Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 25., kedd 13:46

Ziyech, Werner, Havertz, T. Silva, Chilwell után Malang Sarr lesz a következő Chelsea igazolás. 21 éves francia, Nice bekkje, ingyé, "Fifa covid idején" jeligére
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. augusztus 25., kedd 10:32

Hát Havertz az elvileg a megmentő most és amúgy egy ilyen Pulisic, Ziyech, Havertz, Werner támadósor nem annyira rossz

Amúgy Chelsea ban alatt volt és már egy ideje gyűlik a pénz
szuperliga.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. augusztus 25., kedd 8:11

Steve írta: Haha most láttam az interjút a 90! éves nénivel akit ki akartak rabolni és Lindelöf megállította a dolgot. Marha jópofa volt. :D

Néni meséli, hogy egyszer csak valaki biciklivel mellé került lekapta a táskáját. Ő elkezdett kiabálni erre egy magas srác és két fiatal csaj jött erre a srác izomból elkezdett sprintelni. Szegény néni leginkább azon döbbent le milyen gyorsan fut a fiatalember, ő attól döbbent le legjobban. :D

Erre Lindelöf beérte a biciklist lekapta róla a tolvajt majd lefogta, míg a rendőrök odaértek.

Néni azt sem tudta ki az. A riporternek elkezdett erősködni a néni, hogy ő mindenképpen meg akarja hívni köszönetképpen a fiatalembert ebédre, segítsenek megszerezni a telefonszámát :mrgreen: . Aztán a riporter elmagyarázta, hogy a fiatalember focista és Manchesterben él. Nénit nem nagyon izgatja, meg nem érdekli a foci, ő akkor is meg akarja hívni Lindelöföt ebédre. Haha jópofa kis néni volt, ő nincs igazán képben a sztárfocistákkal. :kalapos:
Ez aranyos. :)
Mondjuk a Lindelöf mellett én is simán elsétálnék, nincs meg a fizimiskája. Ellenben Phil Joneséval. :mrgreen:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 25., kedd 0:27

Haha most láttam az interjút a 90! éves nénivel akit ki akartak rabolni és Lindelöf megállította a dolgot. Marha jópofa volt. :D

Néni meséli, hogy egyszer csak valaki biciklivel mellé került lekapta a táskáját. Ő elkezdett kiabálni erre egy magas srác és két fiatal csaj jött erre a srác izomból elkezdett sprintelni. Szegény néni leginkább azon döbbent le milyen gyorsan fut a fiatalember, ő attól döbbent le legjobban. :D

Erre Lindelöf beérte a biciklist lekapta róla a tolvajt majd lefogta, míg a rendőrök odaértek.

Néni azt sem tudta ki az. A riporternek elkezdett erősködni a néni, hogy ő mindenképpen meg akarja hívni köszönetképpen a fiatalembert ebédre, segítsenek megszerezni a telefonszámát :mrgreen: . Aztán a riporter elmagyarázta, hogy a fiatalember focista és Manchesterben él. Nénit nem nagyon izgatja, meg nem érdekli a foci, ő akkor is meg akarja hívni Lindelöföt ebédre. Haha jópofa kis néni volt, ő nincs igazán képben a sztárfocistákkal. :kalapos:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 24., hétfő 21:36

Steve írta:
El Sie7e írta:

kai azért már jó 4 éve berobbant erősen a köztudatba, illik ismerni :)
és az európa ligában is bizonyított idén
jó persze nem bl-szint, de letette már a névjegyét
Haha ezért írtam, hogy abszolút az én tudatlanságom. :)

Viszont nem is olyan rég 100M-kat igazi, kész sztárokra fizettek.
igen, pl 2009 vagy 2013-ban, lásd CR/Bale
de azóta más szelek fújnak, ma már 0 km-es brazil arcok kezdődnek 40-nél
ehhez mérten Havertz megéri a 80-at simán, 100 már necces :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 24., hétfő 21:35

A mai piaci viszonyokat ismerve nem sok érte.

Mondjuk én sajnálom hogy oda megy, de ő tudja.
Nem illik.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 24., hétfő 21:32

El Sie7e írta:
Steve írta:

Valószínűleg én vagyok a tudatlan, de azt sem tudom ki ez a Havertz, de már 100m..

Nem tudom ki és milyen formában fog ennek véget vetni, de jó lenne már. Mire van az ujefa ugye? :hmmm: :roll:
Haha ezért írtam, hogy abszolút az én tudatlanságom. :)

Viszont nem is olyan rég 100M-kat igazi, kész sztárokra fizettek.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 24., hétfő 21:27

Steve írta:
Realista24 írta: Chelsea and Leverkusen are close to agreeing a fee that could rise to €100M for Kai Havertz.

Van akit nem súlyt a Covid, na.
Valószínűleg én vagyok a tudatlan, de azt sem tudom ki ez a Havertz, de már 100m..

Nem tudom ki és milyen formában fog ennek véget vetni, de jó lenne már. Mire van az ujefa ugye? :hmmm: :roll:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 24., hétfő 20:58

Realista24 írta: Chelsea and Leverkusen are close to agreeing a fee that could rise to €100M for Kai Havertz.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2020. augusztus 24., hétfő 20:40

Hm, de 100 misi egy relatív nem bizonyított játékosért? Mármint nemzetközi (BL, EL, válogatott) szinten? :hmmm:

szerk: Mondjuk Pepé is 80 volt...
"And my heart will leave you never."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 24., hétfő 20:27

Chelsea and Leverkusen are close to agreeing a fee that could rise to €100M for Kai Havertz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 24., hétfő 19:59

Victor Nilsson Lindelöf sem az a beszari selyemfiú focista gyerek.

Otthon volt Vesteråsban, amikor az utcán, ő és a felesége előtt kiraboltak egy 90 éves nénit. Elvette a fickó a táskáját és rohant.

Erre Lindelöf utána rohant, beérte, visszavette a táskát és lefogta a tolvajt amíg a rendőrök kiérkeztek.

Hát nem tudom, sokan nem mernék ezt csinálni, pláne nem olyan emberek, akiknek van veszíteni valójuk. Fickó megszúrta volna mondjuk egy késsel, akkor lehet annyi a karrierjének is ha úgy alakul..

Nagyon szimpatikus srác volt eddig is, de olvasva az erről való nyilatkozatát, méginkább az lett.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. augusztus 24., hétfő 18:47

numberone1 írta:
poronty írta: Konkrétan Kova volt a Chelsea legjobbja tavaly, és közel 3300 percet játszott. Simán alapember volt és valószínűleg marad idén is.
Amint Kante visszatert mar nem volt az.
Kanté nem tért vissza, alig játszott a tavasszal. Az utolsó 12 bajnokiból 4en kezdett, s ennyi volt részéről. Kovacic alapkezdő volt FA kupadöntőben, Bayern ellen, MU ellen az FA kupában, utolsó 4 bajnokin.
de lényeg a lényeg, hogy angliában a Ligakupa miatt is, több meccs van, kell Lampardnak a minőségileg bővebb keret, a Jorginho (ha marad), Kovacic, Kanté, Mount, Barkley, Loftus-Cheek (ha egészséges). Hat játékos 2-3 posztra - a felállástól függ, mert Lampard is alkalmazott néha 5 védős felállást.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 24., hétfő 15:49

poronty írta:

Konkrétan Kova volt a Chelsea legjobbja tavaly, és közel 3300 percet játszott. Simán alapember volt és valószínűleg marad idén is.
Amint Kante visszatert mar nem volt az.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. augusztus 24., hétfő 15:45

numberone1 írta:
Caraway írta:

Jovore igy nezhet ki a kezdojuk:

Uj kapus - james, silva, rudiger, chilwell - kovacic, kante - ziyech, havertz, pulisic - werner

Kovacsics nem lesz alapember, tavaly sem volt mar. Inkabb eltudom kepzelni, h Mason Mountot hatrebb vezenylik olyan Box-to-boxba, h legyen neki is helye, Harvetz meg atveszi majd Mount helyet a csatar mogott...ahogy irtad is.
Konkrétan Kova volt a Chelsea legjobbja tavaly, és közel 3300 percet játszott. Simán alapember volt és valószínűleg marad idén is.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. augusztus 24., hétfő 15:42

soadroli írta:
Caraway írta: Jovore igy nezhet ki a kezdojuk:

Uj kapus - james, silva, rudiger, chilwell - kovacic, kante - ziyech, havertz, pulisic - werner
hinnye mennyi angol fiatalember :D
Nyilván nem angolokra fognak építeni, ha versenyben akarnak lenni a top3-ért. :mrgreen:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. augusztus 24., hétfő 15:39

Caraway írta:

Kovacsics nem lesz alapember, tavaly sem volt mar. Inkabb eltudom kepzelni, h Mason Mountot hatrebb vezenylik olyan Box-to-boxba, h legyen neki is helye, Harvetz meg atveszi majd Mount helyet a csatar mogott...ahogy irtad is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. augusztus 24., hétfő 13:54

Caraway írta: Jovore igy nezhet ki a kezdojuk:

hinnye mennyi angol fiatalember :D
Kép

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. augusztus 24., hétfő 13:37

Na, a Chelseanek sikerult megallapodnia a Leverkusennel (80+20 millio euro), igy Havertz is csatlakozik. Emellett nagy valoszinuseggel a heten bejelenthetik Chilwellt es Thiago Silvat is.

Nagy tamogatast kapott Lampard es eleg tetszetos is lehet a csapatuk, kivancsi vagyok mire mennek a kovetkezo szezonban.

Ekozben pedig a United meg mindig nem igazolt senkit, es miota a Sancho ugy elhalt, komolyabb szinten senkirol nem is lehet hallani. :roll:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 22., szombat 11:38

Pad'em írta: Chelsea: közel vannak Chilwellhez, tárgyalnak Thiago Silvával és a Bayer-el Havertzről. Ha mindhármat behúzzák, meglehet a dobogó.

Diszkontba elhozhatnánk Kantét Case cserének :D
A dobogóra bőven reális esélyük van, viszont elég buták, ha azon a poszton akarnak spórolni, ahol a leggyengébbek. Thiago Silva még mindig magas szinten van, de ennyi idősen nem tudom, hogy fogja bírni a PL-t, amúgyis viszonylag sérülékeny. A helyükben tuti inkább valami olyan belső védőt igazolnék, aki hosszú távon is vezére lehet a hátsó sornak. Rüdigerre próbálták ráerőltetni ezt a szerepet, de hagyjuk inkább...

Vissza: