Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 15., péntek 11:14

Realista24 írta:Na, ha már BB-ztek itt össze-vissza, akkor érdekesség. Nekem a pilot jobban adta, mint a második-harmadik rész, most a negyedikkel szenvedek.
Azt látom, hogy szépen építik a karaktereket és a storyt, és továbbra is hiszek nektek, főleg, hogy most már Matt is írt :mrgreen:

Részről részre egyre jobb lesz az. B-)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 15., péntek 10:19

h3x0r írta:Egyebkent minosegre milyen? Az elso ket evadra hajaz vagy inkabb hozza a 3. evadban megismert csöpögős valamit?
8.résznél vagyok a 4. évadban és eddig szerintem elég jó.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike Harvey ellen nagy húzás volt, én elnéztem volna még egy darabig. 3. évad gyenge volt, nem véletlen hagytam félbe, de megéri folytatni.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 15., péntek 10:05

IkerCasillas írta:Suits S04E09 (meg néhány korábbi rész is)

egyébként kár, hogy ez az évad csak 10 részes, lehetett volna 16 is, de a lényeg, hogy már berendelték az 5. évadot. :)
16 reszes ez az evad is. Mint ahogy mindig, most is nyaron leadtak az elso 10 reszt, tavasszal pedig jon a maradek 6.

Egyebkent minosegre milyen? Az elso ket evadra hajaz vagy inkabb hozza a 3. evadban megismert csöpögős valamit?

(valamiert ugy erzem, hogy ebbol a sztoribol es karakterekbol mar tobbet nem lehet kihozni, innen pedig jon a szokasos lejtmenet)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 9:56

Lg
Most már írok Neked, mert nem veszed észre magad.
Kevesebb maszlag, több tartalom.
Hallgass rám.
Peace
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 15., péntek 2:02

lordgabi írta: Nálam időhiány miatt teljesen leállt az első évad után, egyik sorozatommal sem voltam még így, de hamarosan itt az ősz, több időt tudok majd szentelni a sorozatokra, filmekre, és akkor folytatom. Az első évadtól tehát nem szálltam el az egekbe, többen is említették, hogy ez csak a kezdet, nagyon remélem, hogy igazatok lesz, és a vége után bekerül a kedvencek közé! :salute:
Hála istennek, hogy lesz elég időd. Egyelőre úgy néz ki, hogy nekem is több időm lesz, így a 24-et igyekszem befejezni minél előbb, aztán fene tudja mi lesz. Több sorozatom is várólistán van, de ugye majd lesznek esténkénti szörpözések gondolom, meg a jogsimat is le kéne raknom.

:|

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 15., péntek 1:56

Realista24 írta:Na, ha már BB-ztek itt össze-vissza, akkor érdekesség. Nekem a pilot jobban adta, mint a második-harmadik rész, most a negyedikkel szenvedek.
Azt látom, hogy szépen építik a karaktereket és a storyt, és továbbra is hiszek nektek, főleg, hogy most már Matt is írt :mrgreen:
Nálam időhiány miatt teljesen leállt az első évad után, egyik sorozatommal sem voltam még így, de hamarosan itt az ősz, több időt tudok majd szentelni a sorozatokra, filmekre, és akkor folytatom. Az első évadtól tehát nem szálltam el az egekbe, többen is említették, hogy ez csak a kezdet, nagyon remélem, hogy igazatok lesz, és a vége után bekerül a kedvencek közé! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. augusztus 14., csütörtök 23:02

Suits S04E09 (meg néhány korábbi rész is)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szépen megoldották a több részen át végigvitt problémát, bár kicsit már mesébe illő, hogy pont Eric Woodallt kente meg Forstman, na mindegy :mrgreen: kíváncsi vagyok, hogy Louis kirúgása mennyire ,,végleges", remélem, hogy csak olyan időszakos, mint Donna-é volt, mert az egyik legjobb színész és karakter a sorozatban. sajnálnám, ha így írnák ki..
egyébként kár, hogy ez az évad csak 10 részes, lehetett volna 16 is, de a lényeg, hogy már berendelték az 5. évadot. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 20:50

Na, ha már BB-ztek itt össze-vissza, akkor érdekesség. Nekem a pilot jobban adta, mint a második-harmadik rész, most a negyedikkel szenvedek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 14., csütörtök 18:13

plusz belekezdek a breaking bad-be is, első nekifutásra tavaly már a pilot alatt lelőttem, de kap egy újabb esélyt. az első évadot most ledarálom, aztán majd látjuk...
Én is majdnem kaszáltam a pilot után, de a hype miatt úgy döntöttem, hogy folytatom. Az első igazán tetszetős rész az 5. rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amelyben Walter letolja kopaszra a séróját, és először badasskedik Tucoval. Engem ott vett meg a sorozat, és a 2. évadtól elejétől, közepétől már meg sem fordult a fejemben a sorozat kaszája. A sorozat értékét persze felviszi, hogy a 2 utolsó évad az, ami igazán jó és 10/10, de ahhoz, hogy az olyan jó legyen és üssön, kellenek az előzmények, amelyek addig történnek, és kellett az is, hogy az írók baromi jól gazdálkodtak a puskaporral, és nem lőtték el a nagy töltényeket addig. Pl.: ha már az első évadban egySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gus Fring szintű főellenség lenne, akkor nem lenne hova továbbfejlődjön a sorozat.

Jól átgondolt sorozatról beszélünk, minden évad egy újabb szintjét mutatja be a bűnözésnek a piti szinttől kezdve a legprofibb körökig, és ezáltal folyamatosan változik a sorozat, és nem esik sok másik sorozat hibájába, az önmagának az ismétlésébe. A Dexternek például ez a legnagyobb hibája szerintem, hogy a 3. évad után megáll a sorozat fejlődése, és 2 cliffhangert leszámítva Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rita halála, Debra felfedezi Dexter titkát nem kavarodik fel az állóvíz, és ez utóbbi 2 esetben is csak 1-2 részig tart az új lendület, aztán visszasüllyed az átlag szintre. Na ez a BB-nél másként alakul. Minden évadban egy kicsit újat, kicsit jobbat, kicsit mást ad.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 16:15

P. Krisz írta: tusé :lol:
arra gondoltam hogy végre igazi szerepet fog kapni , mert kb. nélküle nem is létezne a sorozat
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az állat lenne nagyon. és sorozatzárónak meg a halál el is vihetné ha már egyszer úgyis szó volt róla, nagy harc lenne, ha harc lenne az tuti :D
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 14., csütörtök 16:01

csabi* írta:
P. Krisz írta:Supnat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nálam már csak Isten szerepeltetése mentheti meg a 10. évadot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már szerepelt az 5. évadban :mrgreen:
én meg remélem a halál nagyobb szerepet fog kapni, mert nagyon badass :D
tusé :lol:
arra gondoltam hogy végre igazi szerepet fog kapni , mert kb. nélküle nem is létezne a sorozat
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:54

P. Krisz írta:Supnat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nálam már csak Isten szerepeltetése mentheti meg a 10. évadot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már szerepelt az 5. évadban :mrgreen:
én meg remélem a halál nagyobb szerepet fog kapni, mert nagyon badass :D
Kép

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:01

Hát elkezdtem nézni a Banshee-t de eddig nem nagyon nyűgözött le.Még megnézem a maradék 5 részt,de ebből szerintem kasza lesz.

A Banshee után meg elkedzem a TWD-t meg a Vikingset.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:59

Supnat.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:56

LiamGallagher írta:Leftoverst senki nem nézi? Engem megvettek kilóra ezzel a nyomasztó,sötét,kilátástalan hangulattal.Nem mindennapi sorozat, be is rendelte az HBO a 2. évadot!
én is nézem, eddig bejön, az első évadot biztos végigviszem.

plusz belekezdek a breaking bad-be is, első nekifutásra tavaly már a pilot alatt lelőttem, de kap egy újabb esélyt. az első évadot most ledarálom, aztán majd látjuk...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:53

A BrBa nálam is 10/10, nincs jobb. Max. a Drót egy szint vele. :D
Szerintem ha valakit annyira nem fogott meg akkor is hülyeség abbahagyni, nem véletlen van ilyen hypeja. Nagyszerűen összerakott történet, ebből is következik, hogy az elején kicsit lassabban indul be. Mondjuk én már ott is eléggé szerettem. :)

Egyébként a Supnatnak a 10. lesz az utolsó évada? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem lassan ideje lenne befejezni, így is elcseszték, hogy nem zárták le az 5. évad után. Az úgy perfekt lett volna. Így már kicsit nekem erőltetett az egész, elvesztette a hangulatát, túl sok benne a humor stb... Mondjuk a karakterek nagyon a szívemhez nőttek, így is egyik örök kedvenc marad, úgyhogy mostmár akármeddig húzzák végig fogom nézni. :D

Lassan jön a szeptember-október, csupa jóval leszünk ellátva. Supnat, TWD, Boardwalk, American Horror Story... B-)

Közben elkezdtem a Fargot, már az első rész is elég tetszetős volt. Ha ilyen színvonalas marad, 4-5 nap max. és kivégzem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:51

Wire s03/6 körül járok, tetszik, jó kis sorozat, végig is fogom nézni, de annyira azért nem fogott meg, mint a BrBa, vagy a SoA. Egyelőre olyan 8-8,5 körülire lőném be.
Engem valaki a Wire nyolcasért majdnem szétkapott :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:48

Realista24 írta: Amúgy semmi szopkodás, 7-7,5 körülre tudnám rakni a részt egyébként, de nehéz ezt belőni, pont azért, mert csak egy részt láttam. Majd egyben az évadot, na meg nem fogok én itt pofázni róla, mert rajtam kívül már majdnem mindenki látta.
pheco írta:BrBa második évad felénél tartok és eddig nem nyűgözött le. Végig fogom nézni, de nem tudom elképzelni, hogy akkorát változzon a sorozat, hogy ebből 10/10 legyen. A feleségnél irritálóbb karakter még nem volt a sorozatok történelmében, az első perctől kezdve irritál.
Pedig fog, ha meg nem, akkor veled van a baj. :mrgreen:
Persze nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. :)
Nekem ha jól rémlik az első évad ment le nehezebben, aztán pörgettem, mint állat, mert annyira tetszett és nem tudtam leállni vele.
Nálam olyan 9-esen van, kb. mint a SOA,24 , mondjuk 9.5 a GOT, jó egy szinttel lejjebb a Banshe,Vikings, a Spartacust meg összességében valahová ezek közé lőném be.

Wire s03/6 körül járok, tetszik, jó kis sorozat, végig is fogom nézni, de annyira azért nem fogott meg, mint a BrBa, vagy a SoA. Egyelőre olyan 8-8,5 körülire lőném be.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:36

LiamGallagher írta:Leftoverst senki nem nézi? Engem megvettek kilóra ezzel a nyomasztó,sötét,kilátástalan hangulattal.Nem mindennapi sorozat, be is rendelte az HBO a 2. évadot!
Én kitartok még, de fogalmam sincs, hogy miért. Eddig nagyon gyenge, bár a legfrissebb rész után most reménykedek, hogy végre valami beindul.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:32

Fél rész után abbahagytam. :-(
"And my heart will leave you never."

Vissza: