Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Ziyech, Werner, Havertz, T. Silva, Chilwell után Malang Sarr lesz a következő Chelsea igazolás. 21 éves francia, Nice bekkje, ingyé, "Fifa covid idején" jeligére
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Hát Havertz az elvileg a megmentő most és amúgy egy ilyen Pulisic, Ziyech, Havertz, Werner támadósor nem annyira rossz
Amúgy Chelsea ban alatt volt és már egy ideje gyűlik a pénz
Amúgy Chelsea ban alatt volt és már egy ideje gyűlik a pénz
szuperliga.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez aranyos.Steve írta: Haha most láttam az interjút a 90! éves nénivel akit ki akartak rabolni és Lindelöf megállította a dolgot. Marha jópofa volt.![]()
Néni meséli, hogy egyszer csak valaki biciklivel mellé került lekapta a táskáját. Ő elkezdett kiabálni erre egy magas srác és két fiatal csaj jött erre a srác izomból elkezdett sprintelni. Szegény néni leginkább azon döbbent le milyen gyorsan fut a fiatalember, ő attól döbbent le legjobban.![]()
Erre Lindelöf beérte a biciklist lekapta róla a tolvajt majd lefogta, míg a rendőrök odaértek.
Néni azt sem tudta ki az. A riporternek elkezdett erősködni a néni, hogy ő mindenképpen meg akarja hívni köszönetképpen a fiatalembert ebédre, segítsenek megszerezni a telefonszámát. Aztán a riporter elmagyarázta, hogy a fiatalember focista és Manchesterben él. Nénit nem nagyon izgatja, meg nem érdekli a foci, ő akkor is meg akarja hívni Lindelöföt ebédre. Haha jópofa kis néni volt, ő nincs igazán képben a sztárfocistákkal.
![]()

Mondjuk a Lindelöf mellett én is simán elsétálnék, nincs meg a fizimiskája. Ellenben Phil Joneséval.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha most láttam az interjút a 90! éves nénivel akit ki akartak rabolni és Lindelöf megállította a dolgot. Marha jópofa volt.
Néni meséli, hogy egyszer csak valaki biciklivel mellé került lekapta a táskáját. Ő elkezdett kiabálni erre egy magas srác és két fiatal csaj jött erre a srác izomból elkezdett sprintelni. Szegény néni leginkább azon döbbent le milyen gyorsan fut a fiatalember, ő attól döbbent le legjobban.
Erre Lindelöf beérte a biciklist lekapta róla a tolvajt majd lefogta, míg a rendőrök odaértek.
Néni azt sem tudta ki az. A riporternek elkezdett erősködni a néni, hogy ő mindenképpen meg akarja hívni köszönetképpen a fiatalembert ebédre, segítsenek megszerezni a telefonszámát
. Aztán a riporter elmagyarázta, hogy a fiatalember focista és Manchesterben él. Nénit nem nagyon izgatja, meg nem érdekli a foci, ő akkor is meg akarja hívni Lindelöföt ebédre. Haha jópofa kis néni volt, ő nincs igazán képben a sztárfocistákkal.

Néni meséli, hogy egyszer csak valaki biciklivel mellé került lekapta a táskáját. Ő elkezdett kiabálni erre egy magas srác és két fiatal csaj jött erre a srác izomból elkezdett sprintelni. Szegény néni leginkább azon döbbent le milyen gyorsan fut a fiatalember, ő attól döbbent le legjobban.

Néni azt sem tudta ki az. A riporternek elkezdett erősködni a néni, hogy ő mindenképpen meg akarja hívni köszönetképpen a fiatalembert ebédre, segítsenek megszerezni a telefonszámát

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
igen, pl 2009 vagy 2013-ban, lásd CR/BaleSteve írta:Haha ezért írtam, hogy abszolút az én tudatlanságom.El Sie7e írta:
kai azért már jó 4 éve berobbant erősen a köztudatba, illik ismerni
és az európa ligában is bizonyított idén
jó persze nem bl-szint, de letette már a névjegyét![]()
Viszont nem is olyan rég 100M-kat igazi, kész sztárokra fizettek.
de azóta más szelek fújnak, ma már 0 km-es brazil arcok kezdődnek 40-nél
ehhez mérten Havertz megéri a 80-at simán, 100 már necces

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A mai piaci viszonyokat ismerve nem sok érte.
Mondjuk én sajnálom hogy oda megy, de ő tudja.
Mondjuk én sajnálom hogy oda megy, de ő tudja.
Nem illik.
- Steve
Haha ezért írtam, hogy abszolút az én tudatlanságom.El Sie7e írta:kai azért már jó 4 éve berobbant erősen a köztudatba, illik ismerniSteve írta:
Valószínűleg én vagyok a tudatlan, de azt sem tudom ki ez a Havertz, de már 100m..
Nem tudom ki és milyen formában fog ennek véget vetni, de jó lenne már. Mire van az ujefa ugye?![]()
![]()
jó persze nem bl-szint, de letette már a névjegyét

Viszont nem is olyan rég 100M-kat igazi, kész sztárokra fizettek.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
kai azért már jó 4 éve berobbant erősen a köztudatba, illik ismerniSteve írta:Valószínűleg én vagyok a tudatlan, de azt sem tudom ki ez a Havertz, de már 100m..Realista24 írta: Chelsea and Leverkusen are close to agreeing a fee that could rise to €100M for Kai Havertz.
Van akit nem súlyt a Covid, na.
Nem tudom ki és milyen formában fog ennek véget vetni, de jó lenne már. Mire van az ujefa ugye?![]()
![]()

jó persze nem bl-szint, de letette már a névjegyét
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Steve
Valószínűleg én vagyok a tudatlan, de azt sem tudom ki ez a Havertz, de már 100m..Realista24 írta: Chelsea and Leverkusen are close to agreeing a fee that could rise to €100M for Kai Havertz.
Nem tudom ki és milyen formában fog ennek véget vetni, de jó lenne már. Mire van az ujefa ugye?

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hm, de 100 misi egy relatív nem bizonyított játékosért? Mármint nemzetközi (BL, EL, válogatott) szinten? 
szerk: Mondjuk Pepé is 80 volt...

szerk: Mondjuk Pepé is 80 volt...
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea and Leverkusen are close to agreeing a fee that could rise to €100M for Kai Havertz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Victor Nilsson Lindelöf sem az a beszari selyemfiú focista gyerek.
Otthon volt Vesteråsban, amikor az utcán, ő és a felesége előtt kiraboltak egy 90 éves nénit. Elvette a fickó a táskáját és rohant.
Erre Lindelöf utána rohant, beérte, visszavette a táskát és lefogta a tolvajt amíg a rendőrök kiérkeztek.
Hát nem tudom, sokan nem mernék ezt csinálni, pláne nem olyan emberek, akiknek van veszíteni valójuk. Fickó megszúrta volna mondjuk egy késsel, akkor lehet annyi a karrierjének is ha úgy alakul..
Nagyon szimpatikus srác volt eddig is, de olvasva az erről való nyilatkozatát, méginkább az lett.
Otthon volt Vesteråsban, amikor az utcán, ő és a felesége előtt kiraboltak egy 90 éves nénit. Elvette a fickó a táskáját és rohant.
Erre Lindelöf utána rohant, beérte, visszavette a táskát és lefogta a tolvajt amíg a rendőrök kiérkeztek.
Hát nem tudom, sokan nem mernék ezt csinálni, pláne nem olyan emberek, akiknek van veszíteni valójuk. Fickó megszúrta volna mondjuk egy késsel, akkor lehet annyi a karrierjének is ha úgy alakul..
Nagyon szimpatikus srác volt eddig is, de olvasva az erről való nyilatkozatát, méginkább az lett.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kanté nem tért vissza, alig játszott a tavasszal. Az utolsó 12 bajnokiból 4en kezdett, s ennyi volt részéről. Kovacic alapkezdő volt FA kupadöntőben, Bayern ellen, MU ellen az FA kupában, utolsó 4 bajnokin.numberone1 írta:Amint Kante visszatert mar nem volt az.poronty írta: Konkrétan Kova volt a Chelsea legjobbja tavaly, és közel 3300 percet játszott. Simán alapember volt és valószínűleg marad idén is.
de lényeg a lényeg, hogy angliában a Ligakupa miatt is, több meccs van, kell Lampardnak a minőségileg bővebb keret, a Jorginho (ha marad), Kovacic, Kanté, Mount, Barkley, Loftus-Cheek (ha egészséges). Hat játékos 2-3 posztra - a felállástól függ, mert Lampard is alkalmazott néha 5 védős felállást.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Amint Kante visszatert mar nem volt az.poronty írta:
Konkrétan Kova volt a Chelsea legjobbja tavaly, és közel 3300 percet játszott. Simán alapember volt és valószínűleg marad idén is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Konkrétan Kova volt a Chelsea legjobbja tavaly, és közel 3300 percet játszott. Simán alapember volt és valószínűleg marad idén is.numberone1 írta:Kovacsics nem lesz alapember, tavaly sem volt mar. Inkabb eltudom kepzelni, h Mason Mountot hatrebb vezenylik olyan Box-to-boxba, h legyen neki is helye, Harvetz meg atveszi majd Mount helyet a csatar mogott...ahogy irtad is.Caraway írta:
Jovore igy nezhet ki a kezdojuk:
Uj kapus - james, silva, rudiger, chilwell - kovacic, kante - ziyech, havertz, pulisic - werner
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ateeemadrid
Nyilván nem angolokra fognak építeni, ha versenyben akarnak lenni a top3-ért.soadroli írta:hinnye mennyi angol fiatalemberCaraway írta: Jovore igy nezhet ki a kezdojuk:
Uj kapus - james, silva, rudiger, chilwell - kovacic, kante - ziyech, havertz, pulisic - werner![]()

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kovacsics nem lesz alapember, tavaly sem volt mar. Inkabb eltudom kepzelni, h Mason Mountot hatrebb vezenylik olyan Box-to-boxba, h legyen neki is helye, Harvetz meg atveszi majd Mount helyet a csatar mogott...ahogy irtad is.Caraway írta:
Uj kapus - james, silva, rudiger, chilwell - kovacic, kante - ziyech, havertz, pulisic - werner
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hinnye mennyi angol fiatalemberCaraway írta: Jovore igy nezhet ki a kezdojuk:

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na, a Chelseanek sikerult megallapodnia a Leverkusennel (80+20 millio euro), igy Havertz is csatlakozik. Emellett nagy valoszinuseggel a heten bejelenthetik Chilwellt es Thiago Silvat is.
Nagy tamogatast kapott Lampard es eleg tetszetos is lehet a csapatuk, kivancsi vagyok mire mennek a kovetkezo szezonban.
Ekozben pedig a United meg mindig nem igazolt senkit, es miota a Sancho ugy elhalt, komolyabb szinten senkirol nem is lehet hallani.
Nagy tamogatast kapott Lampard es eleg tetszetos is lehet a csapatuk, kivancsi vagyok mire mennek a kovetkezo szezonban.
Ekozben pedig a United meg mindig nem igazolt senkit, es miota a Sancho ugy elhalt, komolyabb szinten senkirol nem is lehet hallani.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A dobogóra bőven reális esélyük van, viszont elég buták, ha azon a poszton akarnak spórolni, ahol a leggyengébbek. Thiago Silva még mindig magas szinten van, de ennyi idősen nem tudom, hogy fogja bírni a PL-t, amúgyis viszonylag sérülékeny. A helyükben tuti inkább valami olyan belső védőt igazolnék, aki hosszú távon is vezére lehet a hátsó sornak. Rüdigerre próbálták ráerőltetni ezt a szerepet, de hagyjuk inkább...Pad'em írta: Chelsea: közel vannak Chilwellhez, tárgyalnak Thiago Silvával és a Bayer-el Havertzről. Ha mindhármat behúzzák, meglehet a dobogó.
Diszkontba elhozhatnánk Kantét Case cserének![]()