Haaland: "Yeah, he spoke to me about Arsenal's interest but I love my phone ringtone, can't change it now.
Reporter: "What's your ringtone?"
Haaland: "Champions League anthem."
Sírok meg ha fake is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 26., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. március 23., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 20., szombat 19:41
Liverpool, Chelsea, nem egy nagy eresztés azért. Kár hogy nem vagyunk toppon azért.Kercsó írta: én szűkös továbbjutásra nyomtam, de azért kell minden csillag kedvező állása...
a Bayern ne repetázzon, a többi nem érdekel.
nem látom, hogy fogunk a döntőig elvergődni.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 20., szombat 19:40
Pontosan. Jók nagyon, de foghatóak. Egy szervezett beton védekezéssel meg lehet szorongatni őket. A Real meg képes lehet arra, persze ahhoz 120%-os koncentráltság és valódi csapatjáték kéne. Kaptak már ezek 3 gólt egy Bielefeld-től, de 4-et is a Hoffenheimtől. Nagyon jó csapat, erősek, de én pl tavaly jobban fostam volna tőlük, mint most. Sok gólt kapnak, jóval többet mint pl mi. Na meg a rutin is sokat számít. Ott rengeteg a fiatal csikó, főleg a középpályán. Azon is sok múlhat. Míg a mi garnitúránk nyert 4 BL-t, addig az övéké 1-et, azt is egy nagyon különleges szezonban. Szóval bármi lehetne, HA összekerülnénk velük.Remy írta: Azért ez a Bayern csúnyán kapja a gólokat a szezonban. Ami meglepő, hiába kurvajók. Egy szervezettebb csapat azért komolyabb falat lehet nekik. Ettől függetlenül eléggé jók, sőt...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. március 20., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. március 20., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 20., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 20., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. március 20., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 20., szombat 16:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 20., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. március 20., szombat 16:38
csak ismételni tudom. Döntőt ne bukjunk.Babinho írta:Jó tudom, h elődöntőt bukni könnyebb...de most komolyan, 13 után számítana egy bukott döntő? Nem hiszemRealista24 írta:
Döntőt ne bukjunk. Akkor se ha a Castilla áll ki.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 20., szombat 16:36
Jó tudom, h elődöntőt bukni könnyebb...de most komolyan, 13 után számítana egy bukott döntő? Nem hiszemRealista24 írta:Döntőt ne bukjunk. Akkor se ha a Castilla áll ki.dzsi91 írta:
Ha addig eljutunk mi leszünk az esélyesek bárki ellen. A bayernnek Real fóbiája van(tuti ellenünk buknák a címvédést ez kb megvan írva) a psgnek meg a citynek meg bl fóbiája.
Persze el is kéne valahogy oda jutni, ami a csapat eleje miatt nehézkes lesz de a középpályától a kapusig még mindig world class a csapat. Egy olyan bl győzelmet eltudnék képzelni mint a tavalyi bajnoki menetelés.100%os koncentráltsággal hozni a szoros győzelmeket.
Amúgymeg nyerjunk bl-t de ha valamikor lehet bl döntőt bukni az pont most tenne jót a klubnak.Egy szem benzemával meg asensiokkal blt nyerünk az már tényleg a black magic kategória.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 20., szombat 15:56
Döntőt ne bukjunk. Akkor se ha a Castilla áll ki.dzsi91 írta:Ha addig eljutunk mi leszünk az esélyesek bárki ellen. A bayernnek Real fóbiája van(tuti ellenünk buknák a címvédést ez kb megvan írva) a psgnek meg a citynek meg bl fóbiája.tomi_b írta: Szerintetek a döntőben lenne reális esélyünk a másik ág bármelyik csapatával szemben? Inkább egy fájó kiesés most vagy az elődöntőben.. a mostani játékosállományt és a sérüléseket tekintve benne van egy méretes zakó a döntőben.
Persze el is kéne valahogy oda jutni, ami a csapat eleje miatt nehézkes lesz de a középpályától a kapusig még mindig world class a csapat. Egy olyan bl győzelmet eltudnék képzelni mint a tavalyi bajnoki menetelés.100%os koncentráltsággal hozni a szoros győzelmeket.
Amúgymeg nyerjunk bl-t de ha valamikor lehet bl döntőt bukni az pont most tenne jót a klubnak.Egy szem benzemával meg asensiokkal blt nyerünk az már tényleg a black magic kategória.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 20., szombat 14:55
Ha addig eljutunk mi leszünk az esélyesek bárki ellen. A bayernnek Real fóbiája van(tuti ellenünk buknák a címvédést ez kb megvan írva) a psgnek meg a citynek meg bl fóbiája.tomi_b írta: Szerintetek a döntőben lenne reális esélyünk a másik ág bármelyik csapatával szemben? Inkább egy fájó kiesés most vagy az elődöntőben.. a mostani játékosállományt és a sérüléseket tekintve benne van egy méretes zakó a döntőben.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 20., szombat 11:33
jelenleg a sok sérült miatt a b csapatunk kb a castillaateeemadrid írta:Őket verjuk a b csapattal is.petiamadridista írta: A baj az...
Hogy közte ElClassico.
Ez a baj.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. március 20., szombat 8:50
Ezzel azert itt tuti nem lottel melle'shutterisland írta:
a porto - chelsean ket gyenge meccsen, osszessegeben egy stabil tovabbjutast varok a kekektol, 70-30.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 20., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. március 19., péntek 21:02
Őket verjuk a b csapattal is.petiamadridista írta: A baj az...
Hogy közte ElClassico.
Ez a baj.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. március 19., péntek 21:01
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem