérni Lukeon kívül?
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 24., hétfő 22:26
És a maradék 8 másodperc?abból 10 a logók, 10 a végén a coming soon meg credits, 20 a sötét űr a csillagokkal, 20 a régi zene rátolva némi plusz effekttel és 20 agyonvágott másodperc jut a homályos alakokra meg a fanoknak orgazmust okozó tájakra/eszközökre
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 24., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 24., hétfő 22:00
Azért egy Chewbacca üvöltést mindenképpen hallani akarok.ziro4vr írta:Szerintem tökmindegy, rámennek a fanokra, nosztalgia keltés ezerrel, kicsit belebegtetik az új gonoszt pár távolival meg a szottyadozó Mark Hamilt aztán csáRemy írta: Nagyjából ezt várom.Szerintem amúgy nagyon fontos, hogy az első anyag jól sikerüljön, úgyhogy remélem odateszik magukat.
Azért R2-D2 is elég kemény szövegeket kap...Ezt nem csak pár amerikai moziban fogják leadni? Meg egyébként is, ha nincs benne Chewbacca, akkor említést sem érdemel. Ő az egyetlen szereplő, akinek a teljes szövegét kívülről fújom.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 24., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 24., hétfő 21:57
Szerintem tökmindegy, rámennek a fanokra, nosztalgia keltés ezerrel, kicsit belebegtetik az új gonoszt pár távolival meg a szottyadozó Mark Hamilt aztán csáRemy írta: Nagyjából ezt várom.Szerintem amúgy nagyon fontos, hogy az első anyag jól sikerüljön, úgyhogy remélem odateszik magukat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 24., hétfő 21:55
Nagyjából ezt várom.ziro4vr írta:abból 10 a logók, 10 a végén a coming soon meg credits, 20 a sötét űr a csillagokkal, 20 a régi zene rátolva némi plusz effekttel és 20 agyonvágott másodperc jut a homályos alakokra meg a fanoknak orgazmust okozó tájakra/eszközökreRemy írta:88 másodperc hosszú lesz a pénteken debütáló Star Wars-trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EL NE CSESSZED ABRAMS, PLS!!!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 24., hétfő 21:53
abból 10 a logók, 10 a végén a coming soon meg credits, 20 a sötét űr a csillagokkal, 20 a régi zene rátolva némi plusz effekttel és 20 agyonvágott másodperc jut a homályos alakokra meg a fanoknak orgazmust okozó tájakra/eszközökreRemy írta:88 másodperc hosszú lesz a pénteken debütáló Star Wars-trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EL NE CSESSZED ABRAMS, PLS!!!
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 24., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 24., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 24., hétfő 9:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 23., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 22., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 22., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 22., szombat 1:16
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 22., szombat 1:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 22., szombat 1:06
Megnéztem én is. És igen, a legtöbb embernek ez csalódás lesz. Azonban manapság nagyon nehéz eladni 4 órás filmet a nézőknek, így szét kellett szedniük. (természetesen a pénz is közrejátszott, de utólag mi nézők is jobban járunk). Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A forradalom felvezetését nem lehetett volna 1 órába belesűríteni. Teljesen korrekt így. Bár tény, a film emiatt egy kicsit lapos lett, de látszik a fény az alagút végén. Amikor egészként fogjuk látni a végeredményt, akkor dől el minden. Ezt sajnos el kell fogadnunk, ha azt szeretnénk, hogy egy normális adaptációt kapjunk.wZoLee7 írta: Kár volt ezt két részben megcsinálni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 22., szombat 0:49
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem